a.dani0227@gmail.com jan. 12. 12:25:15 Előzmény Patrick Macnee
(31232/31472)

Rudi meghalasztása/kiirása nagy baklövés volt a készítők részéről a már amúgy is lejtmenetben lévő sorozatba rúgtak egy nagyot pluszban nézettség is leesett a béka segge aláról a bányász béka segge alá. Ádámot kellett volna inkább kiirni ha már valakit muszáj volt. Rudi volt az a a karakter itt már kb. egyedül, akiben még volt tartalék írhattak volna neki bármit, akár Natasával ha összejön a házban lehet tartani. Mindneki más már rég kifulladt eddigre a harmaték Tintás Barnes szerű bosszú hadjárata is unalmas lesz a végén. Ők maguk se tudják már miért rosszak a Berényiek csak mert az apjuk minden kudarcáért őket tette felelőssé, de valójában csak egy Berényi volt érintett Zoltán és ő bűne is csak annyi volt ,hogy értett ahhoz, amit csinál Karcsi meg nem és Zoltáné lett a BK ház anno.

a.dani0227@gmail.com jan. 12. 12:19:28
(31231/31472)

Igen, ezeket hoztam fel én is korábban, több sebből is vérzik, ahogy ábrázolták az eseményeket.
Nekem az nem fér a fejembe, hogyan képzelhetik, hogy egy ilyen nem túl nagy hajón egy üvöltözéssel párosuló dulakodás hogyan nem jut el az emberek hallásküszöbéig, még akkor is ha elragadtatva hallgatják Aliz "korniykálását". Pedig Natasa a fedélzeten is van, ugyanazon a szinten, ahol a verekedés is zajlik, mégsem hall semmit.
A másik probléma pedig Ádám. Ugye Rudi lényegében miatta esik a folyóba (ha nem is ő löki bele ténylegesen). Beleugrik, a vízbe, hogy kimentse, de nem szól senki másnak a jelenlévők közül, hogy segítsen, mentőt sem hív. Rudiról nem tudjuk, pontosan mi történik vele (lehet, majd flashback-ekben mutatják), talán elsüllyed, talán elsodródik, mindenesetre Ádám kudarcot vall. Valahogy kikecmereg a vízből (gondolom, távolabb a hajótól). Valahogy megszárad, mert már nem csuromvizesen látjuk, de még ekkor sem szól senkinek. Mindenesetre senki sem hiányolja (ahogy láthatóan Rudit sem), pedig fotósként ő örökíti meg az eseményeket. Aztán megjelenik a házban, senkinek nem tűnik föl, mennyire csapzott a külseje, pedig több szintet kell felfelé mennie, persze lehet, hogy liftet használ. Gigi is amikor belép hozzá, rögtön kérdőre vonja, pedig látszik, hogy milyen állapotban van. Ezt ennyire nem gondolták végig?
Natasa reakciója sem teljesen logikus, az egy dolog, hogy próbálja hívogatni Rudit, de az, hogy sehol sincs, szöget kellene hogy üssön a fejébe. Persze lehetne Petrával is, de azért körbekérdezhetne, hogy látta-e valaki.
Meg egyáltalán, hogyan tértek haza a vendégek az esküvőről? Mindenki elkülönülve, el sem búcsúzva a többiektől? Pedig elvileg mindenki nagyjából ugyanoda tért vissza, kivéve Balázst, aki a villába. Meg a Fekete család bónusz tagjai (Tünde, Orsi, Noémi), akik pedig nyilván egy szállodába.

a.dani0227@gmail.com jan. 12. 12:14:53
(31230/31472)

"verekedés zajára senki sem szaladt ki, hogy megnézze, mi folyik odakint?"

Alízka csodálatos éneke ki volt hangosítva, ráadásul mindenki fent volt a felső fedélzeten, a srácok viszont az alsó fedélzeten balhéztak, ellenkező oldalon.
- a vendégsereg is kapatos lehetett, mindenki Alízra figyelt,
- vagy azzal volt elfoglalva, ha vége a danászásnak, hova hányjon, hogy ne legyen feltűnő,
- vagy azon tanakodott, észre vennék-e, ha levenné a magassarkúját, mert már feltörte a lábát! :-)

Zsolt a "mindent tudó", majd meglátod! Nem volt ő a verekedés alatt ájult, csak harcképtelen, de mindent látott és hallott!

a.dani0227@gmail.com jan. 12. 12:13:41 Előzmény Patrick Macnee
(31229/31472)

Zsótibácsi is hibás, de Ádám valszeg akkor is nekiment volna ha nem drogozza be, mert nem bírta elviselni, hogy Gigi nem őt választotta. De minek avatkozott be, mikor semi köze hozzá hogy van Gigi meg Zsolt ha összejöttek hát összejöttek mindegy miért, de nincs együtt Gigivel semmi köze hozzá, és a verekedést is ő kezdte nem Zsolt.

a.dani0227@gmail.com jan. 12. 12:12:03
(31228/31472)

Én azt nem értem, hogy a verekedés zajára senki sem szaladt ki, hogy megnézze, mi folyik odakint? Igaz, hogy Aliz magánszáma alatt történt az egész, de azért valaminek be kellett hallatszania. Ráadásul Nati pont kiment a korláthoz, csak az ellenkező oldalon... Nekem az egész hitelességét az rontotta, hogy ha nem viseltek füldugót, nem igaz, hogy az egészből nem hallottak sermmit, még ha némajátékként mutatták is a dulakodást. És ha még javában tart az esküvői mulatság, hogyan lehet, hogy Krisz nem tud semmiről, és nem tűnik fel neki, hogy a lényegében "rendfenntartóként" jelen levő Rudi sehol sincs?

Amúgy Rudi távozását én is sajnálom, főleg, hogy úgy tűnt, újra összejönnek Natival. Igaz, valószínűsíthető volt, hogy ő lesz az áldozat, de az események menetéből logikusabban lehetett várni, hogy Ádám legyen, ő Rudinál sokkal többet tudott arról, mekkora egy görény Zsolt. Ha ő hal meg, Zsolt gátlástalanabbul manipulálhatja Gigit, így viszont ott lesznek Ádi kezében a kompromittáló fotók. Viszont az előzetes alapján úgy tűnik, felmerül a gyanú, hogy a srác lökte a vízbe Rudit, ezért lehet, hogy bűnbakká válik és nem hisznek neki. Érdekes, hogy erről pont Gigivel beszél...

Viszont nekem a tegnapi rész mélypontja Nóra és Juli volt, úgy beszéltek az esküvőről, mint két mísz vénkisasszony. Persze biztos rossz emlékeket ébresztett bennük, de ezt csak maguknak köszönhetik. Viszont ha nem igazán tudtak osztozni Kriszék örömében, jobb is hogy leléptek, Juli és Attila fancsali képét rossz volt nézni...

Patrick Macnee jan. 11. 23:06:49
(31227/31472)

Mondjátok, h Rudi nem halt meg!😱Mert hiába Ádám koktéljába tette a koxot Zsolt,attól még ő a felelős, h begőzölt Ádi fiú..🤷‍♂️Egyébként, Bazsi a keményfiú ne nyavajogjon már, hanem húzzon el Hangya után olaszba, azt cső, de végleg.😡🤪

3/10
Kuttyánszki jan. 11. 22:52:53 3/10
(31226/31472)
Aliz meg az éneklés! 😵😖🙉 omg
Inkább rajzolja le...😏🙄
3/10
Kuttyánszki jan. 11. 18:21:28 3/10
(31225/31472)

340 linzert képtelenség megsütni egyetlen sütővel bíró tűzhelyen pár óra alatt..ahogy azt a rengeteg rántotthúst, tőltőttkáposztát is... Mindenki átgürizi az éjszakát, nem alszanak...KV soha senkinél sincs....... :-o
Hagyjuk is, ez tényleg egy mesefilm habbal. A "hab" ez esetben a sok baromság...

3/10
Kuttyánszki jan. 11. 17:37:33 3/10
(31224/31472)

Akitől leginkább h*nyok, az mostanra a barta zs.. lett.. :p
Sikerült a karaktert leamortizálni.
Kezdetben és az elején, kb, feléig egy vagány volt, akinek ha kell, volt szíve, büszkesége és volt "bőr a képén"
Most egy pofátlan lúzert csináltak beőle, az idióta röhögéseivel együtt.

a.dani0227@gmail.com jan. 10. 20:44:46 Előzmény Patrick Macnee
(31223/31472)

Nagy marhaság volt ez a fogdás jelenet. Alizt miért is vitték be? Nem tört be, csak nézegette a ruhát és csapkodta a kirakatot .Már rég nem is ott voltak mikor a rendőr megérkezett. Nem volt miért bevinnie, max. adhatott volna egy helyszíni bírásgot garázdaságért.

offtopic
Patrick Macnee jan. 10. 14:45:57 Előzmény Kuttyánszki
(31222/31472)
Miért, a Vida Rudi az jobb?😝🤪
Patrick Macnee jan. 10. 14:43:49 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31221/31472)

Attól én is lementem a térképről, h Krisz is megjelent az rtl klub folyósóján, bilincsben..xD Otthon biztos valami rosszat csinált a legénybúcsún..tudom tudom, közben elmentek máshova..🥴Nóci meg plotyesz meg azért jó barinők, mert ugyanolyan ribik mindketten..😱😡kék estélyi meg a magassarkú tényleg otthoni szerkó, főleg papírmunkához🤣🤣

a.dani0227@gmail.com jan. 10. 11:00:25
(31220/31472)

Javaslom felvenni az ügyvédiskola oktatási anyagába:

Profi Ügyvéd!

Ha hazamész, és sürgősen bírósági beadványt kell írnod, először lazulj egy üveg vörösborral!

Természetesen ne öltözz át kényelmes otthoni ruhába, hanem a saját nappalidban kiskosztümben és magassarkúban engedd el magad, ezt minden ügyvéd így csinálja! (A magassarkú különösen kényelmes lazuláshoz.)

Ha kellőképpen ellazultál, állj neki beadványt írni, de azért a biztonság kedvéért a beadványíráshoz vigyél magaddal még egy nagy pohár vörösbort, hátha még józan maradtál.

Na, a vörösborozás után, éjszaka állj neki beadványt írni, az lehet, hogy szar lesz, de legalább jól érezted magad!

"Biztosan meglátta a kamera felvételét valami túlbuzgó biztonsági őr, és behatolást vizionálva kihívta a rendőrséget. Ők pedig hivatalból intézkedtek, de a rendőr srácnak kb. ennyit kellett volna mondania: "Hölgyem, menjen haza, pihenje ki magát, és máskor ne csináljon ilyen butaságot!". Főleg, mivel tudta a hátteret is, és nem először láthatott már lánybúcsún becsiccsentett hölgyeket. Esetleg még kiróhatott volna egy kisebb helyszíni bírságot garázdaságért, bár ahogy láttam, semmilyen kár nem keletkezett. De az, hogy bilincsben beviszik Alizt, mint valami bűnözőt, ráadásul akkor, amikor már nem őrjöng, hanem némileg lenyugodva beszélget Natasával, abszurd és nevetséges túlzás.

Egyébként nem is igazán látom át, hogy ennek a rendőrségi előállításnak mi lehetett a dramaturgiai funkciója, pláne, hogy Krisz is bekerült. Az adásidő mindenáron való kitöltését nem tartom annak..."

"Attis biztos a házban marad, kíváncsi leszek, hova költözik..."

Ádám megüresedő padlásszobájába, ahol Patrik egér ük-ükunokáival elnosztalgiázhat azon, milyen jókat kefélt a padláson egykoron Julival (meg azon is, hogy az akkor nem volt annyira ellenére, hogy Julival jókora szarvakat aggassanak Berényi Bamba fejére)....:)

Vagy az esküvő napján elviszik a rendőrök az egyik rokont (Magdi) vagy magát a férjet (Zsolt). Esetleg megjelenik a menyasszony jelenlegi férje, hogy ők valójában még házasok (Kinga). Ha az esküvő rendben is van, még előfordulhat, hogy a férj anyja a vacsorán összebalhézik a barátnőjével (Magdi + Terike), de ha még ez sincs, akkor az újdonsült feleség lép le másnap pár országgal arrébb (Nóra)

Kihagytam valamit? :)

BK-ban nem szabad házasodni, mert valaki mindig meghal az esküvőn. :P

a.dani0227@gmail.com jan. 10. 10:53:39
(31219/31472)

"Juli Nórát is csalta a padláson Attilával, vagy rosszul emlékszem?"

Majdnem, Juli az akkor éppen aktuális (Berényi) férjét, Berényi "Bamba" Andrást csalta a padláson Berényi "Faarc" Attilával. Juli országos barátnőjét, Nórát, Attila csalta, ugyanis akkor Attila éppen Nórával élt.

Ritka egy gusztustalan, hányadék történetszál volt ez a padláskefélés sztori, nem véletlenül lett akkor Juli topicneve "Padlásribanc".

Ugyanis nem elég, hogy kiket basztak át (a szó szoros értelmében), de volt olyan jelenet is, hogy Juli a padláskufirc után közvetlenül (azaz Attis termését még magán viselve, ugyanis a padláson nem volt zuhanyzó) jópofizott a barátnőjének hazudott Nórával a folyosón (de azóta újra országos barátnők, nyilván az ilyen okádék viselkedést könnyen megbocsátja valaki a "barátnőjének")....

Nem is értem, miért nem a padláson "ünnepeltek", és a nagy gejl dumák helyett visszaemlékezhettek volna, arra, hogy akkor kiket csesztek át, továbbá megkoszorúzhatták volna Patrik egér hűlt helyét:)

Egyébként én Attist egyáltalán nem sajnálom, pontosan tudhatta, hogy egy ilyen ordasribanctól, mint a felesége, mit várhat.

"Pont azért, mert így Tóbinak nagyobb szüksége van Kristófra.
Tóbiás mindkét karját begipszelik, így kénytelen elfogadni Kristóf segítségét."

Mindkét kezét begipszeliiiiik?!
Jesszumpepi, hát így tényleg szükség lesz Kristófra! :D
(Szegény Kristóf, elég xar feladatot kapott "a roppant kreatív Gabitól!)
Remélem Kristóf, jó tűzoltó módjára, majd a slaggal fog segíteni, ebben a kényes feladatban! :))))))))))

a.dani0227@gmail.com jan. 10. 08:17:10 Előzmény Kuttyánszki
(31218/31472)

Pipó Brúnó meg Rókus alias kórháznevű szatír után a Jeromos már nem is annyira szokatlan.

3/10
Kuttyánszki jan. 09. 20:51:03 3/10
(31217/31472)

Folytatódik a bk- hülyenév- kiosztási ámokfutás! 😃
JEROMOS atya...!🙈

Jeromos a macska...valami régi mesehősként ugrik be 😄

Patrick Macnee jan. 08. 16:40:41 Előzmény Kuttyánszki
(31216/31472)
xD..de mindig ugyanaz a fej..mert ha nem pislog, akkor az hatásos..meg a ködös nézés..pff
a.dani0227@gmail.com jan. 08. 16:21:06 Előzmény Kuttyánszki
(31215/31472)

Valszeg azért lett pszichiáter is mert az anyja eröltette, aztán mostmár hogy nincs a képbe már nem vonzó a pálya, Emilynek meg Irmának meg nem mondhatta, hogy nem élete álma ez a szakma.

3/10
Kuttyánszki jan. 08. 12:52:47 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(31214/31472)

Natasa mióta " levált az anyahajóról" totál gáz tényleg, kívül- belül. 😔🙄 .Rájött, hogy a szőke(..helyett fekete) hercegnek nem táltos lova, csak 1 kis gebéje van..
🤭

3/10
Kuttyánszki jan. 08. 12:22:39 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(31213/31472)

Hajón akarja Krisz az esküvőt de már nincs szabad hajó, a szervező csaj nem tud szerezni,..Rudi a pókernyereséget nem pénzben kérte, hanem hajót 1 napra..A vesztes fószernak vannak hajói.