1/10
Gabor84 2007 máj. 08. - 15:34:54 1/10 Előzmény Flo1
(706/30306)
Elõször is, az ég világon senki sem kérte tõled, hogy írjál fogalmazást, viszont azt igenis kértem, hogy értelmezd a leírt mondatomat, ugyanis nem a káromkodást hiányoltam a sorozatból, amire te utaltál.
A másik, hogy havonta egyszer-kétszer megnézek pár részt ill. ajánlókban látok belõle fél perceket, és látod kitûnõen tudom követni az eseményeket....
Végül, ez egy FÓRUM, ahol MINDENKI elmondhatja saját VÉLEMÉNYét kulturált formában.
Marvin02 2007 máj. 08. - 14:01:06 Előzmény csibe0813
(705/30306)
Izgalom? Hol ebben az izgalom? Mostanában, ami megy: terhesség, terhesség, terhesség.
Azt végképp nem értem Zsolt miért nem rúgja ki a Kingát? Állandóan nyafog, elkérdedzkedik, büdös neki a munka. Ez sem reális, a való életben már nem ott dolgozna.
Flo1 2007 máj. 08. - 07:31:50
(704/30306)
Elõször is: Egy ember nem azért fórumozik h fogalmazásokat írjon!!!!!!
Másodszor: Képzeld tudom mi az a Szomszédok!!!!! És ha meg nem tetszik a BK, minek nézed?????????
1/10
Gabor84 2007 máj. 07. - 21:57:33 1/10
(703/30306)
Na igen, speciális helyszíneket, félévente ha láthat a nézõ. Bartha Zsotot bányába, Berényi papát építkezésre, Imrécskét kirándulásra kísérheti el a nézõ.
1/10
Gabor84 2007 máj. 07. - 21:53:26 1/10
(702/30306)
Kedves Virág! Egyáltalán nem a káromkodást hiányolom, elég sajnálatos, hogy a szövegértésed egyenlõ a nullával! Másfelõl, vki azt írta, hogy a BK-a Szomszédok folytatása, nos ott sem állt meg az élet az adott helyszínen, bár gondolom te akkor még nem is éltél, így nem nagyon tudhatod hogy mirõl is beszélek.
10/10
csibe0813 2007 máj. 07. - 21:51:05 10/10
(701/30306)
hát ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D pont errõl van szó!! éppen azért vannak "zûr zavarok" a sorozatban, mert attól lesz izgalmas a sorozat!!egyébként is : igenis vannak külsõ helyszíni forgatások, pl itt a Pali, Erik, Imi kirándulás!! na ez hol is van? Mátyás kir.tér? bocsi Flo ez nem neked szól, hanem másoknak, kik hülyeségeket gondolnak.... a másik pedig a suliban több a káromkodás sajnos....így mért mutassák? ott vannak a többiek, fiatalok õk is tanulnak, csak mért mutassák minden másodpercüket mit csinálnak? Mikiék is vannak és a többiek, Nóri, aki remélem minél hamarabb visszatér, az újságok szerint ismét váratlanul fog visszatérni a Mátyás király térre. Ja és, ezen a héten ez történik a Mátyás király téren, akkor mért mutassanak csak mást??így a jó a sorozat, és ahogy leírtad!!
Flo1 2007 máj. 07. - 20:29:20
(700/30306)
Már bocsáss meg "kedves" Gabor84, de neked az mért lenne jobb ha káromkodnának a sorozatban??? Nem hallasz így is elég "csúnya" szót???!!! És ha ezek a zûr-zavarok nem lennének szerinted ki nézné akkor a sorozatot???!!! És egyébként is járnak iskolába tanulnak is ,de ez nem hiszem h bárkit is nagyon izgat, gondolom ezért nem mutatják!!!!! És honnan veszed h "házon" kívûl nincsenek barátaik???? Csak azért nem mutatják õket (szerintem!) mert ez a sorozat a MÁTYÁS KIRÁLY TÉRRÕL SZÓL!!!!!!!!!!! na csak ennyit akartam........ Pá!
1/10
Gabor84 2007 máj. 07. - 19:05:29 1/10
(699/30306)
Na persze, persze, persze.....
"A jó példát mutat a fiataloknak, ezért nincs a sorozatban káromkodás" gondolathoz lenne pár kérdésem, méghozzá Ginához és a többi elvakult fanhoz! Miért drogozik Tóni? Miért kötött el egy kocsit? Miért nem vezekel a tetteiért? Miért van az hogy összetörte azt a "lopott" kocsit és a milliós költségekért a "szüleitõl" csak egy ejnye-bejnyét kapott. Miért van az, hogy a szereplõk a "házon" kívül senkivel sem találkoznak, hogy azon kívül senkinek sincs barátja, barátnõje. Miért nem járnak ezek a gyerekek iskolába? Miért nem tanulnak? Miért jó az, ha a családon belül állandó a feszültség, hatalmi harcok dúlnak????? - Ha akarod / akarjátok feltehetek még pár kérdést, pusztán a sorozat életszerûségét és példamutatását figyelembe véve.
magyar krokodil 2007 máj. 07. - 18:13:00
(698/30306)
és elfelejtettem mondani, természetesen én is kimennék, de nem tenném magam nevetségessé azzal, hogy amikor teljesen nyilvánvalóan az értésemre adják, távozzak, hirtelen eszembe jut, hogy ebédelni akarok.
magyar krokodil 2007 máj. 07. - 18:05:45
(697/30306)
köszönöm az ingyenes illemtanórát. odáig még én is eljutottam, hogy nyilván nem azért mondja ezt, mert tényleg éhes. és ha értetted volna, amit írtam, akkor rájöttél volna, hogy ezt nem bakiként emlegettem. pusztán kifejtettem abbéli meggyõzõdésemet, hogy ha a felesleges harmadik azt mondaná:jó, akkor kimegyek beszélgessetek nyugodtan, ahelyett, hogy hirtelen éhes lesz, sokkal életszerûbb lenne a szituáció.
9/10
szenati 2007 máj. 07. - 11:58:07 9/10
(696/30306)
Bocs, ha kicsit keményre sikeredett, de már nagyon uncsi, hogy itt folyamatosan csak szidják a sorozatot, a szereplõket, az írókat és mindent, amibe bele lehet kötni. Ha egyszer olyan pocsék az egész, akkor miért nézitek? Nem cikizés, csak ropppppantul kíváncsi vagyok rá.
6/10
felh 2007 máj. 07. - 11:54:23 6/10
(695/30306)
Az életben épp elég, sõt sok is a káromkodás. Semmi szükség arra, hogy a BK is népszerûsítse ezt a helytelen magatartást.
9/10
szenati 2007 máj. 07. - 11:48:47 9/10
(694/30306)
Ezt nem értem... Annyiszor olvastam már ezt a kritikát : "a felesleges harmadiknak mindig eszébe jut, hogy éhes és kávézni is akar" . Ez egyáltalán nem baki. Úgy gondolod, tényleg azért megy ki, mert pl. éhes lett? Nyilvánvaló (legalábbis nekem az), hogy ilyenkor azért mondják ezt, hogy udvariasan menjenek ki, és a másik két emberke is tudja ezt. Te inkább azt mondanád ilyen szituban, hogy bocs, nincs semmi dolgom, maradok? Ez kultúrált emberek között hasonlóan mûködik, mint a filmben. Mondhatnának olyant is, hogy "Jó, értem, már megyek is ki, beszélgessetek nyugodtan." Ez nyilván érthetõbb lenne még neked is...
magyar krokodil 2007 máj. 05. - 13:37:14
(693/30306)
teljesen egyetértek. nem csak a gyerekek miatt, hanem mert nem hiszem, hogy a káromkodás ennyire része a mindennapjainknak (embere válogatja).
ezenkívül persze az életszerûség teljességgel hiányzik a sorozatból, dehát csak sorozat. pl a kedvencem az, hogy a Tilda mindig sír, hogy milyen szegények, de állandóan a Rózsában kávézik. vagy ha valakik négyszemközt akarnak beszélni, akkor a felesleges harmadiknak mindig eszébe jut, hogy éhes és kávézni is akar. akkor inkább mondaná, hogy jó, akkor kimegyek 15 percre. mindegy. szappanopera, be várjuk több életszerûséget.
bagatelle 2007 máj. 04. - 22:00:05
(692/30306)
Ugye nem gondoljátok komolyan a káromkodás dolgot? Az életszerûség egy dolog (sajnos), de mindenki vegye figyelembe, hogy ezt a sorozatot rengeteg gyerek is megnézi, és így sem mondható el, hogy minden nekik való lenne benne, pláne ha még a szájuk is mocskos lenne. Mert hogy az életszerûség egy csomó mocskot rejt... amit én nem hiányolok sem ebbõl, sem más sorozatból.
Marvin02 2007 máj. 04. - 21:07:48
(691/30306)
Egyszer nem láttam, hogy Imre olvasna, de a többi szereplõt sem. Ja, hogy káromkodás, az tényleg lehetne, az angol sorozatokban is vannak, és életszerûbbek.
Gina79 2007 máj. 04. - 20:49:22 Előzmény Marvin02
(690/30306)
Nem olvasnak könyvet???? Imre pl mit csinál állandóan???:))))
Gina79 2007 máj. 04. - 20:48:17
(689/30306)
Én speciál nem szoktam külön azért át öltözni, hogy szép otthoni ruhában fõzzek. De amúgy ez sem igaz. Általában Zsuzsán mindig volt kötény, és Magdi néni sem szép ruhában szokott lenni. Miki meg azért van öltönyben mert cégvezetõként dolgozik....és általában napközben zajlik a sorozat, nem szabadidõben!
Gina79 2007 máj. 04. - 20:45:07 Előzmény Marvin02
(688/30306)
Te lehet nem vagy fiatal, és lehet Sacó sem, viszont nagyon félre értelmezted mindkettõnk hozzászólását, a beszéd stílussal kapcsolatban, ugyanis pont azaz hogy abszolult nem káromkodnak a BKban, és nem beszélnek csúnyán.....Sacó meg ezen nevetett, de mind1. Amúgy meg látszik, hogy nem nézed a sorozoatot....mert akkor nem írnál ilyet! :)
Csilla100 2007 máj. 04. - 18:11:59 Előzmény Marvin02
(687/30306)
Az én véleményem:Én nézem a BK-t de tényleg elég hihetetlen!!:-(
Pl.:Mindenki a szép ruhájába fõz,mosogat!Mindig akkor jön vki amikor a ásik elmegy.Pl Mikin sose látni farmert v szabadidõd(és még sok szereplõnél)4
Marvin02 2007 máj. 03. - 21:57:22
(686/30306)
Én Saco-val értek egyet. Most rám is azt mondod, hogy fiatal vagyok és nem érthetem? A beszédstílusokon tényleg változtathatnának, mert a tv hatással van az emberek szókincsére, fõleg a tinikére, azon belül is azokéra, akik egész nap otthon ülnek, és bambulják a dobozt. A Barátok közt az ország legnézettebb napi sorozata, igen is példát kellene mutania a mai fiatalságnak, reálisabb párbeszédeket és szituációkat.
A fordításról: a sorozat tényleg nagy hasonlóságot mutat a két nagy német szappanoperával (Jó idõk, rossz idõk; Egymást közt), ha belenézel egyes szereplõk még hasonlítanak is, plusz pár éve az rtl azzal büszkélkedett Fókusz c. mûsorában, hogy honnan nyúltak le részeket (román, ausztrál BK-ból), aztán ha vmelyik lengyel tv-re kapcsolsz (asszem az rtl7-rõl átkeresztelt tvn-re), azon is megy a BK-hoz hasonló sorozat. A családnevek: Hoffer, Novak, stb. Ha pedig megnézed a magyar BK stáblistáját látni fogod, hogy egy Greg Stevens nevezetû amerikai írja (ez megmagyarázza miért ilyen alacsony a széria színvonala :), és 7-en fordítják. Szóval ebben abszolút igaza van.
Mellesleg a sori tele van logikai hibákkal, és a nem létezõ ételek-italok-együttesek megemlítése is bosszant, ill. az, hogy soha nem olvasnak könyvet, nem létezõ filmekre váltanak jegyet, nyári szünet náluk akkor kezdõdik, mikor nekünk tanévnyitás van, nincsenek ünnepek, stb. Elhiszem, hogy egy szappanoperának nem kell túlteljesíteni magát, de ennyire igénytelennek se kéne lenni.
sutolaszlone 2007 máj. 03. - 20:54:57
(685/30306)
Zsuzsát Csomor Csilla játszotta, és jó szinésznõ, még akkor is, ha nem volt rokonszenves Zsuzsa szerepében.Andrást játszó szinészt is sokszor letámadták az utcán, hogy miért b ánik úgy a gyerekeivel, egyébként két gyermeke van, és nagyon jó apa.
Szóval, van itt azért elég sztory.
A Kinga éppen most akart meghalni, holnap megtudjuk, sikerült - neki.Szerintem nem, mert akkor már tudnánk róla, ha ki akart volna lépni a sorozatból.
További jó szórakozást mindenkinek, aki szereti ezt a magyar szappanoperát!
Gina79 2007 máj. 03. - 18:38:20
(684/30306)
Még csak annyit írnék, hátha valaki olvassa, hogy azért az embereknek nem kéne átesniük a ló túlsó oldalára! Pl. Zsuzsa esetében /meg nem mondom ki játssza a szerepét/, nem egy ember letámadta a színésznõt, hogy milyen ember....ezért is hagyta ott a sorozatot! Tehát ennyire nem egyértelmû egyes embereknek, hogy ez csak egy sorozat, a színészek, meg csak szerepet játszanak? Én nem tudom hol élnek ezek az emberek, de biztos, nem a valóságban!!! Eléggé röhejes....deha csak az Esmaralda örületre vissza emlékeztek, az sem volt semmi!
Gina79 2007 máj. 03. - 18:29:45
(683/30306)
Ha nem teketóriázna Géza, akkor lehet nem lenne mit forgassanak! :) Amúgy meg valóban eléggé vontatot lett már, valami újjat kitalálhatnának tényleg /sorozaton beül/ !
Gina79 2007 máj. 03. - 18:26:13 Előzmény saco
(682/30306)
Te Saco! Elhiszem, hogy nem vagy Barátok közt rajongó, de azért hülyeségeket nem kellene írjál!
1. Teljes mértékben egyezzik az itthoni élet minõséggel/amennyire egy szappan operában ezt egyeztetni lehet/ szerintem te élsz valahol nagyon máshol, vagy annyira fiatal vagy még, hogy fogalmad sincs ezekrõl!
2. Még is, hogy beszéljenek? Abban igazad van, hogy a mai tinik többsége /tisztelet a kivételnek/ már csak káromkodni tudnak, de azt még sem várhatod el, hogy itt is így tegyenek, ha nem tudnád tilos!
3. Semmi köze a sorozatnak a németekhez! De amúgy meg szinte minden ország csinál maguknak hasonló sorozatot! Így lehetséges az hogy hasonlít rá!
Anno idején, ha esetleg emlékszel rá a szomszédok volt, és mi után megszünt, helyette hozták létre a Barátok köztöt, és nem azért hogy másokat utánozzanak vele, hanem mert sokak hiányolták a szomszédok címû sorozatot!
8/10
renaldo 2007 máj. 03. - 15:37:15 8/10 Előzmény saco
(681/30306)
Imre elég fárasztó szerplõ, meg kell hagyni. Szerintem egyre rosszabb..sajnos. Elején még szimpi volt. Andrea szólhatna neki! :D De ezeken el szoktam siklani, megnézem, és ennyi. Nem rágódom rajta. Géza meg mit teketóriázik? ...:P
sutolaszlone 2007 máj. 01. - 16:06:29 Előzmény Gabor84
(680/30306)
Akkor pedig felkészülhetünk egy újabb meglepetésre, pl. BK-Naptár , sztárok Tündivel.és sok-sok újabb szerelem..........
persze, ez sem komoly, és nem tipp!
6/10
felh 2007 máj. 01. - 16:06:24 6/10 Előzmény pbolcskei
(679/30306)
Kabala is Miklósrõl ill. az ilyan tipusú pasikrólbeszélt, és nem az õt megformáló Szõke Zoltánról :DDDDD

Abban is csaltakozom kabalához, hogy most már tényleg történhetne valami, ami õt is megrázza... bár nem tudom, mi lehetne az, hisz még a lövöldözés sem térítette jobb belátásra... talán kitúrhatná valaki az ügyvezetõi székbõl.....
saco 2007 máj. 01. - 14:49:02
(678/30306)
Nem hiszem el, hogy immár majdnem tizedik éve, hogy ez a "frenetikus" sorozat töretlen sikerrel fut. Mit is mondtak benne múltkor, amin jót röhögtem? Ja, meg is van: "Kevés vagy, mint mákosgubába' az önindukció...!" - > HÁHÁH. Nagyon nevetséges...
Az a baj, hogy a sorozatnak [ fõkent a dialógusoknak ] semmi köze az élethez. Ki beszél így? Ezt a sorozatot egy Németországban párhuzamoson futó sorozatról írják át magyarra, javasolnám a szövegíróknak, hogy gyakrabban kellene olvasniuk, gyarapítani a szókincsüket, mert ez így édes kevés. ÉLETSZAGÚBBPÁRBESZÉDEKET !!
1/10
Gabor84 2007 ápr. 29. - 22:03:12 1/10
(677/30306)
Persze, hogy nem Gyõzike lesz a vendégszereplõ, hanem Kiszel Tünde és Donatella! Ez tuti biztos! :D
8/10
renaldo 2007 ápr. 29. - 21:32:48 8/10
(676/30306)
Én nem kedvelem Miklós karakterét. Géza és Kinga biztos újra összejönnek - kíváncsi leszek Anyus reakciójára! Botond megkaphatja Géza mostani nõjét! Jobban összeillenek szerintem. Olvastátok, hogy a Laci-féle kenceficétõl kipattognak a Noémiék? Jó kis 20 milkás üzlet....fuccs
pbolcskei 2007 ápr. 29. - 20:16:22
(675/30306)
Sziasztok!De kabala, "Miklós" csak a filmbe játszik ilyet,honnan tudod hogy igazából is ilyen ?! hmmm...?!:S
kabala 2007 ápr. 29. - 19:53:38
(674/30306)
Most olvasom visszamenõleg a hozzászólásokat és el vagyok ájulva, hogy a Miklóst mennyien szeretik, pedig szerintem egy undorító féreg. Annyira utálom a karakterét, h az életben szóba sem állnék egy ilyen tetûvel. Mindig kavar valamit, átgázolva mindenkin, aztán persze ráfázik és még õ sajnáltatja magát. Igazán megérdemelné, hogy egyszer úgy igazából ráfázzon. Fúj és fúj! Undorító!
kabala 2007 ápr. 29. - 19:38:53
(673/30306)
Jézusom! Ne is idegesítsetek a Gyõzikével, mert megsértõdöm és soha többet bele sem nézek a BK-be! Esküszöm ha csak meglátom azt az egyszem-idegsejtût, vagy az idióta családját, égnek áll a hajam. Ilyenekkel etetik a népet, ezért olyan rövid az átlagéletkor Mo-on.
Marvin02 2007 ápr. 29. - 17:51:34
(672/30306)
Gyõzike csak poén volt. Remélem Kalamár Tamás nem innen veszi az infókat hogyan "újítson" be. :D
sutolaszlone 2007 ápr. 29. - 15:55:18
(671/30306)
Én sem emlékszem ablakokra, de a mellékszereplõk sem igen hiányoznak.Most azért drukkolok, hogy a Kinga kibéküljön a Gézávál, mert nagyon jó páros voltak, és még mindig szeretik egymást.Az elõzõ ötlet sem rossz, de én a Gyõzikét nem igazán szeretném látni a BK-ben.Bár lehet, hogy szórakoztatóbb lenne, mint néhány unalmas szereplõ, de inkább kihagynám. Aki Gyõzit akarja látni,nézze a mûsorát!
Igaz néha unalmas a BK, de ha napokig nincs akkor meg hiányzik........
Marvin02 2007 ápr. 29. - 14:25:58
(670/30306)
A földszinti lakások kivételével sehol nincsenek ablakok. Vagy csak én vagyok vaksi?
Állítólag több lakó is van ott, pl. a tanárnõ és Berci kutya, akik fél évente egyszer lépnek ki otthonról, akkor is vmilyen bajba sodorják az ott élõket.
8/10
renaldo 2007 ápr. 29. - 09:50:51 8/10
(669/30306)
Jó a humorod, és Imrének tényleg gáz a frizurája, és szerintem eléggé meg is változott a karaktere. Valami fiatal, naív lány kellene neki...
Tilda pedig ha kihúzná magát, igazán csinos lenne...
csole 2007 ápr. 28. - 21:38:07
(668/30306)
1)Engem annyira idegesít amikor pl. Noémi átmegy a 2 méterre lakó Emmácskához és kabátot vesz fel...
2)Ha meg Imi azon filozofál hogy mit tegyen azért hogy jusson neki is egy rendes csaj én válaszolok rá:Menjen el fodrászhoz!(a 4 éve nem látott exalkoholista nevelõanyja úgyis fodrász)
3)Ha már volt annyi "beugró sztár szereplõ"(pl:Gyurta Dani,Lola,Kótai Misi,Dukai Regina stb.)akkor most jöjjön Gyõzike,mint a Nógrád megyébõl érkezett "enyhe tájszólásos" milliomos aki felkarolja Noémit akibõl a sorozat végére(ha lesz olyan)világhírû rapper lesz.
:D
8/10
renaldo 2007 ápr. 28. - 21:06:15 8/10
(667/30306)
Szerintem senki se erõltette, hogy nézd....
8/10
renaldo 2007 ápr. 28. - 11:50:43 8/10
(666/30306)
A "beugró" szereplõk valóban nagyon mûnek hatnak sokszor, de a régiek szerintem jók.
Az mondjuk nem baj, hogy a Vandát lecserélik. Õ elég gyengécske, de a Júlia nagyon hiteles.
Kellemes napokat-Barátok nélkül.. :D
Marvin02 2007 ápr. 27. - 23:46:42
(665/30306)
Ha jó színészek "játszanának" benne akkor senki nem szólná meg.
8/10
renaldo 2007 ápr. 26. - 22:56:01 8/10
(664/30306)
Van igazság az amit írsz Mazsola, de én nem bántom a sorozatot. Ha jól elfeledteti a hétköznapi gondokat, tõlem lehetnek "bennfektes" kapcsolatok, vagy azonos kameraállások...az sem zavar.
Laci üzletfele meglett :D és még a Tóniról nem volt semmi azóta. Viszont már várom az Emma-Erik páros megszületését! :D
Jó szórakozást mindenkinek a sorozathoz!
Mazsola1 2007 ápr. 26. - 18:19:30
(663/30306)
Sziasztok, néha szoktam nézni, és akármikor bele nézek ugyanazok az emberek vannak, csak épp mással sexelnek mint egy hónapja.... én nem tudom, de nem idegesítõ hogy mindenki mindenkivel össze gyûri a lepedõt? Az Andi már minden használható férfin végig ment, A Tilda is, még régen az Imivel is kavart meg szerelmes volt a Laciba, akkor a Zsófi is, a Palival meg Imivel meg kitudja még kivel! Szoktunk röhögni a többiekkel vajon ki lesz a köv. arany páros, szerintem most egy Zsófi - András jön, hisz úgy is facér, de gondoltam már arra is hogy Vili bácsi megtetszik neki, vagy akár a Bandikával is tekerhetne. De lehet Tilda Zsolttal és a Pali dühében elkapja hátulról a kis Noémit, de lehet hármasba nyomják majd a Botondal. Szóval kész kabaré, mint az is hogy eddig minden szereplõt elraboltak már, kisebb rövidebb idõre, meg hogy nem tanulták meg bezárni a kávézó irodájának az ajtaját amikor épp egymás szájában vannak és meglepõ módon akkor jön be valaki.

De persze, tudom, tudom, nem lehet mindig új szereplõket behívni hogy mással is tudjon járni a Zsófi, hisz az költség, de mondjuk a kamera állást arrébb átrakhatnák már másik helyre mert elég uncsi mindig a postaládákat meg a kávé ház bejáratát nézni....na de sebaj, fél évente megnézen két hétig anélkül hogy bármirõl is lemaradnék... :)

Üdv,Viv
sutolaszlone 2007 ápr. 26. - 16:42:51
(662/30306)
Tényleg nagyon csúnya lett ez a Kriszta, de jól játszik...... Nem láttam tegnap, mi lett a Lacival, meg került a parfümös csaj?Jól megsz...ja szegény, ha elúszik a húsz milla. Na, és a Tóni? Hogyan birja a kábszert, mert biztos hogy valami olyasmit adott neki az a link Botond!Remélem, nem sok fiatal fogja utánozni, hiszen ha krimit nézünk, akkor sem ölünk meg utána senkit!( VAGY LEGALÁBBIS NAGYON KEVESEN)
Kedves renaldó! Nagyon örülök, hogy szereted a BK-T, és jól szórakozol rajta, én is!!!!!Irj máskor is!
8/10
renaldo 2007 ápr. 25. - 22:24:43 8/10
(661/30306)
Én nagyon szeretem a BK-t. Persze van hibája, nem mondom, de én jól szórakozom rajta. Ha tehetem, megnézem. Ez a Kriszta hogy elcsúnyult... nem semmi. Amúgy tök jól játszik...
Marvin02 2007 ápr. 23. - 11:52:56
(660/30306)
Az a baj, hogy a készítõk nem járnak ennyire utána a dolgoknak, pedig sok fiatal vesz példát a sorozatból, ha meár ekora sikere van, nem kéne fél vállról venniük.
6/10
felh 2007 ápr. 23. - 10:55:25 6/10
(659/30306)
Pont az a lényeg, hogy ezen csak a szappanoperában lehet egy enyje-bejnyével túllépni.
Ha valaki valóban rászokik a kábítószerre, italra, annak utána keményen meg kell racolnia azért, hogy 'tiszta' lehessen.... közben rengeteg fájdalmat okoz magának, a környezetében élõknek és anyagilag is deficites a 'buli"... és már sohasem lesz olyan, mint elõtte, már ha egyáltalán sikerül leszoknia....
Marvin02 2007 ápr. 21. - 20:29:05
(658/30306)
Az a röhej, h. a tanulás miatt drogozik be. :D Legalábbis abból a ár percbõl, amit láttam ezt szûrtem le. Majd ez is el lesz intézve, egy apró "ejnye-bejnye, nem kellett volna, de jó ügy érdekében megértelek" mondattal. :)
sutolaszlone 2007 ápr. 21. - 15:05:59 Előzmény girl622
(657/30306)
Most,hogy a Zsuzsa elment, újabb fordulatok lesznek, pl. András és Iboolya,Kinga-Imi hanyatló románca,és ez a lökött Tóni, szerintem biztos be drogozik, és baj lesz belõle, amit nem árt, ha látnak a tinik, mert ez bárkivel megtörténhet.
Szerencsére, sok értelmes fiatal van, akik nem teszik meg, de sokan vannak, akik kipróbálják.
Ha tudtok valamit a továbbiakról, irjatok!
girl622 2007 ápr. 15. - 23:44:21
(656/30306)
Ez a sorozat sosem volt valósághû, kár a részleteken vitatkozni, nemtom hol élnek a forgatókönyv írók ... Kezdve már azzal hogy az ember a saját lakásában nem selyemblúzban és magassarkúban fõz, vagy vannak ünnepek így:karácsony, szilveszter, húsvét... Laci karakterét egyre ellenszenvesebbé teszik az biztos, már lassan semmi pozitívuma sem lesz szegénynek!Noémi meg nem kis változáson ment keresztül mióta megjelent a sorozatban :D Enyhe stílusficama van az biztos .... De azért mégis jó minden hétköznap leülni a tv elé és végignézni azt a 2X 10percet :) Vhogy az embereket érdekli mások élete vagy nemtom :D Ha pedig vki igényes színészi teljesítményre vágyik akkor fogja és megnéz egy olyan filmet vagy színdarabot, de ez megteszi egy kis esti szórakozásnak, annak van szánva amúgy is :)
10/10
kriszti991 2007 ápr. 13. - 20:15:31 10/10
(655/30306)
ráléptem az általad megadott linkre és uána beírtam az,h ogy grace anatomy(amit te is írtál) és kidobott egy csomó részt és amikor arra rákatintottam még valami hosszú szöveget dobott
mit kell csinálni?
mascarpone 2007 ápr. 13. - 18:39:25
(654/30306)
Azért,h a nézõknek legyen miért izgulniuk és ,h a következõ alkalommal is beüljenek a barátok közt elé,h na vajon mi lesz Lacival.
6/10
felh 2007 ápr. 13. - 18:32:24 6/10
(653/30306)
Igen, ezt is írni akartam, és ha már megemlítetted, befejezem a dühöngést:DDDD
Végre egyenesbe jött. Van családja, saját mûködõ vállalkozása, lakása és mindezt képes kockára tenni.... Miért is??
kyt 2007 ápr. 13. - 14:04:07
(652/30306)
Már nagyon idegesít a sorozat, de akkor miért nézem?? jaajjjj
Eszméletlen, h Noémi karaktere mennyire undok és bunkó! Meg azok a pofák amiket bevág.. néha úgy felmegy bennem a pumpa :)
Laci meg mit papol Zsuzsának, ha õ a f*rka után megy abba az üzletbe, ahol tuti h át fogják vágni? Nagyon lapos lett a sorozat...
6/10
felh 2007 ápr. 13. - 11:49:03 6/10
(651/30306)
Most a Zsuzsa-András házaspár válása kapcsán elhangzott vélemények, vagy inkább ítélkezések miatt morgolódom.
Magdi anyusnak persze mindig mindenrõl tudja, hogy helyes-e vagy sem...( :mrgreen ), és rögtön rá is önti a másikra... Ezen már meg sem lepõdöm. Miklós még a testvérét sem kímélõ aljasságán is csak csóválom a fejem, és örülök, hogy legalább Andrea kimondta az igazságot. De azon a szerepen, amit Lacinak írnak folyamatosan dühöngök. Idõnként átmegy egy óvodás és egy enyhén szellemifogyatékos keverékébe.... Egy többször házasodott (tehát saját tapasztalatokkal rendelkezõ) férj, családapa, a család barátja hogy viselkedhet így??
Félreértések elkerülése végett nem az bosszant, hogy egy kitalált figura ilyen l*ke, hanem azon, hogy a több milliós(?) nézõsereg ismét ilyen sületlenséget bámul (engem is beleértve).... :evil:
6/10
felh 2007 ápr. 11. - 12:22:14 6/10
(650/30306)
elírtam: nem üzlettársra, hanem az ületfelére gondoltam, aki a vita tárgyát képezõ gépet kölcsönözte.
(tudom, hogy ez a gépkocsilopás elõkészítéséhez kellett, de valahogy mégis vártam, hogy késõbb legalább megemlítsék...)
6/10
felh 2007 ápr. 11. - 12:18:29 6/10
(649/30306)
Engem az zavar nagyon, hogy elõrángatnak egy témát, néhány részen keresztül az áll a középpontban, aztán csak úgy vége, anélkül, hogy elvarrták volna a szálakat. Ismétlem magamat, de pl. Tóni balesettel záruló gépkocsi lopásánál, a lemerített bankkártyánál, Miki üzlettársának fenyegetõzésénél is hiányérzetem maradt. A való életben nem lehet csak úgy elfeledkezni a dolgokról....
1/10
Gabor84 2007 ápr. 11. - 11:10:26 1/10
(648/30306)
Egyébként meg mekkora baromság hogy Géza azért jár azzal a csajjal mert hasonlít a Kingára?
Mi van ha neki a szõke cicababák jönnek be???
Ááá..... teljesen gagyi az egész sorozat!
1/10
Gabor84 2007 ápr. 11. - 11:08:54 1/10
(647/30306)
A kiscsajnak nem tetszett a gagyi forgatókönyv, ezt szóvá tette, s repült. Persze az is jó ok a kirugásra hogy tehetségtelen, meg hogy nem játsza jól a szerepét, de ennyi erõvel a BK-s szereplõk 95%-át ki lehetne tenni...
Marvin02 2007 ápr. 11. - 10:47:02
(646/30306)
Ezt talána castingnál kellett volna eldönteni. Ebbõl is látszik, h a Bks-ok nem értenek a szereplõválasztáshoz. Jó pár olyan bekerült már, aki képtelen volt arra, h napi 20 percre elhitesse velem, h pl egy medikus (Zsófi bátyja), de a kicsi Emma se lett jobb a nem tudom hány év során, pedig a lényeg ez lenne, a játékukkal kikapcsoljanak fél órára.
6/10
felh 2007 ápr. 10. - 20:46:17 6/10
(645/30306)
Annak viszont örülök, hogy Klaudia unokáját egy szimpi lány fogja játszani.
6/10
felh 2007 ápr. 10. - 20:44:23 6/10
(644/30306)
Nagyon - nagyon nem tetszik, hogy szteroidok és egyéb 'szerek' kerültek szóba.
xDoor 2007 ápr. 10. - 20:00:14
(643/30306)
Állítólag nem elég egyéniség a karakterhez, és gondok voltak vele a forgatások során. Pl.:beszólt a rendezõnek;stb...
Marvin02 2007 ápr. 07. - 20:03:27
(642/30306)
Mármint színészileg nem vált be? Mert akkor az egész bandát lecserélhetnék.
Marvin02 2007 ápr. 07. - 20:03:15
(641/30306)
Mármint színészileg nem vált be? Mert akkor az egész csapatot lecserélhetnék.
sutolaszlone 2007 ápr. 07. - 19:51:22
(640/30306)
Emma, és Erik.... ez az ój téma, a Zsuzsát már kitárgyaltuk!
Szerintem sem gáz, mert az Erik jó srác, és az Emmának most egy komoly fiú vigasztalására van szúksége.Az életben nem sok a 10 év különbség,nekem is van olyan ismerõsõm ahol 13évvel idõsebb a férj, és jól élnek.... majd meg látjuk, ha nézzük a BK-t.Hajrá! Na, és a Gézuka uj csajához mit szóltok?Tényleg hasonlit a Kingára? Szerintem nem iigazán.Azt hallottam, hogy a Júlia lányát, a Vandát lecserélik, mert nem vált be.Tényleg igaz?
sutolaszlone 2007 ápr. 07. - 19:24:18
(639/30306)
Én is várom vissza a Nórit, de most a Laciértizgulok, mert birom a fickót,kár érte, hogy igy el tolta a házát......biztos, hogy bebukja!Nem örülnék, ha benõzne, mert nem szimpi az új csaj,olyan érzésem van, mintha nem lenne minden rendben vele.
sutolaszlone 2007 ápr. 07. - 19:17:41
(638/30306)
Köszi, de már én is rá jöttem, amikor elment az üzi,hogy sántit a dolog! A z Ildikó Tildáék anyja.......
10/10
csibe0813 2007 ápr. 07. - 16:14:18 10/10
(637/30306)
bocsi, de szerintem nem pedóság ez így. ismerõsöm lány 17 éves, pasija 24-25 kb. és szépek együtt.Erik és Emma is. Biztos vagyok benne, hogy a Ricsivel a kapcsolata nem tart sokáig..fõleg ha nem hívja magától..:S:(, 2, pedig Emmának biztos szimpi Erik, hisz nem fogadta volna el a meghívásait.:):) HAJRÁ BARÁROK, JÖJJÖN VISSZA MIHAMARABB NÓRI!!:D:D
10/10
csibe0813 2007 ápr. 07. - 16:12:04 10/10 Előzmény sutolaszlone
(636/30306)
háááát remélem nem fog összekavarodni a Helgával.. sajnálom Orsit. de egybõl 20 milkát befektetni egy ilyen idegen üzletbe?????????? neeeeee.. túl sok(k)!! elõször 1-2 millió, mert ha bukott az üzlet, akkor még "visszakaphatja" a pénzt, de a 20 milliót, kölcsönnel együtt nehezen.. még ha éjszakákat dolgozik, meg egész nap, mértéktelenül, már rengeteg lenne.. csak fokozatosan, és okosba!! HUH!! Erik&Emma..:):)hm.. nem rossz! jó esze van az fkíróknak!:) egyébként sztem nem pedóság, ha valaki 17 évesen jár egy 24 éves pasival.. nekem egyik ismerõsöm lány 17 kb, és a barátja 24-25 és járnak!! 2 éve. szóval sztem nem nagy baj egyáltalán, összeillenek. és szerintem Emmának is szimpi Erik különben nem fogadta volna el a meghívásait. HAJRÁ BARÁTOK!!:):)VÁROM VISSZA NÓRIT MIHAMARABB!!
10/10
csibe0813 2007 ápr. 07. - 16:01:59 10/10
(635/30306)
szia, nekem van olyan ismerõsöm, aki 17 éves csaj és a barátja chatrõl 25-26 éves.. szerintem Emma kb 16-17nek kinéz.:):) amúgy összeillenek, de ha valaki nem így gondolja..sorry.
10/10
csibe0813 2007 ápr. 07. - 16:00:29 10/10
(634/30306)
Szia, bocsi hogy beleszólok de aki Zsófi helyén dolgozik nem Ildikó, hanem Júlia.:):)
sutolaszlone 2007 ápr. 07. - 11:23:59 Előzmény Dius
(633/30306)
Csak az, hogy a Zsuzsa Jánoshoz költözött,most mindenki utálja,Ildikó Zsófi helyén dolgozik, Laci nagyban bizniszel, de szereintem nagyon rá fog fizetni a boltra, mert 20 millát fektet be, ráterhelteti a lakásra, és a neje nem tud róla.Magdi csúnyán lehordja a Zsuzsát............
Marvin02 2007 ápr. 06. - 22:11:34 Előzmény ToxicDa
(632/30306)
Erik legalább 25, Emma 15-nek néz ki. Ha 16, akkor is pedofilizmus.
1/10
Gabor84 2007 ápr. 06. - 18:05:49 1/10 Előzmény ToxicDa
(631/30306)
Na azért az Erik egy kicsit több mint 22.
Egyébként meg akárhogy is vesszük az Emma még kiskorú... :) :) :)
Dius 2007 ápr. 06. - 12:18:50
(630/30306)
Sziasztok,

sajna 8-9 közt megy a Lost, ezért ezt em tudom nézni.
Van valami változás múlt héthez képest???
Zsuzsáék, Laci, stb..?

Köszi: Dius
ToxicDa 2007 ápr. 06. - 11:57:06
(629/30306)
Azért az már nem pedofilizmus, ha egy 16 éves lány összejön egy kb. 22 éves sráccal, még akkor sem, ha nem éppen ideális.

Amikor a Zsuzsa nem mondta meg a férjének, hogy megcsalja, addig én se voltam oda érte. Amikor meg az András eltiltotta a Bandikától a Zsuzsát, akkor meg az Andrásra voltam mérges, aztán amikor a Zsuzsa szidta az Emmát meg az Andrást, akkor meg megint a Zsuzsára pikkeltem. Az viszont egyértelmû, hogy a Bandikának a Zsuzsánál a helye és nagyot csalódnék Andrásban, ha Bandika akarata ellenére el akarná venni a Zsuzsától.

Na mostmár tényleg megszûnök.
1/10
Gabor84 2007 ápr. 05. - 08:23:46 1/10
(628/30306)
Na a tegnapi részt "sikerült" megnéznem.
Hát az Erik Emma dolog tényleg vmi oltári vicc. :D
Jut eszembe, Imi is az éretebb csajokra bukik, Mónika, Kinga kíváncsi vagyok mikor jönnek össze a sorozatban is Andreával, mert már ugye más csaj nem igen akad akivel nem lett volna kapcsolata....
Marvin02 2007 ápr. 04. - 21:59:06
(627/30306)
Erik és Emma. Pedofilizmus a Barátok köztben. :D Mondjuk megértem, Tónival még se jöhet össze, a külvilággal meg ugye neincsenek kapcsolatban, így házon belül kell pasit keresni, Eriknek meg nõt. :D
ricsisüti 2007 ápr. 02. - 13:18:56
(626/30306)
hé de ne felejcsétek el hogy ez csak egy film és nem a valóság
wiki-piper 2007 ápr. 01. - 14:53:11
(625/30306)
Utálom zsuzsát, de Mikit szeretem! Ennek ellenére Miki többször lépett már félre!
wiki-piper 2007 ápr. 01. - 14:51:19
(624/30306)
Végre repül az a r*hadék Zsuzsa! Magdi néni hozzá képest egy kedves öreg, sose pletyizõ idõsasszony! Csak a sz*rt tudja kavarni. A János...na az meg egy haddnemondjamkimicsoda!!! Én mondjuk úm. ismerem Dósa Matyit, ezért nekem õ a kedvencem XD!
Jha! és <a target="_blank" href="http://www.baratok210.gportal.hu" title="www.baratok210.gportal.hu">www.baratok210.gportal.hu</a>
XD
sutolaszlone 2007 márc. 31. - 14:22:10
(623/30306)
Én nem szerettem a Zsuzsát soha, de akkor, mikor a Mikiéknél kitõrt a balhé, annyira ocsmányul viselkedett a Mikivel , hogy ez már undoritó volt. Sajnáltam a Mikit, mert õt csipem, de most a zsuzsika meg kapja a magáét. Az elõzményekhez képest a Miki nagyon kulturáltan fogadta az eseményt.Mégis csak egy úriember, bármilyen nagy gengszter is!
sutolaszlone 2007 márc. 30. - 21:33:07
(622/30306)
Hát, elég durva volt ez a rész,de legalább ma nem aludtunk el rajta(mert már ez is elõfordult).Ilyen távozás még úgysem volt a BK-ben.Azért, ha nem is mindig szeretjük, de tudnak a forgatókönyvirók újabb fordulatokat is ki találni. Bár nem lepõdtünk meg, mert már vártuk, mikor tör ki a családi botrány.........
rory19 2007 márc. 30. - 20:59:30
(621/30306)
Nah ennél gázabbul nem is oldhatták olna meg Zsuzsa távozását :(((
Aki tényleg az elejétöl nézi a barátok köztöt és felidéz magában olyan jeleneteket, mint pl. hogy andrás már az árvaházban is "szerette" Zsuzsát, szerintem érti mire gondolok. És ráadásul olyanokat mondott a zsuzsa ebbe a részban, hogy nem volt boldog a házassága.. hát nem tudom.. az egész annyira irreális
én nagyon csalódott vagyok!!!
1/10
Gabor84 2007 márc. 30. - 17:33:28 1/10
(620/30306)
Nem kell ezt kritikus szemmel nézni ahhoz hogy buktákat fedezzünk fel benne. :D
sutolaszlone 2007 márc. 30. - 16:42:51
(619/30306)
Nagyon érdekes, amit irtál, szülinap, karácsonystb.Tényleg, igen ritka, de most volt a Tóni szülinapja,Én szeretem a sorozatot, de nagyon birom, hogy aki kritikusabban nézi, mi mindent észrevesz.pl. bevásárlókosár.ûdv,sütike
Marvin02 2007 márc. 30. - 14:03:14
(618/30306)
Igen, de ez a rajongókat sajnos nem érdekli. Kíváncsi vagyok, ha 1x meg fog csappani a sorozat nézettsége, furmányosabb, gondolkodáskodásra késztetõ sztorikkal állnak elõ, vagy azt mondják: , és lehúzzák a rolót? Sztem az utóbbi. :)
micimaci1 2007 márc. 30. - 10:54:30
(617/30306)
Igazad van ,azzal kapcsolatban hogy nem életszerû. pl mindig cipõbe vannak a lakásba, abba fõznek, tévéznek, vasalnak.Meg azt nem bírom hogyha mondjuk a Tóni vagy az Emma elmegy a Noémihez akkor nem a szobájába vannak,hanem a nappaliba.Mi mindig bemegyünk egymás szobájába, nem küldünk el senkit azért otthonról hogy cseverészni tudjunk. Meg nincsen soha karácsony, szülinap, soha nem mennek nyaralni(pedig van pénzük).Most meg simán a Laci "elõkap" fölös 20millát! Ennyire jól megy a futárkodás?
Marvin02 2007 márc. 29. - 23:29:45
(616/30306)
Igen, régen tényleg jó volt a BK, a mostani részeknél olyan érzésem van, mint ha ugyanazt látnám, mint pár éve, csak más szereplõkkel. Az 5- 6. szezon kifejezetten a kedvencem, mert ebben volt a katonaság, a Fodor-ügy, Tilda modellkedése, Marci és Andrea, Tilda-Pali esküvõje. Innentõl fulladt ki szerintem, Zsolt visszatérése se volt az igazi, pedig nagyon vártam már. A karácsonyi speciálig még megnézem (amikor az intézetben mutatják õket), sztem az egy tökéletes lezárás lett volna, ha ügyesebben megoldják.

X-aktákat még nem láttam, inkább a távol-keleti krimiket nézek. Ott találni olyanokat, amiben teljes szezonon átívelõ nyomozás van, egyetlen ügyön dolgoznak 20 részen keresztül, de a Gyilkos sorokat és Poirot-ot szeretem, elõbbit régen sokan néztem. Vagy Petrocelli, Remington Steele. Ezekkel az a baj, h x rés után kiismerhetõ lesz a stílusuk, és már nem hat úgy a csattanó a végén.
barkaszi1125 2007 márc. 29. - 21:01:26
(615/30306)
Az "X akták" bizony eleinte igazán izgalmas részek voltak, de az utóbbi idõben már az UFÓ-k is hitetlenkednének történeteken.A Poirot sorozat inkább azért köti le a nézõt, mert a saját ötletei révén oldja meg a bünügyeket ,és nem a modern technika oldja meg a krimit. Nézni természetesen egy délutáni sorozatnak igazán megfelelõ. Ajánlanám " A gyilkos sorok" címû sorozatott is igazán néha egész jó sztorik vannak benne.A régi Barátok közt részei bizony sokszor voltak fordulatokban gazdagok és sokszor olyan részek melyeket nem lehetett kihagyni.
Marvin02 2007 márc. 29. - 17:21:20 Előzmény micimaci1
(614/30306)
Poirot se rossz, de én inkább a természet felettivel kombinált, több részen át futó nyomozós sorozatokat szeretem. :)

De hogy ne legyen OFF: A Film+-os részeket még vmennyire követem, ott vannak, h. Imike Fodor után nyomoz, álmában látott egy tetkót a karján, ezért elment vele a gõzbe, h. kiderítse tényleg ott van-e. Imre elvileg intelligens srác, még is szinte Kertész Géza szintjén kezeli az egész ügyet, és a gõzben is jó hogy nyíltan rá nem kérdezett . Ami szánalom volt a mai részben (hajnali ismétlésben), Palika bepróbálkozott egy diszkóval a Rózsában, beugró 5ezer :D, a DJ adja a zenét, vannak 5-en :) Majd az össz-vissz 2 csaj fogja magát és elmegy, képébe vágja Palikának, h inkább elugranak egy moziba, ahol vannak emberek.
Na már most ezzel az a bajom, h ha a csajok annyi pénzt visznek magukkal este, amibõl fizetik a beugrót, és ha jó a buli akkor a piát is (mert tételezzük fel, h. senki nem hívja meg õket :), de egyértelmûen tele vannak, ha mozira is futja. Ha pedig tele vannak pénzzel, miért nem egy nívósabb dizsibe mennek? Ahol tényleg van élet?

De az is furcsa, h. Magyarországon minden 2. ember dohányzik, fõleg a fiatalok, itt a 20 szereplõbõl senki, egyre jobban terjed a vallás, a politika határozza meg az idõsebbek életét, de a sorozatban ennek semmi jele nincs. Az egész Kertész család megteheti, h. egy hónapig nem dolgozik, még is úgy élnek, mint az elõtt. :)

Ezekért tartom a BK-t mesefilmnek. De úgy tûnik a magyar népnek ez kell.
micimaci1 2007 márc. 29. - 14:00:44
(613/30306)
Mi a baj Poirottal? Én nagyon bírom, bár elég sokszor voltak már,na de úgy alappól a mindenfajta krimit imádok! És a barátokat is szeretem nézni.A krimisorozatokról( CSI, Gyilkos elmék, Dr csont, Rex) nem is beszélve!
1/10
Gabor84 2007 márc. 28. - 20:58:39 1/10
(612/30306)
"...aki havonta nézi, persze, hogy nem szereti, nem izgul értük minden este, ahogy a sok nézõ..."

Ó, izgulok én eleget, pont azért nem nézem naponta csak havonta, mert álmatlanok lennének az éjszakáim amiatt, hogy Zsuzsa néni vajon tönkreq****lta már -e a házasságát, stb, stb...
sutolaszlone 2007 márc. 28. - 20:11:31
(611/30306)
Igazad van abban, hogy sokszor unalmas, de mindig akkor izgis, amikor nem látom, és úgy mesélik el. Egy jó krimi tényleg tõbbet ér, szivesen nézek én is krimit.
Persze, a leg jobb, ha a Barátok után vetitik......
Marvin02 2007 márc. 28. - 19:39:28
(610/30306)
Én se tv-ben nézem. ;) Mert ott is sajnos csak a régi Poirot-filmeket adják.
Marvin02 2007 márc. 28. - 00:32:04
(609/30306)
Én havonta nézem, és azért, mert vontatott, erõltetett és unalmas, nem lehet min izgulni, egy hónapban 1x megnézem, és képben vagyok. Inkább egy izgalmas krimi, mint a barátok kliséivel teli világa.
Marvin02 2007 márc. 28. - 00:28:22
(608/30306)
Szerinted. Szerintem meg nem.
sutolaszlone 2007 márc. 27. - 18:22:05
(607/30306)
Szerintem is jó fej a Laci, és az inge sem volt rossz! Lehet, hogy összekavarodik ezzel a Helgával? Kár lenne, ha nem tanulna a Miki esetébõl!Pedig õvolt aki nagyon le akarta beszélni a félrelépésrõl.Kár, hogy a Ricsi el ment , de ha tanul, akkor biztos nem is jön vissza, és a kicsi Emma vigasztalhatatlan lesz.Egy gondolat a másik levélhez.... aki havonta nézi, persze, hogy nem szereti, nem izgul értük minden este, ahogy a sok nézõ. Az én környezetemben, munkahelyemen majdnem mindenki nézi, hajrá
BARÁTOK, szia,csibe! sütike