2/10
nikato 2011 júl. 03. - 19:46:47 2/10
(17736/29336)
Linda nagyon hülyén van felöltöztetve!!! Nem elég a fekete harisnya (ami nem túl fiatalos), az a zöld ballonkabát, te jó ég.. Meg a nagy táska. És tényleg nagyon gyerekes!!
tengerimalac 2011 júl. 03. - 18:55:09
(17735/29336)
most elég gagyin fejezték be pénteken, semmi érdekes nem történt a végén, csak Gizike betévedt a medvékhez vagy lehet, hogy felfalják? :D
tengerimalac 2011 júl. 03. - 18:52:42
(17734/29336)
Lucát megzabálom olyan aranyos, örökbe fogadnám :o))))
10/10
idõjós1010 2011 júl. 03. - 17:19:55 10/10
(17733/29336)
Timike tényleg gáz. Linda meg már idegesítõ. :-D
5/10
Lojzee 2011 júl. 03. - 15:00:21 5/10
(17732/29336)
Igazad van! A Lucát alakító kiscsaj magasan veri a többi "fiatalt". Timi az idétlen balettozásával (állandóan pörög-forog), a sipító hangjával, hangsúlyozni nem tud -rosszul vagyok tõle. Bandit lecserélték erre pár éve, akkor jó volt, mára az õ játéka is 0. Lindát minõsíteni sem tudom, annyira primitív, idétlen, alig bír lépkedni, de mindig magassarkúban van, szellemi szintje, megnyilvánulásai gyerekesek. Balázs-Peti páros cselekedetei pedig még Beavis & Butthead (akik viszont qrva jók) kalandjait is alulmúlják.
10/10
idõjós1010 2011 júl. 03. - 12:42:53 10/10
(17731/29336)
Ez engem nem érdekel.
Póker sta(R) 2011 júl. 03. - 12:26:08
(17730/29336)
ÁLLJÁL MÁR LE. képzeld én is jobban szeretem a JR-t SOKKAL, mert klasszisokkal jobb a történet, nem kiszámítható, és jobbak a színészek is. ( a BK vezetõ színészei is jók..) de ettõl még napi elnézegetés címén 22 perc idõeltöltésre a BK-t is szeretem. és gyanítom a többiek is. így vannak ezzel.
10/10
idõjós1010 2011 júl. 03. - 09:34:21 10/10
(17729/29336)
Szereted a férjed, de rászólsz ha valami nem tetszik rajta, vagy épp benne. Ez természetes, de vajon mért vagy vele ? Feltehetõen azért mert ha 100%-ban talán nem is (szerintem nem is lehetséges) de 90%-ban biztosan õ az ideálod. A Barátok köztöt rendszeresen nézõk, és bírálók viszont nem a 90%-os elégedettségük miatt nézik a sorozatot, és nem is építõjelleggel kritizálnak, hisz egyrészt az általuk felsoroltak alapján egyértelmû hogy gyakorlatilag az egész sorozat velejét tartják rossznak. Sztoriját, színészeit. Ez nem 90%-os elégedettség, és nyilván nem lesz építõjellegû a kritikájuk, hisz ha 100-an írják ide le ugyanazt, akkor sem lesz változás a sorozatban.
10/10
idõjós1010 2011 júl. 03. - 09:12:19 10/10
(17728/29336)
No így már mindjárt más. Persze nem értek veled mindenben egyet, de legalább most már tudom miért nem tetszik a barátok közt, és tényleg lényegében csak arról is írtál. Én nem érzem az erõltetettséget az arcukon, és nem érzem problémának ha esetleg valóban saját magukat adnák. A JR-ból én nem sokat láttam, de amit láttam, abból nekem az jött le hogy totál látszik a szereplõkön hogy csak játszanak egy szerepet, de nem tudom elhinni hogy valóban azt is gondolják amit szerepük szerint mondanak. Nem mondom hogy arcizmuk se rándul, de nem úgy ahogyan kéne. Szóval nem látjuk ezt egyforma SZEMMEL.
tricia 2011 júl. 03. - 08:47:49
(17727/29336)
Osztom a véleményed, nem a fórumozókat akarom én sem bírálni, de nem szeretem, ha kikezdenek.
Én a BK-t akkor szoktam nézni, ha belefér az idõmbe (most éppen olyan idõszak van), de volt hosszú idõ, hogy nem tudtam belenézni, mert este dolgoztam és akkor inkább csak a JR-be néztem bele a neten. Azért szeretek magyar sorozatokat nézni, mert néha jó felfedezni egy-egy tehetséget, akirõl úgy gondolom, hogy színházban is megnézném.

Tetszik, ahogy meglátod a szereplõk tehetségét és tehetségtelenségét, jól megfogalmaztad. Én sem tudtam, hogy mi idegesít leginkább ebben az Ádámban. Beállítják, mint szépfiút (megmondom, nekem nem az) és ha megszólal, hát én sírva menekülnék a társaságából, az biztos.
Aki nagyon idegesít még, az az Oszi, aki szerintem nagyon erõltetett (színészpalánta ide vagy oda).
Nekem Bori is szimpatikus volt, de most valahogy nem játszik az arcával és ez nem tetszik. A hangja viszont nagyon.
tricia 2011 júl. 03. - 08:39:20
(17726/29336)
Figyelj, nem vagyok JR-rajongó, hanem JR-párti vagyok a BK-val szemben, ez azért különbség.
A BK-t azért tartom igénytelen sorozatnak, mert a történetvezetés idétlen, nem életszerû (pl. Szabi mindent "megkajál" Kinga hazugságaiból, meg festékpatronos kazettáért megtámadni a pénzszállító autót; Balázs erõltetett kínlódása: szeressem, ne szeressem Miklóst), a szereplõk között sok a statiszta, akik felolvassák a szövegüket, ezzel agyonütik a jeleneteket és változatlanul fenntartom, hogy nincs rendezõi instrukció, ez látszik pl. Kinga, Claudia és Laci erõltetett mimikájából, hanglejtésébõl.
Az Orsit alakító Lóránt Krisztina lehet, hogy másmilyen, mint a pszichiáternõ, de pontosan így beszél az életben, így gesztikulál, tehát ott sem volt különös instrukció, de õ legalább, véleményem szerint, nem rossz színész. Pl. a Lacit alakító TTCS szerintem egy ripacs.
Nyilván vannak hibák a JR-ben, nem is kevés, de azt valóban ott kell dicsérni és szidni a másik fórumon. Én csak azért dicsértem egy karaktert itt, mert itt elszíntelenedtek a szereplõk, mindenki mindig ugyanolyan kiszámítható és ez már kezd unalmassá válni.
zimankó 2011 júl. 03. - 07:59:00
(17725/29336)
Na szóval errõl beszéltem....ne egymást, a sorozatot.....
Volt egy humorista,azt mondta,hogy kormánypárti bírálat és kormánypárti humor nem létezik! Ez így igaz.
Szeretem a férjem,fenntartás nélkül,de rászólok építõ jelleggel,ha kilóg az inge,vagy leharcolt a cipõje.Nem tetszik ha ilyen de"nézem"viszont szólok érte! Nem akarom,hogy ilyen legyen.Ezért "bírálom"!Vannak jobb és rosszabb pasik is nála, azokat is nézem,de õt szeretem legjobban nézni,még ha ilyen is,amilyen.De ha olyan irányba megy ami nem tesz jót annak ,hogy nézzem,megszéljük.Mivel õ azért"van" hogy nekem tetsze,én meg azért"vagyok" hogy neki,ezért érdemes odafigyelni a kritikákra.....szóval egymást cseszegetõk nagyon el vagytok tájólva....

Luca a legtehetségesebb gyerekszinész akit valaha láttam, Õ egyszintre emelkedett nálam a "szinészoriással" Bendeguzzal az Indul a bakterház cimú remekmú nagyszerû gyermekszinészével.
Nálánál sokkal idõsebb kolégágit megszégyenítõen mintig tudja a szövegét,és minden marnir nélkül el is mondja. Zseniális ez a kislány.Aliz már kevésbé jó választás.Szerintem erõsen mesterkélt.
Gizi unokaöccsét alakító szinész pedig...hát õ csak fejlõdni tud...ha tud...Linda pedig visszafelé "fejlõdik" ! Egyre rosszabb! Szerintem ,neki nincs jövõe sem a sorozatban ,sem a szinészi pályán.Úgy erölködik minit egy rakodómunkás,miközben egy gerendát próbál megemelni.Figyeljétek meg,minden mondatot "erõbõl" mond ki.Szinte úgy tólja ki magából,hogy még a levegõ is elfogy belõle.Arcjátéka-mimikája szegényes!Elõdje is botladozott a szöveggel sokszor,de jobban belejött.Õ jobban kezdett,de fejlõdése töretlnül lefelé mutat.Lehet iskolába is jár nem tud a szerepre hangolni-azonosúlni,de ez a "teljesitmény"iskolai szinjátszókõr!
5/10
Lojzee 2011 júl. 02. - 22:54:03 5/10 Előzmény Póker sta(R)
(17724/29336)
Meg az az utánin......
10/10
idõjós1010 2011 júl. 02. - 22:50:41 10/10
(17723/29336)
Nem kívánok bele kötni :-)
10/10
idõjós1010 2011 júl. 02. - 22:48:49 10/10
(17722/29336)
Persze, teljesen logikus is amúgy hogy (esetleg)rendszeresen nézel valamit ami nem tetszik aztán (esetleg) rendszeresen le is írod róla negatív kritikád. Szóval Objektívan rossz ez a sorozat ? Nemrég még szubjektív volt, azaz viszonylagosan akár még jónak is nevezhette valaki, azaz PL én, és mivel valóban minden viszonyítás kérdése és a JR hoz viszonyítva mindenképp jónak érzem. Mégis mitõl lenne igénytelen ? Talán mert jó néhány szereplõje nem színész. Ja, ettõl mondjuk lehetne igénytelen, talán az is, de semmiképp sem a JR-hoz képest, ugyanis mint tudjuk, és mint már egy korábbi hozzászólásomban írtam is ott is nagyon sok kakukktojás van ám. nem vagyok ismerõse a stábnak, és ha picit figyelmesebben vissza is olvastad volna a hozzászólásaimat azt is észrevetted volna (de lehet hogy csak nem akartad) hogy még csak nem is védem. Képes vagyok látni, és elismerni a sorozat hibáit, viszont egy valamire nem vagyok képes,: elviselni hogy a JR rajongók itt dicsõítsék kedvenc sorozatukat. Úgy gondolom nekem meg ehhez van jogom, és ahogy te kérdezted tõlem hogy mégis ki vagyok én hogy számon kérjek bárkin is bármit, én kérdem most tõled, ki vagy te hogy kioktass engem ? A JR-t meg ugyanúgy szégyellheted, szégyellik is sokan hogy nézik.Brazil meg mexikói szappanoperákkal sem dicsekednek el ez emberek általában.
5/10
Stevie19 2011 júl. 02. - 22:44:05 5/10
(17721/29336)
De, sajnos nagyon rossz, sõt, lassan már annál is rosszabb, semmi színvonal, ripacsok a képernyõn, valószerûtlen sztorik és élethelyzetek. Pedig régen ez nagyon nem volt így...

Viszont az éremnek két oldala van, le kell szögezni a kevés pozitívumot, ami megtalálható: Zsófi és Kinga bombanõ, jól mutatnak, valamint az új kislány, Luca felettébb tehetséges. Végre sikerült felfedezniük egy talentumot. Rékasy és Szõke alakítása és karaktere pedig elfogadható, sõt, néhol jó, miattuk még érdemes követni.
tricia 2011 júl. 02. - 22:32:00
(17720/29336)
Na, látod, ezt utálom, hogy ne nézd, ha nem tetszik. Akkor nézek és azt, amit akarok, ha tetszik, ha nem. Igenis objektíve az a véleményem, hogy ez egy igénytelen sorozat, de attól még, ha kedvem tartja, akkor nézem és bírálom is. Ki vagy te? Valami ismerõse a stábnak, hogy itt "osztod" a negatív véleményûeket? Én igazából nem szoktam azzal dicsekedni, hogy nézem a BK-t, mert tudom, hogy nem egy jó sorozat. Viszont néha függõséget okoz. Szóval, idõjós, csak azért is nézem, ha nem is akarod és mondok róla rossz véleményt, ha valami épp nem tetszik benne.
10/10
idõjós1010 2011 júl. 02. - 22:25:49 10/10
(17719/29336)
Semmi olyat nem írtam ami a fórumozók személyét érintené, és képzeld szoktam írni (nem is keveset), a sorozat témájához. No és persze minden relatív, de a Barátok közt topikjában hagy szeressem már jobban ezt mint a JR-bant.
Te meg ne nézd ha nem tetszik, vagy ha már nézed, akkor csak nem lehet olyan rossz.
tricia 2011 júl. 02. - 22:15:22 Előzmény idõjós1010
(17718/29336)
Az, hogy a JR sokkal rosszabb sorozat, az csak a te véleményed.
Tudod, minden relatív. Nekem a BK sokkal rosszabb sorozat, mint a JR, de jogom van nézni és véleményt mondani róla, még ha neked nem is tetszik, sajnálom. Ne bírálgasd már a fórumozókat, inkább a sorozatról írj, légyszi.
5/10
Stevie19 2011 júl. 02. - 22:14:50 5/10
(17717/29336)
Még tíz napig láthatjuk idén a bk-t. Július 18-án, hétfõn áll át az rtl klub a nyári mûsorstruktúrára, ezzel egyidõben megy el pihenõre a sorozat.