7/10
Albeart 2025 dec. 03. - 16:11:22 7/10
(5/5)
Nem egy tucatfilm az biztos, végig fenntartotta az érdeklődésem, a gyász feldolgozásáról szól , az elengedésről ahogy korábban is irták. Ha nem is többször nézős, azoknak ajánlom, akik szeretik az emberi érzelmeket nézni a szinészi játék kibontakozásában, párbeszédekben, arcmimikában. Tilda S. szinésznő remek választás volt ehhez a filmhez.
A film egy helyszinen játszódik azt viszont nagyon eltalálták. Különleges darab de csak azoknak akik tudnak a szinfalak mögé is tekinteni néha, akik keresik a mélyebb tartalmat. Azt nem mondom, hogy tökéletes alkotás, és azt sem, hogy minden drámai filmnek ilyennek kell lennie, mert nem, de valamiért még is megfogott, talán lehet azért, mert akkoriban (is!) a gyász feldolgozása volt az életemben nekem is és tudtam azonosulni a főszereplővel.
10/10
cybelle 2023 szept. 18. - 20:44:49 10/10
(4/5)
Nekem nagyon tetszett.Tilda Swinton ismét csodálatosan alakít. A gyászról és az elengedésről szól.
2/10
12oflcopter 2023 szept. 15. - 21:41:13 2/10
(3/5)
"Itt is elmondható, hogy ez a film nem az átlagos közönség számára készült, hanem olyan közönség számára, amely képes érteni a film mélységes részleteiben rejlő erőt és varázst."

Amikor egy sznob "esztéta" azt hiszi, hogy különleges, holott a nagy semmit magyarázza. Egy ilyen gyenge filmet így méltatni - arról nem is szólva, micsoda öns3ggnyalás van jelen a kommentben -, egyszerűen röhejes.
10/10
martinko 2023 aug. 10. - 15:06:50 10/10
(2/5)
Újabb gyönyörű művészfilm, amelyet már második alkalommal is megnéztem újra, annyira tetszett. Itt is elmondható, hogy ez a film nem az átlagos közönség számára készült, hanem olyan közönség számára, amely képes érteni a film mélységes részleteiben rejlő erőt és varázst. Ez nem egy Hollywood film, itt a fókusz teljesen máshol van, a mögöttes tartalom az, ami kiemelkedik az ilyen típusú filmeknél. A film végére áll össze csak a kép, közben pedig művészi módon bontakoznak ki előttünk az események, amelyek nem várt fordulatot vesznek. Káprázatos helyszínen játszódik. Az asszisztens című film is ugyanebbe a kategóriába sorolható és szintén nem javasolható mindenkinek. Aki érti a film üzenetét, azt egészen biztosan elvarázsolja. A Cinemax és a Cinemax 2 csatornát is sokan unalmasnak találhatják, viszont ez is csak azért lehetséges, mert a megszokottól teljesen eltérő felépítésű tartalmakat látunk ezeken a csatornákon. Én imádom ezeket a kincseket, és remélem, hogy sokáig elérhető marad az HBO Maxon.
1/10
Gábor65 2023 aug. 07. - 11:37:55 1/10
(1/5)
Katasztrófa. Hosszas nyüglődés a semmiért... sajnos végignéztük.