a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 07. - 10:31:29
(31024/31544)

Bandika a börtönben időközben megalakította a Pofánbaszunk! elnevezésű börtönbandát, akitől még a börtönőrök is rettegnek és a börtönparancsnok is védelmi pénzt fizet Bandinak, nehogy őt és embereit is pofánbassza....

A legutóbb például egy nyolcszoros gyilkosságért bevarrt 150 kilós nehézfiú nem akart tejelni Bandikának, de Bandika a napi séta közben elkapta a börtönudvaron, és ugyanúgy lerendezte, mint Vili bácsit, azóta a nehézfiú is csókolommal köszön neki

Mivel Bandikának hiányérzete van, ha naponta nem baszhat valakit pofán, ezért Gedeon csak azért jár be naponta hozzá, hogy Bandika beverhessen neki egyet, persze ezért Gedeon napi 200 ezer forint pofozási díjat számít fel, amit Májki minden nap a börtön előtt fizet ki neki.

Mivel "Pofánbaszós Bandi" (természetesen azóta már lett börtönneve is) beígérte, hogyha a bírónő nem menti fel, őt is leápolja, a következő tárgyalásra kirendelték a TEK 50 fős elitegységét a bírónő védelmére, de a kommandósokat külön pszichológus (természetesen Emili) készíti fel a tárgyalásra, mert több kommandós már attól összeszarta magát, hogy egy teremben kell lenniük a rettegett bűnözővel.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 07. - 10:28:20
(31023/31544)

Lassan már nem is számít igazi MK térinek, sőt BK-szereplőnek az, aki nem dolgozott már a Rózsa - Kisszék - kisbolt közül valamelyikben. Korábban még a Babát is ide lehetett számítani, csak azt már eladták. De ha ennyire fontosak ezek a helyek, akkor - gondolva a Rózsára és a kisboltra - legalább tették volna őket az utcafrontra, nem egy társasház belső udvarába, ahol ráadásul a külső bolti állványok és az asztalok szinte az egész elfoglalható teret betöltik.

A Kisszéknek az alapötlete is vállalhatatlan, ezért bele sem kellett volna írni a sorozatba. Főleg úgy, hogy rossz időjárás esetén a Fittlaborba szorul be mindenki. Ha nekem félrészeg alakok között kellene őgyelegnem egy fitneszklubban, akkor tenném be oda a lábam utoljára.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:54:24
(31022/31544)

Ha jól értettem, Sári azzal fenyegetőzött, ha kiderül, hogy Kristóf mégis b..z....i maradt, megtámadja a végrendeletet.

A kettőnek mi a ló redves fasza köze van egymáshoz drága filmszerű producer úr? Tényleg olyan rohadt drága lenne egy jogi szakértőt megfizetni, ha már ennyire átmentek "Jogi esetek"-be?

A végrendelet megtámadása azt jelenti, hogy az örökhagyó akaratát támadják meg, azaz ez esetben azt, hogy Kristóffater Kristóf házasulását szabta feltételül ahhoz, hogy megörökölje a gyárat. Ezt szerintem inkább Kristóf támadhatta volna meg.

Elárulom: ha Kristóf ott nyílt színen lecummantja Tóbit, a végrendelet megtámadására ez sem ok, ugyanis ennek semmi köze a végrendelethez.

És ha Kristóffater végrendeletében csak az volt, hogy meg kell házasodnia, Kristóf vállaltan is maradhatna buzi.

Ja és még egy: ha a végrendeletet a bíróság megsemmisítené, az sem azt jelenti, hogy minden a nővéré, hanem azt, hogy a törvényes öröklés lép be, azaz a gyár fele-fele részben illetné meg Kristófot, és rohadt unszimpatikus nővérét.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:53:06 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31021/31544)

Anno asszem ezt pont én írtam az Index fórumba:

Nóra hatalmas hibát követett el: nem Ábelt kellett volna "meglovagolnia", hanem azt a tény, hogy Ábel törvénytelen eszközökkel jutott a bizonyítékhoz, amit felhasznált a tárgyaláson! :D
Halványan utalt ugyan erre, de nem Vili bácsi beidézését kellett volna erőltetnie, hanem odacitálni Lacit, aki elmondta volna, hogy az ügyvéd jelenlétében szidalmazta bandit, tette a fiókba a felvételt és hagyta magára időlegesen az ügyvédet. Csak emlékezhetett volna erre, azzal a kicsi agyával!
Na, de már mindegy, most az a lényeg: be kellene bizonyítani talán, hogy a cselekményt Bandi követte ugyan el, de a sérülés nem maradandó, vagy érvelni kellene a pszichológus szakértői véleménnyel, de ez mér semmiképpen ne Nóra ügye legyen!

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:30:47 Előzmény Patrick Macnee
(31020/31544)

Gedeon bácsi is lazán elérte volna, hogy felmentsék önvédelemre hivatkozva. Már eleve az, hogy csak a verekedés után hónapokkal tettek feljelentést. Simán vissza élehetett volna kérdezni, hogy mivel egy zaklató volt ,akit nyilván sokan utáltak emiatt, bármikor kaphatott egy kiadósat, és hát az ominózus eset óta eltelt több hónapban bármi történhetett, ami szintén okozhatta a sérülést, mi a bizonyíték, hogy pont akkor keletkezett? ÉS miért nem tett feljelentést már akkor rögtön?

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:27:49 Előzmény Patrick Macnee
(31019/31544)

Hangya orvosi eset:

"Hanna nem egy könnyű személyiség, főleg amiatt, hogy folyton kényszert érez arra, hogy a morális felsőbbrendűségét éreztesse.

Most is, amikor "pasitolvaj"-nak nevezte Natasát, elfelejtette, hogy ő anno ugyanezt csinálta Ádámmal Peti mellett, utána pedig Balázzsal Ádám mellett (amikor Ádám kinn volt az amerikai ösztöndíjas képzésen). De hát neki szabad, mert ő olyan különleges, a többieknek meg kuss legyen! Nem azt mondom, hogy korrekt dolog volt a háta mögött kavarni, de emlékezhetne rá, hogy ő sem jobb, azt kapta vissza, amit ő is csinált korábban. És Petit is minimum dobnia kéne ezek után, mert ketten kellettek hozzá.

Ha egyszer kikerül a sorozatból, pont emiatt, meg az affektáltan nyávogó hanghordozása miatt nem fog hiányozni egy cseppet sem a karaktere! De ha Nyári Diát végül felveszik (felvették) a színművészetire, saját érdekében először ezt a nyávogást kellene beszédtechnika-órákon korrigálni.
"

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:26:28
(31018/31544)

Egyébként ha Nóra nem könyörög meg visít leégetve magát így kb. a C asszonyok szoktak vernyákolni, hogy jájj ne csukják már le a Gázsit hát olyan jó gyerek az, hanem indítványt adna be, hogy házi őrizetre módosítsák vagy lakhelyelhagyási tilalomra, annak vélhetően helyt is adnának. Előzetes letartóztatás itt nem lenne indokolt, az nem megelőlegezett büntetésre van, hanem azért, hogy a vádlott elérhető legyen ill. ne akadályozza a nyomozást. Valahogy úgy van törvény nyelvén, hogyha fennáll a szökés vagy elrejtőzés veszélye, ha tanúkat befolyásolhat vagy bizonyítékot semmisíthet meg akkor . Bunyós Bandi esetén egyik sincs, van hová mennie, bárki akár Májki akár Atis Bond vagy Julcsa nyilatkozhat úgy, hogy befogadja ( befogadó nyilatkozat) vagyis, hogy náluk lakhat, van hol laknia, van ,aki eltartsa nem kell bűnöznie, bizonyítékokat már nem semmisíthet meg, mert már megvannak, tanúkat már meghallgatták nincs kit befolyásolni. Bejelentett lakcímén elérhető, oda lehet idézést küldeni ha látni kívánják a bíróságon stb.

Nóra IRL nemhogy ügyvédként nem praktizálhatna egy ilyen műsor után ,de tárgyalóterem közelébe sem engednék.

Patrick Macnee 2025 nov. 06. - 08:21:33 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31017/31544)

Bandika felül a szopórollerre? Nóra tegnap is k. fárasztó volt, h Bandinak el kell mondani az igazat András haláláról...jó, akk azt is el kell neki mondani, h miatta bukják e la pert, mert a hernyóval fetrengett. Nóra a sztárügyvéd. Emília pszichológusként simán kimentette volna Bandit.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:20:09
(31016/31544)

Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a tanúnak elvileg nem az ügyvédnek kell elmondania, hogy mit mondjon, a tanúnak egészen egyszerűen az igazat kell mondania, a saját szavaival. Vili pont ezt tette.
Igen, de ahhoz képest, hogy Vili pont azért vállalta el, Nóra könyörgésésre a bírósági szereplést, hogy Bandi ne kerüljön börtönbe, pont az ellenkező hatást érte el... És ami azt illeti nem is mondott teljesen igazat. Nem hazudni akart, csak rosszul emlékezett. Nem csak Mikinek mondta, hogy ne rontsa el a megnyitót, hanem később a többieknek szó szerint ezeket mondta :
"Iszik ő magától is ment a gödény, annyit. Én vagyok a hibás, hogy elhoztam. Attól féltem, hogy neki áll vezetni. Attól féltem, hogy az első kórháznál köt ki... Mostanában megint azt hiszi, hogy szabad neki mindent. Részegen randalírozik, mint vmi bunkó."
És Bandi ott állt mögötte, amit persze nem tudott... Bandinak ez pont azért fájt annyira, mert ő is pontosan ezt érezte, hatalmasat csalódott Mikiben a megnyitón, ez rá volt írva. És nagyon tud fájni, ha vki kimondja a szégyenletes igazságot. És ugyanez volt a helyzet Zsuzsával is. Ő maga mondta Emíliának, hogy bár ő akarta, hogy így legyen mégis rosszul esik neki, hogy az anyja nem érzi meg, mekkora bajban van. És szegény Vili ezt is kimondta, sőt hozzátette azt is, hogy "milyen anya az ilyen". De ettől függetlenül valószínű, hogy ha Miki frissen és magabiztosan érkezik a megnyitóra, és úgy vezényli le azt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és mindenki happy, Bandi sosem üti meg Vili bácsit, hisz már számtalanszor megtehette volna akár a lépcsőházban, és akkor nincs se tanú, se felvétel, a Mikire tett megjegyzés az utolsó csepp volt a pohárban.. Félre ne értse senki, én nem menteni akarom Bandit, akkor se üthette volna meg az öreget, ha az ott előtte lekurvázza az anyját, (amiben mellesleg lett volna igazság :D), csak azt írtam le, mi zajlott le a fiúban, és Nóra is pont ezt akarta volna bemutatni Vili segítségével. Csak éppen látva az öreg gyors felfogását, min. egy óra kellett volna, hogy ezt ő is megértse, és Nóra pont ezt mulasztotta el...

----

Tudtommal óvadékot akkor tehetne le Miki, ha a bíróság megállapítja előzetes letartóztatás kiváltására letehető óvadék összegét, de itt ez nem történt meg. Ahogy korábban valaki már utalt rá, inkább Nórának kellene indítványoznia a lakhelyelhagyási tilalmat (a házi őrizetet nem tartanám indokoltnak, és ha jól emlékszem, Gizi esetében már amúgy is viccet csináltak ebből).

De a problémám inkább az, hogy így utánagondolva aránytalannak tűnik az előzetes, azt tudtommal súlyosabb bűncselekmények esetében alkalmazzák, de ott is csak indokolt esetben (szökés vagy elrejtőzés, bűnismétlés ill. bizonyítékok megsemmisítésének veszélye), mert tényleg komoly pszichikai károsodást okozhat a cellatársak által elkövetett esetleges zaklatás. Bandinak ugyan jó "lecke" lehet ez, de az általa elkövetett cselekedet súlya nem indokolja, hogy ítélethirdetés előtt lecsukják. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy van pszichológusi szakvélemény a korábbi bántalmazás által okozott traumáról, ami korábban Nóra stratégiájának lényegi része volt, de eddig még nem került elő. Sőt, a bántalmazásról gyakorlatilag szó sem esett, pedig egy előzetesben elkövetett zaklatás (amit nem lehet teljesen kizárni) csak tovább súlyosbítaná a korában okozott traumát. Nem beszélve arról, hogy a büntetett előélet egy örök stigmát jelentene Bandi számára. Korábban éreztem némi elégtételt, amikor elrendelték az előzetest, de utólag belegondolva beláthatatlan kárt okozhat a srác személyiségében.

Patrick Macnee 2025 nov. 06. - 08:18:06 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31015/31544)

Úgy bírom bkban h mindenki zsarolhat mindenkit csak úgy..és mindenki be is ijed csak úgy..ahelyett h jól pofánb@szná a zsarolót. Nóra meg azzal a hernyóval fetreng, omg..szánalom a köbön.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:13:26
(31014/31544)

Egyébként meg ahhoz ügyvédnek se kell lenni, hogy Vili bát kioktasd, hogy oké ha beidéznek menni kell, de tanúként nem köteles vallomást tenni. Bármilyen kérdésre ha nem akar válaszolni akkor ezt kell betanulni és mantra szerűen mindig elmondani, ha olyanról kérdezik amire nem akar válaszolni:[ "Erre a kérdésre nem szeretnék válaszolni, mert ha válaszolnék azzal, magam, vagy közvetlen hozzátartozómat bűncselekmény gyanújába keverném"

Ábel összejött Nórával, hogy infókat szedjen ki és megnyerje a pert és amilyen idióta Nóra sikerült is neki.

Patrick Macnee 2025 nov. 06. - 08:13:00
(31013/31544)

Ági jól ki van készülve..de az mi, h nem hallotta Liza az üvöltését? Mert az nem halu volt..előtte meg ott mondja az anyjának, h szól, v kiabálj, ha baj van..hát volt baj.Natasa feje, amikor meglátta Hannát. karma beindult. Meg Zsófi is. Végre Bandi is megnyílt. Am Ottó normális volt, mert leoltotta Natit, h ne mozgolódjon, mert Hanna meg Petya még együtt vannak.

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 06. - 08:10:32
(31012/31544)
[spoiler
Most lehet kb. a tárgyalás, ahol Nóra elintézi, hogy Bandit lecsukják. Jobban járt volna Bandi ha Gedeon védi.

Anno:

Szegény Miki-t már sajnálom. Nóra jó leb@sza, hogy ő milyen aljas módszerekhez nyúl erre Nóra ráugrik a másik ügyvéd farkára. Pffff. Nóra meg amilyen ostoba azt hiszi, hogy ezzel minden rendben, de gyanítom nem így lesz.

----------

A tegnapi részből keveset láttam, most megnéztem figyelmesebben! :D
Jojóztak a szemeim, mikor megláttam Huszti ügyvédet Nóra köntösében! :(
Az ügyvéd el akart menni, de Nóra "visszafordította! :(
Hiba volt,!! De egészségére !Azonban, hiába töröm a fejem, nem tudom eldönteni, Nóra miért tette ezt?! Szimpátia?! Hiányérzet?! Így akarta megvédeni Bandit?! Áhhh!

Huszti meg, kihasználta Vili bácsi "korát és naivságát", mert a videóról, akárkit beidézhetne tanúnak, nem is értem miért a kis öreget inzultálta, fenyegette, ijesztette meg, de talán azért, mert Vili bácsi volt, a leggyengébb láncszem?!

Husztiról, azt is el tudom képzelni, hogy "felvette" az ágyjelenetüket bizonyítéknak?! :D
A "kapualjas" jelenet meg Lacinak hiábavaló volt! Hiába utánozta az "Attila-Sass, James Bondos" jelenetet, Huszti a nyerő!
(A pendrive lopást nem tudják bizonyítani)

Olvasva a véleményeket Bandiról, meglepődtem, hogy igen megosztóra sikeredtek!
Sokan pártolják és drukkolnak hogy Nóráéknak sikerüljön a védelem.
Sokan vannak, akik Husztinak drukkolnak, hogy Bandi kapja meg a megfelelő büntetést.

Én, nem kedvelem Husztit, de ha bűnös Bandi, kapja meg a jogos büntetését!
Na, itt van a dilemmám, kinek is drukkoljak??!!

--------

Szegény gyerek meg van áldva, keresztapja állandóan részeg, ügyvédje meg az ellenfél ügyvédjét dugja és már fontolgatja, hogy tojik Bandira a fellángolás miatt :D

--------

"Nóra úgy dönt, hogy ő idézteti be Vilmost a bíróságra."

Részletek a tárgyalási jegyzőkönyvből:

Kertész Vilmos tanúvallomása:

A Bandika az egy kurva rendes gyerek, el sem tudom képzelni, hogy a volt iskolatársát pofán vágja.........hogy engem? ja, engem gond nélkül pofánvágott, mostanáig sem tudom, hogy miért.

Nem, a volt iskolatársát biztosan nem, az kizárt....nem agresszív gyerek ez a Bandika, én is csak egy sallert kaptam a semmiért, pedig ha agresszív, egy gyomrossal levisz a földre, aztán addig rugdos, amíg mozgok, de ő nem ilyen, ő csak pofánvágja a nagyapja-korú embereket...mármint engem, de fiatalokat biztosan nem.

Hogy más megveréséről hallottam-e? Neeeem, semmi ilyenről nem hallottam, biztosan nem vert meg egy 100 éves aggastyánt sem!

Ja nem, azt simán kinézem ebből a drága gyermekből, hogy egy 100 éve nénit is gyomronvág, aztán lefejeli, majd beletalpal a veséjébe, ez nem gond neki....no de tisztelt bíróság, hát hol találkozhatna ő 100 éves nénivel??? Nem, biztosan nem!!

---------

Nórától nagy baromság volt, hogy pont a tárgyalás előttre időzítette az első éjszakát Ábellel.. Legalább egy napot várhatott volna, ha már az ügy végét nem is képes kivárni... Vagy azt remélte, hogy a szerelem elveszi a férfi eszét, és nem játszik ki mindent Bandi ellen... Hát tévedett ő volt aki teljesen elvesztette az eszét... :P

Nóra a mai nappal leszerepelt mind ügyvédként, mind családtagként
[/spoiler]
a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 05. - 13:06:56
(31011/31544)

Laci: - Hát te mit keresel itt? Hogyhogy nem egy nyugdíjasotthonban vagy pofozkodni? :-)))

a.dani0227@gmail.com 2025 nov. 05. - 13:04:59
(31010/31544)

Ez a Ludwig bújkál a lakásban és Tóbit fenyegeti akkora méteres hülyeség, ami még BK-n belül is túlmegy minden határon

Anno kielemezve:

Azt sem értem Tóbi miért fosik Lajostól. Azért elképzelem, ahogy Lajos bemegy a rendőrségre, és előadja:

"Jó napot kívánok! A Lajos vagyok, Snájder Lajos!

Személyi okmányom az nincs, mert négy hónapja meghaltam egy vonatbalesetben, hivatalosan itt fekszem kint Rákoskeresztúron a 34-es parcellában.

Ja, hogy akkor hogyan vagyok itt? Hát a vonatbalesetben valaki más halt meg. Bár akkor még teljesen mozgásképtelen voltam, de őt én csempésztem oda, mert tudtam előre, hogy vonatbaleset lesz, oszt kihasználtam, hogy minden barom azt hitte én vagyok.

Azóta meggyógyultam gyógyíthatatlan bénultságomból, hazajöttem Németországból, és azóta a nejemet (tényleg, ha hivatalosan meghaltam, a nejem még?) mérgezem egy másik hülye picsa útján.

No, én szeretnék bejelentést tenni, hogy ez a csúnya Tóbi gyerek hamisan tanúskodott, amikor még éltem, és azt hitte nem fogok sem feltámadni, sem felgyógyulni a gyógyíthatatlan betegségemből.

Mi? Rendőr úr pont leszarja Tóbit, és én érdeklem? Na menjen a picsába, teleportálok Mexikóba.....sutty."

------

A vonaton szerintem nem volt ott, túl nagy a kockázat.
Azt nem tudhatta előre, hogy ott baleset lesz (hacsak nem ő maga intézte, akkor viszont óriási nagy maffiavezér lehet, hogy ekkora hatalom van a kezében...), és azt sem, hogy túl fogja-e élni... egy baleset, különösen egy vasúti szerencsétlenség, irányíthatatlan.

Inkább arra tippelnék, hogy valahogy odacsempészték a helyszínre az iratait...
...és ezzel az erővel akár hamis személyazonosságot is kreálhattak neki.
Hogy Ági hogyan volt képes valakit Ludwigként azonosítani, továbbra is nyitott kérdés... főleg, hogy akkor még a BK2017ROZ-t sem adagolták neki.

Ebben a sztoriban több a lyuk, mint az edámi sajtban...

-----

Nem tudom, mi a célja, terve Ludwignak??!!
Az biztos, hogy nagy bátorság, "halottnak hit emberként" megjelenni és főleg fenyegetőzni.
Azon csodálkozom viszont, hogy Ági, aki meg akarta ölni, aki megtett mindent, hogy "eltüntesse", most miért menekül??!!
Itt a ragyogó alkalom, hiszen ha netán-tántán "agyon is csapná" most Ludwigot, mi történhet??!!
Vagy ha Tóbi elmondaná a barátainak a zsarolást és nem beijedne, ők is letámadnák Ludwigot az tuti! Ők is azt mondanák, hogy úgy is halott, üssük-vágjuk nem fáj neki!!!
Szóval, simán "visszaállíthatnák" a "papírformát"!

3/10
Kuttyánszki 2025 nov. 05. - 08:55:18 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31009/31544)
Nehéz elhinni, hogy nem voltak ezekből az idióta, testületeket sértő dolgokból számonkérések- nem tudhatunk mindenről🤔
3/10
Kuttyánszki 2025 nov. 05. - 08:49:50 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(31008/31544)

Bandesznak tényleg semmi véna,..csupán 2 dplog szól mellette:, hogy itt ( ott) lehet:
-tiszta hangképzés, érthető beszéd ( bár fahangon😊)
- képernyőképes megjelenés, "szereti a kamera"

Patrick Macnee 2025 nov. 04. - 22:54:32
(31007/31544)

Egybites Lacinak egy önálló gondolata sincs..gazella mond vmit, ja ez az, úgy van...Pffff Végre volt ,,tárgyalótermes' jelenet...bár ez is rtles irodának tűnt, vagy vmi iskolai teremnek.🤷‍♂️Bandika olyan mint gyereknek volt, ugyanaz a fa pofa, fa hang, semmi véna..

Patrick Macnee 2025 nov. 04. - 22:51:44
(31006/31544)
Gigit miért nem csapta le valaki?
3/10
Kuttyánszki 2025 nov. 04. - 21:10:48 3/10
(31005/31544)
[spoiler]Erről a Bandeszkával való cirkuszról egy kép ugrik be: egy megátalkodott , csökönyös szamarat vonszolnak, húznak, cibálnak , de hiába ...😖😖😖😖😱😩 /spoiler]