Téma: Az örökség

10/10
suxel 2014 febr. 02. - 02:13:04 10/10
(169/329)
Na most néztem vissza a maradék 3 részt, amit nem láttam (124-126)
Voltak benne jó beszólások:

Bírtam, amikor Guerra elkezdi Macario halálhírekor:
-Jó is, hogy meghalt; úgy is mindig hazudozott. :D
A letartóztatáskor meg Rodrigonak:
-Letartóztathatsz, én meg elátkozlak! :D

Lucho meg a börtönben a szomszédasszonnyal, haláli volt. Elkezdi egyszer: A szomszédasszony imádja elvenni a másét és még én vagyok a tolvaj.
Lucho másik aranyköpése a bírónõnek: Szólíthatom Margaritának?

Gonzalezen meg sem lepõdtem, hogy megette a pudingot. A rendõrök mindig bénák a sorozatokban, legyen az mexikói, amcsi, vagy magyar, ez már egy ilyen kialakult sztereotípia, ami már nem vastagon fog változni.
Amúgy azt nem értettem, hogy az, amelyiket leütötte, miért szólította még mindig Úrnõnek!

A gyíkpofa sem volt rossz, mikor Gertrudist szabadította kifelé és azt mondta neki: Neked nincsen szemed, nekem nincsen vesém, szenzációs páros lehetnénk. Amúgy én hagytam volna az ápolók helyében, hadd szúrja ki a másik szemét is, és éljen teljes sötétségben.

Hétfõn meg már megint nem lesz a sorozat? Oh, jajj!
Norcy_ 2014 febr. 01. - 12:54:56
(168/329)
Jó jelenet volt, mikor Lucho beszólogatott Antoniának a cellában. Már vártam, hogy legyen egy közös jelenetük mert szerintem eddig nem nagyon volt. :D
Norcy_ 2014 jan. 31. - 23:25:40
(167/329)
A dolog ott kezdõdik, hogy elég nagy butaság volt Ponciától, hogy tükröt vitt be neki a cellába, így könnyen kórházba juttathatta magát Antonia. Ezt szinte minden sorozatban elsütik, mert a kórházból könnyebb megszökni.:D
malvinkicska 2014 jan. 31. - 21:18:19
(166/329)
Iriszke lehet nem jól fejeztem ki magam az a szemét Antonia megetette a pudingot avval a fakabáttal biztosan nyugtatót kevert, bele az meg rögtön mély álomba zuhant tõle. A másik okos bement a kórterembe Antonia leütötte, fegyverüket elvette elment egy mentõvel, és garázdálkodhatott tovább.
iriszke1 2014 jan. 31. - 20:44:54
(165/329)
Sziasztok!
Malvin-kit mérgeztek meg? Én csak azt láttam, hogy Gerra nyugtatós pudingot etetett a buta rendõrrel és elaludt tõle. Sajnos ezek a sorozatok ilyenek szinte az utolsó részig játszanak a gonoszok ettõl pörög a film. Persze vannak jelenetek a tegnapi sõt a mai részben is amit nem úgy kellett volna, ahogy õk megírták de ez van. Nem mi írjuk.
10/10
suxel 2014 jan. 31. - 16:27:08 10/10
(164/329)
Na majd megnézem én is, ha feltöltik egyszer! :D
malvinkicska 2014 jan. 31. - 16:08:56
(163/329)
Suxel én nagy rajongója vagyok a sorozatnak csak dicsérem azokat akik, filmre vitték, de valahogy ma ez a mérgezés sok képzelgés, valahogy nem jött be, azt is tudom a valós életben is vannak emberek, akik hisznek, a médiumban.Aki nem hisz én vagyok lehet egyedül vagyok, ez a véleményem.
10/10
suxel 2014 jan. 31. - 14:06:32 10/10
(162/329)
Mit szeretnél akkor nézni? Tiszta unalmas lenne akkor! :D
malvinkicska 2014 jan. 31. - 13:48:39
(161/329)
A mai rész eleje kissé sziruposra sikeredett az a puding evés, olyan hiteltelen volt mese szerû, tartalmasabb utolsó részeket gondoltam, tudom szappanopera de miért kell a fõ gonoszt végig játszatni.
malvinkicska 2014 jan. 28. - 13:59:10
(160/329)
Igazán nagyon jó volt ez a sorozat kár vége fele vagyunk, az események felépítése ész szerû volt, sorban mindenki megkapja a magáét. Anibál saját kezûleg vetett véget az életének.Most verte el Veronica Macariot. Aminek nagyon örülök kibékültek Ricardóék.
10/10
suxel 2014 jan. 28. - 00:57:36 10/10
(159/329)
Ezt nagyon szépen megcsinálták, hogy mostanában szinte részenként fedi fel egy-egy embernek magát Gabriela. Elõször Lucas, Lagarto, Anibal...az elõzetes alapján Macario, akit éppen rugdos a földön! Remek, micsoda utolsó részek! :)
Az is mekkora már, hogy kap Anibal egy kötelet a börtönbe. Kár lett volna ezeket a részeket kihagynom.
Jó volt (na már is múlt idõben beszélek, pedig még tart) a kémia a fõhõsök között, de nekem valamiért túl sok közös emlékezetes jelenetük nem tárolódott el a fejemben, sõt konkrétan nem is emlékszek ilyenekre egyre sem. Viszont a dinamikussága a sorozatnak kárpótolt mindent! :) Még több ilyet! :)
malvinkicska 2014 jan. 27. - 08:12:14
(158/329)
Iriszke a Mosolyt kérek sorozatot nem tudom nézni, csatorna híján, elõbb azt hittem, a török s de aztán mégis nézem, számomra ez a társulat ismeretlen, csak Kivanc akit már láttam játszani másban is.Az Utolsó vérig nincs gond, mert azt tudom nézni.Az Örökségre térve nagyon jó Lucho tényleg nagy figura élvezettel játszik nagyon bírom, most már a leszámolások sora következik, biztosan fordulatos izgalmas lesz az 6 rész.
10/10
suxel 2014 jan. 26. - 20:34:35 10/10
(157/329)
Nahát az tényleg nagy volt, jól beszélsz! Még a fogkeféjét is kölcsönvette, s levezette, hogy a nyálaik már biztosan keveredtek. És még az ágyon akart aludni az "õrült"! És még õ hívja tréfásan Gabrielat a kisbolondomnak, Constanzat meg a vénbolondomnak. :D Bezzeg õ csótányokkal lakott jól anno a börtönben, vicces egy figura! :D
Amúgy megnéztem eredetiben és abban is kisbarackomnak mondja Irenet, azt hittem valami mást, de nem. Még nem hallottam így szólítani senkit a szerelmét, de egyedi! :)

Én a törököt nem nézem, sajnos nekem valahogy nem jönnek be. Elhiszem, hogy minõségibb alkotások és jobban kidolgozottak, de nekem végtelenül fájdalmasak és gyakran lassúak. Pedig bepróbálkoztam az Igazgyöngynél, de nem bírtam ki még az elsõ részt sem. Ami tetszett a magyarosításban, hogy új vagy olyan színészek is szinkronizálnak benne, akiket még nem sokat hallottam. Ez volt jó nekem A szív parancsa magyar verziójában is. :)

Mosolyt kérek: abba talán belenézek, de a neten már elõre tekertem, ez a latin-amerikai humoros világ annyira nem az én mûfajom.
Utolsó vérig: Na azt biztosan nem fogom nézni, valahogy nem érdekel, meg állítólag a közepétõl elrontották, s David Chocarro sem a kedvenc színészem. Nem néztem egyébként, de véres egy novella, ha jól tudom, szerintem kissé megszabdalják majd.

Ha nem lesz esetleg még február elején sem topikja (Utolsó vérig), akkor valszeg dobok majd egy üzit, hogy aki követi és szeretne majd beszélni róla, akkor legyen annak is helye. :)
iriszke1 2014 jan. 26. - 18:25:43
(156/329)
Nekem tudod mi tetszett nagyon ma újra megnéztem, sõt videóra vettem.

Alejandro és Lucho játéka a szállodai szobában fergeteges volt.
Kétségtelen Lucho a legnagyobb karakter ebben a filmben.
Amikor kis barackomnak nevezi Irenet és enyeleg vele ebben a részben is a telefonon Alejandro elõtt.

A szenátor is ismét nagyot alakított, annak olyan szemjátéka van.

Nálunk még a finálét is képesek ketté szedni, borzasztóak. Bezzeg a valóvilágból tudnak 2 órát nyomatni.
Hát igen, az a kézigránát nagyon jó kérdés.

Malvin….nagyon szívesen nincs mit. Jöttem volna a héten szívesen beszélgetni de sajnos az egészségi problémáim közbeszóltak. A Török filmet elkezdtem nézni, kicsit lassúnak, vontatottnak tûnik nekem fõleg Az örökséghez képest, de tetszik egyenlõre nézem. Hogy aztán melyiket fogom nézni mert idõben ütik egymást a Mosolyt kérek-kel még nem tudom. Egyenlõre megtudom oldani de ha kitavaszodik nem lesz ennyi idõm.

Már mutatják az elõzetesét az Utolsó vérig- nek. Az utána következõ, ha vége lesz az örökségnek.
A szereplõgárda ismerõs, mind a kedvencem érdekesen hozták össze õket. De nem lesz ám egy semmi film az 1 órás idõsávban a tartalmat olvasva.

Te láttad ezt eredben végig suxel?
-számítunk rád a fóruma létrehozásában, ha idõd engedi. Na és persze szépen kérünk rá!

További szép estét mindenkinek.
10/10
suxel 2014 jan. 26. - 15:35:27 10/10
(155/329)
Azt a 121. rész kapcsán azonban elismerem, hogy szenzációs volt Anibalnak a kitálalása az aranyszöszirõl, mikért is kell felelnie Guerrának a késõbbiekben, s már csak másfél hét van hátra! :)
10/10
suxel 2014 jan. 26. - 13:51:22 10/10
(154/329)
Elkezdtem visszanézni a kimaradt utolsó részeimet a sorozatból, már a 120-nál tartok. Továbbra is tetszik, s ez nem is változik, mindössze annyi, hogy ezek a tárgyalásos részek nem a kedvenceim. Semelyik sorozatban sem szeretem túlságosan az ilyen jellegû részeket, viszont oké, hogy kell, mert ez a szervezett kerete az ilyen jellegû ügyeknek. Csak valahogy engem ezek sosem hoztak lázba. A finish részét viszont nagyon várom az egésznek.
Haláli volt, amikor Lucho a kaszásként kéregetett az utcán, hogy a rendõrök ne ismerjék fel. Nah meg a felbukkanás is Balmacedanál. :) Egyértelmûen a sorozat legjobb karaktere. :)
Oh, és Poncia, de remek volt, amikor adott egy nagy sallert Antoniának. :D

Arra viszont kíváncsi lennék: Lagarto - (most jöttem rá, hogy ez a név spanyolul egyenlõ a gyíkkal) - honnan a francból szerzett gránátot?
malvinkicska 2014 jan. 22. - 21:15:05
(153/329)
Ildimix a mai részt nem láttam, mert nem volt net valami zavar keletkezett, csak késõ délután lett.Az RTL2-õn lesz új sorozata cime Utolsó vérig Február 6-án 13ó kezdéssel. A Story5-ön Mosolyt kérek Argentin sorozat az jan 29 18ó kezdéssel a fõszereplõ Facundo Arana.Nagyon sajnálom majd nem a finisben vagyunk és nem tudom nézni, holnap is olyan elfoglaltságom van pont abban az idõben mikor megy a sorozat. Az élet nem mindig úgy alakul ahogy mi emberek, szeretnénk. Elnézést ha záporozlak a hírekkel.
malvinkicska 2014 jan. 21. - 14:41:37
(152/329)
Iriszke a mai rész is nagyon jó volt, Lucho jól kibabrált a rendõrökkel megmenekült nem tudták elkapni.A tárgyalás jól alakult a tés asszonynak annyi lesz, holnap lesz ítélet hirdetés, elkezdõdött a leszámolás igazán nagyon jó, peregnek az események. Remélem meglakol Antonia azért a sok halálért. Ami számomra öröm mégis van Viasat3, megnéztem az elsõ részt ez teljesen más, mint amit eddig láttam török sorozatot, biztosan jól fognak alakulni a dolgok. A tv2-õn Maricruz címmel a volt Marimar feldolgozása most 27-én indul.
malvinkicska 2014 jan. 20. - 19:13:47
(151/329)
Iriszke Ildimix köszönök mindent amit nekem, vagy miattam irtatok aranyosak vagytok, A héten nem írtam semmit, mert nem voltam itthon a drága szeretett húgommal töltöttem egy hetet, nem errõl szólt, hogy irkáljak.A boldogságtól most szinte repkedek. A török sorozatot nem tudom nézni csatorna híján, ha felrakják akkor meg nézem köszi az infót.A mai részt nem láttam Az örökségbõl pont utaztam minél elõbb pótolom.
v_zsuzsi 2014 jan. 20. - 13:51:34 Előzmény Norcy_
(150/329)
Mégis adják hétfõn is, nem a VV megy. :)