1/10
Kuttyánszkikutya febr. 10. 21:08:29 1/10
(31306/31466)

Nem furcsa és igazságralan, hogy Hannát azóta meg sem említik, mióta Clau kivitte gyógyulni Olaszországba? Hogy van, javul-e , vagy mi ?🤔... ( azt tudom, hogy fasírt volt a stábbal, rendezővel ..de azért ...😏

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 10. 20:55:23 1/10
(31305/31466)
Á, már világos, hogy miért olyan f@s az összes gagyi, gej sorozat melyek összes tarralma kimerül a b* szás minden igekötőjével; - meg, - ki,- le- ...- - hisz' ilyenek írják, mint az iskolázatlan rúdtáncosból lett "irónő"!
Hány évig is tanulnak egyetemen a dramaturgok? Jaa ,..5 évig!
1/10
Kuttyánszkikutya febr. 09. 18:07:49 1/10
(31304/31466)
Az utóbbi részekkel sikerült felülmúlniuk önmagukat , 👏👏👏kár, hogy nem tart sokáig.
1/10
Kuttyánszkikutya febr. 09. 18:02:58 1/10 Előzmény Patrick Macnee
(31303/31466)
Hát igen, Gőzeke &Mackó..
két rakás szerencsétlenség🙈

Lehet, hogy Krisz a golflabda kalandtól lett steril és még előtte lett terhes a lepkeagyú?...🤔

Patrick Macnee febr. 09. 13:37:20
(31302/31466)

Na végre! Lebuktak a Lovas tesók! xD Kaptunk egy kis régi Májkit is végre valahára..Gergő jól hozta a kiakadóslebukós kirohanást.🙏Aztán Májkitól a k.o. a végére. Gergő azokat utálta eddig, aki önmaga is az.🖕 Jó kis csavar volt👏👏👏Gőzi vergődése már nagyon cringe..😡persze..sorozat a regényéből..hogyne..🙄és megint pont akkor jön a lehetőség, amikor kilátástalan🥱..aha, köszi..ilyen a világon nincs..😤

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 08. 10:47:51 1/10
(31301/31466)

Na , megjelent Petya a Moszkva térről! 🤪 ( Karalyos Gábor) Közben elvégezte az egyetemet...
Nóra néni csak fia korú pasikkal kavar!

Patrick Macnee febr. 06. 23:35:33
(31300/31466)

Végre lebukott a ,,nagy páros'..🙏Krisz mekkora pöcs h nem akar dokit..😡sztem kinőtt már abból a korból, h ciki legyen..meg katona is volt..🤷‍♂️Natasa ma is nagy volt (ja, nem! xD), csak nézett ki a fejéből..🐑🐔

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 06. 12:54:28 1/10
(31299/31466)

Jaaa, legalább kikerül a képből az az inas, csúf béka..😏 ( Janka)
A rettenetes p.l. Juli marad...,😖Szerintem Szőke Zoli igazából kapja a frászt, mikor J rikácsol, a baromi agresszív módján.. szemet meresztgetve.. huhh!!.. rémálom!😖😲😳🙈🙉

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 06. 12:41:15 1/10 Előzmény Patrick Macnee
(31298/31466)

Mackó nagykutyaságának legfőɓ gátja a mérhetetlen ostobasága, korlátolt, irreális önértékeléssel. Röviden: buta, mint a föld.🥴 Legtöbbször.

a.dani0227@gmail.com febr. 06. 08:37:05
(31297/31466)

Attis határidőnaplójából:

10 óra: bíróság, válóperes tárgyalás

11 óra: válás után Juli lakásán röhögcsélés, a válást kimondó bírónő parodizálása és borozgatás az elvált feleséggel

11 óra 15-től: exfeleség kefélése, amíg mozog

Aha...baromi életszerű, szinte minden válás így történik....

Patrick Macnee febr. 06. 07:52:54
(31296/31466)

Egybites Macíííí nagykutya akar lenni..mikor full majré az ember xD..Ilona, mint kétes alak..meg testőr..fúúú, szánalom, milyen nulla az idősebb hölgy a szerepben..meg ahogy a nevét mondja Macííí..pfff..Bazsi és Hartmathcsaj közötti kémia szintén 0..ami nem cringe teljesen, h Májki spirituális lett, mert tudjuk, h miért..Natasa és Julibuli k. idegesítő még mindig, meg Gazella is, mert állandóan sápitozik v mit csinál xD komolyan mondom Oszi és Timi visz színt most az egészbe, ami kicsit ciki, de mind1🤷‍♂️h Aliz nem volt fuu de jo..🙏🖕
Laci a rózsában, bús medve képpel bámul a pultnál...
"Zsolt: Mi van Gizi el akar hagyni a biznisz miatt?
Laci: Nem, nem akar elhagyni..bamba fej tovább, majd - miért, el akar hagyni? Ezt ő mondta?
Zsolt: Nem, nem mondta. Hahahahaha" 🤣🤣
Ja, oké xD

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 05. 11:53:15 1/10
(31295/31466)

Hogy ez az Aliz mekkora 1 aljas r*banc! Most, hogy nem tudja volt-e szx Dáviddal, most hajrá, jöhet a " babaprojekt" amit eddig nem akart. Bk bevált módszer szerint kakukkfióka készült " véletlenül," ?..🫢

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 05. 11:18:47 1/10
(31294/31466)

Mit erőlködnek ezzel a Szonja-Blamázs szállal?! 😏🙄 Szonja-Gergő között több a kémia mint a Blamázzsal🫢🤭 - (nem mintha G olyan jó színész lenne, beszéde csapnivaló zárt szájú motyogás, sokszor nem érthető..) mivel G nem is csajozik, olyan mintha Szonjaval.kennének szerelmesek,..OMG 🫢fk írók sok renitenciát felvonultattak , ez is belefért netán?..

1/10
Kuttyánszkikutya febr. 04. 17:59:20 1/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31293/31466)
😆
3/10
Kuttyánszki febr. 04. 14:49:47 3/10
(31292/31466)

INem nagyon tudom, a plotyó mit karattyolt a hangfelvételre,...-választanom kellett: vagy h_nyni fogok, vagy elkapcsolok :p

3/10
Kuttyánszki febr. 04. 14:46:36 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31291/31466)

Ez a Dia -szál most tényleg baromi gusztustalan, -amúgy Natasa mintha állandóan be lenne lőve, az a bávatag arckifejezés,...lelassult szöveg,...
Mikor húz el végre Kanadába -mert mint tudjuk, itt mindenkit csak úgy lasszóval fognak a világ bármely pontjára , kivételes állásokra, ösztöndíjakra stb-re.. XD

a.dani0227@gmail.com febr. 04. 14:43:33 Előzmény Kuttyánszki
(31290/31466)

Na meg mikor jött Gülüszemű Ágnes, hogy most, hogy tulajdonrészt vettem jöttem dolgozni és belibben az irodába. Ahogy korábban Clau is csinálta. Ha nem alkalmazott mi keresnivalója lenne ott? Ahogy akkor írtuk az Indexen dobjuk össze, vegyünk MOL részvényt aztán sétáljunk be a székházba lobogtatva a papírokat és üljünk be a főnök bársonyszékébe. :)

3/10
Kuttyánszki febr. 04. 14:40:34 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31289/31466)
Igen, ahogy anno a Stella körüli totál tájékozatlan, tudatlan katyvasz,..jogilag, szabályzatilag. Ahogy akkoriban többször ki is tértem rá, mert "felment rajta az agyvizem". :/
a.dani0227@gmail.com febr. 03. 12:57:17
(31288/31466)

Épp figyeltem, hogy Balázsnak egy sporttáskában, Attilának már kettőben fért el a "ruhásszekrénye"! :D

"Azért a tegnapi nap történelmi volt.... Natasa mezitláb ült az ágyon, se cipő, se csizma... Ilyen talán még soha nem volt a BK történetében... :XD "

Jééé, tényleg, ilyen még nem volt?! :D
Vagy! Ennyire kell már spórolni a kreatívoknak, se cipő, se posztó?! :DDDDDD
(Bizonyára nagyon drága volt, a szülinapi tandem kerékpár?! :D)

Mit nyújt Natasa? Még tésztát se nagyon :D Petinek mit nyújtott? Játszott vele, először nem kellett neki aztán igen aztán megint nem! Rudinak mit nyújtott? Hazudott neki össze-vissza mert nem akart összeköltözni vele! Egymást csalták orrba-szájba a halála előtt! Diának mit nyújtott? Érdekből volt vele, RUDISZÍVE MIATT! Ezt nyújtja Natasa! Micsoda főnyeremény.... :DDD Gergőnek mit nyújtana? Ha kidepizik magukat semmi közös nem marad bennük, garantált a szakítás :P baromi sokat nyújt, télleg... :D Ha Geri lazulni akar jobban jár egy igazi pszichológussal :D

Gergő: Kérsz valamit? Vizet, sört?
Balázs: Nem kösz.
Szonja: Ezt mégis hogy képzelitek?
Gergő: Gondoltam szomjas…

Azért ez tetszett:
Miki : Úgy látszik, kezdek hasonlítani Apádra...
Bandi : Melyikre? :D

Szinte hallom a BK írókat beszélgetni.
BK író #1: "Gergő rossz kisfiú volt a bosszú-korszak idején, meg kell büntetnünk. Ötletek?"
BK író #2: "Egyértelmű, nem? Szabadítsuk rá Natasát!"
BK író #1: "Hú, az azért kicsit durva lenne... Azt a csajt az ellenségeimnek sem kívánom!"
BK író #2: "Szerintem megérdemli! Natasa először Petivel cseszett ki, majd Rudinak hazudozott össze-vissza, aztán játszott Dia érzéseivel. Most hadd szívjon a kis Berényi! Muhaha!"
BK író #1: "Végül is, miért ne... Tök jó poén! :D"
BK író #2: "Kár, hogy Csórics kilépett, Rudi megmenekült. Pedig mennyi jó Natasás szivatást írtam neki. :( Sebaj, Gergő az új áldozat!"

a.dani0227@gmail.com febr. 03. 12:55:18
(31287/31466)

Én már többször megfogadtam, hogy nem foglalkozom a BK-ban látható jogi nonszenszekkel, idiótaságokkal, de amit ma leműveltek, az tényleg a valóságtól totál elrugaszkodott nettó faszság kategóriája volt.

A Kft. üzletrész a Kft. adott tagjának a tulajdona (kb. mint egy Rt-ben a részvény), amelynek eladásáról kizárólag az üzletrész tulajdonosa dönthet, ilyen kérdésekben az üzletrész tulajdonosa helyett (meghatalmazása nélkül) nem dönthet sem az ügyvezető/ügyvezető helyettes, de a taggyűlés sem.

Az üzletrészt olyan adás-vételi szerződéssel lehet eladni, mint pl. egy autót vagy lakást, amely szerződést a tulajdonosnak kell aláírnia.

Így ilyen idióta baromság, hogy Juli, Attis és Laca megszavazzák, hogy Miki, Nóra és Ági a tudtuk és belegyezésük nélkül eladják az üzletrészük 50%-át, a világon nincs, ez kb. olyan, mintha azt szavaznák meg, hogy eladják Miki lakását.

A tagok üzletrész elővásárlási jogába meg már bele sem megyek.

És a legjobb, hogy mindehhez az eszement jogi nonszenszhez, amit ma sikerült bemutatni, odaültetnek egy (mű)ügyvédet, aki persze a fenti apróságokra nem hívja fel a jelenlévők figyelmét.

Azt nem tudom, az ügyvéd milyen szerződést akart ellenjegyezni, ugyanis Juli Miki, Ági és Nóra meghatalmazása nélkül helyettük nem írhatta alá az üzletrészük átruházására vonatkozó szerződést.