Téma: Az örökség

10/10
suxel 2014 jún. 08. - 10:45:45 10/10
(249/329)
Igen, hepiend van a sorozat vegen.

A musorismertetok egyre gyakrabban tevednek ezt mar eszrevettem, s annyit javitanek, hogy alejandro nem kavar Prudenciaval. Az Lagarto lesz, a rendorfonok, aki a szeretojeve teszi a lanyok anyjat.
5/10
napraforgó 2014 jún. 08. - 09:38:14 5/10
(248/329)
Most bepótoltam az utolsó pár részt (habár az elején maradt pár, amit nem láttam) és tapasztalok pár furcsaságot.
Valóban állandóan 4 évrõl beszélnek, amit Gabriela a diliházban töltött. Eközben az akkor kb. 10 éves fia kb. 20 évesre nõtt, a 15-16 éves öccse felnõtt férfi lett. Hogy Valentina hány éves volt, amikor Antonia megölte az apját, már nem emlékszem, de olyan kiskamasz 10-12 éves leánykának tûnt. Nos, most ez a lány is felnõtt, szemre legalább 25 éves (nem tudom, a színésznõ mennyi, amikor forgatták).
Aztán ott van az, hogy Gabriela megesküszik, hogy bosszút áll azokon, akik ellene vétettek. 12 fõn, köztük van Ricardo és Alejandro is.
Elolvastam a tartalmat elõre, mégis mi várható. Hát megtudtam, hogy ***spoiler*** Alejandro végigmegy az összes Montemar lányon. Szerelmes Gabrielába, elveszi Iréne montemárt, lefekszik Patriciával, aztán meg azt írja a tartalomismertetõ, hoggy Prudencia Montemar a szeretõje. Gondolom Julia csak azért maradt ki, mert hamarabb meghalt....
Aztán a végén mégis megint ettõl a nyomorult fickótól esik teherbe Gabriela. Talán még a végén valami szép hepiendet is kreálnak.
És ott van Ricardo is. Aki impotens mintegy 35 éves koráig, aztán a terapeutája oly annyira kigyógyítja, hogy aztán ki sem mászik a nõbõl.
Közben meg rakásra hullanak az emberek.Mindenki gyilkol mindenkit.

Szerintem ez a sorozat undorító. Kicsit sem tetszik.
10/10
suxel 2014 jún. 04. - 21:39:17 10/10
(247/329)
Én már láttam, úgyhogy újból nem nézem harmadjára. Viszont dupla részekkel tényleg húzós lehet.
Az idõt nem számoltam közben már egy isõ után, mert elkezdtem, de itt is belegabalyodtam, hogy akkor mennyi is az annyi, mint a telenovellák legtöbb részében.
10/10
brasil49 2014 jún. 04. - 19:51:42 10/10
(246/329)
Csak azt tudnám, hogy ha többször az hangzik el, hogy mintegy 4 éve raboskodik az elmegyógyintézetben Gabriela, akkor hogy lehet az, hogy Alejandro kislánya iskolatáskával a hátán úgy 5-6 éves kislánynak néz ki. És még a terhesség hónapjait nem is számolom hozzá. Igazából nem örülök annak, hogy az Rtl 2 részt ad le egyszerre, elõbbre hozva a már megszokott kezdést, amikor remélhetõleg jön a nyár. Ti hogy vagytok ezzel?
5/10
napraforgó 2014 jún. 04. - 13:37:07 5/10
(245/329)
Én is pont erre gondoltam tegnap, amikor úgy döntöttem, hogy felfüggesztem a sorozat nézését. Itt nincs egyetlen olyan rész sem, amiben ne lenne rakásra rémség, bûnözés, szörnyûségek tömkelege. Ráadásul folyton megölnek valakit.
Ifjúkoromban szerettem Dumas regényét, és tetszett is, hogy Edmond Dantes gróf Monte Cristoként bosszút állt azokon, akik tönkretették az életét.
Mostanában sok ilyen megbosszulós film, meg sorozat van, de valahogy egyik sem sikerült olyan romantikusan szépre, mint a Dumas regény. A realisztikus horrort meg nem kedvelem, sem akkor, amikor ártatlanokat hurcolnak meg, sem akkor, amikor a meghurcolt követi el.

Amúgy a sorozatbeli hölgy álneve Veronica Dantes lesz és nem Monica.
v_zsuzsi 2014 máj. 28. - 20:49:51 Előzmény Norcy_
(244/329)
Június 2-tõl dupla részek lesznek. :)
malvinkicska 2014 máj. 19. - 11:56:08
(243/329)
Suyel köszi szépe akkor biztosan nem lesz olyan mint az eddig látott Telemundós sorozatok, ami azt illet Aarónt én nem kedvelem akiket említettél azok elég jól alakítanak, belenézek és talonba teszem ha nem tetszik.
10/10
suxel 2014 máj. 19. - 11:49:55 10/10
(242/329)
az en ertekelesem alapjan 10/6 pontot erne maga a sorozat, s majd meglatjatok, de szerintem olyan jo a kemia ponce es espino kozott, hogy inkabb a fogonosz es fohos parosanak szurkolta mindvegig a ket fohose helyett.
10/10
suxel 2014 máj. 19. - 11:45:46 10/10
(241/329)
tipikus telemundos sorozat, sok uj nincs benne a nap alatt, de a vegen a sorozatnak van egy nagy csattano, akire kb eddig senki se szamolt. Espino, es ponce nagyon jok, de aaron diaz eleg sotlanul adja elo a karakteret, am a vegen mar jobb lesz, amikor is tortenik valami. Asszem 130 vagy 135 reszes, nem volt kiemelkedo nezettsegu sorozat, de szerintem ennyit is erdemelt, nem egy kiemelkedo valami. A kozepetol nagyon kaotikussa valik az egesz, szinte neha kovethetlen. Vannak benne csunya es erdektelen mellekszereplok, mint arturo, mara es az anyjaik tortenete. A foszal eleg jo lenne, csak valahogy a tortenet elore haladtaval valtozik szerintem nem jo iranyba. Ugye Santa a foszereplo Amanda Brown neven beferkozik a Cano csaladba, amelynek tagjai velejeig romlottak, hogy megtorolja rajtuk a fia apjanak halalat, am ahogy beferkozik egyre tobb dologra derul feny benne, amire nem lehet szamolni. Lesz benne prostis-szervkereskedos szal is, aminek a feje Roberto Mateos, o volt a szalamandraban tiberio, na kb megkapta ugyanazt a karaktert. Lesz benne egy a kettos jatszmahoz hasonlo szerelem: idosodo-kozepkoru no, s alig huszoneves fiucska. Brutalitasok is lesznek benne, latszolag nem sok minden uj, de a vege erdekes
malvinkicska 2014 máj. 18. - 10:47:50
(240/329)
Suxel remélem nem veszed tolakodásnak, a TV2-ön indul egy új sorozat és szeretnék róla tudni valamit, te jártas vagy a dolgokban címe Santa Diabla, magyarul A gonosz álarca, Gabi Espino, Aarón Diaz fõszereplésével. Junius 1-én 22ó 10p kezdéssel, elõre is köszönöm. Az utolsó vérig sajnos nincs hol megvitatni, pedig érdekesen alakulnak a dolgok.
Norcy_ 2014 máj. 15. - 08:44:49
(239/329)
Jövõ héttõl már egész részek lesznek (15.45).
10/10
suxel 2014 ápr. 30. - 21:16:47 10/10
(238/329)
Spoiler

Mashonnan. Guerra es a szenator hosszu evekre dilihazba zaratja Gabrielat megszerzik az orokseget az El Chamucot. A kisvarosban mukodik egy dilihaz is, ahova a betegeket, valamint a nem kivanatos szemelyeket zarjak be. Itt raboskodik mar vagy 20 eve Constanza Goldstein is, aki Anibal Villegas szenator felesege, miutan megszerezte a penzet, bedugta ide es azt hazudta a vilagnak lelepett a no a szeretojevel. S mar keszul megoletni a not, mivel hatalmas orokseg var ra, de meg idejeben sikerul megszokniuk, s eljutnak New Yorkba, s megszerzik a jogos jussot. Gabriela es constanza a dilihazban talalkoztak egymassal, s nagyon joban lesznek, a no a lanyakent tekint majd gabrielara, s egy kozos celjuk lesz a farkasoknak a kiiktatasa. A farkasoknak fogjak hivni a varoska korrupt vezetoit es csatlosaikat.
5/10
offtopic
napraforgó 2014 ápr. 30. - 15:01:04 5/10
(237/329)
Egy kisvárosban, ahol nincs is más munkalehetõség, mint a bánya, nyilván mindenki bányász. Az apja is az volt, meg a fia is az lesz., stb.
Az én családomban is volt ilyen, Borsodban, a bácsikám, meg az unokatesóm is a bányában dolgozott, már amíg a bánya mûködött. Mert már vagy 25, 30 éve bezártak a bányák Borsodban, és az ott lévõ bányászfalvak hihetetlenül elszegényedtek. Egy idõben még be lehetett járni Miskolcra, Ózdra dolgozni, a gyárakba, de most már azok a lejetõségek is megszûntek, nincs meló sehol. Én még olyan szegény régiót nem láttam. Mikor legutóbb arra jártam, olyan ruhában láttam embereket az utcán, amit itt otthonra nem venne föl az ember.
5/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 14:53:02 5/10
(236/329)
Igen, írtad, hogy ez egy Monte Cristo történet, a nõ sok év után visszatér álnéven, meg bosszút áll. honnan lesz pénze? ebbõl a bányából? Vagy ezt elveszi tõle Guerra? és valahonnan máshonnan?
10/10
suxel 2014 ápr. 30. - 14:50:15 10/10 Előzmény napraforgó
(235/329)
Bar ez kimondasra szerintem nem kerult, de ugy sejtem, hogy banyaszfamilia lehetnek ezek a Suarezek, es szerintem Gabriela tovabb akarja vinni ezt az egeszet fiuutod hijan, majd megmutatja, hogy milyen is egy Suarez. De ez csak az en feltevesem.
10/10
suxel 2014 ápr. 30. - 14:46:45 10/10
(234/329)
Az indok altalaban ugyanaz, mint minden telenovellaban, egy szerencsetlen szegeny lany ne keruljo be az uri csaladba, aa nem szamit, hogy nagy vagyon orokose, mert tudjak rola, hogy szegeny volt, s ez ne legyen tema a felsobb korokben, hogy honnan jott a menynek valo. Viszont ha mar a kormanyzo lanyairol van szo, akik az erkolcsot hirbol sem ismerik az mar nem szamit.

De majd kinos lesz az is kesobb, amikor Antonia multjat megvajkaljak, hisz o sem a gazdagsagba szuletett bele.
10/10
suxel 2014 ápr. 30. - 14:41:32 10/10
(233/329)
majd lesz egy idougras a sorozatban es ott megvaltozik a haja. Ez csak paroka jelenleg rajta, a sorozat nagyobbik reszeben rovidebb frizuraja lesz.
5/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 07:40:22 5/10
(232/329)
Kicsit furcsállom, hogy Antonia Guerra ilyen ocsmányul igyekszik megakadályozni idõsebbik fia esküvõjét. Mert ha Alejandro elvenné Gabriellát, ráadásként megkaphatná az unokáját is. Aki bár nem Alejandrotól, de Fernandotól van. Ehhez képest a nõ egyik fiát sem akarja boldognak látni, de az unokáját meg akarja kaparintani.
Nekem is van két felnõtt fiam, de soha nem tudnék olyasmit tenni, ami egyértelmûen boldogtalanná tenné õket.
5/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 07:34:10 5/10 Előzmény southwind
(231/329)
Szerintem is ronda a frizurája. De lehet, hogy illik a szerephez.
southwind 2014 ápr. 29. - 16:45:14
(230/329)
azt hiszem az elsõ részt láttam meg ez a mostanit, érdekes, de engem antónia haja irritál, az elsõ rész alatt elkezdtem a hajamat kitörölgetni a homlokomból automatikusan pedig frufrum van, meg rövid a hajam...:)))))))