gimbiikeeh 2013 szept. 18. - 10:21:56
(7/7)
Elég gagyi, egyszer talán meglehet nézni, de csak ha nincs más.

3/10
2/10
Alaque 2012 aug. 09. - 13:53:27 2/10
(6/7)
Ja meg ahogy vége lett, az külön megér egy misét! Az utolsó jelenet miatt érdemes megnézni, az tette be a kaput.

Igazából felháborítóan rossz film :D
2/10
Alaque 2012 aug. 09. - 13:45:38 2/10
(5/7)
Ennyire fostos filmet már régen láttam, logikátlan, sablonos, semmitmondó, következetlen felépítésû; ritka rossz volt, komolyan mondom, elõkelõ helye van az öt legrosszabb közt, amit valaha láttam. Röhögve felveszi a versenyt "A sötétség leple" címû szarral, sõt, még annál is sokkal rosszabb, mert az legalább itt-ott látványos volt. Most így belegondolva nem is jut eszembe ennél rosszabb film! :D Ahogy ül a csaj a gép elõtt, keresi az infót interneten, öt billentyût leüt, aztán már meg is talált mindent, amit keresett, hát beszartam rajta. Meg muszáj volt Mózest is belekeverni valahogy, elképesztõ! :D

Nem mondom, hogy elvesztegetett idõ volt, mert legalább végigröhögtük a csajommal, de egyedül (ha egyáltalán nekiállnék nézni ilyen hülyeséget) legfeljebb tíz percig néztem volna. Bár igaz, hogy az elsõ negyedóráról lemaradtunk, de nem hiszem, hogy oda sûrítették az összes értékelhetõ tulajdonságát a filmnek. :)

2/10 - Kegyelemkettes, de csak az égbekiáltóan következetlen felépítés miatt, amitõl vicces lett az egész!
AldersbacherFilmYeah 2012 aug. 07. - 11:32:36
(4/7)
Nagyon amatõr film..Ilyen színészi játékkal még rosszabb.
Nem érdemes végignézni..
SPOILER
A másik,hogy létezhetnek ilyen emberek mert, minden csaj olyan nyugodt,hogy megölt egy embert.
Szánalmas..
3/10
6/10
nikato 2012 ápr. 16. - 10:16:03 6/10
(3/7)
Egész jó volt, csak hagyott pár kivetni valót maga után. SPOILER: Furcsa, hogy ebben a filmben a sok furcsa baleset/haláleset miatt nem jelentek meg zsaruk. A vége is elég gyér volt. SPOILER VÉGE Brian Krause-t akkor ismertem fel amikor közelrõl mutatták.. Szörnyû volt ezzel a magyar hanggal és ezzel a hajjal. De hát végül is papot játszott.
Amúgy nem bántam meg, hogy megnéztem, csak még fokozhatták volna az izgalmakat.
:)
zsoltix 2012 ápr. 16. - 01:19:21
(2/7)
Egész jónak tûnik. Bár adhatnák valami nézhetõbb idõpontban is.
zs9302 2009 dec. 11. - 17:38:40
(1/7)
Brian Krause már atyát játszik.
Persze a megélhetésért muszáj mindent elvállalni.