a.dani0227@gmail.com márc. 12. 09:10:16
(31352/31472)

Ez a szál, ami most jön már durván elrugaszkodik a józan észtől és a valóságtól is.

Anno írtuk:

Balázs teljesen hülye.. Akármilyen részeg is, ha arra ébred, hogy füst van , aztán kinéz az ablakon és ég a falu, nem az az első, hogy hívja a tűzoltókat? Nem tudom, ki hívta Mikit, de neki is inkább a tűzoltókat kellett volna hívni... Balázs meg ha azt látja, hogy kint van tűz, gondolhatná, hogy az nem belülről származik, vagy ahhoz jobban ki kellett volna józanódni... Azt persze nem meri bevallani, hogy ő is ott volt, pláne, hogy bűnösnek érzi magát... De legalább kibékült Mikivel, szegényt úgyis annyira megviselte ez az egész... Csoda, hogy a kiskölök nem sírta el magát, mikor azt látta, hogy az a bácsi, aki időnként kézbeveszi sírdogál... :P
Áron eddig se volt egy észlény, de arra nem gondolt, hogy ha visszaállítja vkinek az óráját, az ezt előbb-utóbb úgyis észreveszi, pláne ha programja is van... A hullától azért ő is ledöbbent, ezt azért ő se akarta, és ráadásul még csak nem is Harmath Gergő... :P
Gergő nem keresi a telefonját, már meg is vette a következőt, ami ráadásul többet tud, szóval no problem, csoda, hogy órát még nem vett... :D Érdekes, hogy nem nyomozó jön ki a lakásra, hanem Tibi haver értesíti, hogy nagy a gáz... Persze előbb-utóbb biztos be is fogják vinni, bár ő már nagyjából tudja, hogy mi történt...

Ha már másnak is feltűnt, bocs, de én most néztem vissza a tegnapit...:)

Na szóval nem értem én ennek a Rendőrtibinek a baromi nagy tervét.

1.) Először azt mondta, hogy az éjjeliőrtől tudta, hogy egy hajléktalan égett bent, mert az éjjeliőr hagyta, hogy ott hédereljen.

Majd pedig azt mondja, hogy nincs tanú arra, hogy lehetett az épületben, így lehet Gergő is.

Mi van Tibikém? Fiatalkori emlékezetkiesés?

10 persze mondtad, hogy az éjjeliőr a tanú arra, hogy egy hajléktalan lakott ott....(akivel beszélhet másik rendőr, Attila, de ha senkinek nem jut eszébe, fecseghet a kocsmában is).

2.) Ha azt állítják, hogy az összeégett hulla Gergő, ezt már a fogazat és DNS-teszt alapján simán lehet azonosítani, vagy ki lehet zárni (gondolom egy idős hajléktalannak nem olyan a fogazata, mint egy fiatal, jómódú srácnak, úgyhogy szinte ránézésre is).

És ezeket nem tudja egy ezzel foglalkozó profi rendőr?

Mi a fasz van itt, a forgik már tényleg teljesen hülyének nézik a nézőket?

Gergő ; "Te csak szomorkodsz de én a pokolra készülök, balra a második ajtó" Nem tudom ki írja Gergő szövegeit, de érti a dolgát... Hiányozni fog a humora... :S

Na meg eleve ez a Gergőre terelt bizonyíték annyira átlátszó, hogy egy kezdő nyomozó is simán rájönne, hogy biztosan nem ő a tettes, mert ennyire mesterkélten egy tettes nem hagy maga után nyomokat.

Patrick Macnee márc. 12. 00:02:26
(31351/31472)
Ez az Áron nagyon ütnivaló féreg..milyen cringe a sunyi pofája, milyen szánalmas járása volt, ahogy sietett Gergő után..és Harmath urazza..pfff Üsse már ki valakiazt a gennyet..

Májkinak most miez a vérömleny a fejében?🤔 Az is k. idegesítő volt, ahogy Krisz nem tudta elmondani Zsoltnak, h mi a pálya..akkor le tudott volna lépni a pénzzel oszt cshő..milyen ciki már nagyhajú Ilona is, h játssza a picsáját Jerry atyának, az meg úgy beszél róla, mint vmi szentről😱🖕Böszme mama a bisztróban? ott pofátlankodik, h ne lehessen tőle beszélni?😡úgy csaptam volna tarkón egy óriás vizibombával mint a pinty💥💣Am olivér is k. idegesítő ezzel a dumával, h krisz adja fel Zsoltot is..ha lenne elég cucc ellenük nem kéne állandóan Krisznél keménykedni az irodában, hanem vinnék a ge.ibe Zsoltot meg nagyhajú Ilonkát is.👋👋👋Viszont volt Jerry atya.👴🏼 Jól állt neki a fehér🤍, és megkeresztelte legifjabb Barthát.✝︎⛪

1/10
Kuttyánszkikutya márc. 08. 11:12:03 1/10 Előzmény Patrick Macnee
(31350/31472)

És nagyon durva! Ebben Gőzinek volt igaza! Előre elkönyvelve, hogy nem éri meg a karácsonyt ,- na kösssz!!! 🫢🙄

Patrick Macnee márc. 07. 20:03:01
(31349/31472)

Szerintem Laciék ,,karácsonyánál' nincs lejjebb..🖕😡🤮még paródiának is gyenge😵😟💩

1/10
Kuttyánszkikutya márc. 07. 15:46:42 1/10
(31348/31472)

Ma telefonál a prof, holnap utazni kell Kanadába a kutató munkára..🙈 🤣
Vizum ugyan nem kelll, de beutazási engedély igen... ami turisztikai, 5 hónapig érvényes...🥴
Egy árva mukk nem hangzott erről el, nem történt a vinnyogáson , ölelgetésen kívül semmi.

Ne már, hogy Adél a Gergő helyett ezzel a tenyérbemászó ,suttyó Áronnal fog kavarni, ..!..😳🙉

.

a.dani0227@gmail.com márc. 06. 13:21:54 Előzmény Kuttyánszkikutya
(31347/31472)

lehet hogy még nem volt a maik nagy és marhaság szál a gyerekfalu felgyujtasa lesz

1/10
Kuttyánszkikutya márc. 06. 13:16:18 1/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31346/31472)
Ezzel most nem vagyok képben, hogy

milyen gyerekrablás ,- gondolom majd ezutan lesz🫠🤔

1/10
Kuttyánszkikutya márc. 06. 13:13:52 1/10
(31345/31472)

Elhúz végre a N, bár nem tudom addig még hány részben fog vedelni, bambulni, nyavalyogni hogy jajjmilegyen.. 🤢..a legirritálóbb karakter, bár a károgóhangú Aliz vetekedik vele... És persze, hogy egy kimaradt, lógós diákot hiv fel a professzor a kanadai melóra🤣🤣🤣röhejes, unalmas, visszatérő klisé! 😏🙄
(Amúgy tényleg mintha tolna valamit ,vagy alkesz a csaj, a c*gó mezei léda, ahogy kinéz 🥴és beszél... )
Zsolt tényleg 1 K szemét 😡 de Gigi legalább majd révbe ér később! ☝️🫠

Patrick Macnee márc. 06. 12:40:37 Előzmény Kuttyánszkikutya
(31344/31472)

Zsolt egy moslék! h lehet ilyen féreg?😡🤬Na meg igen..Krisz..azért lesz megint bűnöző, h "megérdemli Luca' járhasson a legmenőbb egyetemre..Bandika meg náluk? xD Alíz terhes, erre odaköltözik😱mert Krisz elment 2 napra😏🖕..mondd ,h Natasa elfogadja a munkát, és elhúz mint a vadlibák!!👋👋✈️🚀

a.dani0227@gmail.com márc. 06. 08:06:39
(31343/31472)

"Ilona gorillájának biztos feltűnt volna, ha egy srác lélekszakadva lohol az autó után -"

Én azt sem értettem, hogyan mehetett el a beszari barigárd "akcióba" (különösen egy gyerekrablást bonyolítani), úgy, hogy nem tankolta meg előtte az autót? Egy ilyen fullextrás Merdzsónak elég nagy tankja van, és amikor kijelzi, hogy tankolni kell, kb. még 100 km-t lehet vele menni.

Az észlény badigárd ehelyett az elrabolt gyerekkel áll be egy benzinkútra (ott garantáltan van térfigyelő kamera, így egy nyomozásnál lehet(ett volna) azonosítani, hogy ott jártak), de az is benne van a pakliban, hogy a gyerek elkezd visítani, mint a fába szorult féreg, ami egy benzinkútnál csak feltűnik valakinek....

Logikus....