a.dani0227@gmail.com jan. 22. 08:28:13
(31252/31512)

Volt már a mérgezéses szál?

Anno így írtunk órla:

"Mivel szokás szerint nem mutatták az Ördög feljelentését sem, elképzeltem:

Tisztelt Vízmérgezésügyi Hatóság!

Alulírott Ördög Gergely ezúton bejelentem, hogy a Berényi Építőipari Kft. vízüzemének szigorúan őrzött központi raktárában (ahová az sétál be aki akar, mert az összes őr süket, vak és hülye, én is be tudtam menni, meg a húgom is), a jobb oldali raklap alsó sorában, a jobb oldali kartonban, a középső sor második kartonjában, és felül két kartonban is mérgezett víz van (minden kartonban 1-1 palack)

Hogy a vizeket ne kelljen sokat keresgélni meg is jelölte a palackokat valaki, nem én, az biztos, szóval azokat keressék, amelyiken van egy kis cimke, hogy "Mérgezett! Ezt keresd!"

A vizeket a mocskosaljasszemét Berényiek mérgezték meg, hogy kiircsák Svejc teljes lakosságát, vagy ha azt nem is, legalább jól megfosassák őket. A vizeket Juan Pedro Alvarez Gonzaleznek, a neves svejci vízimportőrnek akarják elpasszolni.

Aztatat ne kérdezzék, hogy ezt honnan tudom, de biztos nem álmodtam, mert az Ördög nem alszik, tudom és kész, a Berényiek meg vesszenek! Aztatat se kérdezzék, hogy miért, mer arra már nem emlékszem. Már azt, hogy miért vesszenek a Berényiek, de vesszenek, és mind.

De biztosan semmi közöm a mérgezéshez, hogy rohadjon meg minden Berényi és zárják be a gyárukat!

Ördög Gergely
profi tervgyártó, applikációkészítő és vízmérgező, ja nem is, az nem
"

Patrick Macnee jan. 22. 00:46:47
(31251/31512)
Padlilotyi mekkora fogyi már? pfff..még követi Attist telós appal, meg odapofátlankodik az edzőterembe🤷‍♂️..édes Istenem..komolyan ütnivaló már a Mérai😡..meg az ,,okos' tóbiás is..és akkor még szánalomhegy Timikéről nem is esett szó🤷‍♂️...dzsííízz!😡
3/10
Kuttyánszki jan. 20. 21:07:52 3/10
(31250/31512)
Huuhh, hihetetlen sz***, és az is hihetetlen, hogy még mindig tudott lejjebb süllyedni..

Szóval csá🤚
3/10
Kuttyánszki jan. 19. 13:51:12 3/10
(31249/31512)

Pityer unalmas és K sok már ezzel az állandó pityergéssel: csak szólok, hogy egy duetthez 2 ember kell! Blamázs fejen állhatott- járhatott volna ,akkor sincs semmi Hangyácska közreműködése nélkül ☝️

Patrick Macnee jan. 16. 22:33:15
(31248/31512)

Laci megint nagyot ment..ja, nem! xD Még ilyen ötlet h Bezse meg Peti verekedjenek..👀főleg Peti a tyúkmellével..édes Istenem..Bezsének igaza volt, ,,mi ez, óvoda kiscsoport'?🖕🥴Ez már nekem nagyon ,,redneckes', azok csinálják az amcsi filmekben, h szétverik egymást, oszt utána még bratyiznak🤮..nem jó irány..🖕

Patrick Macnee jan. 16. 22:31:26
(31247/31512)

Zsolt ugye nem szemétségből találta ki, h Oszinak balesete volt? Az már tényleg a legalja lenne..😱🤬Ha geny@ lennék, mondhatnám, h hisztis kis k..a Timike azt kapja, amit érdemel..🤷‍♂️akkora arca van a semmire,h olyan a világon nincs😡

Patrick Macnee jan. 16. 22:26:43 Előzmény Kuttyánszki
(31246/31512)
Az. Komolyan, kit érdekel manapság könyvben egy ilyen szenny szappanopera? Ugye nincs olyan? xD
3/10
Kuttyánszki jan. 15. 09:48:46 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(31245/31512)

Szemét volt a csaj, direkt csőbe húzta Petit " ..nem kell, úgyis csak eldobnám!.".( a blokkot)

Az a vergődés Gizi írói " művészete" körül szánalmas😏🙄 ( amúgy undorítóak az olyan csöpögő, nyálas bestsellerek, amelyek két lábbal tiporják és 💩- al öntik le az irodalmat🤮..
és mégis tele a nagynevű könyvtár is velük,🙈 Tetszetős külső, K vastag könyvek,..Kinyitva az első mondatból kiderül hogy gagyi sz**! )

Patrick Macnee jan. 14. 23:39:40
(31244/31512)

Ilyen ellenszenves szereplőket hol találnak? De komolyan..adóellenőr csajok, új Timi, Inez, a Harmath testvérek.🤮😡.

Patrick Macnee jan. 14. 23:36:35
(31243/31512)

Padlásluvnya megkapta Mátétól..🖕 nagyon helyes..hihi...Peti:,,várj! Mi? A kisöcsém, Máté tört és zúzott?'🤣🤪

3/10
Kuttyánszki jan. 14. 22:51:55 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(31242/31512)
Azzzz..
...és a szem-meresztgetése, lihegése pluszban irritáló 😏🙄
3/10
Kuttyánszki jan. 14. 11:06:12 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31241/31512)

Pont ezen akadtam ki én is; ilyen a leghülyébb emberek közt sincs, mint aliz meg krisz..hogy a megérkezéskor nem látják azonnal, hogy vmi nem OK🫨 ..hogy az itthoniak úgy állnak ,néznek, mintha meghalt volna vki...: és tényleg.🥺😔

a.dani0227@gmail.com jan. 13. 10:48:31
(31240/31512)

"Attila kénytelen tudatni Júliával, Máté nem akar hozzá visszamenni."
Visszanyalt a fagylalti! Juli szomorú lesz, én meg nem sajnálom.

"Szonja egy pillanatra elbizonytalanodik abban, valóban képes-e gyűlölni Miklós."
Inkább legyen bizonytalan, minthogy ismét orrba csapja Miklóst.
(És Szonja továbbra is gyanúúús, hát még ha el is "bizonytalanodott!" :)

"Vilmos újra szembekerül Urbánnak, csak most már úgy érzi, nagyobb a tét."
Urbáááán??!! Már épp írni akartam, hogy naggggyon hiányzik!

"Natasa és Krisztián egymásnak feszül Rudi emléke miatt!"
Natasa szomorkodott eleget, láttuk kispárnába fúrt arcán a könnyeket, most már, váltania kell!
Rudival kapcsolatos összes emléke ehhez a lakáshoz köti, ahol nincs már keresnivalója!
Van saját lakása, menjen haza szépen.
Ha van kedve fogadhatja saját otthonában a vendégeit, ha nincs kedve, van kispárna ott is!
Vagy, jöjjön haza Irma (?) mama a föld körüli utazásából, keringett már eleget.Vigasztalja unokáját! Netán, vigye el az anyukájához, Kanadába.
Csak! Ne kelljen a ház tulajdonosainak (meg nekem se!), az elkámpicsorodott arcát nézni nap, mint nap.(Krisztiánnak és Alíznak is pont elég "megfeledkezni" Rudiról!)
És ha lehet, ne egy házzal arrébb cuccoljon, Ádámhoz! :(

"Zsolt nem tudja tovább titkolni Gigi előtt, hogy valójában nem jár rehabra."
Könnyítsen magán! Mondja meg neki! :)

------------

Le kellett volna öntenie a lepkeagyú Alízt és a csacsogó, csak magára figyelő pofájába ordítani: HALLGASS MÁR EL! RUDI MEGHALT!
Ez az ifjú asszony nagyon idegesítő némber! Csak magával, magukkal foglalkozik és az fel sem tűnik, hogy a "legjobb barátnője" magába roskadva, halálmadárként gubbaszt a széken és a mindig mosolygó Ádám fancsali, sírós képpel ment értük a reptérre?
...és még nekik fog "fennállni"? ...és még Krisztián fog haragudni Natasára? Inkább örülnének, hogy életük legszebb napjaiba nem rondítottak bele a szomorú hírrel!

Pontosan!
Írtam már korábban is, hogy ez a hajó, egy kis "lélekvesztő" volt.
Az egyik végéből szinte, át lehetett "szólni" a másik végébe is. Nem a Titanic volt!
És a hajó (lélekvesztő!) "orrában", nem Céline Dion, hanem Alíz "énekelt" szerényen, egy lassú számot, gyenge hangerővel.
(Nem óriási hangerővel játszó zenekar, csápoló, tomboló zaj keringett a levegőbe!)
Szóval, a hajó végében zajló, dúló vitát, csetepatét, valakinek hallani kellett volna, főleg, a "forgatóírók" közül"!

De, el lehetne ütni viccel, hogy azért nem vettek észre semmit, mert a násznép részeg volt!
No, de ilyen nincs! Nem hiszem, hogy Bözsi mamát, úgy kellett haza támogatni?!
(És rajta kívül is volt bizonyára, jó pár józan ember a násznép között, ha még fogyott is az italból)

Az meg külön érdekes, hogy ilyenkor nincs a közelben egy "hallgatózó szurikáta", de bezzeg máskor, mindig kell, hogy füles legyen!

Egyébként, Bartha Krisztián helyében, el nem hagytam volna a hajót, amíg Ruditól, a legjobb barátomtól (aki, mellesleg megmentette az életemet!), el nem köszönök, mi előtt elindulok a hajóról.
(Nászút ide, vagy oda,!).
És, meg nem köszönöm neki, hogy szeme minden rezdülésével azon munkálkodott (követte az eseményeket, biztosította) a lagzi zökkenőmentes lebonyolítását!

Patrick Macnee jan. 12. 23:54:50 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31239/31512)

Jó, de bedrogozva kb nem is tudott magáról..nem h mérlegeljen..szal Zsolt a hibás😡aztán utána meg eljátssza a parton a nagy barátot..aki gyászolja🥴😲

Patrick Macnee jan. 12. 23:50:44 Előzmény Kuttyánszki
(31238/31512)

Örültem Zsoltnak h visszajött..de egy köcsög patkány lett..😡

Patrick Macnee jan. 12. 23:49:40 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31237/31512)

Pedig mehetne most is🤮..amúgy igazad van..h a vérbe lehetne már használni azt a szívet?🤷‍♂️

3/10
Kuttyánszki jan. 12. 20:40:17 3/10
(31236/31512)

Na , most meg Barta ott rendez színielőadást térdre rogyva a Duna parton, hogy "..itt találták meg.."
Hm...🤔

3/10
Kuttyánszki jan. 12. 18:42:36 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31235/31512)

Gigi azt mondta Ádámnak ,hogy : te húztad ki ..
Szval Ádi kihúzta a vízből Rudit de már halott volt🥺
...és most láttam is , hogy miért; .mikor kinyílt a korlát ajtaja, és R. zuhant a vízbe, látszott hogy egy nagy hordó vagy vmi... ott fordult , bukkant elő az ütközéstöl...vszeg azt fejelte le..😔 A zsernyákok is már kész tényekkel keresték fel a résztvevőket másnap : R.meghalt..🫨
Tényleg nem őt kellett volna kiírni, -ahogy mondjátok.

a.dani0227@gmail.com jan. 12. 14:49:28 Előzmény Patrick Macnee
(31234/31512)

Sokkal több volt vele mint a "3 grácia" Natasa, Irma, Emily ben összesen és őket mégis bent tartották évekig. Talán Irma már elhúzott és hamarosan megy Emily is Natasa majd később utánuk egyelőre még vergődnek vele Spoiler: Rudi szívét megkapja valaki és még utána is nyomoz betegnek tettetve magát. Mintha egy több napos vizihulla szívével egyébként bármit is lehetne kezdeni egyébként

Patrick Macnee jan. 12. 14:18:09 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31233/31512)

Jaja, benne még volt potenciál..Ádika meg csak régóta vergődik kb.