pkovaks 2022 okt. 15. - 00:07:09 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26715/30315)
Ne azt nezd hogy hany evig ment hanem azt hogy összesen hany reszes volt es azt az össz reszt osszad el a mostani heti 20 resszel, meglatod hogy könnyen kijön hogy legalabb 10 ev mire lezavarjak az egeszet...(ca. 11 ezer resz osztva heti 20 resszel az = ca. 550 het = 10 ev) de javitsatok ki ha rosszul gondolom...
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 13. - 13:40:57 Előzmény grizlee13
(26714/30315)

Ide írd a spoileres tartalmat
Igen volt egymás után sok epic jelenet. Géza feje mikor simán kilökte MagtalAndrás elé a borítékot, aztán meg mikor Kata kihajította a cuccait az udvarra, de már onnan lehetett tudni, hogy nem tart sokáig a durci, mertha komolyan gondolta volna ő költözik haza.
Vadkan Józsi meg igen epic, pusztította rendesen a Rózsa tömény készletét Pistának meg akkorát lekevert visszakézből, hogy a légvédelmi radar is bemérte a röppályáját. Aztán meg az a nézés utána, hogy nem láttatok még idegbeteget? De hát utána meg piált tovább békében miután senki sem piszkálta, aztán járóképesség elvesztéséig piálás után már hárman haza bírták cipelni. De később kiderül ,hogy az öreg Malteros erkölcsei se sziklaszilárdak, de arram ég pár hetet várni kell. Zsuzsa meg hogy fel volt háborodva mikor kiokoskodta, hogy andrásna szeretője lehet. Pedig sok alapja nincs rá kiakadni. Ha neki lehetett akkor andrásnak is lehet. Az azért tetszett mikor Miki mindkettejüket külön-külön helyretette és csak az igazat mondta nyersen mellébeszélés nélkül. Zsuzsa nem is háborodott fel olyan nagyon, rájött, hogy áht igen igaza van. Miért is van válságban a házasságod Zsuzsa? Mondjuk mert félrekeféltél Zoltánnal, később meg loptál a boltból és még le is buktál

grizlee13 2022 okt. 12. - 12:08:32
(26713/30315)
Azért a tegnapi részeken sokan röhögtek ha nézték. Mikor András a farzsebéből előkapta Géza borítékját amivel lefizette Kata matektanárját, azért az priceless pofa volt, de Hoffer Józsi arca sem volt semmi mikor az újságban meglátta a fiát ölelkezni Attilával, az hidegzuhany volt Józsi bának. :D Azon nyomban ki is paterolta a lakásból Misit, sokat nem gondolkodott a kérdésen. :D
5/10
Mister P 2022 okt. 10. - 16:56:30 5/10 Előzmény janderka
(26712/30315)
Köszönöm, hogy ezt leirtad, mindig is érdekelt mi lett veld,mióta kilépett.
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 08. - 21:16:40 Előzmény grizlee13
(26711/30315)

Igen ennek tudható be Manyus bilincsben elvezetése is. Nem indokolta semmi, mivel eleve bevinni se kellett volna, kihallgathatták volna ott is azt, hogy találta az utcán ott is elmondhatta volna és máris mehetnek. Valószínűleg meg is csak úgy találták ,hogy az ott dolgozó barátnője mondta, hogy ő ismeri és azt is tudja hol lakik.

a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 08. - 21:12:20 Előzmény Kuttyánszki
(26710/30315)
Igen, Körtvélyessy jól játszik mondta is anno, hogy kihívás volt egy jellemével teljesen szöges ellentétes szerepet játszani mint Hoffer Józsi akiről a csaádon belüli erőszak szobrát lehet mintázni meg a vadkant is.
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 08. - 21:09:48 Előzmény grizlee13
(26709/30315)
Igen már a 3. évad megy 2000 szeptemberében járnak most. 1 hét alatt lemegy egy havi rész, és most nincs több hónapos nyári szünet sem. 23 évig úgy ment a BK, hogy nyár elején szünet ovlt 2-3 hónap eleinte kséőbb már csak 1 a vége felé, ezek nélkül simán lemegy sztem 3-4 év alatt az egész.
3/10
Kuttyánszki 2022 okt. 08. - 14:11:52 3/10 Előzmény grizlee13
(26708/30315)
Körtvélyessy Zsoltról akartam éppen írni: a leghitelesebb alakítás az összes közül, mert nem sok van; még Rékasi, és Német Kristóf, talán még Csomor Csilla.
Jé, tényleg a végzett, hivatásos színészek.
R. Kárpáthy P sem rossz, és pesze Bezerédi Z., Ábrahám Edit..
Szőke Z.-től sem kell elájulni. se most se később.
A későbbiekről: tényleg gyalázat...
grizlee13 2022 okt. 07. - 20:13:42 Előzmény pkovaks
(26707/30315)
Én úgy számolom, hogy kb 4 hónap alatt leadtak már lassan 2 évet (2000-ben járnak), akkor 40 hónap 20 év. De mostmár én is belekavarodtam. :D
pkovaks 2022 okt. 07. - 19:36:48 Előzmény grizlee13
(26706/30315)
Valahogy bennem a 11 ezer resz köruli szam dereng es ha ez heti 20 resszel osztva (550 het) ami akar 10 evig is eltarthat, de javitsatok ki ha tevedek...
pkovaks 2022 okt. 07. - 19:27:28
(26705/30315)
A mostani Tilda-t jatszo csaj valamikor kesöbb ujra feltunik de egy masik szerepben ha jol emlekszem...Mint ahogy a mostani ujsagiro aki a cikket megirta sok sok sok evvel kesöbb megjelenik mint diszpolgar (Vili bacsi ellenlabasa).....
grizlee13 2022 okt. 07. - 19:25:55 Előzmény pkovaks
(26704/30315)
Én úgy számoltam hogy ezzel a tempóval kb 4-4.5 év múlva érnek a végéhez.
grizlee13 2022 okt. 07. - 19:23:49 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26703/30315)
Persze, hogy gagyi és életszerűtlen, de tulajdonképpen ha nincs ez az újságcikk, ez az egész sztori nem tudott volna kitudódni, és nem tudtak volna X számú jelenetet erre megírni és belevinni egy rohadt hosszú történetszálat ebbe, maximum hogy ha Nórika elkotyogja, de ő meg Zsuzsa legjobb barátnője plusz az ügyvédje, szóval azt meg gondolom azért nem akarták, persze az életszerűbb lett volna ennél. Egyébként helyi újságok szoktak ilyen cikkeket írni hogy elloptak egy táskát, vagy hasonló, de az hogy névvel és fotóval biztos hogy nem.
A spoilert meg köszi.
pkovaks 2022 okt. 07. - 19:20:24
(26702/30315)
Ez a sorozat hany reszes volt összesen ? Ha most hetente 20 reszt adnak le akkor milyen hosszu lesz (honap, ev ? ? ) Anno a felenel kapcsolodtam be de mar nem emlekszem pontosan hogy milyen törtenesek voltak akkor (talan Juli -Klaudia lanya- megjelenese környeken)
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 07. - 12:24:03 Előzmény grizlee13
(26701/30315)

Ki fog és nem is kel lmár sokat várni most ,hogy így pörögnek a részek. Anyit mondok, hogy egyik gyanúsított sem, és aki valóban a tettes rá még egyáltalán nem gyanakakodnak. Clau nyomozza ki és az infóért cseerébe kapja meg Gabi üzletrészét.
Mondjuk abban se sok életszerűség van, hogy valaki Kacsa magazin szintű újságnak ez hír, hogy egy szürke átlagos családanya pénzbírásgot kapott egy bolti lopásért. Fényképet és teljes nevet is leközölte? Azt meg hogy? Hiszen még a sokszoros gyilkosoknak is kitakarják a képét mindig és csak vezetéknév nélkül hozzák le. Ha meg kibluerozott képpel és B. Zsuzsa névvel jön le csaka BK ház lakói tudhatják kiről van szó.
De igazából a lopást is megúshatta volna simán, kassza előtt fogta meg a bisztiboy ha kamerafelvétel nincs akkor simán közli hogy kifizette volna, vesztegetést a két ott dolgozó hallotta csak simán letagadja nincs rá bizonyíték a két tanú elfogult, mert az üzlet lakalmazottja stb. Eleve miért is ment bíróságra az ügy azt se értem az ilyne piti ügyeket szabálysértéssel lezárják kiszab a jegyző egy bírságot befizeti és kész, ha nem Kalamáriában vagyunk hanem Magyarországon.
De nyugi pár rész és már előadja MagtalAndrásnak ,hogy ő voltaképp ártatlan áldozat, mert minden Bamba miatt van azért lopott mert unatkozott otthon és ezért ő felelős meg persze Miklós, mert olyan nincs, hogyha bármi történik ő ne legyen érte hibás, ez BK axióma. Minden rosszért csak Miki a hibás mindenki más áldozat akár lefekszik vele Zsófi és kiderül, akkor is ha Tóni ellopja a kocsiját és fának hajt vele és meghal az is miatta van.

grizlee13 2022 okt. 07. - 12:03:38 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26700/30315)
Rettentő szánalmas volt tegnap ez a Zsuzsás sztori is, ahogy védte Nóra meg Kata a bolti tolvaj családanyát, meg fel voltak háborodva azon ahogy Danikának égett a pofája miatta a suliban, hogy hogy képzeli ezt Danika és kérjen bocsánatot, bla bla bla. Az lenne a természetes ha ezek után a világ elől elbújt volna a tolvaj Zsuzsika, nem még hogy lassan ő kérje ki magának hogy a családtagjai milyen undokak vele Katicát kivéve, meg mindenki elkövethet hibát, ja persze.
Egyébként ha tudsz spoilerezni azt írd már le nekem légyszi, hogy a Miklósos történetnél ki fog derülni végül ki lökte a vízbe és ha igen, a kövi részekben lesz? A nevet ha tudod ne írd le, köszi. :D
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 06. - 20:50:44
(26699/30315)

Mai évadzárós részben Ildikó levelén azért felnevettem, 14 éves lánynak legyen tiszta erkölcse és jó példát lásson, nem jöhet Manyushoz mert bilincsben vitték el. Otthon meg mit látott? Ildikó nyomdafestéket nem tűrően lekezelően beszél mindenkivel a családból és úgy váltogatja a pasikat mint más a zokniját. Meg is lett az eredménye ugyanezt csinálta Tilda felnőttként sőt már kamaszként is.

offtopic
janderka 2022 okt. 06. - 12:44:53
(26698/30315)
Koller Virág a játékával magasan verte az összes hivatásos öreget.
Az meg, hogy egy Domokos László féle tehetségtelenség nem csak itt, de bárhol másutt hogy a francba kaphatott egyáltalán színészi feladatot, örök rejtély marad szémomra.
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 06. - 12:38:03 Előzmény grizlee13
(26697/30315)
nem tévedsz, sokszor tényleg az volt az érzés, hogy máshová nem kellett színészeket vettek fel.
grizlee13 2022 okt. 06. - 12:10:37 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26696/30315)
Például nekem a gyerekszínészekkel kapcsolatban nincsenek is nagy elvárásaim, innentől kezdve őket mint színészt én nem is jellemezném.
Az hogy kevés volt a jó színész az elején, nekem tök más a véleményem, miért egyébként utána több volt? Mikor az Ádám, Kinga, Zsófi, Berényi Attila stb-k megjelentek? Pont hogy szerintem a minőség az folyamatosan romlott, a színészeket tekintve is. Azért itt volt egy Körtvélyessi Zsolt, Bezerédi Zoltán vagy rövid ideig feltűnt Oszter Sándor is, én ilyen kaliberű színészekre nem nagyon emlékszem hogy utána szerepeltek volna a sorozatban. De javíts ki ha tévednék.
offtopic
janderka 2022 okt. 05. - 14:56:27 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26695/30315)
Noha páran azt írták itt korábban., hogy "mecsoda egy kiváló gárda is volt a kezdeti", én is agyfaszt kaptam anno a sok tehetségtelen senki amatőrizmusa láttán. Csomortól kezdve Szőkén át Tihanyin keresztül Farkashéziig bezárólag rendgete "színésztől". Körtvélyesi volt kivétel (Na, ja. Ő valódi színész volt már akkor is), illetve a Csurgó Pistit megformáló Kiss Zoltán. (Őt sajnálom is, hogy eltűnt a reflektorfényből.)
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 05. - 06:13:16 Előzmény janderka
(26694/30315)
Nem csoda sosem volt jó színész.

Kinizsi Ottó sem, bár ő sokáig volt és a végére már kezdett belejönni, aztán inkább operatőr lett a kamera másik oldalán jobban érezte magát.

De főleg az első években kevés jó színész volt, ha máshová nem kellettek BK-ba még jók voltak sokan, akik valóban tehetségesek voltak vagy maradtak hosszabb ideig netán a végéig, vagy idővel dobbantottak

Emiatt lesz később sok színész csere is, Linda, Tilda, és még sokan anno ha felvették a gyerekszínészt a filmművészetire akkor az Kalamárnál azt jelentette, hogy lapát.

janderka 2022 okt. 04. - 21:27:30 Előzmény grizlee13
(26693/30315)
Szegény Pető Fanni. Ma már sehol sincs. Újlipótváros utcáin látni néha fáradt fejjel kullogni a fal mellett.
3/10
Kuttyánszki 2022 okt. 04. - 13:02:14 3/10 Előzmény grizlee13
(26692/30315)
Egyetértek , kiegészítem azzal, hogy szerintem Móni is roppant gyenge, tehetségtelen, lárvaarcú, osztja az észt, okoskodó, erőszakos, arrogáns. Ja, és kis nyamvadt, jelentéktelen mint nő,. a kis pentyegő hang, semmi megjelenés, beszéd,...annyira hihetetlen, hogy a szuper pasi Zsolt odavan érte ! Röhej!..
3/10
Kuttyánszki 2022 okt. 04. - 12:49:28 3/10 Előzmény grizlee13
(26691/30315)
Katának nem csak a szerepe gáz, hanem ő maga is, de nagyon! Ennyire tehetségtelen, irritáló személyt nagyítóval kéne keresni, a turcsi orrú, repedt fazék hangon rinyáló csajtól olyan rosszul vagyok, hogy a hangot is leveszem, mikor ordibál éppen valakivel...
Ahogy viselkedik kiskorúként, a szüleivelis pl..... na ezt próbáltuk volna meg anno,!..
Remélem, hamar eltűnik ( lécci ne irjátok meg, mikor és hogy!! :D )
3/10
Kuttyánszki 2022 okt. 04. - 12:40:23 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26690/30315)
Kérlek, ne spoilerezz úgy, hogy nem teszed külön "spoiler" -be...

Én most látom először az elejétől, azelőtt sokkal később kezdtem nézni. És ez az eleje időszak sokkal jobb, mint a későbbiek, a végefelé meg már minősítethetetlen, ,..mint tudjuk.

Köszi :)
a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 04. - 06:03:41
(26689/30315)
Hamarosan vége a 2. évadnak,

HisztiKriszti még előtte lelép, jön majd Tilda, Mikit belökik a jég alá. Hamarosan borul a bili Malteroséknál is Misi ki lesz tagadva melegség miatt. Valamikor majd jönni fog Vágási Feri is a BK-ba epizódszerepként mint fogorvos Zsuzsát kezeli asszem aztán pár hétig a szelet is csapja neki.

a.dani0227@gmail.com 2022 okt. 03. - 07:19:47 Előzmény grizlee13
(26688/30315)
Hamarosan jön Tilda majd 1-2 év múlva Zsófi hozzájuk képest Kaka csak ipari tanuló lehet. Tilda és Zsófi érdemeétk ki a ház ribanca címet.
grizlee13 2022 okt. 01. - 10:48:25
(26687/30315)
A színészekre rátérve, szerintem Berényi András a legjobb ekkor, óriásit játszik. A grimaszolásai, pofavágásai zseniálisak, hibátlan a játéka. Aki szerintem brutálisan gyenge volt az a pincér Gabi, Novák Laci exe. Teljesen alkalmatlan volt a feladatra, mint egy gép kb, mint a Google fordító úgy mondta el a szövegeit, rémesen gyenge volt az a nő.
grizlee13 2022 okt. 01. - 10:23:18
(26686/30315)
Maga a sorozat az nagyon jó még ekkor (később már ellaposodik ez is, pár év múlva), a szereplők nagy része baromi jól játszik. Még ekkor megvan az a kezdeti lendület és lelkesedés ami érződik. A történet szál is jó most még, van sztorija az egésznek. Kenterbe veri ezt az összes gagyi, mai TV műsort amik mennek és számomra nézhetetlenek.
grizlee13 2022 okt. 01. - 10:15:37
(26685/30315)
Katának a szerepe csak szerintem gáz? Az hogy egy 15-16 éves kiscsajnak az legyen a szerepe hogy ágyból ágyba bújik akivel csak lehet, majd összehurcolkodjon egy nála 11 évvel idősebb csávóval, vérciki, de a csávóra nézve is hogy egy kiskorúval bútorozik össze. Szegény Kata egy akkora tiniribancnak volt bemutatva a sorozatban hogy az félelmetes.
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 29. - 15:32:41 Előzmény Kuttyánszki
(26684/30315)
Igen eleinte nagyon nem ment neki most inkább a játéka az, ami még gyengusz később szerepe szerint is lesz pár péklapát díjas alakítása, pláne mikor Danit kiáltja ki ellenséggé, mert vele is lefeküdt Tilda pedig mndkettejüket csak hülyetette. Most meg milyen jó, hogy van valaki akivel tud barátkozni, emg aki szóbaáll vele és kiáll mellette.

Később viszont már egész jól belejön a színészkedésre Kinizsi Ottó később meg a kamera másik oldalára kerül ott dolgozik tovább a BK stábban az jobban ment neki.
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 29. - 09:18:15 Előzmény Kuttyánszki
(26683/30315)
Bunkóságból és taplóságból most András adhatna leckéket mindenkinek. Gézával amit leművel és ahogy beszélt vele a kukáknál meg hogy kirúgatta azért mert neki nem tetszik Katának meg igen az ősbunkódág. Nem az apa választ párt a gyereknek, és úgyse ér el vele semmit csak az ellenkezőjét. Most Zsuzsának van több esze és igaza is van hagyni kell rájuk idővel úgyis elmúlik az a nagy szerelem ez így is lesz amúgy úgy egy évvel később.
3/10
Kuttyánszki 2022 szept. 28. - 18:24:38 3/10
(26682/30315)
Akkor nem vagyok ezzel egyedül, van alapja az ellenszenvnek: jelenleg a Kata mellett Kinizsi O. a legidegesítőbb figura. Pofátlan , sunyi kis sz*rházi, és ahogy mondod: beszéde, idegbeteg kapkodása, kinézete.. stb. Az Évát sem értem, minek púpnak a nyakára ez a zimi.. és a hisztije már sok Lacival szemben. A Katát meg addig ütném ...(na jó, csak képletesen persze :D )
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 22. - 23:30:48
(26681/30315)

Zimi gyerek még egy ideig nem lesz hiszen egy menekülttábor vendég szeretetét élvezi. Manyusnak a levélnél igaza volt, és ki is állt a véleménye mellett, jól tette.
Később viszont mikor elgrult a gyógyszere és Gézának ugrott azt nem értettem. Zsolt ha nem késsel-villával eszik már rosszfiú és ettől minden kitelik hagyd ott lányom ez nem jó ember. Csurgónak meg minden meg van bocsájtva az is, hogy eszkortozik öregaszonyokkal, de még Mónika sem ütközik meg rajta, bezzeg ha Zsolt bukott volna le ezzel mekkora hisztit csapott volna. Pistának meg lehet? És még el is hiszi, hogy tényleg csak biodíszletként használják az öregasszonyok?

a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 22. - 12:25:58
(26680/30315)
Kikérem magmanak ,nem vagyok munkanélküli :)
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 22. - 10:14:07
(26679/30315)
Alakul a történet. CsurgóSteve dzsigolónak csapott fel és öreg banyáknak árulja a testét.

Bamba András ahogy Gézát szidja ok nélkül az megint szívlapát díjas alakítás.
HisztiKriszti meg aztán pláne, kb. a sejhaja ffényesra van nyalva de neki semmi se elég és most épp fontos a munka is, pedig kb. 2 hete dolgozik előtte sosem dolgozott egy percet sem jó volt neki ,hogy a szeretői eltartják. Később vissza is talál ide, hamar büdös lesz a mzunka őhisztiségének.

Zsuzsa mondjuk érdekes, eleve sztem simán megúszhatta volna a lopást. Vesztegetésre nincs bizonyíaték azt simán letagadhatta volna, hiába vallják ketten is ,hogy így volt elfogultak ill. összebeszélhettek ez bíróságon nem állna meg sehogy sem. Ha nem volt kamera még a lopást is simán megúszhatta volna hiszen nem hagyta el a kasszát mikor elkapták, mondhatja azt hogy ki akarta fizetni. Max. a lopásért csukhatták volna le az meg valszeg bíróság elé se került volna, szabálysértésről jegyzőkönív aztán a jegyző kiszab valami pénzbüntetést, amit befizet és kész.
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 19. - 10:34:36
(26678/30315)
Bandrás mindig is teszetosza bamba volt, naná, hogy ezt is lenyeli neki. Egyszer asszem Dani be is olvas az anyjának mikor épp azon duzzog, hogy András majdnem lefeküdt Krisztával ,de csak majdnem, hogy egyszer te is megbocsájthatnál neki, mert ő mindig megtette különben is kvittek vagytok, csak ennyi történt.
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 19. - 10:33:00
(26677/30315)
Tilda nem válogatott, de mindenkit csak hülyített még össze is ugrasztotta Imrét és Danit, mindkettejüket kijátsztva a másik ellenében. Közben mindkettővel le is feküdt. Csabánál is bepróbálkozott mikor épp otthon volt, aztán mikor nem kellett neki hiába feküdt be meztelenül az ágyába, megvádolta azzal ,hogy erőszakoskodott vele még egy gombot is leszakított a ruhájáról.
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 18. - 07:06:30
(26676/30315)

Tilda és Zsófi lesz az, aki nem bír magával soha és mindenkivel le akarnak feküdni. Tildának is megvolt a teljes ház kb. aztán mikor Palival össze is házasodik akkor Erikkel fekszik le, majd Szegedre költözik vele és őt is megcsalja Danival megint meg még ki tudja kikkel. Azt nem értette senki sem, hogy pont Albertnek miért nem rakta szét azonnal a lábát első szóra, mikor mindenki másnak rögtön.

a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 18. - 07:04:32
(26675/30315)

Zsubálna meg rákapott a lopásra, ez is egy mellékszál volt. Később meg még ő lesz felháborodva, hogy András emiatt haragszik rá. Jó dolgában nem tudja mit csináljon erre boltokból lopkod extrém sportként.
Sőt HisztiKriszti miután Mikitől lelép, mert már büdös neki a munka és nem akar dolgozni még Andrást is behálózza pusztán bosszúból, ill. meglegyen neki minden Berényi.

a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 16. - 13:58:34
(26674/30315)
Hamarosan robban majd a bomba mikor kiderül, hogy Misi langyos az öreg Vadkan Hoffer tombolni fog és ki is tagadja Misit.
Imre nem lesz bajkeverő csak később fog unalmasba menni, mikor kb. mást se csinál csak esszét ír meg könyvet olvas. Majd jó 10 év múlva még Mónikával is összejön, de mónika Zsoltot választja, erre Imre egy raklappal hátbavágja, később mondja Eriknek, hogy egyszer Barta Zsolt hátán eltört egy raklapot, erre Erik, miért mit csinált elvette a kedvenc könyvedet? :)

Az igazi bajkeverő Tilda lesz 2001 körül jön majd, összeugrasztja Danit és imrét ill. mindenkivel le akar feküdni és mikor Csaba elhajtja, akkor megvádolja, hogy meg akarta erőszakolni, később Lacit is, mindenkit meg akar szerezni lefekszik Imrével, Danival meg kb. mindenkivel le akar Vili bácsit kivéve. A ház ribanca szerepet később majd Zsófi veszi át tőle.
4/10
talpfaszamlalo 2022 szept. 16. - 10:59:00 4/10
(26673/30315)
HisztiKrisztinek semmi se jó, akármit is csinál Miki, most épp kitört rajta a munkamánia, holott soha korábban nem dolgozott. Nem fog sokáig tartani ez nála.
Lófejűnek meg máris kinyílt a csipája pár hét munka után már vezérigazgató akar lenni. Miki helyében simán elküldtem volna melegebb éghajlatra, hogy örüljön, hogy nem börtönben van, persze felgyújtja a klubot majdnem csődbe viszi a céget és majd 2 hetet lapátol és minden rendben van? És még ő szól be Gézának.

én meg akkor kezdtem el anno jobban kedvelni mikor Lófejű Ákost kinyírta Fenyvesi nála nagyobb tenyérbemászó nem volt a BK életében
4/10
talpfaszamlalo 2022 szept. 16. - 09:23:08 4/10 Előzmény Kuttyánszki
(26672/30315)
Zimi nem szélhámos, sokáig marad is végül Laci is befogadja majd. HisztiKrisztitől lehet a falra mászni. Később amúgy büdös lesz neki a munka és emiatt lelép Miklóstól is, mikor már igazán dolgozni kéne.
3/10
Kuttyánszki 2022 szept. 14. - 22:29:33 3/10
(26671/30315)
Rosszul vagyok ettól a nyávergó, nyamvadt , sótlan , dögunalom Mónitól. Hallani sem bírom, látni sem. Olyan tehetségtelen, jelentéktelen, hogy a fal adja a másikat .:p

A másik a Kata állandó világfájdalmas feje, örökös rekedt hangú nyavalygása, puffogása... Borzalom. Még egy falusi iskolai amatőr színjátszó körben is csapnivaló lenne!

Na,megjelent a Kinizsi Ottó is, idegesítő, tenyérbemászó stílusával...
Vajon igaza van-e Lacinak, hogy "Imi" tényleg szélhámos?
a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 01. - 10:35:05
(26670/30315)

Zsolt megszerezte a benzineskannát, ezzel nem maradt bizonyíték a Lófejű ellen, hába deríti ki később Garamvölgyi, hogy az ő patalenyomata volt a kannán a bizonyíték eltűnt. Az örökségét einstandolja JockeyMiki abból kifizeti Zsolt részét, amivel beszállt a klubba, és így hogy megadja a tartozását már megszabadul a maffiától. Garalvölgyi tényleg borzasztó, hangsúlyozni se tud rendesne ,de hát nem színész, hanem rendőr ne hozzuk fel neki. Májki nem is mondja el Bartának, hogy Patás volt a gyujtogató de meg fogja tudni, aztán persze mikor megtudja, hogy befogják melózni Józsi mellé rögtön megemlíti neki, onnantól a belét is kihajtja Vadkan. Na majd akkor lesz csak igazán elszabadult pokol mikor rájön, hogy Kantáros másik csapatban játszik és nekiáll vedelni a bisztróban aztán meg pláne mikor kitagadja Misit.

a.dani0227@gmail.com 2022 szept. 01. - 05:57:10
(26669/30315)

Már ki is derült ,hogy AntiKentaur Ákos volt a gyújtogató, Sesternek is bevallotta JoykeyMiki pedig már rég tudta. Megtudja szinte midnenki Garamvölgyi kivételével. Barta még üres pisztolylal is beparáztatja, VadkanJoe meg az építkezésen áll rajta bosszút mikor befogják dolgozni, de meg is érdemli mindegyiket.

Géza igazi bemutatkozása akkor lesz mikor beállít a Mikinél tartott házibuliba egy üveg piával "háj evribádi megjött a metilakohol, Villany Leó"
Manyus így járt miért nem egyeztetett Nórán keresztül Gézával ,hogy az a fedősztori, hogy olajfúrótornyon dolgozik?
Fenyvesi csak 1 évvel később tűnik fel újra és akkor lesz majd a tetőről lezuhanós részl

6/10
Libamajaskenyer 2022 aug. 31. - 21:50:27 6/10
(26668/30315)
Bevallom nem néztem ezt a sorozatot soha, de beismerem felnőtt fejjel, hogy tényleg jó sorozat volt annak idején kb 7-8 évig remek színészekkel és tartalommal. 12 évesen nem néztem talán nem is értettem, de most függővé váltam.
Gratulálok az RTLnek.
6/10
Libamajaskenyer 2022 aug. 31. - 13:53:42 6/10
(26667/30315)
Kiderul valaha, hogy Ákos a gyujtogato?
Ha igen mi fog történni vele?
a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 31. - 08:52:52
(26666/30315)

Ha jól emlékszem valahogy úgy bukik le, hogy kiment egy égő házból egy öregasszonyt mikor egy tudottan homár valakivel beszélgetett az utcán és az újságban megjelent a kép róla, hogy együtt vannak. Vadkan meg meglátta a képet és tombolt és ki is tagadta utána meg a lakásból is kidobta, de az később lesz.
Manyus már akkor i látja meg mikor már tudott volt róla, kileste az ablakból mikor a kukáknál smároltak és rögtön jött a Szodoma és Gomora
Jóval később fog autóbalesetben meghalni, még elmegy Németorzágba focizni, aztán onnan hazajön, rászokik a kábszerre elmegy valami vidéki rehabra ahová már PszichOrsi küldi be, és ott meggyógyul ,de annyira megtetszik neki ,hogy góygyulás után is ottmaradt mentorként

a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 31. - 05:50:58
(26665/30315)

Csaba elő fog kerülni a mostani adástempóval sztem még ezen a héten. Amúgy még lesz benne Kolosi péter is meg a Fókusz annak a műsornak is kellett némi ingyen reklám. Egy aluljáróban kéregetve kerül majd elő Csubakka és amnéziás éesz, de sosem derül ki és nem is foglalkoznak vele hogyan került a Balatonról egy pesti aluljáróba
Hoffert nme véletlenül neveztük már 1999-ben is fórumokon Vadkannak ill VadkanJoe-nak és lesz még pár üvöltése pláne mikor hamarosan megtudja, hogy KantárosMisi langyos

a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 21. - 19:42:51 Előzmény Mister P
(26664/30315)
Gabitól nem ezt érdemelte volna, hogy egy szó nélkül lelépjen mindenestől, miközben elküldte a világ másik végére kürtöskalácsért. Laci volt az egyetlen ,aki kiállt mellette még a gyerekrablás után is.

MaciLacit kb. mindenki faképnél hagyja idővel Gabi is visszajön hülyíti pár hónapig aztán lelép megint. PszichOrsi meg lelép a szakács gyerekkel Újzélandra

Ha még színészkedik akkor lehet, hogy szinkronszinész.

Jönnek még érdekes dolgok Ákos már most megérett a péklapátra, és később még inkább meg fog, gyakorlatilag romboláson kívül máshoz nem ért és élvezettel szívat mindenkit, mert neki épp olyanja van.
Miki abszolút nem érdemli ezt meg sem a cég, hiszen ő mindig kiállt mellette és a zsarolást se ő találta ki, hanem sarokba volt szorítva és ki is hátrált belőle amint tudott.

HisztiKriszti már kezdi a hisztis style-t felvenni lesz ez még rosszabb is. Egy napja dolgozik ,de már fejfájás ürügyén lóg, később is ezen megy majd a hiszti meg a vita mindig, hogy büdös neki a munka és elvárja ,hogy tartsák el.

VadkanJózsi is hamarosan ismét dühöngeni fog ezt láthatjátok a Szakadj meg nevű paródiában is ,ami a neten megtalálható
5/10
Mister P 2022 aug. 20. - 08:51:24 5/10
(26663/30315)
Laci elég hamar túltette magát Gabi távozásán, megint az a fő gondja,hogy hol lakjon. Persze nem lesz sokáig egyedül,jön Gabi helyére az új hús Csilla személyében. Aztán meg PszihOrsi,Gizi, és még lehetne folytatni a sort.
5/10
Mister P 2022 aug. 20. - 08:46:15 5/10
(26662/30315)
A Gabit játszó színésznőről, Pető Fanniról amúgy nem tudja valaki,hogy mit csinál most? Csakmert papíron még mindig színészkedik,de se filmben,se sorozatban nem játszik, és állítólag már színházban sem szerepel. Amúgy megtaláltam őt a FaceBookon, de sok érdemleges dolgot nem lehet megtudni a posztjaiból, azon kívül, hogy van 2 fia.
a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 18. - 11:00:29 Előzmény Mister P
(26661/30315)
a kommersz vodkának azért van szaga bőven, na meg mikor a homolkát törölgette éreznie kellett rajta .
5/10
Mister P 2022 aug. 18. - 06:02:57 5/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26660/30315)

Én azt nem értem,hogy András hogyan tudta elhinni a sztorit a romlott hot dogról,mikor a lakásban - szerintem - azért más szag is terjenghetett Dani hányásán kívül.

a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 12. - 08:32:49
(26659/30315)
De az is igaz, hogy ezek ketten csak kezdők Csabához képest, ő egyedül nyakalta be a kommersz vodkát aztán meg se állt a detoxig, abból is mocsoda dráma lett és persze csak és kizárólag Laci volt a hibás még fel is akarta Éva jelenteni, csak tudnám miért, mikor tőle is lopta Csaba a piát és azért került oda mert úgy itta mint a vizet.
a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 12. - 08:28:36
(26658/30315)
Tegnapi rész nem volt semmi Dani meg a haverja, aki kb. hasonló korú ketten benykaalnak egy üveg kommersz vodkát, és Tonikon meg se látszik a fél üvegvodka, ami kizárt 13-14 évesen még biztos nem ivott annyi ideje, hogy ne látszódjon rajta meg fél üveg vodka hatása. Daninak meg gondolom az első volt szóval, rögtön jött is a fürgerókalábak... aztán meg a vukk, nem is egyszer.
De, hogy András ebből semmit se vett észre? A piaszagot éreznie kellett volna Danin ha más miatt nem is lett gyanús, a lakásban is érezni kellett volna a piaszagot.

Asszem Bandika is kipróbálta egyszer ugynaezt egy üveg borral csak ő parkba ment és ott nyakalta be 11-12 éves korban mondván ő már felnőtt és bebizonyítja azzal, hogy borozik.
a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 08. - 13:31:39
(26657/30315)
Az is nonszensz, hogy Mikit lecsukták, hiszen nem volt ellene szinte semmi bizonyíték és az előzetest se indokolta semmi, végig együttműködött, nem áll fent a szökés és az elrejtőzés sem, rakhatják házi őrizetbe is, ilyenkor inkább azt szokás, hogy ne tudjon esetleges bizonyítékot sem megsemmisíteni. Az irodában talált zsinórokon amikből állítólag bombát lehet csinálni is nyilván vizságlni kéne, hogy van-e rajta ujjlenyomat ésaz övét biztosan nem találták meg rajta, szóval ahhoz sincs semmi köze.
a.dani0227@gmail.com 2022 aug. 08. - 13:28:16 Előzmény Múmin89
(26656/30315)
Elég érdekes valóban, azért azt se értem hogy gondolta azt Harsányi Levente aka. Vadász Viktor, hogy nem fog lebukni ha egyszerre udvarol mindkettejüknek úgy, hogy amúgy egy házban laknak. Sexter meg szintén hülye volt, hogy feszítette otthon a húrt duzzogva, hogy bezzeg Misi büntetlenül lefeküdhetett Lucával. VadkanJózsi meg ismét bebizonyítja, hogy mekkora tahó ezzel a levegőnek nézi a lányát viselkedéssel.

Másik ami érdekes még, hogy Andrásnak megmondják, hogy már 3 éve magtalan, mégis hogy? Egy orvos sem időutazó, azt meg lehet mondani, hogy most nemzőképtelen és igen azt is vissza lehet vezetni, hogy okozhatta egy korábbi betegség, ahogy mondta is akár a 3 évvel ezelőtt mumpsz, de biztosan kijelenteni nem lehet. De, hogy tuti biztosan attól volt és hogy azóta az kizárt, hogy 100%-ban meg lehessen mondani.
Múmin89 2022 aug. 07. - 15:37:44
(26655/30315)
Eszter meg Kata miért nem beszélnek? Fura, h nem derült ki eddig, h ugyanaz a pasijuk.
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 26. - 06:34:57
(26654/30315)
De azért hogy leosztották Katát meg Csabát is mikor megmondta a véleményét róla, pedig teljesen igaza volt. Vadkan Józsi orvosi eset kezeltetnie kéne magát.

Májki viszont nem tudom mitől lenne tönkretéve, nem mindegy ki adta a pénzt ha szabályos kölcsönszerződést írtak? Az egy teljesen legális ügylet és legális pénz is a részére, ha a pénz nem tiszta csak az felel érte, aki adta. Ha kölcsönkérek a szomszédtól 20 ezret és később kiderül ,hogy a sarki bolt kasszáját fosztotta ki és abból van ahhoz nekem mi közöm van?
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 25. - 21:56:44
(26653/30315)
Vadkan Hoffer jól letarolta az Ikarust. :)

Tuti lesz majd ebből is örjöngés
A foci edző nem Kokó volt? ( a boxoló)
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 25. - 21:02:30
(26652/30315)
Misinek se sok esze van pont a Rózsába szervezni a titkos találkozót nehogy már ne lássa mindenki.
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 25. - 08:13:29 Előzmény Múmin89
(26651/30315)
Na meg miért otthon tárolja a kenőpénzt? Ha bankba is nem is teheti be miért nem rakta ba egy bérelt széfbe? Minden bankban lehet bérelni.
Múmin89 2022 júl. 22. - 21:42:34
(26650/30315)
Ez a bőröndös dugi pénz is elég körülményesen van megoldva. Józsi bának feltétlenül ki kellett hozni a szobából a nappaliba a bőröndöt, h Misi meglássa. Majd Misinek is ki kellett hozni, h majdnem lebukjon Józsi bá előtt :D Mintha nem lehetne Józsi bácsi szobájában megnézni a szegény bőröndöt.
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 22. - 11:32:39
(26649/30315)

Később bonoylodik ez az ügy is, kiderül honnan van a bőröndben tartott dugipénz.

janderka 2022 júl. 19. - 08:21:48
(26648/30315)
Még huszonévek távlatából is vérciki, hogy a fodrászribi meg a tejbetök kölyke közt szemlátomást sincs több, mint 5 év korkülönbség. (És IRL is csak 10.)
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 17. - 21:36:12 Előzmény Múmin89
(26647/30315)
Foci érdekli azt meg jól tudja jól.
Múmin89 2022 júl. 17. - 15:08:25
(26646/30315)
Csaba elég furcsán áll az élethez, semmi célja sincs. Nem rég új kabátra kért pénzt az apjától, akinek persze nem volt pénze rá. És mégmindig az apját követi, nem látja, h így annyi idősen neki se lesz pénze új kabátra meg semmire.
Ákos a legszimpatikusabb ebből a szempontból, mert megérti, h fontos a pénz.
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 17. - 11:50:55
(26645/30315)

Pedig most nincs igaza egyiknek sem. A pénznek nincs szaga és hát Májki a magán vagyonát is beáldozta ahhoz meg végképp semmi köze senkinek. Nem mindegy ki adja kölcsön ha legális szerződéssel kerül hozzájuk? Eddig azért vinnoygott mindenki, hogy tegyen már valamit, mert nincs pénz és csődbe megyünk, megoldotta a problémát most meg azért vinnyog, mert jajj Zsolttól kért kölcsön aki gengszter.
Bamba András később ki is derül ,hogy alkalmatlan vezetőnek Claudia alkalmas volt de ő is megcsinálta ezeket a stikliket ha muszáj volt. Másképp nem megy

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 15. - 21:43:39
(26644/30315)

Manyusék hogy bevágták a durcát a mosógép miatt, merthogy Zsolt adta, akit utálnak, mert csak ill. mert Monó miattuk költözött el. Később viszont rémlik, hogy valami természetgyógyász szélhámos átveri Manyusékat 100 ezret kb. legombolva róluk és azt Barta Zsolt szerzi vissza megtalálva az embert

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 15. - 14:52:27
(26643/30315)

Várd csak ki a végét VadKanJoe még kimutatja a foga fehérjét.
Abban azért igaza van, hogy a Lónak már rég kijárt volna egy atyai pofon, nem is egyszer és még messze nincs vége, lesz it még bőven a rovásán.
Igazából korábban azt se értettem miért ragaszkodott VadKanJózsihoz András meg Clau is körömszkaadtáig mikor ki akarta Májki rúgni, művezetőt bármikor találhatnak másikat ő is bármikor találhat másik építkezésen munkát modortalan is bunkó is agresszív is gyerekeit is veri ok nélkül nála jobbat bármikor találnak.

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 15. - 11:19:19
(26642/30315)
Nem véletlenül hívták Nyafkatának már a kezdetektől.
a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 15. - 11:16:34
(26641/30315)

Erre emlékszem lenyúlt egy régi dolgozatott és azt adta be aztán koppant Csabigyerek mikor a tanára közölte, hogy közben volt egy rendszerváltás és már nem divat a szocializmust dicsérni

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 11. - 15:26:38
(26640/30315)

Mekkora hisztit lenyomnak azon, hogy boxolni akartak egymással, de miért? Most mi van akkor?

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 11. - 10:10:43
(26639/30315)

Manyus jelentette fel Zsoltot, később ki fog derülni. De hogy mekkora ügyet csináltak abóbl ,hogy berúgott a csaba gyerek, pedig hát azon kívül hogy a goymomosás nem kellemes nem történt semmi, nincs hozzászokva a szar piához naná, hogy kiütötte egy üveg vodka úgy itta mint a vizet, enniytől mgé egy sokatpróbált alkesz is kidőlt volna.

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 07. - 23:11:15
(26638/30315)

Minek iszik, aki nem bírja? Pláne valami ütős vegyespáleszt. Kapott egy kiadós gyomormosást elveszi a kedvét attól ,hogy úgy vedelje a töményt mint a vizet

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 05. - 17:23:02 Előzmény Mister P
(26637/30315)

A Hoffer családot is anno szőrén szálán eltüntették a sorozatból, mert összebalhéztak a producerrel. Eleve Körtvélyessy Zsoltnak se tetszett, hogy jámbor ember létére egy agresszív vadbarmot kell játszania aki terroban tartja a gyerekeit és előbb üt aztán kérdez.
Igen Bálint olyan volt a teljes sorozat alatt, mint Columbo felesége csak emlegették, de sosem látta senki. Ahogy az is telejsen hasraütésszerűen ment, hogy ha új szereplő kellett akkor hopp lett egy balkézről való gyerek Andrásnak a semmiből, majd Mikinek is, Claudiának is egy eltitkolt lánya, soha még csak nem is céloztak rá nyilván okkal, hiszen spontán írták bele a történetbe.

5/10
Mister P 2022 júl. 05. - 17:07:16 5/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26636/30315)

Tildárol később jól elfeledkezhettek az írók,mert tavaly,amikor a Kertész - gyerekek megjelentek Vilibánál a születesnapján, a sosem látott Bálinton kívül ő volt az egyetlen,aki nem jelent meg, mégcsak nem is említették. Azt hiszem,a tévézésben az ehhez hasonló eseteket hívják "Chuck Cunningham- szindrómának", vagyis amikor egy karakterről teljesen megfeledkeznek az írók.

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 05. - 09:50:05 Előzmény Mister P
(26635/30315)

Tildát később Hujber Feri meg is erőszkaolja, bár érthetetlen votl az is, hogy pont neki nem rakta önként szét a lábait mikor ezt mindenki másnak simán megtette ha akarta ha nem. Vajon neki miért nem rakta szét a lábát mikor egyébként halála után is csak háromszög alakú koporsóben lehet majd eltemetni, mert amint fekvő állapotba kerül automikusan nyílik szét a lába.

5/10
Mister P 2022 júl. 05. - 04:48:42 5/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(26634/30315)

Szegény Csaba megjárta a lányokkal. Először Kata,aztán meg Tilda vádolta meg nemi erőszakkal. (mondjuk hozzátartozik a dologhoz,hogy Kata még bizonytaln tinilány volt,aki az utolsó pillanatttban találta ki/jött rá,hogy nem akarja a menetet,de Csaba meg akarta,ebből kereítette ki később a megerőzakolós sztorit. Tildás részekből még sokat nem láttam, de az aalapján,amiket eddig tudok róla,ő lehtett Vanda előde (mert ugye tőle sem állt azért távol a hazudozás)).

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 04. - 14:51:10
(26633/30315)

2001 körül írják ki a lovat mikor Fenyvesi lógatja ki az emeletről fenyegetve aztán nem tudja visszahúzni a korláton belülre. Előtte azért pusztán szórakozásból ill. a kft tönkretétele miatt felgyújtja az újonnan átadott nightklubot jól padlóra téve mindenkit mert nem kapott távirányítós kiautót a szülinapjára kb. Előtte még segít Fenyvesinek megkopasztania a anyját is, aki ki akarta túrni az örökségből. Kleó mama se kifejezett mintaanya, sőt.

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 04. - 14:46:59
(26632/30315)

Itt még nem alakult ki a mindenki mindenkivel mint egy kommunában féle szokás, az majd úgy 10 év múlva. Még a ház ribanca se léeptt színre, egiyk sem, előbb jön Tilda aztán Zsófi, akik igyekeztek minden sklapot begyűjteni egyedül Vili bá' nem volt meg pl. Tildának. Még Lacira is rányomult és mikor lekoptatta megávdolta erőszakkal. Csabát is mikor épp Imivel járt, de azért le akart feküdni Csabával is, aki nem ment bele, mrthát Imi barátnője volt. Később persze jól átverte Imit előtte Danit is, szerelmet hazudott mindkettőnek ,de csak arra kellettek. Zsófi volt a ribanckodás nagymestere, mindenkivel kefélt, akitől azt remélte majd eltartja Zsolt, Májki, még az asztalos indián gyerekkel is. Később Tilda bár Pálcikához férjhez ment azért még fékrekefélt Erikkel

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 04. - 13:35:42
(26631/30315)
Első részek nem semmik, belenézegetve párba.

Ide írd a spoileres tartalmat
VadkanJoe aki élő példája az ősbunkóságnak, aki előbb üt aztán kérdez sőt igazából nem is kérdez és a családon belüli erőszak szobrát is róla lehetne mintázni. És még ezután jön mikor kiderül, hogy a fia azonos neműekhez vonzódik és kiteszi a szűrét a lakásból. A kirakat körüli hisztije is nevetséges volt

Kata, aki nemi erőszakkal vádolja meg Csabát, később meg ő tart majd hegyi beszédet Tildának, hogy ez nem szép dolog, később Tilda is megteszi ezt, majd ő is Vandának prédikál arról ,hogy micsoda dolgo ez, nnem lesz új a nap alat.t

BálnaZsuzsa a legelső részben kufircolt félre Zoltánnal és esik teherbe aztán meg kiátkozza ok nélkül Lacit miután megcsaláson kapták, hogym icsoda szemét ember hát megcsalta Gabit.

Manyusék szállodai kalandja se semmi és még ő volt megsértődve és nem szólt Vilihez, pedig miatta volt az egész aztán meg Andráséknél is felgyújtotta a koynhát a főzőlapon hagyott konyharuhával.

Lófej meg még ellenszhenvesebb mint ameilyennek emlékeztem rá, legszivesebben mint a space-t ütné az ember minden szava után.

a.dani0227@gmail.com 2022 júl. 04. - 13:25:53
(26630/30315)
HorseFace Antikentaur elég tenyérbemászó jelenség már most is és még hol van a többi? Lesz még pár éve ameddig mindnekit igyekszik tönkretenni mert épp olyanja van mielőtt Fenyvesi jóvoltából nem bunge jumpingol kötél nélkül
5/10
Mister P 2022 jún. 28. - 13:36:06 5/10 Előzmény Mister P
(26629/30315)
Nem láttam a ne4vüket a stáblistán.
5/10
Mister P 2022 jún. 28. - 13:29:00 5/10
(26628/30315)
Mónika barátnőjét,Virágot a múgy ki játszotta a mai részben? És a palit,aki majdnem megerőszakolta Évát?
Múmin89 2022 jún. 25. - 17:20:13
(26627/30315)
Magdi néni aspergeres? Már akkor gyanús volt a reakciója alapján mikor elmentek a szállodába Vilivel. Azóta a képes történet, meg Mónika leszidása is abnormális reakciónak tűnik.
Égerházi Tamás 2022 jún. 20. - 21:50:22
(26626/30315)
Nane!!! Bevágták a reklámot a közepére is!!! Miért??? ☹️
janderka 2022 jún. 05. - 16:10:15 Előzmény nappalitv
(26625/30315)
Egyetlen kiváncsi pillanatra néztem csak bele pár nappal ezelőtt, de egy percen belül visítva kapcsolam el róla.
nappalitv 2022 jún. 05. - 15:40:56 Előzmény janderka
(26624/30315)
Ki az a marha aki újra nézni kezdi azt az értéktelen silányságot?
janderka 2022 jún. 05. - 14:07:32
(26623/30315)
Jól is teszik. Teljesen abszurd hazugság volt, hogy két résznek adták el a negyedórás reklámblokkal megszakított nettó 20 perces epizódokat. Most majd kiderül, hogy a 10 ezer rész jó ha 5 volt. A sok éven át beiktatott nyári és téli szünetek miatt pedig a 23 évnyi adásidő, kb 20. Így se volt rövidéletű széria persze. Bár bőven lehetett volna.
Égerházi Tamás 2022 jún. 05. - 13:45:32
(26622/30315)
Egyébként rosszul van számozva, mert ami most egy rész, az egy napi adag, és azt kettőnek számolták annó, reklám előtt meg után... Csak észreveszik majd, hogy nem jól van... Meg jó lenne kedves rtl ha a főcímet is leadnátok... (az első főcím epic volt)
Égerházi Tamás 2022 jún. 05. - 13:30:17 Előzmény nappalitv
(26621/30315)
Fenyvessy lesz az! Nézem az elejétől, 6 év alatt leadják ezzel a tempóval :) Imádom! A KFT én vagyok!!! Berényi for President!!!
Hochreinmarci 2022 máj. 12. - 16:00:10
(26620/30315)
RTL GOLD JUNIUS 1-TÖL Barátok Közt 1 rész töl
nappalitv 2021 júl. 20. - 01:03:51 Előzmény nappalitv
(26619/30315)
Vagy ki is volt még az elején az a miklósgyilkos?
nappalitv 2021 júl. 20. - 01:03:05
(26618/30315)
Gagyi lett. Se egy Tilda, se a Hoffer Eszter, se Dani, se Epres Adél, se Berényi Kata, a Novák Csaba, Berényi Ákos se lett megemlítve, senki. Csapó Virág még mindig böriben?
Pünkösdi Kató 2021 júl. 19. - 19:14:29
(26617/30315)
Én kb. 4-5 évig néztem az elejétől, de utána lett internetünk és a netet fontosabbnak tartottam. A lényeg, az utolsó részt én is megnéztem, sok ismeretlen színésszel, de kíváncsi voltam, hogy mit is hoznak ki az utolsó részből. Nagyrészt fogalmam sincs a történetről, néha előzetes láttam.
A lényeg, sajnálom, kár volt, hogy Bartha Zsolt és a barátnője így leléptek minden nélkül, hátrahagyva a családjukat, ezt nem így kellett volna. Bartha Zsolt nagy kedvencem, emlékszem, amikor - még néztem - kiírták, mert börtönbe került, akkor még vadul fórumoztam és mi - is - hoztuk vissza a történetbe, mert követeltük, érvekkel, magyarázattal, hogy Bartha Zsoltnak vissza kell jönnie, mert az egyetlen értelmes szereplő. Azóta nem tudom, hogy milyen karriert futott be a szerepe, de csak változatos, ha még mindig játszotta Rékasi Károly.
Berényi Mikinek a lányának mi volt a baja az anyjával? Vki írja meg legyen szíves, mert nem értettem.
Valóban felesleges volt a sámánanyakönyvvezető - Bánfalvi Ági - jelenléte, tőle sokkal fontosabb szereplők kellettek volna az utolsó részbe.
Viszont fura lett volna, hogy ha Klaudia, a mindig árványkodó nagysasszony ott tapsol az esküvőn.
Óh, esküvő, a - Panni? - monológja volt az utolsó rész fénypontja, szépen előadta az emlékeit, a jókívánságait, szóval tetszett a szöveg.

A lényeg, örülök, hogy vége lett, mert annyi megmaradt az évek alatt, hogy x évente uazt a történetet hozták elő, mint y évvel ezelőtt.
2/10
nikato 2021 júl. 19. - 16:18:01 2/10
(26616/30315)
SPOILER LEHET: Az elején néha-néha belenéztem, illetve 2005-2009 között néztem. Utolsó rész érdekelt. Sok ismeretlen szereplő volt, nem tudom az utcáról szedték őket össze? Aki Timit játszotta annyira idegesítően beszélt, és 2 kg sminket viselt! Ez még bálba is sok lett volna! Én is azt vártam, hogy a kezdeti gárdából jönnek vissza szereplők, bár nem lett volna történetszál ahova beillettek volna. Alíz még mindig irritáló volt, mint egy 5 éves, olyan egérke hangon beszélt. Zsolttal nem is illettek össze! Zsolt beszéde nem volt megható a végén, inkább kellemetlen. Laci Vegasba megy lakni, úgy, hogy még semmi nincs kilátásban? Ennyi pénzt keresett a kisbolttal? :D Szőke Zoltán átigazolt a TV2 szánalmasan rossz sorozatába, ahol szintén kómába esett.. elmondták minden árulónak, de már vissza is vette a Retek klub? Vili bácsi szülinapjára Tildát is meghívhatták volna pár résszel ezelőtt. Arra nem emlékszem, hogy Ő Palival maradt-e? Na mindegy. Nekem nem tetszett!!!
A Fókuszban mutatták R. Kárpáti Pétert és Csomor Csillát, hogy mi lett volna, ha ma költöztek volna be a Mátyás király térre. Na az viszont tetszett! Nyilván az is számít, hogy ők szimpatikusabbak, mint ezek az új szereplők. SPOILER VÉGE