a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 30. - 16:55:41
(28609/30309)

Összefoglaló:
Terézanyu és Vilmos visszatért a horgászásból és mivel minden férfit a hasával – na jó, meg a hasa aljával – lehet megfogni, rögtön kedélyes pacalevésre csábította Terike a jó öreg csaposunkat. Bele is ment, csak még el kellett ugrani a zöldségeshez kolompérért, anélkül ugye nem lehet pacalt enni. Mikor visszatértek a kocsihoz (amit Vili vagy százszor ki- meg bezárt, hogy tiszta idegbe’ voltam már) Terike felvetette, ha már úgyis itt van, majd nézze meg a hálószobában az ágy lábát, mert ki van lazulva, vagy mittomén. Na, azért itt Vilmos is behúzta a féket, és rájött, a pacalevésen kívül más kötelességei is lesznek, ezért gyorsan menekülőre fogta dolgot, bepattant a kocsiba és ott hagyta a naccsasszonyt.
Közben otthon meg Manyus és Frici románca bimbódzott, meg fogtok lepődni, ez a csaj is etette a pasit, még az esküvői maradékkal traktálta a háborgó gyomrú örömapát, aki rendkívül boldog volt.
Tilda ezt nem bírta nézni, befenyítette Eriket, azonnal menjen fel és ugrassza szét a galambpárt, különben felvesz valamit, amivel eltakarja a dekoltázsát. Erik fel is ment és felvilágosította a még mindig kóválygó fejű öreget, hogy mi újság, az meg bólogatott, elég buta arcot vágva.

Vanda megkapta a szokásos BK betegséget, kitalált egy teljesen hülye tervet, ő meg Linda ellopják Géza kocsikulcsát és mindenféle jogosítvány, no meg vezetni tudás nélkül elindulnak Botond nyomába a taxival, hogy kiderítsék milyen nőcivel találkázik titokban és mindenféle engedély nélkül, meg hogy szép-e egyátalán a csaj, Vanda ugyanis még mindig szerelmes az edzőtermek császárába.
Mikihez beügyeskedte magát Vanda, egyedül is maradt az irodában, szerzett lakáskulcsot, aztán besurrantak Gézáékhoz, még a slusszkulcs is meglett, de aztán megjött, vagyis betántorgott Frici bácsi, ők meg lapultak a kanapé mögött, és itt lett vége a roppant izgalmaknak, legalábbis tegnapra.

Meg még az volt, hogy Klau nagyon ideges, mert nem tudja Miki mit tervel ellene, de olyan ez, mint a Piszok Alfréd, folyton kavarja, szóval ki kell deríteni. És egyenesen a szemébe mondta, biztos megint el akarja raboltatni, de az ügyvezető igazgató úr csak kiröhögte. Előtte még Julinak is elmesélte a korábbi elrablás történetét, aki egy csodálkozó tekintet és egy „Tényleg?” bemutatásával napirendre tért a dolog felett. Hát nem tudom, ha én megtudnám, hogy az anyámat régebben elrabolta az üzlettársa, elkezdenék futni, és csak akkor hagynám abba, mikor már jó messze vagyok onnan.

2/10
Bodellger 2024 jún. 30. - 13:19:04 2/10
(28608/30309)
Szívstróf van még a soriban? Vagy már ő is lekoccolt?
3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 29. - 14:11:49 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28607/30309)

Kibírhatatlan a Banyus, nekem már komoly stresszt okoz ha csak meglátom, ha megszólal.! :-o.. Ehhez a karakterhez jobbat nem is találhattak volna Fodor Zs,-nál.:..alapból unszimpi ; a recsegő, bántó hangja, a szeme, ahogy néz,..és a csúcs a felvágott fejtartás... A veszekedést alapból nem bírom, nem,hogy még itt is ezt kelljen elviselni! Márpedig egyre inkább ez lesz :/

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 29. - 08:53:22
(28606/30309)

Julcsa se volt semmi. Mikor Clau közölte vele, hogy egyszer már Miki elrabolta, elintézte annyival, hogy levesestál méretű vizenyős szemmel bámulva: "téényleeeg?" Hát nem tudom, ha nekem valaki azt mondaná, hogy a főnököm emberrabló is másodállásban menekülnék onnan és a cég közelébe se mennék. :)

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 29. - 08:48:02
(28605/30309)

Tilda se semmi, mindig ő üvölti le mindenki fejét, hogy ne szoljanak bele a dolgaiba, az ő élete azt csinál amit akar. Erre most ő kavar megint, jajj meg kell menteni Anyusék házasságát. De miért? Felnőtt emberek tudják mit csinálnak, ha elválnak hát elválnak, mi köze hozzá? Vilibá csoda, hogy eddig kibírta Banyust.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 29. - 08:46:10
(28604/30309)

Azért az hogy az örömapa berúg a lánya lagziján nem olyan egetrengető dolog, meg hát az asszony elhagyta egy fiatalabb cimbalmosért váratlanul, ilyenkor megesik, hogy az italba fojtja a bánatát az ember.
Banyus hozta a formáját pedig semmi oka nem volt balhét csinálni. Miért mondta Claunak, hogy elmegy a busszal? Nyilván nem kereste mert úgy gondolta már elment. Szokásos BK féle logikátlanság.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 28. - 20:50:01 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28603/30309)

Miért is nem egyből Gzát hívta mobilon? Vagy az otthoni vezetékes számot?

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 28. - 20:08:18 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28602/30309)
Mekkora baromság ez a banyus a yardon...Csak úgy, mint a két csitri okvetetlenkedése a raktár témában.OMG!!!! 🙉🙈
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 28. - 12:53:14
(28601/30309)

BK OFÓ anno

Laci egyik ártatlan okoskodása nyomán, melyben a Ritalin BK-s változatát (Ritelin) emlegeti, Mikiben megfogamzik az ötlet, hogy ilyet kéne etetni a Nagyasszonnyal. Aki ettől összevissza beszélne hülyeségeket, kínosan viselkedne, és elmezavar miatt ki lehetne paterolni a cégből.

Elmegy tehát - nem Malackához - hanem a férfigyógyászhoz, akitől a férfi-antibébit kapta, és megpróbálja illegális receptírásra buzdítani, az anyagi ellenszolgáltatás lehetőségét is felvillantva. A doktor bácsi erre úgy kivágja, mint a nyávogó négylábút székelni. ("Örüljön, högy nem értesítem a rendőrséget!")

Ezután besündörög Laciékhoz, ahol kiröhögvén Laci nyakkendőjét, a gardróbszekrényhez irányítja a Novák-házaspárt, ezalatt kilop a nappali egyik fiókjából egy receptet (ugyebár Orsi picijáter, hiába viselkedik mostanság ápoltként).

Itt tartunk most.

MANYUS A YARDON:

Claudia benéz a Kertész-kuckóba, ahol Manyuska elsírja bánatát, hogy ez a Terike milyen hivalkodó kalapot rendelt az ő lakáscímükre. Claudia elcsábítja Manyuskát a villába, ahol választhat egy kölcsönkalapot. (Úrinő létemre én nem adnék kalapot Manyus fejére, amíg a koszt ki nem mosta a hajából - mert persze hajmosás nélkül menne esküvőre.)

Manyus válogat, közben mondja az autós hazaszállítást ajánló Claudiának, hogy hazamegy inkább busszal. Caludia vállat von, elmegy a hálószobájába öltözködni. Manyus ezalatt a nappali asztalán felejtett ételmaradékokat viszi csendes megbotránkozással a konyhába. Claudia ezalatt visszatér a nappaliba, és mivel azt hiszi, Manyus busszal távozott, bezárja a nyanyust a villába, és bekapcsolja a riasztót.

Manyus előjön, ki akar menni a bezárt házból, ezzel aktiválja a szirénát, plusz a rendőrségre bekötött riasztóegységet. A rendőrök kiszállnak, a hívatlan "kalapozót" beviszik, de Manyus annyira hozza a formáját (magyarán f*ssa a szót), hogy egy szavát sem hiszik. Plusz az esküvő miatt mindenki, aki igazolhatná Manyus kilétét, kikapcsolta a telefonját. A vezetékes meg az üres Kertész-kuckóban csörög. Manyus azt hiszi, mindenki betegre aggódja magát miatta, pedig távolléte miatt a násznépen a csendes megkönnyebbülés hangulata ül.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 28. - 09:02:41
(28600/30309)

Banyus megcsinálta a botrányt ismét ráadásul megint ok nélkül.
Frici is megérkezett, fiatalabb csődör kedvéért elhagyta az asszony és ivásra adta a fejét. Lesz még belőle bonyodalom

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 27. - 20:37:00 3/10
(28599/30309)
A hét poénja Clautól a tőle megszokott, szórakoztató, vitriolos stílusban:
" Engem Alex csak egy hamis gitárszólóval tudna megölni!.."😁
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 27. - 20:23:52 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28598/30309)

A "kérlek" már unalmas volt, ki kellett valami mást találni. Régebben minden mondatában kötőszóként volt egy min egy "kérlek". Innen kapta a LúzerLaci mellett a "KérlekLaci" és a "LesliePlease" nevet

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 27. - 20:22:05 3/10
(28597/30309)
Egy ideje feltűnt, hogy Laci minden mondatát, közlését "hha?!"- val fejezi be 😵‍💫😖🙉🙈
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 27. - 20:15:32 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28596/30309)
🤣👍
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 27. - 13:21:34
(28595/30309)

Pedig mekkora poén lett volna, ha inkább azt mondja, hogy kérsz egy melegszendvicset? :)

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 26. - 16:38:40
(28594/30309)

ÚjNoémit meg min. egy leszerelt teherautó lökhárítóval kéne pofán vágni, hogy térjen már észhez, bár PszichOrsi se volt normális, hogy színt vallott apu1, apu2, apu3 történetéről. Aztán meg még tetézte a bajt ezzel a rúgjad kifelé a lányomat Barta most rögtön akcióval. De most tényleg egy részmunkaidős pincérnői fizu miatt mit aggódnak? abból mikor fog annyi pénze lenni, hogy elköltözzön és önálló legyen? Ha meg mégis akkor meg mit old meg azzal, hogy innen kirúgatja? Mintha nem lenne más munkalehetőség a városban, ahol dolgozni lehet.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 26. - 16:35:37
(28593/30309)

Banyus az esküvőn sem fogja majd vissza magát sőt előtte sem. Ez az ok nélküli féltékenykedés borzalmas. Csoda, hogy Vilibá eddig bírta mellette.
Mondjuk Vili bá se volt semmi hogy nem bírta Terikének megmondani, hogy ne varázsoljál már, vagy csináld egyedül ahogy akarod, de én kimaradok belőle.

grizlee13 2024 jún. 26. - 13:31:05 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28592/30309)
Persze, mindig a sorozatban a nőt akarják megvédeni minden áron még akkor is ha az ugyanannyira hibás vagy még jobban is. Ez is érthetetlen.
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 26. - 12:27:04 Előzmény grizlee13
(28591/30309)

Az se jobb mint azt nyomják ,hogy a nő mindig áldozat és a pasi nyeljen le mindent akkor is ha a nő dugott félre lásd. Tilda. Félredugás után még ő szabja a feltételeket, hogy 2 hét próbaidő amikor kb. házi rabszolga az ura és örüljön, hogy nem hagyja el, mert 2 év házasság nem volt elég, hogy rájöjjön
tud-e vele élni. Nóra dettó, elhúz szó nélkül egyszer Párizsba egyszer valami nevenincs faluba aztán jön vissza észt osztani. Zsufi is csak követelőzni fog egyfolytában miközben dolgozni derogál neki, tartsa el Zsolt ő meg szórja pénzt két kézzel.

grizlee13 2024 jún. 26. - 12:04:32 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28590/30309)
Ja persze Andi a 3. aki ezt eljátszotta Zsolttal, tényleg. De tényleg nem értem mit akartak ebből kihozni folyamatosan mikor a palinak ugyanannyi joga van látni a gyereket mint a nőnek...
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 26. - 08:55:13
(28589/30309)

Lacinak volt egy jobb beszólása:
Apu1 és Apu3 ittvan nem kéne szólni Apu2-nek is?
Ritka dolog mikor az egész családban Lacinak van a legtöbb esze.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 26. - 08:54:15 Előzmény grizlee13
(28588/30309)

Panda is konkrétan eltiltotta Zsoltot a fiától, és amilyen marha ezt hagyta is, pedig ha bírósághoz fordul kapott volna láthatást. Nem sokra menne a bíróságon ha nem akarná engedni, mert a priusz az nem ok és más ügye meg nincs és rendezett életet él, van munkája van lakása stb. Alexnél dettó.
Zsufi tud majd jobbat is később. Szó nélkül lelépett a gyereket az apjánál hagyva majd évek múlva mintha mi se történt volna beállított és követelte vissza.

grizlee13 2024 jún. 26. - 08:42:32
(28587/30309)
Juliéknál is ugyanaz van mint anno Nóráéknál hogy a nő el akarja tiltani a közös gyereket a férfitól. Honnan szedték ezt az ökörséget vagy ki erőltette ezt a sorozatban folyamatosan? Ritka egy undorító dolog. Úgy hogy a férfi az semmit nem csinált konkrétan, mert ha egy agresszív erőszakos drogos állat lenne, akkor oké, de nem így van. Csak a nő már mással jár és már nem szereti ezért úgy érzi hogy nincs joga az apjának látni a gyerekét. Komolyan nem értem. Egyedül Zsoltnál látom most hogy telibeszarja mit akar a nője, aki szintén ugye a palija lányát ki akarja dobatni csak azért hogy vele foglalkozzon meg az összes pénzét ráköltse. De szerencsére pofáraesik.
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 25. - 10:09:21
(28586/30309)

Anno összefoglaló:

Manyus és Terike, a két nősténytigris összecsapott a grillázstorta kérdésben, vagyis amint előre sejthető volt, nem lesz ez az esküvő sem egy fáklyásmenet.
Kingával nézegettek az interneten tortarecepteket, miközben Manyus a háttérben gombot varrt és duzzogott, pláne mikor kiderült, hogy Terike legalább 4 emeletes tortát akar sütni, és mivel a saját konyhája kicsi (nem sütöttem még tortát, de nem tudok elképzelni olyan konyhát, amibe ne férne be egy átlag esküvői darab), ezért csakis Manyus konyhájában lehet lefuttatni a projektet. Kézzelheted azt a csikorgást, ami hallatszott, miközben a leendő örömanya szemei forogtak.
Futott is Kinga után a Rózsába, hogy ez így akkor nem lesz jó, mert ez a szemtelen perszóna átveszi az irányítást az esküvő felett, Kinga félénken megjegyezte, ő jobban szeretné, ha úgy lenne minden, ahogy ők akarják a Gézával, felteszem más esetben Manyus dévaj kacajban tört volna ki ekkora sületlenség hallatán, még hogy a fiatalok beleszóljanak a felnőttek dolgába, de most lelkesen bólogatott.
Gézu kissé összetörten kornyadozott a lakásukban az éjjeli taxizás után, és Kinga aggódására, hogy ez a két csaj szét fogja szedni egymást az esküvő szervezése kapcsán, csak annyit bírt kérdezni ásítva: Vér folyt már? Szégyen, de ezen majdnem nevettem.:)
És akkor itt még nem ért véget, jött a sütőrum akció. Terike elment bevásárolni, a boltban éppen akciós volt a fél literes sütőrum, ki hagyna ki egy ilyet?
Persze Manyus rögtön kiszúrta, miközben keselyűként kerengett a konyhában a tortához készülődő Teréz körül. Hát ennyi alkohollal meg lehet mérgezni a vendégeket, mondta, nem beszélve a gyerekekről, pl. a Bandikáról, pedig róla tudjuk, hogy ő minden szer nélkül úgy viselkedik, mintha be lenne tépve. Terike nem hagyta magát, kitépte Manyus karmaiból az üveget és közölte, ez itten az ő tortája, oszt lehet elkotródni. Szegény öreglány ismét Kingához futott segítségért, elrángatta a Rózsából, de ő is csak annyit tudott mondani, ha a süti meg van bolondítva egy kis rummal, az csak jót tesz neki. A háttérben Apus simogatta a bajszát a sütés után megmaradt rumra gondolván.

Tilda és Zsófi reggeli teázás közben tárgyalták meg a Linda-kérdést és valami zseniális módon arra jutottak, egy ilyen traumát csak némi shoppingolással lehet orvosolni, különös tekintettel arra, hogy Erik közben elhúzott a vásárlásra valót megkeresni. Tilda meg majd beteget jelent a munkahelyén, éljen a GDP növekedése. Ja, közben be kellett vallania, míg Zsófi Bécsben lébecolt, beállt Klaudiához titkárnőnek, jelentsen ez bármit is egy ekkora világcégnél. Végül mégis inkább bement dolgozni, ami annyit jelentett, Klau elküldte tintapatronért és irodaszerekért, vagyis mégis mehettek plázázni Zsófival.
Linda reggel még az újdonsült apjától kért pénzt könyvekre, mert neki a könyvtári nem jó, szereti aláhúzni a fontos dolgokat és egyátalán, érzem én, hogy sanyarú gyermekkorom volt, vagy már akkor látszott, hogy egy lúzer leszek, sose jutott volna eszembe ilyen.
És a Botondot is magával csábította bevásárolni, akinek annyira hiányzott az egész, mint szlovák üvegipari szakmunkásnak a hanyattesés. Na, a lényeg, amire az egész keverés kifutott, Zsófi meglátta a plázában Lindát és Botondot sétafikálni, és jelentőségteljes arccal közölte, ha ügyesen csinálja, Zsolt maga fogja kiszállítani a kiscsajt a bécsi bentlakásos iskolába megőrzésre.

Júlia közölte az ő Romeójával, hogy nem lesz köze a gyerekükhöz, próbálkozzon bárhogy is, mondjuk Alexander azzal a hassimogató kísérleteivel, nem is tudom mire számított. Aztán még jöttek a közhelyek, hogy megváltozok, meg minden, de hasztalan, végül a fenyegetés, hogy igenis az apja vagyok, és részt akarok venni az életében, ez végül is teljesen életszerű volt, bár kit érdekelnek ezek a sokadszorra lejátszott játszmák.
Vanda a beszélgetést lehallgatta, s már úgy adta elő Kingának, a szülei újra össze fognak jönni, nos, ugye őt sem az eszéért szeretjük.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 25. - 09:56:22 Előzmény grizlee13
(28585/30309)

Pláne, hogy Berényi Ágnessel felvették a kapcsolatot, elég életszerűtlen, hogy nem említette, hogy amúgy van még egy tesó.

grizlee13 2024 jún. 25. - 08:09:43 Előzmény Bodellger
(28584/30309)
Meg régen nem volt ennyi megtalált rokon se, sőt szerintem az első 6-7 évben nem is volt. Most kezdődtek ezek a baromságok pár éve, Emma, Juli, Linda, majd jönni fog Balázs, Attila, Ági, stb. Ez is nagy különbség hogy régen nem volt ennyi kitalált baromság, mert már nem tudtak mit kitalálni ez is azt jelzi.
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 25. - 07:52:09 Előzmény Bodellger
(28583/30309)

Igen Berényi Attila arról volt nevezetes, hogy ugyanazt a faarcot ( így is hívtuk) vette fel mindig, akármi is volt érzelem nuku. És már eleve úgy mutatkozott be, hogy rálőttek a temetőben, sosem derült ki miért. És ezt András meg Clau látta, ők nyomoztak is utána először, aztán mikor Clau segítségével sikerült Nórát rágyógyítani a farkára, akkor már nem merthogy nembaj miféle csak Mikinek legyen rossz, hogy nem jöhet össze Nórával ismét. Aztán Miki is nyomozott és mikor már közel járt akkor Nóra meg Clau meg kb. mindenki egyszerre támadta le, hogy mit képzeli még Faarc is fel volt háborodva, hogy utána nyomozni mer. Egyébként Attila először Julinak kezdett udvarolni még valami közös úttörő tábort is felhoztak, de Clau ármánykodott addig, hogy mégis Nórához húzott mert ő eldöntötte, hogy Julinak András való, Nórának meg Attila. Aztán meg később mégis egymásra találtak és ment vagy 2 évig a padláskufirc. És Faarc még azt is megvetés nélkül megúszta meg Julcsa is, mintha áldozatok lettek volna Miki volt a rosszfiú, aki rájött és leleplezte.

2/10
Bodellger 2024 jún. 25. - 00:06:47 2/10
(28582/30309)
A helyzet az, hogy kb 1 eve van RTL Goldom, azota tudom nezni a regi reszeket es en ugy 2003 felé csatlakoztam be a soriba. Jol irta lentebb grizlee13, hogy a 2000es evek Baratokja se volt egy atomsorozat, tenyleg meg a szappanoperak kozul sem egy eros darab, megis azt gondolom volt egy bája, egy poenja az egesznek. Ami engem illet, en legalabbis a poenos szituk, beszolasok miatt neztem, ahol hatalmasaka nevettem. (Pl. amikor Anyus meg Apus ranyitnak Monikara a pinceben a Vadasz Feri asztalan, hogy csak egy konkret peldat emlitsek, vagy a merhetetlenul gagyi bunyos jelenetek, meg szajkaratek) Meg, amit meg szerettem a Baratokban az a zene, egyes aljas, simlis, vagy nagyon dramai jeleneteknel egesz jo, hangulatos hatterzenek mennek mindig. Most igy az ismetleseket nezve sokszor van ilyen sitcom erzetem, lasd az Erik Botond bunyos meccs stb, vagy a Viliba toi toi tripje. Ugyanakkor probal a sorozat a kotelezo jo vs rossz, szegeny vs gazdag, idosebb vs fiatalabb, szebb vs csunyabb tomegkulturalis elemek ellentetparjai es szuntelen aramany-intrika, pletyka, es gecizesek mellett tarsadalmi problemakat megjeleniteni: pl Kinganal az abortusz, Noraeknal az orokbefogadas, Evanal az alkoholizmus, Magdi anyusnal a szorongas, amikor suhancok megtamadjak es emiatt nem meri elhagyni a teret. Akkor tinik szexualis elete, vedekezes, drog, munkahely elvesztese, keresese, hogy ezeket hogyan is elik meg, idosebb fiatalabb kozotti parkapcsolatok stb, stb... Tehat vannak benne azert komolyabb temak is, csak az mar mas kerdes, hogy azokat mennyire dolgoztak ki jol. a.dani0227 pl nagyon jol szokta elemezni es boncolgatni a BKs baromsagokat, akar a KFT mukodese, Laci Navos ugyei stb kapcsan is, es meg lehetne sorolni a jo eszreveteleket es a BKs tulzasokat, hanyagsagokat, eletszerutlen reakciokat.
Az elmult szezonokbol erdekelt nagyon, hogyan akarjak likvidalni Mikit, vagy hogyan is turja ki Andrast a ceg elerol. Hogyan veszi at Zsolt a Rozsat, hogyan is alakul Kinga es Geza kapcsolata, Imi remalmai az erdoben, Tonu balesete meg ehhez hasonlok. Aztan ahol most kezd tartani a sorozat mar egyre kevesbe erdekel az egesz. Valojaban a leginkabb a 99-2002 közötti reszekre lettem volna kivancsi. Hofferekre, Fenyesire, Akosra, a Zsolt vs Csurgo szitukra, Dani es Imi faszsaaira stb. Majd egyszer megprobalom azokat is ujranezni.
2/10
Bodellger 2024 jún. 24. - 23:38:41 2/10
(28581/30309)
Az. En kb addig neztem a sorzatot, amig az az Attila fel nem bukkant. Tisztan emlekszem, hogy amint megjelent a karakter utana par hettel kesobb offoltam is a Baratokat. Egyrészt maga a szinesz sem volt szimpi, masreszt a figura is baromi eroltetett volt, meg aztan tenyleg ez a van meg titok a multbol es letezik egy masik Berenyi szal ultra gaz. Ott ereztem azt, hogy a sorozat tenyleg elerte az onismetles vegso hatarat es ez a "felbukkan egy eddig nem letezo rokon a semmibol" szegmens mar baromira faraszto es visszaelnek a nezok joerzesevel, joinduataval. Elobb jon egy eltitkolt gyerek Andrastol, aztan Klaudinak is kitalatak ezt a Juliat, most mar Zsoltnal jarunk es igy tovabb...
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 24. - 22:59:00 Előzmény toria93
(28580/30309)

Hát ez az, mikor Botonddal kiállt boxolni nem zavarta a felfüggesztettje, pedig már csak bosszúból is ha laposra veri feljelenthette volna testi sértésért még 8 napon belül gyógyulósért is és akkor lehetett volna pár kellemetlen perce. Amúgy ha már lejárt a felfüggesztett akkor már nem érdekes, megszabott idő ha lejárt akkor priusz már nem számít, nem tudni Erik mennyi időre kapta,. Amúgy meg attól ,hogy a saját lakásába nem tud költözni máshová még mehetnének nem csak a BK ház létezik, máshol is lehet lakást bérelni. Mellesleg a bérlőinek is felajánlhatta volna, hogy költözzenek ők ide a BK házba ez jó környék még lehet bele is mennek. Mondjuk az eleve logikátlan hülyeség, hogy ha van saját lakása valakinek miért adja ki és költözik albiba? Jó Eriket a házba kellett hozni, de ebben semmi logika nincs, hogy kiadja bérlőknek a sajátját és ő meg bérel máshol másikat. Hülye lennék kiadni a sajátot és máshol lakni ahol még lakótársak is vannak ha ott a saját pecó. Ha a fenntartása sok inkább én adom ki az egyik szobát.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 24. - 22:54:08 Előzmény toria93
(28579/30309)

Pedig Zsufinak kb. most lesz jó dolga, Bartha mellett még talán jobban is nyomhatja az ingyenélést mint Claunál, büdös a munka, a balfék bikája meg simán el is tartja egész nap két kézzel szórja a pénzt és vásárolgat. Hogy mellette még egy hisztis hülye 3.14csa is lesz, aki minden miatt hisztizik. És Zsolt nemhogy kivágná mint macskát székelni még ő pitizik meg kér bocsánatot állandóan a semmiért.

10/10
toria93 2024 jún. 24. - 22:29:20 10/10
(28578/30309)
Fújj, de görény ez a Zsófi. Most ismerkedik apa/lánya, és van pofája elküldeni a kis csajt bentlakásosba😡 megvan, miért idegesít ez ennyire: apámnak a felesége dettó ugyanez volt velem, ki nem állhatom az ilyet...

Erik meg növesszen már tököt .. verjen le egyet Mikinek, 'oszt jó napot .,. Tutyimutyiskodik már napok óta

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 24. - 21:34:58
(28577/30309)

Borzalmas, Csifó Dorina jó volt Noémi szerepre de Gonda Kata borzasztó, szerencsére sokáig nem marad, asszem 2009 körül dobbantott végleg. Szóval még úgy kb. 1-1.5 hónapig kell most elviselni.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 24. - 15:49:43 Előzmény grizlee13
(28576/30309)

Valóban 2010 után kezdett nyeletlen baltaként süllyedni a színvonal. 2009 végén kiszáll Manyus onnantgól majd Gőzeke meg Kanga kellett legyen a pletykafészek ,de nekik nem állt olyan jól. Később pedig nme tudtak már semmit kitalálni, és jön a mindenért Miki lesz a hibás bármi rossz is történik, még a padláson éveken át kufircoló Faarc Attilát és Julcsát se itélik el, bezzeg Miki, az akkor is hibás ha valaki elsózza a levest.

grizlee13 2024 jún. 24. - 14:00:28 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28575/30309)
Mecccccsoda romantika volt ott kérem. Különben tényleg szépen lassan elérkezünk a nézhetezlen szinthez, jól írták lentebb a 2010-es évek gagyijához. Én nem azt mondom hogy az valami szuperproduktum volt ott a 2000-es évek elején, de hát ehhez képest ami jön. Eleve kicserélődik már lassan a fél gárda. Meg szerintem nem tud fennmaradni egy sorozat 10-15 évig napi részekkel de ez csak az én véleményem. Még a Mi kis falunk is heti részekkel kb 7 év alatt a nézhetetlen szintre süllyedt. Már itt 2008ban vagyunk és érzem hogy kezd nagyon szar lenni.
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 24. - 06:53:33 3/10
(28574/30309)
Figyuzzatok, hogy mi fér bele 2 percbe!
...avagy: a BK sajátos idősíkjai és egy lekéshetetlen vonat

A pályaudvaron a hangosban bemondják, hogy 2 perc múlva ,az 5.! vágányról indul...Gejza és BotsáskáCSKA (KingáCSKA)
az első! vágány mellett ácsorogva egyezkednek, K. végre elindul, már ott is van ,...A hallgatózó néni is ott téblábol, kényelmes eszmecsere után eldöntik, hogy ez az ő vonatuk, már bent ülnek, néni elkezdi faggatni (!!!)😵🫨Kangát, fejtágítót tart a fontossági sorrendről,....
Mindezekalatt még mindig !🥹nem indult el a vonat. Kangának a néni mesélése alatti tűnődés után még mindig 🙈volt ideje leszállni ...( lehet, hogy csak a kisebbik rosszat választotta:tolakodó utas helyett inkább G....🤭l

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 24. - 06:11:59 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28573/30309)

Valamit hehegett a julis ,hogy Peti iskolájába mentek vmi probléma miatt. Este iszogatás
....megtörtént. " Csak úgy" 🙄Ahogy az filmekben lenni szokott.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 23. - 22:34:55
(28572/30309)

PszichOrsi meg ismét eldobta az összes agyát, figyelmezteti mindenki, hogy kussoljon már végre de csak házhoz megy a lóf.szért. Miért kellett Vermesnek is elpofázni, hogy ő Nyomi apja? Eleve már régesrég elég lett volna annyit mondani, hogy hát lánybúcsún találkoztunk, akkor jóban voltunk, de azóta színét se láttam nemtom ki az. Később is elég lett volna annyi, hogy egyszer régesrég együtt voltunk és ennyi.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 23. - 22:32:05 Előzmény Kuttyánszki
(28571/30309)

De tényleg mikor találkoztak Alexel úgy, hogy dugványozás lett a vége? Hiszen már régesrég elhúzott turnézni, mégis mikor jött vissza a BK ház közelébe?

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 23. - 21:22:37 3/10
(28570/30309)

Linda aranyos , jobbra törekvő, helyes kis pofija van, okos nagy szemekkel néz.. :)
Viszont a bájgunár Botond ha rá akar mászni, hát tényleg pedofil, -- L. még csaik 15 éves , annak is egy kisebb kis gyerek!.. A későbbi Linda ( mert ez a mostani, az Opitz Petra Bécsbe megy tanulni)
szép lány lesz, de teljesen más tipus, ..

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 23. - 21:12:21 3/10 Előzmény grizlee13
(28569/30309)
Igy van, abban az időben még csak a sima szomszédi szimpátián kívül semmi nem volt sem eldöntve, sem kimondva julis és Bamba között! pont ezen agyaltam én is. Hogy persze, nem jött jókor a baba, de az egy másik dolog!
2/10
Bodellger 2024 jún. 23. - 13:59:00 2/10
(28568/30309)
Bokros Gizi, ilyen legalja putri nevet... Kulonben a 10es evek BKjat mar tobbek kozott az ilyen figurak miatt sem neztem. Teljesen erdektelen.
2/10
Bodellger 2024 jún. 23. - 13:55:35 2/10 Előzmény Kuttyánszki
(28567/30309)
Ugyanez, mar vagy 4-5 alkalommal en is beirtam korabban. Irritalo es felesleges karakter.
3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 22. - 21:15:39 3/10
(28566/30309)

Már tényleg unom saját magamat, hogy mindig ugyanazt ismételgetem, de sehogy sem értem a Zümi felesleges, unalmas, irritáló, gusztustalan jelenlétét. A tök civil , flegma, világundort sugárzó arckifejezést, a monoton hadarást, a feje mint a széttúrt madárfészek,...Plusz még tetézték most az irritáló tényezőket az új "Noémi" beiktatásával. Az a retyetelés,..az a haj,..az a smink sima hétöznapokon,
! Borzalom,,Ami jól állt a Csifó D.-nak, egy rossz vicc a Gonda K.-án.. :( .

grizlee13 2024 jún. 22. - 20:56:39
(28565/30309)
András mégis mit őrjöng? Julit teherbe ejtette Alex még akkor mikor nem voltak együtt. Mit akar hogy vetesse el a gyereket az jobb lenne? Miben hibázott itt szerinte Juli? Nem normális :D
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 22. - 07:49:19
(28564/30309)
Öfóóó anno index fórumról

Apus kiadta a Rózsát gebinbe Botondnak, hogy szolgáljon fel addig, amíg megoldja a családi drámát, még a kis köténykét is ráadta, nagyon csinos volt. Aztán a lelkire beszélt a kisfiának, hogy ne legyen már ekkora hülye, bazmeg, tessék újra összeállni Kingával. Aztán futott a csajhoz is, aki éppen felmosott (sminkben, topban, farmerben, ahogy mindenki szokott), de úgy ki volt borulva, hogy még a felmosónyelet is eltörte (összebicsaklott a kezében az a műanyag szar.) Ettől annyira megrémült, hogy tegeződni kezdett Vilibával, aki tájékoztatta a fejleményekről, illetve, hogy hiába beszél ennek a busafejű gyereknek, nem megy vele semmire, de majd lesz valahogy. Közben Anyus rémülten konstatálta, hogy Botond van a fedélzeten a Rózsában, és rögtön kiókumlálta, hogy őt már megint kihagyják mindenből, felháborító, mérgesen elment wc-t takarítani.
Később beállítottak a rendőrök (honnan van ezeknek ennyi benzinkeretük autózni, mérnem az ügyfelet rángatják be az őrsre, nem tudom), s Kingával közölték, ki kölletik vizsgálni ezt a gázolásügyet, mert az mégsem járja, hogy csakúgy elgázoljon valakit. Kinga okos tekintetében már felsejlett a csíkos ruha és a rácsok képe.

Emmához beállított egy fess pénzügyi tanácsadó, aki jól megszakértette, hogy érdemes-e e megvenni a Berényi Kft.-t, ebből annyit mutattak, elmagyarázta neki, hogy a családi cégekben előny, hogy a családtagok megbízhatnak egymásban, ugyanakkor ők tudnak a legjobban összeveszni is. Ezért megérte drága pénzért kihívni házhoz.
Eközben András magukra hagyta, hogy ne befolyásolja a beszélgetést. Aztán mikor visszatért, a szakértő úr meg lelépett, Emma közölte döntését, ad kölcsön pénzt az apunak, s ketten hódítják meg a magyar építőipari piacot, volt öröm meg boldogság.

Júlia elment az orvoshó’, Klau szigorú felügyelete mellett, persze a folyosón azonnal találkozott egy boldog anyukával és a ducimuci karonülő gyermekével, szem fátyolos, hang bennakad, rutinos BK-néző a sportoldalra lapoz az újságban, vagy kimegy még egy sörért, tudható, hogy nem fogja elvetetni a csimotáját. Így is lett, bár Klau tett néhány kötelező kört, hiába.

Zsufi, miután úgy tudta, Barta véglegesen megszabadul az állítólagos leányától, izgi programmal készült estére, felvett egy vadító selyem köntöst, és mint egy becsomagolt ajándék, várta kedvesét a nappaliban a kanapén, kibontásra várva.
Azonban Zsolt közben ugye szembesült, milyen helyre küldené vissza lányt (alkesz anya, lerobbant lakás), mégis úgy döntött, további határozathozatalig náluk marad a csaj, így elmaradt a lepedőgyűrés, Zsófi arca nem kicsit volt megnyúlva.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 22. - 07:46:15 Előzmény grizlee13
(28563/30309)

Igen Gza nagy marha megint. Amúgy meg tényleg barom volt, hogy nem hívta azonnal a zsarukat. Akkor kb. egy nap alatt megoldódik minden, zsaruk lehallgatják a telefont, il. előkeresik Helgát. Megbeszélik telefonon hol lesz a csere ezt a zsaruk is hallgatják, ha tényleg ottvannak mennek a nehézfiúk és elakapják amikor az alkalmas lesz. Ha nincs ott Kanga akkor pedig közli, hogy nincs üzlet, ameddig nincs itt ő is, kénytelen lesz idehozni, követik a zsaruk és meglesz.

grizlee13 2024 jún. 21. - 20:48:31
(28562/30309)
Amúgy Géjza mit sopánkodik? Vagy mit hibáztatja magát? 2 helyre is elmentek megkeresni + hívták a zsarukat is stb mit kellett volna még csinálnia? Ez akkor lenne igaz ha tényleg telibeszarta volna az egészet.
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 21. - 20:41:21 3/10
(28561/30309)
Gejza= ba*om ! 😱
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 21. - 20:26:53 3/10
(28560/30309)
A Zsófi nyalakodásától már 🤢🤮
2/10
Bodellger 2024 jún. 21. - 17:28:32 2/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28559/30309)
Koszi a valaszt es a helyreigazitast, en nem ismertem annyira a tortenetet. Akkor ezek szerint Andras luzer modon vezette a ceget, és a cápáknak: Mikinek, es Klaudianak ez jobban ment, vagy jobban allt. Teljesen jogos, amit irtal azzal kapcsolatban is, hogy ezek a taggyulesek, vagy szavazasok eleg viccek meg szurrealisak, de hat a BK valamiert ezekben a huzavonakban latta meg a dramat mindig. Es sokszor Lacinak kellett a merleg nyelvenek lenni 🤣🤣
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 20. - 21:12:38 Előzmény Bodellger
(28558/30309)

Mikor Nóra lesz a főnök akkor lesz az, hogy Bamba tervei alapján dolgoztat velük egy cég, és mivel Bamba ismerőse a cégtulajdonos, aki Dubajban is dolgozott erölteti, hogy folytassák miközben nem fizetnek, Miki megtudja, hogy a cég csődbement így gyorsan eladja Claunak a tulajdonrészét, aztán pedig mikor már csődközelbe vitték ezek ketten a KFT-t megvásárolja úgy, hogy ő legyen a többségi tulajdonos.
Bamba nem alkalmas cégvezetőnek, ezt már megmutatta mikor az volt. Egyik projektet azért dobta vissza, mert Clau hozta merthogy rosszban voltak, mert céges kasszából nem adott pénzt Dani váltságdíjára. Aztán a francia tendert is elpuskázta mikor bénán akarta CilitPetit lefizetni, akkor váltották le mikor már csődközelben voltak. Azt megm ost is mondták, hogy azóta megy jól a szekér, mióta ismét Miki van a KFT élén. Clau vezetésével is jól ment, ő is jól vezeti, ugyanoda gátlástalan mint Miki és nem válogat az eszközökben ez pedig ott előny. Amúgy ez az egész marhaság, mert családi cégeknél ilyen nincsen, ott együtt dolgoznak a tulajdonosok, elvégre mindenkinek akkor jó ha jól megy a cég, van egy ügyvezető papíron, mert kell, de mindent megbeszélnek és ha valakinek van egy ötlete akkor azt a közösbe dobja be és együtt döntenek. És egy céges taggyűlés az végképp nem Sztálingrád ostromának újrajátszott változata. Anyum évtizedekig dolgozott egy KFT-ben, amit a rendszerváltás után nem sokkal alapítottak, egykor nagyvállalatnál dolgozó kollégák álltak össze és alapítottak céget és dolgoztak együtt a céges közgyűlésekről készült pár videófelvétel is, amiket 20 évvel később digiztem be a családi archívumból, nemhogy nem volt kirobbantva a 3. világháború mint egy átlagos Berényi KFT-s gyűlésen, de kb. bulizós hangulat megbeszélték amit kell valahol összegyűlve aztán sütögetés, társasjáték, bulizás stb.

2/10
Bodellger 2024 jún. 20. - 20:55:54 2/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28557/30309)
En nem vagom annyira a KFTs dolgokat, csak arra emlekszem, hogy akarhanyszor Miki vezette, mindig volt valami simliskedes, legutobb ugye az Ulrich eset, illetve legtobbszor nem is a KFT munkajat, ugyeit mutattak. Pl, amikor Andras volt a ceg elen, akkor is Miki megfurta a francia tendert, nehogy esetleg jol jojjenek ki a dologbol. Vagy arra emelkeszem, hogy majd a kesobbiekben, de ez meg sokara csak, lesz majd olyan resz, ahol kifejezetten Andras tervei miatt uzletelnenek veluk.
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 20. - 19:34:04
(28556/30309)

Julcsát mikor ejtette teherbe Alex, mikor már hónapok óta a közelben se volt? Pláne, hogy azt se tudják hol van mert elhúzott turnézni.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 20. - 19:30:52 Előzmény grizlee13
(28555/30309)

Azt se értem Májkinak miért kell annyira törnie magát pont a KFT miatt. Bármikor megtehetné, hogy ha le akarják váltani Bambáék a tulajdonrész megszerzése után akkor alapít egy új céget, az ügyfeleket átviszi oda, ahogy az alkalmazottakat is, ill. mindenkinek reklámozza, hogy a Beréniy KFT mostmár XY néven megy tovább aztán meg had vigye csődbe Bamba András miután ő már kiszállt belőle, merthogy a vége mindig az lett, hogy csődközelből rángatta vissza Miki. Ha nem clau vagy Miki vezette akkor az egyenes út volt acsőd felé.

9/10
Sziszkó84 2024 jún. 20. - 18:58:18 9/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28554/30309)
Már nagyon idegesítő.
grizlee13 2024 jún. 20. - 17:32:46 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28553/30309)
Mondjuk azt én sem értem hogy csak úgy megzsarolja Eriket. Az egyik az hogy akkor innentől kezdve bármikor zsarolhatja tehát ha nem szed össze 100 millát 1 hét alatt akkor felnyomja vagy bármi, innentől ez mehet a végtelenségig.
De inkább az hogy mivel zsarolja? Miklós nem tud a gyújtogatásról szerintem akkor meg milyen bizonyítéka lenne ellene? Mert anélkül nehéz lenne sittre vágni. És onnantól kezdve meg 2 lenne 1 ellen, elmondanak mindent Nórának aki megint dobná Miklóst mint a huzat. Szóval megint nem értem ezt a sztorit :D
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 20. - 13:38:19 Előzmény Sziszkó84
(28552/30309)

Most Clau ment át óvodásba cucc kihajigálással az udvarra.

9/10
Sziszkó84 2024 jún. 20. - 10:26:46 9/10
(28551/30309)
Lindát játszó csaj nagyon gáz, szarul játszik. Szívstróf megy, jön helyette egy másik amatőr.
Májkinak is mit fáj, hogy Bamba boldog Julissal és még ZsúBálnát is rájuk uszítja. 🤬Ez az állandó kombinálás, meg mások életébe való beleszólás nagyon idegesítő.
Zsúfi nem gyerek, majd tanul belőle, hogy ne kezdjen a Barthával.
grizlee13 2024 jún. 19. - 22:23:25
(28550/30309)
Rettentő irritáló karakter ez a Zsófi
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 19. - 20:07:37 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28549/30309)
Szivstróf🤣🤣🤣
9/10
Sziszkó84 2024 jún. 19. - 15:53:33 9/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28548/30309)
Az tetszett, hogy Clau befeküdt Zsolt mellé. 😆
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 19. - 15:37:59
(28547/30309)

Másik kérdés honnan tudta az elrabló, hogy Kanga hol lakik és, hogy őket kell keresni? Hiszen a csaj azt mondta még a szomszédnak se mondta el hová mennek és kihez. Ő nem mondhatta el.
Gza meg miért akciózik ahelyett, hogy hívná a rendőrséget?
Az túl egyszerű lenne. Szólna a zsaruknak, kijönnek, mikor ismét hívja lehallgatják a telefont. Előkerítik Döme anyját, aztán várnak, ameddig ismét jelentkezik Gza miközben hallgatják le a telefont közli, hogy ittvan akkor legyen csere, ehhez meg kell adjon egy címet. Odamennek és lecsapnak rá mikor arra alkalmas a helyzet.
Később még lesz benne több hülyeség is. Amire emlékszem Kanga talál a rejtekhelyen egy mobilt, majd bekapcsolás után kiirja, hogy pin kód erre eldobja. Pedig a 112-t nemhogy pin kód, de kártya nélkül is lehet hívni.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 19. - 15:33:14 Előzmény grizlee13
(28546/30309)

Kellett a műbalhé. Na meg egy akkorra villában mint a Claué nincs több szoba mint 3? Beázott a vendég és Clau szobája nemár, hogy másik ne legyen.

Kanga féle elrablás meg másik. Minek ment ki az utcára ha egyszer para van? Megvárja Gzát ameddig visszaér és megy taxival. Vagy úgy rendel taxit, hogy a sofőr szóljon neki ha ottvan és csak akkor megy ki.

Szívstróf meg Nórához költözhetne az lenne az igazi Májki nem tehetne semmi Erik teljesítette a feladatát, nem lehetne egy szava sem. :) Mondjuk ez a szál is totál értelmetlen mit old meg azzal ha elköltözik? Bármikor visszajöhet.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 19. - 08:24:17 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28545/30309)

Azért ha valaki két kiragadott mondatból kombinálná ki, hogy meztelenül fotózott valaki és azonnal szétkürtölné a házban én se örülnék. Eleve mi az már, hogy hallgatózik valaki mikor magánbeszélgetést folytatok? Aztán meg rohan is elpofázni.

9/10
Sziszkó84 2024 jún. 18. - 22:39:49 9/10 Előzmény grizlee13
(28544/30309)
Ennél nagyobb baja már ne legyen Zsófinak. 😆
grizlee13 2024 jún. 18. - 20:27:33
(28543/30309)
Bartha 2008ban 38 éves volt a BKban való eletben meg 46. :D
grizlee13 2024 jún. 18. - 20:22:36
(28542/30309)
Zsófika háborog hogy 10x annyit utaltak el neki mint amennyi kellett volna. Szerintem a történelemben ő az első ember aki ezen kiakad :D jézusom..
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 18. - 13:17:31 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28541/30309)

kell a feszkó a filmbe , sajna csak ennyire futja ,hogy ki.mekkora ostoba , .. sz.kavaró ....."csakjótakartam"--intézkedő ,..Azután majd a redszeresen előrángatott klisék: a semmiből előbukkanó te-lányod vagyok..,
te-fiad vagyok...🫢
a "sorozatgyilkosságok"...
hosszú lenne a sor,..🙃

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 18. - 07:36:04
(28540/30309)

Tilda azzal a nagy eszével már megint. Talál pár szerszámot és rögtön közli, hogy lopott és még a pletykás Nyanyusnak is azonnal kikotyog mindent. Ránézésre megmondja egy kalapácsról meg egy fűrészről, hogy biztos lopott pedig nem volt ráírva hatalmas betűkkel, hogy ERIK LOPTA TEGNAP.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 18. - 07:14:15
(28539/30309)

PszichOrsi is jellemzően azon fog lebukni, hogy össze-vissza beszél meg idegbajoskodik. Most miért nem lehetett azt mondani, hogy még mielőtt Noémi született párszor találkoztak valamilyen Tibi már nem emlékszem milyen azóta se láttam? Na és ha Noémi rátalál akkor mi van? Mivel a faszi sem tud róla semmit azóta tőle sem tud meg semmit.

grizlee13 2024 jún. 17. - 22:23:29 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28538/30309)
Hát még az hogy a Boti András meg Juli szeme láttára nyitja ki Zsolt lakását.
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 17. - 21:11:57 3/10
(28537/30309)
Anyám borogass!!!...😲🙈Mióta olyan K nagy eset, hogy valakinek van egy fényképezőgépe?! Már fájó ez a sok baromság😭
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 17. - 21:00:12 3/10 Előzmény grizlee13
(28536/30309)
Igazából nem hiszem, gyanús a csaj..és ellenszenves azzal a fura hangjával
grizlee13 2024 jún. 17. - 20:43:06
(28535/30309)
Amúgy tök igaza van Manyusnak, mit képzel ez a nő? Idecuccoltatja magát meg a kölykét hogy ide meneküljenek az állat férje elöl? A többi lakó sorsa nem is érdekli hogy veszélyben lehetnek emiatt?
grizlee13 2024 jún. 17. - 07:51:52
(28534/30309)
Géza basszus mindig belemászik a csaj szájába smárolás közben :D
3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 15. - 21:08:58 3/10
(28533/30309)

Na igen ..A BK eleinte normál idő-mederben folyik, de később egy szürreális , zavaros időutazássá fajul...

Ballaja 2024 jún. 15. - 10:13:20
(28532/30309)
Végre egyszer Villibá jól megmondta Manyusnak :D :D
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 14. - 22:38:35 Előzmény Kuttyánszki
(28531/30309)

Pár év és Timi már iskoláskorú lesz. Oszi meg megjelenik 2 év múlva kb. 10 évesen.

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 14. - 22:09:21 3/10
(28530/30309)
Húzni kellene a strigulákat, hogy minden adásban hányszor hangzik el: "...bocsánatot szeretnék kérni.."
:-O
3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 14. - 22:04:43 3/10
(28529/30309)

IA kis Timike már beszél, szaladgál,...Andrea és Zsolt fia a kis Oszi még meg sem született,...mégis X év múlva , amikor majd ..(.......) erről szó sem fog esni, hogy Oszi fiatalabb...

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 14. - 21:08:57 3/10
(28528/30309)
Ahogy ott ültek az asztalnál vacsorázni Laci, Orsi és Noémi...egy film címe jutott eszembe: "Drágám, a kölyök marha nagy lett!" XD
grizlee13 2024 jún. 14. - 16:12:33 Előzmény Kuttyánszki
(28527/30309)
Amúgy nők esetében ezek azért simán előfordulnak, hogy a kis barinőnek segítenek palit találni meg beleszólnak ki legyen stb. De pl az hogy mondjuk Claudia jópofizik Gézával majd aztán 3 perc múlva már szaladna a rendőrségre feljelenteni tévesen az megintcsak egy érdekes történet :D
Meg hát a Botinak is annyi esze van hogy a ház előtt csőrözik a szőke csajjal, nyilván hátha észreveszi Bartha.
3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 13. - 22:33:12 3/10
(28526/30309)

Kangának K-ra nem mindegy, hogy Zsufi eped-e Zsolt után vagy sem?! OMG!! Elképzelek egy ilyen szitut velem vagy a környezetemben: kizárt dolog, hogy ilyenek megtörténnek XD

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 13. - 14:02:22
(28525/30309)
Nyanyusnak ment most el az esze pont mikor Vilibának megjött.

Bamba meg milyen jogon turkál más ruhájában aztán milyen jogon vonja kérdőre? Botond teljesen jogosan elküldhette volna a 3.14csába mikor kérdőre vonja, hogy mit keres nálad Barta papírja, hogy egyrészt mi közöd van hozzá másrészt milyen jogon turkálsz a ruhámban, és milyen jogon veszel ki a zsebemből bármit és olvasod el? Meg amúgy is mi közöd van hozzá mit csinál Barta?
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 13. - 13:59:58 Előzmény Kuttyánszki
(28524/30309)

Miki most végre jól megmondta Nórának, jóval korábban kellett volna már és nem kellett volna ehhez egy üveg Whiskey-nyi bátorság

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 13. - 12:28:56 3/10
(28523/30309)
Hihetetlen, ennyire nem számított a pénz?!
Kb. a fele adásszámot t érte volna meg az egész BK, ha nem töltik a töltelék, semmivel ... Mint pl. a ..

a tegnapiban rengeteg felesleges semmi: azzal telt, hogy Bamba és julis a konyhában vacakolnak a főzéssel, bazsalyogva, édelegve, a julis a szokásos minden mondat utáni vihorászással.. Májk és Nóra egymás és a saját fejükre hamut szórással...És mindenre a korona a kibírhatatlan Nyanyus idegölő hangon ordibálásával..Továbbá a szokásos mindenki egymás életéban kéretlenül kavarással, ..Barta és Boti..Barta és Zsufi... Zümi és Zsufi... csupa-csupa időkitöltő gittrágás....

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 12. - 21:06:45 3/10
(28522/30309)
Bor, ...zaba,..bor,...zaba...
Azért a készítők megnézhettek volna néhány jó filmet, hogy rájöjjenek: nem mindenki alkalmas a képernyőn z*bálásra.
Konkréten: nem mindenkinek áll jól, nem minden szereplő alkalmas rá.
És, hogy közben még beszéljen is; na , arra aztán tényleg nem mindenki felel meg.. Mármint képernyőképesen.

3/10
Kuttyánszki 2024 jún. 12. - 20:58:13 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28521/30309)
Arra én is póbáltam magyarázatot találni, mi ez az inkvizíció Bamba részéről, a leleményes Boti meg csak hápog,.... Nagy nehezen arra jutottam, hogy Julia és családja miatt érzi magát feljogosítva Bamba erre a stílusra: ő a nagy védelmnező,...

Ha tudná, hogy élete legnagyobb melléfogását készúl elkövetni . :-o ..

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 12. - 08:30:46
(28520/30309)

BK-s munkamorál is megy mindenhol. Zsufi munkaideje nagy részében a Rózsában lébecol, több órás ebéd és KV szüneteket tartva, a pincérek akkor esnek be dolgozni és akkor lépnek le akár órákra is meló közben, amikor csak akarnak, és még a főnök a bunkó ha szóvá meri tenni, hogy munkaidőben dolgozni kéne. Kanga ráadásul feszt pofázik bele kéretlenül is magánéletébe, hiába mondta már többször is, hogy nem kér belőle.

Bamba András meg már szintén túlmegy minden határon. Turkál másnak a zsebében és elolvassa amit ott talált, majd kérdőre is vonja hogy mit keres ez nálad. Botond helyében simán elküldtem volna melegebb éghajlatra, hogy mi közöd van hozzá? Egyáltalán milyen jogon turkálsz a zsebemben?

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 12. - 08:10:39
(28519/30309)

Amúgy tényleg nagyon életszerű, hogy ha félek a volt férjtől, aki sitten van és eltávot kapott nehogy a gyereket bántsa, akkor otthagyom egy szó nélkül egy random embernél, akit nem is ismerek. Ahelyett, hogy együtt lépnének le valahová arra az egy napra, mondjuk egy ország másik végében lévő panzióba ott úgyse talál meg, pláne ha senkinek se mondom el hol vagyunk pontosan.

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 12. - 08:07:14 Előzmény Kuttyánszkikutya
(28518/30309)

Az lett volna a poén, ha mikor betoppan, hogy megjöttem Zümi ránéz, hogy te amúgy ki vagy?

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 11. - 22:25:26 3/10
(28517/30309)
Valami iszonyat borzalmas ahogy az új Noémi beszél!😱🙉 Meg ahogy nem passzol rá a régi Noémi stílusa öltözködésben, hajban!...
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 11. - 09:38:33 Előzmény grizlee13
(28516/30309)

na meg az hogy ha egy gyereket nálam felejt valaki akkor logikus lenne hogy a rendőrséget hívom hogy keressek meg a szüleit de minm is be kéne jelenteni ki tudja lehet hogy már keresik amúgy is mert nem tudhatod miért hagyta ott lehet hogy elrsbolta és beijedt pl.

grizlee13 2024 jún. 11. - 08:53:54 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(28515/30309)
Ja, jók ezek :D De meg mikor a gyerek ott volt Kingáéknál akit otthagyott az anyja, érdekes egész nap vele volt Géza meg Kinga is, egyik se dolgozott egész nap.
Tilda meg miből él most? A félretett nulla forintjából? vagy a szintén nullforintos Manyusék segítik? :D
a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 10. - 21:36:24
(28514/30309)

Novák féle szaki hálózatot nem értem,hogyan működik. Nem lehet jó szakit találni kisebb munkákra, mert nem jönnek ki, mert annyi munkájuk van. De Novák féle cég kiközvetíti és akkor kimegy? Mitől lesz hirtelen ideje rá ha be van táblázva hónapokra előre? Na meg mi akadályozza meg a szakit, hogy miután a munkát elvégezte otthagyjon egy névjegyet, hogy legközelebb ha kell ember közvetlenül őt hívja és akkor MaciLaci jutaléka nélkül zsebbe fizetve számla nélkül olcsóbb lesz a munka.

Kanga féle masszás se semmi, egy lakás nappalijában a maszírozó ágy, ami átjáróház, mert 2 lakótárs mászkál ide-oda és még átöltözni sem lehet csak ott. Ki az, aki ilyen helyre megy maszíroztatni?

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 10. - 21:22:33 3/10
(28513/30309)

Nóra megis bedől a penzlehúzós üzleti ajánlatnak, mive lPatrik levette a lábáról ...Konkrétan.🤗

a.dani0227@gmail.com 2024 jún. 10. - 17:07:38
(28512/30309)

Ez a jajj Tilda alszik a lakásban szál is unalmas már. Elhagyták, válik, csoda ha nincs jó kedve? Most miért kell eröltetni rá magukat, teljesen normális ha ilyenkor pár napig nincs jó bőrben, ilyenkor tiszta öröm ha még rátesznek egy lapáttal és nem hagyják az embert békén. Azért 1-2 nap depizés nem a világ, ráérnénéke utána aggódni.

9/10
Sziszkó84 2024 jún. 10. - 01:01:37 9/10
(28511/30309)
Így van, ő tényleg jó pasi volt. 😁 Kb. Cs. Patrik egy szinten van a Zsuzsa Jánosával.😝
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 jún. 09. - 20:50:49 3/10
(28510/30309)

Azt tudtam, hogy Gonda Kata fog visszajönni mint Noémi..de mégis túl feltűnő, hogy milyen nagy lett a kis eddigi zsebcirkáló ! 😃🫢🤭