Téma: Az örökség

Patrona 2013 dec. 06. - 15:50:39
(69/329)
A mai rész is jó volt. Kiváncsi leszek a bosszúra.
Szerintem Lucho is szereti Irenét, csak büszkeségbõl ragaszkodik Gabriellához.
Ez a lucas, ugyanaz aki az elején gyerek volt és szívatta Davidot?
Patrona 2013 dec. 06. - 12:10:58
(68/329)
Sziasztok!

Én nagyon bírom a sorozatot. A nyomozó a legjobb karakter( tetszik a színész is), szerintem érdekes ez a románc Antoniával, kicsit megszínesíti a dolgokat. Maxék halálát, nem tudom minek kellett beleírni, szerintem is túlzás, csak azért,hogy még több gyilkosság legyen...Jorge Pilát én is szeretem.Lucho és Irene is helyesek!
malvinkicska 2013 dec. 05. - 15:58:51
(67/329)
A sorozat jó csak sokszor szívben markoló dolgok történek benne, mint ez a két fiatal elvesztése, ott az anya a féltestvér, David nagyon össze tört, hiszen együtt voltak gyerekek Maxxal, sok emléke fûzõdik hozzá.Az a szemét Antonia, még úgy tesz mintha sajnálná õket, de tudjuk a vagyonért tette.Annak a híres nyomozónak, eddigi munkája egy kalap kaki, az újságíró az aki topon van, és jelenben mer is beszélni.Jorge Luis Pila nagyon tehetséges színész amelyik sorozatát láttam mindbe jó volt, a többiek is jól alakítanak, az a kis egér fogú gyerek aki a piszkos munkát végzi nem szimpi.
10/10
suxel 2013 dec. 04. - 19:27:33 10/10
(66/329)
Egyetértek azokkal, akik durvának találták Max és Valentina kiírását,kb szerintem ezzel a nézõk egyáltalán nem számoltak. Elég kegyetlen dolog volt az alkotók részérõl Franciscatol elvenni a fiát és Gabrielatól a féltestvérét, de ez egy olyan tett végképp, ami nem érdemel bocsánatot, s jól meg kell torolni a fõgonoszon, s elõ kell venni az igazi bosszúhadjáratot.
malvinkicska 2013 dec. 04. - 18:52:43
(65/329)
A mai rész sem volt semmi, ennek a nõnek ki kell irtani a szereplõket, az a jó nem olyan sok részes, mint általában, mert a végére nem maradna senki.Azt én megértem kell a gonosz bele, de miért játszatják végig az utolsó részig, másképp nem tudják befejezni, vagy miért, mikor a történetek nem egy szálon futnak.
10/10
Bözsemama 2013 dec. 04. - 10:33:59 10/10
(64/329)
Szörnyen idegesít, hogy amikor rákeresek az örökségre, elõhoz sok mindent, ami ezt a szót tartalmazza, Nem is ez
a lényeg, hanem oldalt megjelenik a telenovelláról egy pár adat és kép. Már próbáltam jelezni a port.hu-nak, hogy töröljék ki a bájgúnár Mario Cimarro nevét, mert nem õ a férfi fõszereplõ hála a jó égnek, de nem reagáltak rá. Még most is az van jelezve, hogy szereposztás:Aracely Arámbula, Mario Cimarro. Még jó, hogy a képen Jorge Luis Pila van.
Norcy_ 2013 dec. 03. - 21:47:07
(63/329)
Ez ma durva rész volt. Azt hittem, hogy Valentinának és Maxnak lesz annyi sütnivalója, hogy segítséget kérnek az iratok átnézéséhez, pláne mivel ilyen sokról nem is volt szó. Még csodálkozik is, hogy minek még egy végrendelet is, de aztán semmi, csak írjuk alá gyorsan és húzzunk el. Meg is lett az eredménye. Nagyon észnél kellett volna lenni, az ellenségek elõl nem lehet csak úgy elmenekülni...
10/10
Bözsemama 2013 dec. 02. - 20:26:48 10/10
(62/329)
Csak most találtam rá erre a topikra. Örülök neki, de látom nem nagyon sûrû a vélemény nyilvánítás.
Érdekes ez a sori. Hol nagyon tetszik, hol meg idegesít a sok üresjárat. Lehetett volna feszítettebb a ritmus. Úgy látszik, Guerra még nem lakott jól vérrel. Igaz, én már végignéztem eredetiben, agy tudom mik történnek még.
Kicsit pörgõsebbnek kéne lenni, de így is jó. Nem véletlenül nyert 7 díjat a premios tvynovelas-on 7 díjat.
malvinkicska 2013 dec. 02. - 15:31:59
(61/329)
A sorozat megfordult, megint az a gonosz Antonia a nyerõ, megnyerték a tárgyalást most meg biztos megöleti a fiatalokat, szóval ez is mintha eltért volna, attól a vonaltól ahol, eddig ment.Sok a mesterkélt dolog ebben is szóval szappanopera ez is, a javából.A másik nem tud szabadulni attól a nagy k-tól az ügyész ez már igazán sok.
malvinkicska 2013 nov. 25. - 16:53:26
(60/329)
A sorozat nagyon, jó még sincs, véleménye senkinek a mai rész ragyogó volt.Az ügyész felesége rájött, hogy jóban van avval a nagy rámenõs, k-val szép egy szakember, azért ez már sok. Antónia megcsapolta Vale számláját Alejandro meg is mondta neki tagadni sem tudta.Luchot nem tudta elfogni a híres nyomozó.Antonia biztos megakadályozza, hogy Danielék kisbabája megszülessen már nézett gyógyszert, ami ártalmas a magzatra.
malvinkicska 2013 nov. 22. - 21:33:12 Előzmény ildimix
(59/329)
offtopic
ildimix 2013 nov. 22. - 07:21:44 Előzmény malvinkicska
(58/329)
Szia!

Te melyik oldalon szoktad visszanézni a sorozatot? Erre a kérdésre magánban írj, mert a moderátorok nem engedik be a levelet.

címem: ildiko.varga@t-online.hu

Lehet igazatok van a nyomozó részérõl csak taktika, hogy összejött antoniával, bár nekem ez nem úgy tûnik, mintha megjátszaná.

Én most 5 résszel vagyok lemaradva.

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2013 nov. 20. - 19:14:09
(57/329)
A 85-ös részt most néztem meg én már arra is gondoltam , hogy a nyomozó így, tud meg dolgokat ha azt a ríbí Antoniat közel engedi magához.Az is kiderült a nyomozó a halott feleségéhez beszélt ano, ez nem tetszett Antoniának.A másik dolog ez a nõ a velejéig gonosz , senki nem tud a kedvére tenni, most a fiataloknak is befog tartani tutira veszem.A dolgok jól bonyolódnak, mert az újságíró indulni akar, a választáson.A nyomozónak beolvasott az úiró, a városban nem a bûnösök fizetnek a tetteikért. Veronica is nehezményezi a nyomozó és Antónia kapcsolatát mert ha igazi akkor gondok lesznek.
malvinkicska 2013 nov. 19. - 20:17:22
(56/329)
Kedves Ildimix ez nem pár terápia,ha nem az egyén, férfiasságáról van szó nem teljesít ,azért kérte szakember, segítségét.Az elõzõ hozzá szólásomban, már leírtam hogy sajnos ez a valós életben, is megtörténik vagy ,történhet.A következõkbe nem akarok ,Anatómia órát tartani, távol áll tõlem de sok minden, az agyban dõl el az ügyész fiatalkori rossz élménnyel rendelkezik,A szexel kapcsolatban.A számomra érdekes a másik nõvel már beteljesedett, de a féleségével nem szerintem túlfûtött, és nem jön létre amit õ szeretne, sajnos ilyen, van csak sokan nem beszélnek róla tabu.Az írásomat nem okoskodásnak szántam csak leírtam az én verziómat.
offtopic
ildimix 2013 nov. 19. - 18:14:16
(55/329)
Sziasztok!

Én csalódtam a nyomozóba. Kár volt így megírni a sorozatot, hogy Antónia behálózza. A szexológust is utálom én úgy gondolom ha valaki terápiára jár akkor mindkét félnek ott kellene lenni, mert így esetleg közelebb kerülnek egymáshoz.

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2013 nov. 19. - 16:32:29
(54/329)
A héten már nem fogom látni a részeket, a mai sem láttam majd pótolom sajnálom de az élet ilyen nem mindig úgy van ahogy mi akarjuk.
10/10
suxel 2013 nov. 18. - 18:38:46 10/10
(53/329)
Én megértem, csak arra írtam, nem olyan hülyeség ez, mert simán elõfordulhat a való életben is, és ez annyira nem is vad példa. Megértem, hogy dühít. Elmondom neked, én Guerrát nem utáltam ennyire, mint ezt a riherongyot, én mindig csak úgy írtam, a k..va. Még a nevén sem neveztem, mikor megemlítettem a nevét, undorító, tenyérbemászó a karaktere. Patriciat sajnáltam érte, de ha azt vesszük most pont, hogy õ kapja azt vissza ezzel, amit õ tett Ricardoval, amikor a lány csalta meg õt a legjobb barátjával Alejandroval. Egy oda egy vissza.
malvinkicska 2013 nov. 18. - 18:15:02
(52/329)
Suxel teljes mértékben , igazad van, mert a mindennapi életben is van ilyen, mikor a szakosítót végeztem a fõorvos példának azt hozta fel, hogy a kliensével nem jó szerelembe, bonyolódni. A szakmájába kerülhet és az egzisztencia romboló,esetleg ha titokba tudják, tartani az a jó.Remélem megérted az én érveimet.hirtelen begurultam a nõre mivel a felesége, ráadásul barátnõje.
10/10
suxel 2013 nov. 18. - 16:26:49 10/10
(51/329)
Miért ne lehetne elképzelni egy ilyen ocsmány nõszemélyt, mint Ines? Biztos akadt már rá példa a valós életben. Az, hogy törvényileg tilos az csak egy dolog, azt még nem biztos, hogy mindenki betartja. Lásd vannak kamarából kizárt orvosok és ügyvédek is.
malvinkicska 2013 nov. 18. - 16:19:11
(50/329)
A mai részben a nyomozónak, és az ügyésznek is elment az eszük, az a szexológusnõ egy szemétláda amiért ilyet csinál rendelési idõben, így foglalkozik, a kliensével, ilyet nem szabad ez tilos törvényileg is.Lehet most átmentem a valós életben de eddig nagyon jó volt, és bosszant hogy bele írtak ilyen dolgokat.