csancsy 2011 aug. 31. - 21:19:54
(18216/29336)
Hát, ez a Bandika elég vicces:D:D:D:D:D Elõször Peti excsaját, Lindát akarja elcsábítani, aztán Balázzsal közölte kerek-perec, hogy Hanna még ártatlan... Pedig Peti akarta közölni vele kíméletesen. Amúgy azt hittem, bosszút akar, vagy valami, de elég korrekt volt most Peti az András-ügyben, csak Juli elferdítette az igazságot, akkora bolond az a nõ...
Amúgy Kinga nagyon unszimpi most, nehogy már Gézát hibáztassa mindenért... Ha jól emlékszem, Géza-Zsófi affér akkoriban történt, mikor Kingával fasírtban voltak, mert a kis Kingácska pénzért akart lefeküdni mással. Persze nem tette meg, de elég volt, hogy egyáltalán elgondolkozott rajta és odament.
Balázs-Hanna nagyon aranyosak, Balázs újra jó irányban változott.
Miklós nem változott semmit, hogy röhögött Zsuzsán... Elég szemét, de így szeretjük:) Tényleg morbid jelenet volt:)
10/10
idõjós1010 2011 aug. 31. - 20:07:29 10/10 Előzmény zimankó
(18215/29336)
Peti srác nem rossz gyerek amúgy csak csibész
BLaco20 2011 aug. 31. - 19:25:51
(18214/29336)
Barátok közt?Ezek barátok?hm.....Ellenségek közt jobb cim lenne
smithko 2011 aug. 31. - 15:25:21
(18213/29336)
Hät ez vmi fergeteges:

http://hogyvolt.blog.hu/tags/bar%C3%A1tok_k%C3%B6zt

Szivemböl szol. :-)))
Rhaegar 2011 aug. 31. - 12:02:09
(18212/29336)
Jól beszélsz.
Ha a gyerek kezd elkallódni, akkor kell egy-két jól irányzott sallerrel visszatéríteni a helyes útra.
Ez nem erõszak, hanem a nevelés része.. nem mindegyik ember ért a szép szóból.
Petinek már igencsak kijárt amit Andrástól kapott, de ahogy látni azaz egy pofon még nem húzta ki a slamasztikából.
zimankó 2011 aug. 31. - 10:09:24
(18211/29336)
Most eljátszák fordítva,mikor Nóra volt kiakadva az Attila feleség miatt lakhatalanná váló lakáson..Most Attila lessz kiakadva ,hogy Zsuzsa miatt "lakhatalan" a lakás....
Kinga Géza összejönnek de gondolom Géza fog kimenni Zsolt pénzért ,és Szabi értesíti a hatóságokat, így Kinga megint a börtöngézára várhat,vagy csak újra kiszeret belõle mert Géza bünözõ....
Zsolt estleg még a lányát is kiküldheti a csomagért ami után fpujolás lesz ,mert így vagy úgy de kiderül...
A nagyon tisztességes gondolkodású Peti most komoly áskálódásba kezd....Az ilyen gyereken tényleg nem tudom mit szeretnek a szülei.Egy gyerek sem mehet át minden küszöbön,mert az ember gyereke, enni fog adni neki,de szeretni becsülni, tisztelni nem fogja.A gyerek nem született gonosz,csak meg kell neki mindent tanítani.A szülõk iránti megbecsülést tiszteletet is.Meg azt,hogy a szülõk nem a gyerek játékai.A szülõk is önálló emberek saját élettel.Nem az ö életükben él, csak az ö életükkel párhuzamkos a gyerek élete. A legtöbb gyerek ezt nem tudja,majd õ meghatározza,hogyan is éljen a szülõ,mert különben durcás lessz! Hát nem!
sztimierd 2011 aug. 31. - 10:00:06
(18210/29336)
Zsuzsa és Juli még hányszor akarja eljátszani ugyanazt a jelenetet?
Zsuzsa szerint Juli olyan elképesztõ féltékenységi jelenetet rendezett, hogy megszólalni sem tudott.
Ehez képest Juli csak annyit mondott, hogy "te nem tudod mire vagyok képes, ha arról van szó, hogy a szeretteimért harcoljak".Ekkora féltékenységi jelenetet tényleg ritkán látni....
A julit sem értem, hogy minek kell mindig kötözködnie?
De amit végképp nem értek, az az, hogy bármi is történik, Juli miért fut egybõl Attilához??
Zsuzsa pénzbeosztásáról inkább nem mondok semmit. Elvileg most tetõ sincs a feje fölött, csak Nóráéknál huzza meg magát, de azért vannak ennél sokkal fontosabb dolgok: karate, nyáritábor, kosárlabda, külön angol óra..BK szinvonal..
Rhaegar 2011 aug. 30. - 20:50:28
(18209/29336)
Nóra, hogy fellázadt megint.. :D
"Szarunk rá mit gondol a Juli, akkor is itt maradsz"

De ezt is hányszor elsütötték már.
Nagyon tehetségtelenek ezek a forgatókönyv írók.
Enni valót nem adnék nekik annyira bugyuták.
Samanta0 2011 aug. 30. - 19:25:42
(18208/29336)
Na mind1 , egyébként Zsuzsa most csak 1-2 hétre tért vissza, nem ? szóval nem vszinû hogy összehozzák Andrással
Samanta0 2011 aug. 30. - 19:24:35
(18207/29336)
vagy megjelenik Mátyás király és a fekete sereg , hogy ez az õ tere , és lemészárolják a lakókat xD
Rhaegar 2011 aug. 30. - 17:22:07
(18206/29336)
Ááá én jobb endinget képzelek el ennek a "jó" sorozatnak.

Megjelenik Jigsaw a Mátyás király téren és el bírál minden egyes lakót cselekményeik alapján, majd kivégzi õket a tõle megszokott, brutality módon! muhaha

"You wanna play a little game, Magdi anyus ?"
Samanta0 2011 aug. 30. - 15:17:50
(18205/29336)
Ha lenne animaxom , de minimax után feketeség jön :S egyébként ugy fog végrödni a sorozat hogy felrobban a ház mnidenki meghal , és akkor Magdi néni felébred rémálmából (egészet csak álmodta ) , és Mikiék még gyerekek XD és akkor mondja Magdi anyus : ilyen butaságot álmodni , ebbõl akár filmet is lehetne csinálni . és vége lenne :D
zimankó 2011 aug. 30. - 11:46:41
(18204/29336)
Popeszku a SZÁMBÓL VETTED KI A TÖRTÉNTET!!!!
Az az egy zavar,hogy Kinga most úgy van levetítve mint egy szent asszony aki papírzsebkendõvel fogja meg még azt is...
Korábban eltagadott egy férjet,családot bérelt szinészekbõl,hogy meghamisítsák a múltját.Alkesz apuka, pénzért lefeküdt volna bárkivel.Most meg játsza a szüzet. Ettõl az ittasan összefekszek Szabivál töténettõl, meg még most is mosdanék.Kefével dörzsölném magamról még a szagát is!!!!!!
Ezt a Szabifejet anyira nem birom ,ilyen gusztustalan karaktert....tegnap mikor megláttam bemenni a lakásba elkapcsoltam ,mert hánmyingert kaptam a fejétõl.... utólag néztem meg a most-on, addigra lement a béka a torkoról...
Kinga helyében azt utcára nem mennék ki vele.
A zsuzsatörténet igen ,de azt is el fogják nyagyolni.... tuti!

Miklóstörténet szinte biztos hogy ez lessz,még Hanna sem kizárt,hiszen igen vonzodott az idõsebb faszikhoz.

De igazi csattanó Miklós-vs- Vilibácsi lenne, akik már összemelegdetek az intézetben és Miklós nem is az apja,Balázsnak,Timikének(-Jó ,ebben a kreténségben már én is kretén leszek!!):_)))))
Ez pl arra volna jó, ha Timikét Balázst ,vagy Nórát ki akarnák írni a sorozatból-vagy mindhármat egyszerre...
Vilibácsi úgyis mos fõz takarít..szép "meleg" otthont alaktanának ki vilibácsival,Miklós tartaná el a családot, Vilibácsi pedig a "melegséget"!!:-)))))

KIRUGNI A SOROZATÍRÓKAT AMIG NEM KÉSÕ!!!!EZ ÍGY EGY BÉKA FENEKE!!NÉZHETELEN!!!!
2/10
nikato 2011 aug. 30. - 11:40:50 2/10
(18203/29336)
Undorító ez a Kingás dolog!! Szabit már szinte sajnáltam, de NEM illik ehhez a hülye pichához!!!!! Zsuzsát férjhez adták máshoz, erre visszajön a régihez........
popeszku 2011 aug. 30. - 11:16:04 Előzmény csancsy
(18202/29336)
Ezt eltaláltad,a Balázs egyszercsak rányit majd és ott látja Mikit a Hannával csókolózni-állva.Ettõl pedig megharagszik,hiába kiabálja utána hogy állj meg fiam,megmagyarázom.
csancsy 2011 aug. 30. - 10:29:18
(18201/29336)
Ez a Kinga-Szabi-Géza ügy elég szánalmas. Már elejétõl nem tetszett, de így... Eleve, az nevetséges, hogy nem tudta magáról, hogy amnéziás, annyi infót azért általában tudnak, hogy nem emlékeznek mindenre, vagy hogy magyarázták meg, hogy mi történt vele (hogy Gabi leütötte)... Remélem nem fog visszatérni Szabihoz, mert elég rossz páros. Szabit elfogadtam Vandával, de Kinga??? És nem a Géza miatt... Egyszerûen nem jók együtt, nem tudom mi találta ki, hogy hozzák õket össze.
Viszont, nem bírom se Julit, se Zsuzsát, de el kell ismernem, jó hogy visszatért Zsuzsa, egy kis színt és balhét hozott az esküvõ elõtt:D:D:D:D:D Ezt a sztorit még nem teljesen rontották el.
Miklós-Balázs dologban még nagyon nincs fejlemény, de remélem nem fogják azt levetíteni, hogy Miklós lába megjavul otthon, de még tettetni fogja a bénaságot, hogy Balázs maradjon még nála... Mert az már gázos.
mészimarcsi 2011 aug. 30. - 08:42:01
(18200/29336)
Aki hallja adja át ennek az írónak, vagy költõnek,vagy minek ne nevezzem már, akinek az agyából kipattannak ezek az aberrált dolgok!
Én szerettem valamikor ezt a sorozatot, de már nagyon ki van a hócipõm és tényleg nem érdemes nézni ezt a sok marhaságot!
Mi a sz@rnak nem fejezi be a sorozatot, ha ennyire nem tud már mit kitalálni???????????????????????????????????
Miért mindíg szerencsétlen Kertész Gézán csattan az ostor, elõre tudtam, hogy õt fogja megint mindenki útálni! Ez már tényleg felháborító, még akkor is, ha tudom, hogy ez csak egy hülye kis sorozat, de miért nem lehet kissé valósághûbbé tenni?
Ez a kis majom Szabi még csak kinézetre se való Kingához, úgy néz ki mintha gyereke volna. De biztosan õ lesz megint a hõs, akihez Kinga menekülni fog, hát ez nagggggyon szuper!!!!!! Gratulálok ennek "HÕS-KÖLTÕ"-nek, akinek az agyában ilyen perverz-unalmas történetek születnek.
Fejezd be Kalamár, vagy nemtom ki!!!!!!!!!!!!!!!
zimankó 2011 aug. 29. - 22:10:48
(18199/29336)
Nos a Géza kórusbanszidása már bejött....Most még a Kinga terhes lett Gézától következik..Jó lennék jósnõnek...
Aztán még Zsuzsa és András összefekvése következik, de Attilával is összefekhet...Aztán Géza öszefekhet még Vilibácsival és Miklóssal...Õ most nem tud elszadni elõle...,de az igazi durranás az len ne ha Szabival "melegdnének" össze! Hiszen midketten csalódtak a nõkbebn....Az összes forgatókönyv és tõrténetírót, még ma kirúgnám a rendezõ helyében!!!!!!!
Agyhalált csinálnak ebõl a sorozatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szabina105 2011 aug. 29. - 21:57:36
(18198/29336)
MI lesz Tamás anyával.remélem nem hal meg.
10/10
idõjós1010 2011 aug. 29. - 21:53:19 10/10
(18197/29336)
Nem farnkó ez a dupla fényerõsségû új BK, plusz szélesvásznú móddal.