Téma: Az örökség

10/10
suxel 2013 nov. 16. - 14:37:15 10/10
(49/329)
Igen, jól emlékszel. Spanyolul Mano de Hierro-t mondtak neki, ami vaskezet jelent. A fordítása tökéletes.
v_zsuzsi 2013 nov. 16. - 14:30:26
(48/329)
Igen, ez az új nyomozó elég balfácán volt, hogy odament egyedül lelövetni magát. Csoda, hogy túlélte. Pedig, ha jól emlékszem "vaskezû" a beceneve...És még õ mondta a másik kis rendõrre, hogy nem elég ügyes. :P
malvinkicska 2013 nov. 15. - 23:25:23
(47/329)
A Franciscat alakító színésznõ, Garaldine Zinat 39 éves nem tudom mit pattog a fia MAx, hogy kapcsolatot akar teremteni az anyja Antonia tõrbe csalja, a nyomozót miért kell ilyen minõség romboló dolgokat bele írni.A doktornõ nagy hülyén sok igazságot mondott. Igazatok van A szív parancsa csak idõ húzás miatt lett az ami semmi érdemleges nem történik Camiláékkal.
10/10
suxel 2013 nov. 15. - 20:18:19 10/10
(46/329)
Elõször nem értettem mire célzol Maxszal, de már szerencsére rájöttem. Max-ot kiveri a víz, ha Gastonra és Franciscara gondol együtt, mert ugye rajta kapta õket az ágyban. Kérem szépen, azért az anyja még nem olyan öreg, hogy újrakezdhesse az életét. Nem tudom hány éves a színésznõ/karakter, de a középkor nagyon nagyon elején járhat szerintem. Max ezzel gyerekes viselkedésrõl tesz tanúbizonyságot, mégha kamasz lenne, azt mondanám elfogadható, de így nem.
Amúgy igen ebben a szakaszban vannak bosszantó történesek. Vegyük csak észre itt van ez, vagy említettük ugye Lucho Vampa negatívkodását, vagy éppenséggel Balmaceda nyomozó balfácánkodását, amikor szitává akarta magát lövetni Chacónnal, s Antonia meg egyre inkább behálózza az ürgét.
iriszke1 2013 nov. 15. - 19:59:20 Előzmény suxel
(45/329)
Szinten ez a véleményem, de még ettõl is jobban dühít ez Max nyafogása, mama kicsi fia csak én lehetek senki mást nem szerethet, csak engem meg a kb. 8 éve elhunyt apámat. Mit kell ezzel cirkuszolni, a szememben ezt a sorit nagyon lehúzta ez a történés. Csökken ennek a színvonala is ezekben a részekben, pont mint a Szív parancsának.
malvinkicska 2013 nov. 13. - 16:39:10
(44/329)
Suxel te boldog lehetsz mert hallottad Lucho eredeti hangját én is szeretem mikor interjút adnak sokét hallottam már legtöbbször Varga Rókus Devid Zepeda magyar hangja a mai rész is jó volt ki szabadult a kis fiatal ember eddig is ártatlanul volt a börtönbe Irene is kezd észre térni Antonia nagyon kelleti magát a nyomozónak.
10/10
suxel 2013 nov. 13. - 12:01:11 10/10
(43/329)
Nekem elõször nem tetszett Varga Rókus hangjával Lucho, de már megszoktam. Ez a bibi, akkor ha valamit eredeti nyelven néz az ember és hasonlít automatikusan hozzá.
malvinkicska 2013 nov. 13. - 09:01:06
(42/329)
A Lucho magyar hangja Varga Rókus nagyon szép és hozzá illõ hang remélem a nyomozó nem dõl be Antonia csábításának a keddi részt nem láttam ha fel rakják pótolom és meg nézem.
10/10
suxel 2013 nov. 13. - 00:01:24 10/10
(41/329)
Remélem nem baj, hogy megsúgom, de hálistennek nem fog sokáig ilyen lenni, hanem kihoznak szerintem valami sokkal jobbat belõle. Engem is dühített, hogy miért így elrontani a karaktert, de szerencsére az esetében ez nem végleges.
v_zsuzsi 2013 nov. 12. - 21:29:07
(40/329)
Ez a Lucho most átment negatívba? pisztolyt adott Irene kezébe. Amúgy eddig nagyon bírtam, voltak jó beszólásai,és nagyon jó hozzá a szinkron is. :D
malvinkicska 2013 nov. 08. - 16:47:17
(39/329)
Aki nézik biztosan jól szórakoznak igaz a mai rész nem volt olyan izgi mint amilyen szokott lenni de azért el ment.Antónia be akarja hálózni az új nyomozót hogy az a szemét lépre csalta a volt rendõr remélem meg hal végre hét élete van mint a macskának igaz õ egy disznó.Alejandro kislányát sajnálom eddig az a szemét anyja nem törõdött vele most meg bünteti a férjét nem láthatja nem egyezik abba bele Alejandro biztos tesz elenne nagyon remélem.Aracely nagyon szép jól van öltöztetve és a sminkje is kifogástalan.
malvinkicska 2013 nov. 06. - 21:06:37
(38/329)
A mai rész is jó volt Lucho nem ment el az országból ahogy hiszik el bujt a studióban jól meg vezették a nyomozót avval a beöltözéssel közben Lucho gereblyézett az udvaron.Alajandro is szereti Verot nem is kicsit kiváncsi leszek mikor tudódik ki hogy õ Gabriella valójában .
10/10
suxel 2013 nov. 06. - 01:03:01 10/10
(37/329)
Hát nem tudom mennyire fogom ismét nézni, a végét mindenképp akarom, mert egy részérõl csak írásos összefoglalókat kaptam, így azokat látni is kell. :) Ezeket a részeket megnéztem most 71-72-73, mert épp ráértem, de most két sorozatot nyomonkövetek (még) Mexikóban, így elsõsorban azokba fektetek energiát, mint egy olyanba, amit már láttam, de azért be-bekukkantok, mert szerettem nagyon Az örökséget.
Laura Carmine: nem! Csak hozzánk ezek a novellák jutottak el. A lánynak volt két fõszerepe is. Az egyikben Eduardo Santamarina volt a párja, ez a Ni contigo ni sin ti (Se veled, se nélküled), nagyon nagy bukás volt Mexikóban, a másik fõszerepe pedig a Quien eres tu? volt (Ki vagy te?). Ebben a sorozatban a fõhõs Julian Gil volt mellette, s ez a sorozat is megbukott, így asszem 70 részen belül le is zárták, egyébként ez volt a Paula és Paulina újrája. Sajnálom, hogy nem voltak igazán sikeres novellái, mert én kedvelem a lányt, szerintem jó színésznõ. :)
iriszke1 2013 nov. 05. - 23:18:24 Előzmény suxel
(36/329)
Bocsi igazad van, nem figyeltem a nevét. Az a nõ tényleg megjelent, ezek szerint nem sokat fog segíteni Ricardónak, vagyis gondolom segítene, de majd úgy, hogy õ csábítja el. Ezt feltételezem, ha ennyire undorítónak titulálod. Csak nyugodtan jegyezgess meg dolgokat, én nem bánom jó ha te valamelyest informálsz minket. Akkor most nézed netrõl, hogy ilyen jól tudod a dolgokat? Nagyon jó volt a mai rész is. -más- Ximena alias a Szív parancsában, most a Viharban: Esztersita, az mindig ilyen r"banc szerepet kap? Ja tudom a nevét is Laura Carmine.
10/10
suxel 2013 nov. 05. - 01:01:47 10/10
(35/329)
Úgy látszik mindig akad egy aprócska megjegyzésem: ez a sorozat egyszerre komoly és ugyanúgy vicces is, vannak benne poénos jelenetek, remek beszólások. Nekem sokkal inkább bejönnek az ilyenek, mint a sima mexikói komédiák. Nekem ott minden erõltetett, én szakadtam pl az egész 73-as részen is. :)
Balmaceda üde színfolt a sorozatban. :)
10/10
suxel 2013 nov. 05. - 00:42:24 10/10
(34/329)
De már volt, a 72-ben felbukkant a szexológus p*csa, eddig még semmi gond nincs vele, majd lesz, én csak egy csúszómászónak tartottam mindvégig.

Ez a jelenet meg valami szenzáció volt. :)
iriszke1 2013 nov. 04. - 23:18:29
(33/329)
Nem, szerintem még nem volt ilyen nõ, én legalább is nem láttam. Ki lesz, mi lesz az a nõ?
10/10
suxel 2013 nov. 04. - 22:51:01 10/10
(32/329)
Megjelent már Ines is, na õ volt az, akit a legjobban gyûlöltem az egész sorozat alatt, egy undorító nõ lesz szerintem.
10/10
suxel 2013 nov. 04. - 21:18:42 10/10
(31/329)
Ezt a Gertrudisos bolyongós részt nekem vissza kell nézni, hát én nagyon élveztem, ami történt vele. Ez még szerintem attól is jobb, hogy Veronicáék láncon tartották a pincében. :)
2013 messze legjobb Telemundós sorozata és hál istennek ez sem egy túl hosszú novella. :) Valahogy én már nem bírom a hosszú, végtelen történeteket. :) Már szabály szerint váncogok, ha valami több mint 130 rész.
iriszke1 2013 nov. 04. - 20:18:26
(30/329)
Sziasztok!
Szuper volt a mai rész is, az a törölközõs jelenet minden pénzt megért. Ugye az úrnõt is ki lehet zökkenteni a szerepébõl? Hát ez most a nyomozónak sikerült. Ez a sori tényleg pörgõs, még egy részben sem unatkoztam. Naggyon jók a színészek, szegény Luchot sajnálom most végre ott volt az ágyában a szuper nõ, a szerelme mégsem tudott vele szeretkezni, hisz tudja nem õ jár az eszében Gabrielának. A félszemút tényleg meghúzta a két pasi, jól emlékeztél suxel, szerintem is megérdemelte. Az volt a legkevesebb.