Téma: Az örökség

10/10
suxel 2014 jan. 19. - 19:32:52 10/10
(149/329)
Ha már felvetõdött a kedvenc szenátorunk, akkor 108. rész tárgyalás, hatalmas fej hátralendítés szenvedõ pofával, hogy milyen beteg is a gonosz törpe! :D És után volt még kedve rendesen visszaszólni. :)
10/10
suxel 2014 jan. 19. - 16:58:28 10/10
(148/329)
Ugye, ugye? :D :D
Én is nagyom csíptem a szenátort, nagy arc szerintem. Nekem mindig azok voltak a kedvenc jeleneteim, amikor Constanzaval találkozott és szócsatát vívtak, vagy éppen amikor Constanza telefonon ijesztgette, mai napig szívesen visszanézem azt a kis gonosz törpét és a jeleneteit.
iriszke1 2014 jan. 19. - 16:53:10
(147/329)
Sziasztok!

Ildimix....köszönöm szépen a válaszod. Jó, hogy említetted mert azt észre sem vettem volna, hisz nem nézek azon az adón semmit. Láttam már néhány Török sorit, néhány tetszett is. Belenézek aztán meglátom.

Nekem is nagyon megható volt az a jelenet. Sajnálni fogom ha vége lesz. Pedig már nem sok van hátra.

A kis nyuszi - ahogyan az egyik topic társunk nevezte - Aníbal Villegas szenátor, Ricardo édesapja nagyon tetszik, - pont úgy is viselkedik mostanság. Az amilyen pofákat vág eszméletlen jól játssza a szerepét.

Szerintetek ki van abban a szobában ahová benézett pénteken Lucecita, milyen szörnyet láthatott vajon?

Te jó ég, holnap megint nem lesz, csak kedden. Fúj valóvilág. Miért pont erre az idõpontra kellett rakni az ismétlését. Annyi más hülyeség van.
offtopic
ildimix 2014 jan. 19. - 08:36:55 Előzmény iriszke1
(146/329)
Sziasztok!

of: Iriszke a török sorozat címe igazgyöngy lesz és jan 20-tól fogja adni a viasat 3 17 30-kor a részek ismétlése másnap dél körül lesz.

Ha szereted a török sorozatokat és van rá idõd nézzél bele én biztos, hogy belenézek bár lehetne esti sávban is a film. of vége.

Az örökségre visszatérve megkönnyeztem azt a részt amikor Gabriella és David átöleli egymást a cellában és megbeszélik a múltat és jelent. Most viszonylag hamar feltöltötték a részeket ennek nagyon örülök.

Mindenkinek kellemes napot!

Üdv: Ildimix
iriszke1 2014 jan. 16. - 19:52:31
(145/329)
Sziasztok!
jessica…ezt írtad dec.30-án :
„No mindegy, én ezt most fejeztem be, örülök, hogy nem néztem elejétõl fogva, mint AB-t.”
Akkor tényleg nem jogos az, ha szóvá teszed azt, ha Malvin ír arról ami megtörtént. A SPOILER IS csak arról tilt beírást ami még nem történt meg. Akkor???? Vagyis nem tilt, csak jelezni kell SPOILER-rel ha valaki az elkövetkezendõ történést ír le, hogy ne olvassa el az, aki nem akarja tudni.

Akkor ezek után mi legyen, nem beszélünk meg történéseket? Én is vártam ki mit szól hozzá, de szerintem nyugodtan lehet írni hisz erre van a fórum. Bocsi de ami megtörténik ma, nem igen él olyan élményszerûen egy hét múltán, így mégis ma lenne jó megbeszélni.

Most ezt ne vedd bármi nemû sértésnek részemrõl, de ez az igazság. Egyébként én nagyon sajnállak, hogy nem tudod nézni. Sajnos nem a dolgozó emberekre építik a mûsort. Valószínû valamilyen kutatási adatuk van erre nézve, hogy milyen korcsoport mikor nézi a különbözõ témájú sorozatokat. Mindenkinek nem tudnak megfelelni kellõ mértékben ez érthetõ. De viszont ismétlik kétszer, így gondolnak a mûszakban dolgozókra is szerintem. Na mindegy, ez van.

Ildimix…..mi lesz az az új Török sorozat és melyik adón?

Még sehol nem találok arról irományt mi lesz az örökség után, de február 3-án lesz vége én úgy számoltam, hisz 127 részes. S megint a hülye valóvilág ismétlés miatt hétfõn nem lesz, így 3 napot kell várnunk a befejezõ részre. Igazán adhatnák úgy, hogy leadják az utolsó 2 részt egymás után. De ilyen szívességet nem fognak tenni nekünk.

Nagyon tetszett a mai részben a leendõ kis család egymásra találása a zárkában.

Kellemes estét mindenkinek!

Üdv: Irisz
offtopic
ildimix 2014 jan. 16. - 11:55:38
(144/329)
Sziasztok!

Malvin én 1 óriásit csalódtam Gabriella barátjában. Már megint elárulta a lányt. Nagyon fogom sajnálni ha a végén összejönnek. Tudta nagyon jól, hogy Gabriella elakarja taposni az anyját akkor minek kezdett vele foglalkozni? Gabriella figyelmeztette még az elején ha nem akar a tervben részt venni akkor ne vegyen õ akkor a lány mellett állt. Jó ok elismerem biztos nagy csapás volt megtudnia, hogy Antonia 1 prosti de gondolhatta, hogy kiderülnek az anyjáról sötét titkok. Most a sorozatra magamban 7 pontot adnék a 10 helyett csalódás az egész így a forgatókönyv írónak nem így kellett volna megírnia a történetet.

Gabriella megbocsájtotta neki amikor elárulta, de gondolom ezt az árulását is megfogja bocsájtani mivel gyereket vár tõle.

Malvin én azért nem szólok hozzá rögtön a sorozathoz, mert korai az idõpont és csak akkor tudom megnézni a részeket amikor felteszik a netre.

Engem továbbra sem zavar ha leírod mik történtek a sorozatban, de ahogy látom másokat zavar.

Nem tudja valaki mit fognak adni az örökség után? Valami ismétlés lesz vagy betesznek 1 premier sorozatot?

Szerintem február elején vége lesz a sorozatnak.

Of kérdés: Malvin fogod nézni az új török sorit amit hétfõn kezdenek?

Mindenkinek kellemes napot!

Üdvözlettel: Ildimix
10/10
Kiara13 2014 jan. 13. - 13:37:38 10/10
(143/329)
Igen.Holnap a 114.rész lesz.
Norcy_ 2014 jan. 13. - 13:26:58
(142/329)
Ma Valóvilág ismétlés van helyette...:( Nem tudjátok, hogy hányadik résznél tartunk? A tvmustra a 114. részt írja holnapra.
malvinkicska 2014 jan. 11. - 09:48:05
(141/329)
Jessica nem õrjöngtem csak leírtam a véleményem, mikor én dolgoztam soha nem foglalkoztam sorozat nézéssel, olyan volt a beosztásom, nem értem rá szóval ennyi a témát lezártnak tekintem, nem vagyunk egy hullám hosszon.
Jessica00 2014 jan. 11. - 09:39:34 Előzmény malvinkicska
(140/329)
Nagy vonalakban azt jelenti, rövid tartalom. De ténye nem ezért nincs, sokaknál nincs ez az adó, meg sem az egy, sem a kettõ óra nem a legnézettebb sáv, olyankor dolgozik sok ember, vagy iskolában van. Majd a klub lehet adja késõbbiben...:D Köszönöm az õrjöngést, jót nevetek kora reggel rajta, mennyire magadra veszed, és cinikus támadásba lendülsz, pedig semmi rosszat nem írtam. Hangsúlyt magadnak kreálod :) mellett is...
malvinkicska 2014 jan. 10. - 21:05:58
(139/329)
Jessica nem hiszem azért nincs vélemény, mert megosztom az élményem a fórumozókkal, én honnan tudjam kitudja nézni, vagy nem sajnálom.Az a te egyéni problémád, hogy nem tudod nézni attól más nézi. Különben nagy vonalakban szoktam említeni dolgokat egyszer azt nyilatkoztad az idõpont változás miatt nem nézed. A fórum azért van írjunk ha tetszik, vagy nem.
Jessica00 2014 jan. 10. - 20:14:44 Előzmény malvinkicska
(138/329)
Azért nincsen vélemény, mert inkább meg se nézem a fórumot, mivel nem látom aznap, te pedig elmesélsz mindent rögtön. Pedig nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel a problémával. Egy heti kibeszélõben benne lennék, következõ hét hétfõn, vagy vasárnap, de nem szeretem elõre tudni, mi lesz. Tv-t is mindig kikapcsolom, mikor következõ rész tartalmát mutogatja. :)))
malvinkicska 2014 jan. 09. - 15:20:27
(137/329)
Nagyon csodálkozom, nincs véleménye senkinek pedig igazán jó pörgõs sorozat, lehet az idõpont rossz és mostanában egy hetit tesznek fel egyszerre. A mai rész is nagyon jó volt, megakarta öletni a volt rendõrfõnököt az egér fogúval Antonia a saját unokáját is veszélybe sodorta jó, hogy sikerült a kimentésük, erre fel bemondták a rádióban meghalt a rf-ök így fogják tõrbe csalni a nagy asszonyt tanúskodni fog ellene.
malvinkicska 2014 jan. 07. - 14:02:30
(136/329)
Nagyon jó ez a sorozat, kitûnõen játszanak, a színészek, a kis aljas egérfogú megkaphatná már a magáét nagyon, féreg.Antonia vissza csábította az unokáját biztosan megfogja bánni, David ezt a lépését.
Patrona 2014 jan. 05. - 13:36:58
(135/329)
Antonia nyaka körül szorul a hurok, már senki se áll mellette. Megérdemelte.
A pasi is otthagyta..Alejandro minek védi még mindig? Antonia se kímélet õt csak ,mert a fia..
malvinkicska 2014 jan. 03. - 14:06:19
(134/329)
A héten nagyon sok minden történt, a legnagyobb durranás az , hogy kiderült Antonia prosti volt és egy kupi tulajdonosa is. A másik halva találták, azt a sofõrt aki okozta a balesetet a fiatalokét, szóval ez egy nagyon jó sorozat gratulálni kell aki ezt megírta, és a rendezõnek is.A következõ hetet alig várom, a nyomozó is nagyon jó útra tért.
v_zsuzsi 2014 jan. 01. - 11:28:11
(133/329)
Én is boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! :))
malvinkicska 2013 dec. 31. - 21:33:58
(132/329)
Békés boldog sikeres új esztendõt kívánok FÓRUMTÁRSAK.
Jessica00 2013 dec. 31. - 13:33:13
(131/329)
No mindegy, én ezt most fejeztem be, örülök, hogy nem néztem elejétõl fogva, mint AB-t.
Megoldva a "korán van " probléma is.
Nektek további jó szórakozást hozzá.
malvinkicska 2013 dec. 30. - 14:10:48
(130/329)
A mi jó az jó, leírhatatlan sok dolog történt ebben a részben, a ribi nagyon behálózta az ügyészt ami várható volt.Az a szemét nõ még lefotóztatta magukat szeretkezés közben, a fotókat oda adta Antonianak, aki avval az egérfogú gyerekkel elküldte a feleségének. Ami a részeket illeti hamar fölrakják, csak most ünnepi idõszak van.