Téma: Az örökség

iriszke1 2013 okt. 17. - 19:44:55 Előzmény ildimix
(9/329)
Szia! Ildimix -bocsi amiért írtam azokról amik ma történtek, írtad te le vagy maradva. Ha nem akarod akkor nem írom meg mi lesz. De bennem most él frissen ami történik, aztán jön a következõ rész és már nem emlékszem annyira mindenre.
iriszke1 2013 okt. 17. - 19:41:18 Előzmény suxel
(8/329)
Sziasztok! Ideje már, hogy érkezzen egy igazi rendõr, mert amit ezek csinálnak a FARKASOK-ra gondolok az már túlzás.
Elég földtõl elrugaszkodó az egész, hogy senki nem volt 5 évig aki jelentse ezt az egész bûntény - sorozatot a feljebbvalóknak.
De tudom ebben és a többi "mesében" így van, így kell lennie, csak sokszor kinyílik a bicska a zsebünkben ezekre a képtelenségekre. De megnyugodott a lelkem mert rossz szokásomhoz híven belenéztem az utolsó részekbe a youtubon és láttam megkapja a méltó büntetését a fõgonosz -Gerra.
Ma ismét túllõttek a célon, Maxot letartóztatták -ismét koholt váddal. Az anyja jogosan Veronicat hibáztatta miatta.
Ennek a bosszú-hadjáratnak természetesen megvannak a vétlen áldozatai, sajnos épp most a saját testvére.
10/10
suxel 2013 okt. 16. - 18:25:34 10/10
(7/329)
huhu, azokat a reszeket meg en is lattam. Mindvegig ennyire fog porogni, na majd erkezik egy zsaru, balmaceda, aki a sziv parancsaban dantet jatsza, jo karakter lesz es lesznek jo jelenetei.

Talan azert is tetszett ez a telenovella, mert telemundos, de megis mexikoban jatszodik, kulso reszeket ott forgattak. Mexikot meg nagyon szeretem. :)
offtopic
ildimix 2013 okt. 16. - 18:17:55 Előzmény suxel
(6/329)
A sorozat nekem is tetszik, bár levagyok vele maradva én még csak ott tartok, hogy meghalt a lány nagymamája és kiásták Gabriella holtestét.

Remélem ugyanúgy fog pörögni a film mint eddig.

Üdv: Ildimix
iriszke1 2013 okt. 15. - 00:41:34
(5/329)
Véleményem szerint is jó sorozat, bár nekem hosszúnak tûnt az elején az a 4 év amíg a diliházban "bohóckodtak". Azt nem kellett volna úgy elnyújtani. Tudod most ott tartanak, hogy átvette a Csamukói bánya vezetését Alejandro, és elkezd rendet rakni. Az egyszemû Veronica pincéjében raboskodik már. Ramon elfecsegte a titkokat a farkasokról Luchónak aki rögzítette is. Luchó le akar lépni, mert ott találta Alejandrót Veronicaval a szobájában. Ha kb. emlékszel ennyibõl akkor tudod hol tartanak. Kár, hogy elromlott a géped. Remélem minél hamarabb meg lesz. Üdv
10/10
suxel 2013 okt. 14. - 23:04:30 10/10
(4/329)
Az én formám: mire kiharcolom a topikot, a notebookom bedöglik. Alaplaphibás lett, cserére szorul, de szerencsére garanciális. Addig a durván 2,5 hétig megint csak telefonról nyomulok, valamint ha úgy van, akkor éjszakára kölcsönkérek egy gépet. Így jelenleg azt sem tudom hol járnak a sorozatban. Szerves részvételre tõlem, csak 23-a után körül kell számolni, addig nuku, mert rtl2-m meg nincs.
offtopic
handi99 2013 okt. 14. - 22:25:00
(3/329)
A Telemundotól ez volt a legjobb sorozat idén.
iriszke1 2013 okt. 14. - 20:36:32 Előzmény suxel
(2/329)
Hello suxel! S mindössze ennyi a hozzászólásod, vagy szóhoz sem jutsz bõvebben ennyire meglepõdtél? Egyébként nagyon tetszik. Te láttad gondolom eredetiben végig? Tetszett?
10/10
suxel 2013 okt. 11. - 13:52:07 10/10
(1/329)
JesszumPepi! Lett a sorozatnak topikja. :) El se akarom hinni. :)