Téma: Az örökség

kriptonyt 2014 szept. 05. - 19:07:38
(269/329)
Szia! Nem tudom miért keresel feliratot, de ha szinkronosan néznéd, fenn van a sorozatbaráton, és az online sorozatokon is.
Zsanett Csilla Ruff 2014 szept. 04. - 17:30:34
(268/329)
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet-e feliratot letölteni az epizódokhoz? Ncore-ról leszerdték az összes részt,csak spanyolul találtam meg...Köszi!
v_zsuzsi 2014 szept. 01. - 14:13:33
(267/329)
Mától új idõpont: 16.10.
5/10
napraforgó 2014 aug. 27. - 05:23:46 5/10
(266/329)
Végre elkezdtek pörögni az események. Szorul a hurok Antonia és Villegas körül. Constanza színre lép, megjelenik Balmaceda elõtt, és gondolom a következõ részben a férje elõtt is. Remélem a pasi kap egy újabb szívrohamot, haha...

-------
Belenéztem a régebbi hozzászólásokba, amik akkor keletkeztek, amikor elõször adták a sorozatot. Valaki azt írta, hogy ez egy csodálatos sorozat. Hát én csodálatosnak azért nem minõsíteném, legfeljebb jól megcsináltnak.
Jó az alapsztori, persze, hiszen Dumas regényén a Monte Cristo grófján alapul. Persze kicsit átírták, Dantest nõi szerepre, Faria abbé is nõ lett, Constanza személyében. A gonoszokat nem Párizs városába, vagy akármilyen nagyvárosba tették, hanem egy vidéki kisvárosba, San Pedroba, ahol korlátlan urak voltak, az Úrnõ vezénylete mellett.
Maga a történet - hát, nekem túl véres, ez a "minden héten meghal valaki" rendszer nem igazán tetszik.
A törtzénet kicsit sem hihetõ - azzal együtt, hogy Mexikóban köztudottan meglehetõsen nagy a korrupció hatalma. De mondjuk rá, hogy a történet elég szórakoztató, eléggé leköti a nézõt. Azt, hogy tetszik, nem merném állítani, mert ugyan kinek "tetszik" a gyilkolászás, meg a manipulálás?
Azt hiszem, valóban csk annyit tudok róla mondani, hogy a sorozatot elég jól megcsinálták, így különösen a vége felé kevés az üresjárat, a dolgok haladnak egyfajta irányba, és hamarosan megérkeznek a végkifejlethez.
4/10
Milibindi 2014 aug. 25. - 00:24:58 4/10 Előzmény napraforgó
(265/329)
Hát meg egyáltalán olvasás nélkül fontos iratokat aláírni nem szabad! Pláne olyat, amit az ellenségük tolt eléjük!

Itt sorra bejönnek Francisca megérzései, erre ahelyett, hogy komolyan vennék, és óvatosabbak lennének még csitítgatják, jaj ugyan már nem lesz semmi baj! Miért, ha mindig igaza volt? (Jó ebben lehet hinni, vagy nem hinni, de itt minden bejött neki)

Mondjuk én azt a nyomozót sem értem. Lucho ellen hajtóvadászatot indít , aki "csak" egy szélhámos, Antoniát meg mindenkivel szemben védelmezi , aki élvezi , ha gyilkolhat. Ceciliáék is visszavonják rettegve a feljelentést, erre megkérdi miért félnek Antoniától, pedig már nem egyszer hallhatta másoktól, hogy ki is az a nõ. Saját fia is vádolja , Balmaceda még mindig védi a nõt! Miért? Tényleg fontosabb elkapni egy szélhámost, mint egy többszörös gyilkost, de tényleeeg! (Utolsó mondatot ironikusnak szánom)

Na meg itt is ez az evõeszköz dolog elõkerült. Az tiszta sor, hogy , aki képes k*rvának állni nem lehet egy észlény, de ettõl még az evõeszközt tudja használni!
5/10
napraforgó 2014 aug. 23. - 03:54:05 5/10
(264/329)
Ja, és még valami. Akkor, amikor Max gyerekkora óta úgy él, hogy állandóan a hátsó szándékoktól kell tartania, amikor épp csak kiengedték a letartóztatásból, ahol egy ember megölését próbálták rábizonyítani, vagyis állandó veszélyben él, képes csak úgy azt mondani a barátnõjének, hogy írj alá szivi mindent, és menjünk már... Olyan íratokat, amiket épp a legfõbb ellenségük tolt eléje... Ez olyan, de olyan nagy hiba.... ennyire nem szabad óvatlannak, könnyelmûnek lenni!
5/10
napraforgó 2014 aug. 23. - 03:46:26 5/10
(263/329)
Vagy megkérhették volna Alejandrot is, õ nem tudom, hogy mérnök volt-e, vagy esetleg közgazdász, de ha egy bányát el tudott vezetni, biztos tanult ember volt. Õ még kéznél is lett volna. De hát a fiatalok siettek, még aznap este indulni akartak, ezért voltak figyelmetlenek, türelmetlenek, nem ügyeltek a részletekre. û
Legalábbis így irták meg. Nem tudom, mi a fene történt volna, ha csak másnap indulnak el?
Vagy ha David elkiséri õket és ezt persze ezt tudja Antonia is? akkor biztos leállítja az akciót.

Persze, ez a telenovella is elég hihetetlen történettel bír, még akkor is, ha tudjuk, hogy Mexikóban is elég nagy a korrupció, a hatalmi visszaélések és pénzzel sok mindent el lehet simítani.
Számomra ez a telenovella így a vége felé eléggé izgalmas, még akkor is, ha a valóságtól messze van. Jobb szeretem, ha a történetnek van némi köze a valósághoz. Némi költõi túlzás elfogadható, de a valóságtól való teljes túlzást nem kedvelem.
4/10
Milibindi 2014 aug. 22. - 21:08:58 4/10 Előzmény napraforgó
(262/329)
Pláne az orvosi egyetemmel!
Na meg egy végrendelet nem olyan dolog, amit elfelejtesz, nyilván azonnal megemlíted a kedvesednek, hogy ott a papírok között a végrendelete. Nyilván egy értelmes ember nem írja alá csak a saját maga által íratottat! A másik nem azonnal írták alá, akkor meg miért nem kértek meg valakit, hogy segítsen nekik? Gaston pl. biztos tudott volna ügyvédet ajánlani! Illetve ott van Ricardo , aki Valentina "testvérének" legjobb barátja és ugyebár a jogi ügyek a szakterülete. Miért is nem kérték meg, hogy nézze át velük a papírt???
5/10
napraforgó 2014 aug. 19. - 17:10:54 5/10
(261/329)
Ha Max belenézett abba a végrendeletbe, láthatta, hogy kit nevez meg örökösként. (nyilván Antoniát). Annyit azért mMxnak is tudnia kellett, hogy ez az okmány nem szükséges a nagykorúvá váláshoz.
Egy férfi, aki épp akkor utazott a fõvárosba, hogy megkezdje az egyetemet a barátnõjével együtt nem tud értelmezni néhány hivatalos okmányt????
Itt úgy állítanak be két leendõ egyetemistát, mintha tök hülyék lennének és semmit nem értenének abból, amit aláírkálnak. Ha meg tényleg nem értik, akkor kár kísérletezni az egyetemmel...
Alicante 2014 aug. 19. - 15:43:39
(260/329)
Ha Irene nem pofázik Max és Valentina még mindig élne! Csak arra leszek kíváncsi...hogy fog elszámolni a lelkiismeretével!

Még egy észrevétel: Max kiszúrta, hogy az úrnõ alá akarja iratni Valentinával a végrendeletét, viszont mikor a lány megkérdezi mit kell még aláírnia meg se említi, helyette elé nyomja a nyomtatványt, miért???
4/10
Milibindi 2014 aug. 17. - 20:59:23 4/10 Előzmény Norcy_
(259/329)
Dehogy! A Macskának akarnak ezzel keresztbe tenni! Ugye , nem lesz vége ennek mire az kezdõdik!
Norcy_ 2014 aug. 13. - 23:46:42
(258/329)
Talán jobb lett a nézettsége? Már eddig is annyit variáltak ezzel a szerencsétlen sorozattal. Miért nem bírják ki a maradék részeket, nem olyan sok az már. :(
kriptonyt 2014 aug. 13. - 18:55:34 Előzmény ildimix
(257/329)
18-tól az Örökség helyet cserél a Castle-val. Egy idõben lesz a Maricruzzal. Óriási! Gratula RTL-Klub! :(
offtopic
ildimix 2014 júl. 31. - 18:39:44
(256/329)
Akit zavar, hogy nincsenek dupla részek az nézze a sorozatot reklám nélkül a sorozatonlinos oldalon. Ott már fel vannak töltve a részek. Nekem a kedvencem volt mindig vártam a folytatást. A netrõl néztem akkor is amikor az rtl2 adta mert korai volt az idõpont.
4/10
Milibindi 2014 júl. 21. - 13:59:22 4/10
(255/329)
Nem a mexikóiak propagálják, hanem az amerikaiak. A Telemundo amerikai ,csak latin színészekkel dolgozik. Ezt a sorozat is sokkal inkább amerikai, mint mexikói. Meg is látszik rajta sajnos! Maga történet tök jó lenne, jóval kevesebb erõszakkal is hullával! Sajnálom, hogy nem a Televisa készítette ezt a sorozatot. Telemundot nem szeretem azt amerikaias stílusa miatt, ezt is Aracely Arámbula miatt kezdtem el nézni, mert õ a kedvenc színésznõm. Végig nézem mostmár, de ha eljut hozzánk a Los Misérables (Nyomorultak) , hát kétszer is meggondolom, hogy belenézzek-e , hiába Aracely a fõhõsnõje...
Tilda36 2014 júl. 08. - 20:42:57
(254/329)
Szia! Nekem mindegy, hogy Telemundo vagy Televisa csak nézhetõ legyen. Ebben a soriban túlzásba vitték a korrepciót, beállítottak egy gyilkológépet aki egy kis sértésért már öl vagy pénzért, össze-vissza kettyingetnek, a rendõrfõnök még a bírót sem tiszteli...
Spoiler: belenéztem a további tartalmakba, eddig csak kb. 10-15 részt néztem, mérgezések, magzatelhajtások... hát ez nem tesz jót a lelkemnek! Ha pedig nem visz elõre akkor inkább hátra sem, elég volt belõle!!!
malvinkicska 2014 júl. 08. - 19:32:51
(253/329)
Tildaa36 megkérdezhetem nézed Az utolsó vérig vagy A gonosz álarca, azokban történek még csak dolgok, én ezt a börtönös részig nem szerettem, de utána igen. Az fontos, ehhez szeretni kell a Telemundó sorozatait én csipem õket, úgy veszem játék.
Tilda36 2014 júl. 08. - 11:51:46
(252/329)
Ez az Antónia egy sorozatgyilkos, majdnem azt írtam, hogy tömeggyilkos és sosincs ellene bizonyíték holott mindenki tudja, hogy nem tud gyilkolás nélkül élni! A sziciliai maffiabanda elbújhatna mögötte...

Ez már horror ami ebben a sorozatban megy!
Stella 2014 júl. 04. - 20:49:58
(251/329)
imádom,egyike a kedvenc sorozataimnak...sajnálom,hogy az elõtte vetítendõ tinihá#ás miatt nincs dupla rész, és a 2 tucat reklámblokktól kezdi elveszíteni izgalmas mivoltát... Guerrát már nagyon útálom!
Norcy_ 2014 jún. 23. - 15:00:14 Előzmény v_zsuzsi
(250/329)
Úgy látszik, hogy nem jöttek be a dupla részek. Most akartam kicsit nézni, és egy másik sorozat megy a helyén, majd akkor 15.45-kor belenézek. Kár, pedig így elég gyorsan lehetett haladni vele, a nyáron simán kifutott volna ez a sori.