fáncsi28 2016 szept. 14. - 08:35:43
(26415/30315)
Nem vagyok egy jogász, de azért az ember csak hall ezt-azt, úgyhogy kérdezném: 1. Ha Ági Tóbiással nem tárgyalt, akkor hogy vehette meg a FittLabort? Ha Tóbi is tulajdonos, Zsófi nem adhatja el egyedül, márpedig Ágnes úgy parádézik,mintha már övé lenne az épület. 2. Úgy tudom, ahhoz, hogy egy kiskorút külföldre vigyen a szülõje, a másik szülõ belegyezése is kell. Tehát Zsófi már kis idõre se vihette volna el, de fõleg nem hosszú távra.

Eldobtam az agyam, amikor Natasa tegnap azt fejtegette az anyjának, hogy iszonyatosan bírja Zsófit. Min alapul ez a nagy bariság? Azon, hogy átesett a szatyrain, plusz kapott egy avokádót? Jut eszembe, Zsófi mi a rossebbõl él, hogy a szatyrából 4-5 avokádó kigurul? Az nem egy óccó mulatság.
Aliz fejérõl robbantsa már le valaki azt az ocsmány copfot. Mióta külföldrõl hazajöttek, és az nem most volt, egyfolytában így hordja a három szál haját. Örökké úgy néz ki, mint aki most esett ki az ágyból és még nem volt ideje fésülködni.
A múlt heti Nóra-Roland vonalat már nem is említem, mert az úgy volt szánalmas, ahogy volt. Annyi sebbõl vérzett az a történet, hogy belekezdeni se érdemes.
abisztriczky 2016 szept. 08. - 15:16:31
(26414/30315)
Juli csak azért akarja húzni, hogy elmondja Attilának hogy terhes, hogy beadhassa neki, hogy tõle van. Ha hamar szólna, gyanús lehetne a balek urának!
sznúp 2016 szept. 08. - 11:56:31
(26413/30315)
Ha jól számolom, akkor Juli nénénknek megvolt az egész Berényi triász. Már csak a vörös nénivel kéne összehozni egy csörtét, alla börtönmódra és teljes a skalpgyûjtemény, amíg nem kerül elõ egy újabb elfeledett féltesó.
ToklászMongol 2016 szept. 07. - 12:57:24
(26412/30315)
Ez mi volt ez az esküvõ, 3-szor annyi embernek volt ülõhelye, mint ahányan voltak. Röhejes!
Marika néni 2016 szept. 07. - 09:24:12
(26411/30315)
Honnan szedték ezt a félvér förmedvény anyakönyvvezetõt? szerencsére, reméljük most láttuk utoljára.
fáncsi28 2016 szept. 06. - 08:55:22
(26410/30315)
Na most már én is kérek abból az ütõs cuccból, amit a forgatókönyv írók szednek! Mert ennyi hülyeséget tiszta aggyal, ép ésszel nehéz kitalálni.
Az esküvõ... 1. A gondolat, hogy egy közel 70 éves öregasszony az 50 évvel azelõtti hófehér habos-babos ruhájában, fátyollal, esetleg mirtuszkoszorúval menjen férjez, több mint hülyeség. De jó, tudjuk be Aliz elmeállapotának. 2. Ahogy nekem 3 percembe telt utánanézni, talán az alkotók is megtehették volna, hogy az esküvõ elõtt 30 nappal be kell jelentkezni. Nagy ritkán tesznek kivételt, de akkor is 8 nap alatt bírálják el, nem holnapra. Egyetlen esetben lehet azonnal esküdni, ha az egyik fél bizonyítottan perceken belül meghal. Mivel itt errõl szó nincs, hiába van Vili bácsinak anyakönyvvezetõ ismerõse, akkor is lehetetlen másnap esküdni, mert törvényellenes. 3. Megint el akarják sütni, amit a meglepetés bulinál, hogy egy délután összehoznak egy össznépi ünnepélyt, sátrakkal, hideg-meleg kajával, italokkal? Hagyjuk már... És pláne Aliz, aki ha véletlen saját erõbõl meg bírna kenni egy vajas kenyeret, tuti, hogy azonnal leejtené, a vajas felével lefelé? Jajistenem!
Julinak meg szintén elgurult a gyógyszere. Igen, a fogamzásgátlója is, mert különben nem csináltatja fel magát Isten tudja kivel, de a agyi gyógyszere is, mert hogy épp Ágnessel osztja meg a titkát, szürreális. És nem elég annyit mondania, hogy igen, terhes, még azt is elárulja, hogy nem biztos, hogy Attilától. Attól tartok, meglesz az ára ennek az "öribarizásnak".
NewZoo 2016 szept. 06. - 08:02:44
(26409/30315)
Jaaajmá megint teherbe vágták ezt a nyúzott, buta, es ellensznves Julit?! :-/
Szaporodik a kretén vérvolnal? Megint nem attól terhes, akivel él, ahogy ennél a lepukkant ribinél lennei szokott? Megin szúl egy hülyét - mint szokott? Látnunk kell a sz..rul játszó kölkeit a sorozatban? Miért gondolják, hogy a kisbaba, uj gyerek stb. érdekli a nézõt? Idegesítõ kamaszfesztivál van így is, meg idióta-fesztivál, Novákék, ezzel a túl nagy kislánnyal, ostoba Alizzal, meg az egyre butább öregekkel, a rettenet arcú Emiliával, a lényegtelenné vált Ágival, jöjjön má össze pl. Krisztiánnal, hogy ne jöjjön "ide".a golyófejû csokinõje...
Vagy a képernyõrõl lassan lefolyó Hanna, agresszívkismalac és nevelésügyi biztos, meg a fújtató melegágyas Tóbi (mintha lenne olyan barom, aki így hívja a gyerekét), vagy a zavart kismamából anyafarkassá váló Zsófi meg a látens buher Ádi... kretének panoptikuma.. az alkotók nem biztos, hogy normális földlakók, azt kell.hinnem...
NewZoo 2016 szept. 06. - 07:53:55
(26408/30315)
Jaaajmá megint teherbe vágták ezt a nyúzott, buta, es ellensznves Julit?! :-/
Szaporodik a kretén vérvolnal? Megint nem attól terhes, akivel él, ahogy ennél a lepukkant ribinél lennei szokott? Megin szúl egy hülyét - mint szokott? Látnunk kell a sz..rul játszó kölkeit a sorozatban? Miért gondolják, hogy a kisbaba, uj gyerek stb. érdekli a nézõt? Idegesítõ kamaszfesztivál van így is, meg idióta-fesztivál, Novákék, ezzel a túl nagy kislánnyal, ostoba Alizzal, meg az egyre butább öregekkel, a rettenet arcú Emiliával, a lényegtelenné vált Ágival, jöjjön má össze pl. Krisztiánnal, hogy ne jöjjön "ide".a golyófejû csokinõje...
Vagy a képernyõrõl lassan lefolyó Hanna, agresszívkismalac és nevelésügyi biztos, meg a fújtató melegágyas Tóbi (mintha lenne olyan barom, aki így hívja a gyerekét), vagy a zavart kismamából anyafarkassá váló Zsófi meg a látens buher Ádi... kretének panoptikuma.. az alkotók nem biztos, hogy normális földlakók, azt kell.hinnem...
2/10
nikato 2016 szept. 02. - 08:50:35 2/10
(26407/30315)
OFF.: Pár hónapja nem nézem a Barátok közt-öt és abszolút nem hiányzik... nagyon elbaltázott lett a sorozat. OFF. vége
fáncsi28 2016 szept. 01. - 07:59:20
(26406/30315)
Ezt én se értem, miért jó Hannának, hogy ott tárolja ezeket a semmirekellõket. Fõleg, hogy egy szatyor pénzért megvette a villát, ahol kényelmesen ellehetne.
Natasa mire akar diákhitelt felvenni, amikor épp most hagyja ott az egyetemet?
Azt már tudjuk Peti pusszancsos vállalkozása óta, hogy itt egy perc alatt lehet vállalkozást indítani. Nem emlékszem, hogy egy szó is esett volna annak idején, hogy engedélyek, meg köjál stb. Gondolom, most is ez lesz, hogy felvisznek pár széket a teraszra, aztán kész a tuti buli.
Változatlan kíváncsi lennék, a házban élõk nagy része mibõl él? Alig pár emberrõl tudjuk, hogy van normális munkája. De pl. Kristóf tûzoltóként hogy teheti meg, hogy állandóan Tóbiás és Bence körül sündörög? Sosincs beosztva?
Az pedig milyen életszerû volt, hogy Stella beállított egy akkora hátizsákkal, amiben az iskolai cuccai se férnek el, pedig elvileg odaköltözött életvitelszerûen Giziékhez. Novák több motyót vitt az edzésre, mint amennyit a kislány hozott.
Zsófi meg az újabb gyerekszöktetési ötletével... Normális???
Mondom én, hogy Cuki kutya az egyetlen épeszû és szerethetõ figura. :-)
1/10
zsazsa777 2016 aug. 30. - 23:08:44 1/10
(26405/30315)
Azt hiszem, hogy Hanna odaadta Zsófinak???
abisztriczky 2016 aug. 30. - 20:55:00
(26404/30315)
Az a villa már Hannáé, nem?
fáncsi28 2016 aug. 30. - 09:26:37
(26403/30315)
Nagyon köszönöm!!! :-)))
fáncsi28 2016 aug. 29. - 16:54:24
(26402/30315)
Drága jó Kommentelõ Társak segítsetek! Lemaradtam a pénteki részrõl, és a gépem nem akarja lejátszani az rtlmostról az utolsó 5 percet. Kérdezném, hogy Laci pofán vágta Miklóst a hazugsága miatt?
Reméltem, hogy Attila otthagyja ezt sunyi Julit, de az elõzetesbõl úgy látom, hogy nem. Hihetetlen egy némber. Gondolom, rájött, hogy Attila pénze nélkül semmire nem megy, így most nekiáll a gyerekekkel zsarolni. Attilának meg se fordul a fejében, hogy egyik gyerek se az övé? Julika miért nem a zenész apukánál kuncsorog? Attila meg miért nem a saját gyerekeivel törõdik? Nagyon drukkolok, hogy megtudja, mit mûvelt a kedves neje Miklóssal, sõt azon is drukkolok, hogy ha tényleg az lesz a nagy felfedezés, hogy terhes, akkor Miklósé legyen a gyerek. Na abból hogy tud majd jól kijönni? Egyébként valaki írta, hogy Attilával mostanában nem, de igen, egyszer összefeküdtek, aztán a nagyságos asszony öt perccel utána már megint adta a világ sértõdöttjét. Szóval mindketten esélyesek, Attila is, Miklós is. Már ha tényleg ez lesz a nagy ijedtség tárgya.
pneklara 2016 aug. 27. - 20:06:23
(26401/30315)
Vártam már, hogy Attila mikor veszi a kalapját, s hagyja ott ezt a smirgli asszonyt. Most megtette, de jó lenne, ha a forgatókönyv írók nem adnának még egy esélyt Juliskának. Most úgy pillog a családjára, mint egy tünemény.Már nem bírom idegekkel ezeket a pálfordulásokat, amiket a karakterekkel mûveltetnek.
kikérdi 2016 aug. 27. - 16:34:16
(26400/30315)
pont ezen vagy kiakadva? van itt más is! az, hogy a boltba, rózsába mindenki dolgozhat? hogy a kutya pisis lisztet eladják!
charles58 2016 aug. 27. - 06:43:42
(26399/30315)
Szép volt, Laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
redbullman 2016 aug. 26. - 19:37:52
(26398/30315)
Csak arról világosítson fel vki, hogy Gizi és Laci mikor végezték el a tanfolyamot, hogy nevelõszülõk lehessenek? Sose érnek rá, az pedig nem 10 perc! Környezettanulmány újra, pszichológiai vizsgálat, aztán tanfolyam... Vicces. Juli majd nem tudja, hogy kitõl, de vszínû, hogy Miki lesz, mert mostanában nem volt Attilával lepedõakrobatika.
4/10
talpfaszamlalo 2016 aug. 22. - 15:00:17 4/10
(26397/30315)
Meg ugye az mikor Peti elmondja a zsaruknak ,akik épp éjt nappallá téve nyomoznak Robi halála ügyében ,hogy õ mit látott erre a rendõr elküldi azzal ,hogy ne szórakozzon már, nem érnek rá fontos dolguk van. Épp most mondja el mi történt, mert látta de a rendõr, aki épp ez ügyben nyomoz leszarja? Ilyen sincs valóságban vagy ha lenne egy ilyenért úgy vágnák ki a rendõrségtõl és menne fegyelmivel a katonai ügyészségé elé mint a huzat.
redbullman 2016 aug. 22. - 10:42:49
(26396/30315)
Olvastam a jövõ heti tartalmat, amiben Juli felfedezést tesz, tutira bekapta a legyet! Mert az még pont hiányzik.
Szegény Attila, neki egy gyereke sincs Julitól, de majd még Mikiét is nevelheti!
fáncsi28 2016 aug. 20. - 17:29:33
(26395/30315)
Ez is egy érdekes hét volt...
Ha én lennék a biztonsági õr fõnöke, már rég kirúgtam volna. Kimegy egy betörés gyanús helyszínre, ahol talál egy pongyolás macát, aki pilláit rebegtetve közli, hogy hát nem ismer meg, biztos úr, én vagyok én, ez meg itt a Zuram. És a biztonsági ember el nem kér egy igazolványt, semmit, a jelszót is csak úgy mellesleg a végén.

Julikát lassan pofán kéne csapni. A tegnapelõtti hisztije megint kiverte a biztosítékot. És amikor tudja, hogy már nincs érve, megint jön a Nóra-üggyel. Ami több mint röhejes, ismerve az õ összekerülését Attilával, de pláne most, hogy már Miklóssal is kufircolt egy kicsikét. Jó, tudom, megbeszélték, hogy nem beszélnek róla, és így olyan, mintha nem is lett volna. Legalábbis Juli szerint. Aki remélem, Miklósnál is jól pofára esik, mert ott meg megjelent Ottó anyuka, aki már valószínûleg rájött, hogy ezzel a fószerral érdemes lesz jóban lenni, és akkor nem kell majd az ótvaros kis karkötõivel házalni. A drága mama, aki szétaggódja magát amiatt, hogy Ottóka sokat dolgozik, de azért szemrebbenés nélkül nyúlja le a Robi által Ottónak szánt pénzt.

És a legszebb: nem kellenek a búcsújáró helyek, ott van arra a Mátyás király tér. Ennyi csodás gyógyulás a világon nincs. Gizi egyik nap még együltõ helyében betolt négy üveg rövidet (hogy aztán hogy tudott a saját lábán hazamenni, arra kíváncsi vagyok), másnap meg már Nikol a kezébe adta a Rózsa kulcsait, hogy vezesd a boltot, és õ vezeti azóta is gond nélkül. Egy nap alatt jött ki a masszív alkoholizmusból, ami másoknak évek alatt se biztos, hogy sikerült. Aztán jött Petike a droggal. De láss csodát, ahogy összeköltözött a csajokkal, már õ is leszokott két perc alatt. Ha ez így megy tovább, Zacher doki munkanélküli lesz. :-) Végül Bözsi mama, aki lassan egy pohár vizet nem tud megfogni a remegõ kezével, egyszeriben felelõs boltvezetõ lett. Nyilván ettõl majd elmúlik a betegsége. Egyébként nem értettem a nagy ünnepséget, mert hisz dolgozott õ már a kisboltban, és akkor senki nem ünnepelte.
NewZoo 2016 aug. 20. - 15:22:30
(26394/30315)
:D :-)))
4/10
talpfaszamlalo 2016 aug. 19. - 10:58:41 4/10
(26393/30315)
Kalamáriában, ahol a BK játszódik minden másképp mûködik, a fizika és a büntetõjog is.

Igen itt minden rendõr hülye, pl. Mikit sem veszik elõ mikor pisztollyal lövöldöz egy bérgyilkosra egy romos házban ,ahová kijönnek a rendõrök.

Na meg mikor valaki sitten van akkor is ki-be járkál hozzá mindenki mikor épp kedve szottyan, rémlik korábbról ,hogy miki pl. naponta járt be szinte Zsolthoz és ott beszélték meg a rendõr elõtt, hogy miképp tudná kivinni akkor buktatták le a bérgyilkost. A valóságban azért nem így mûködik a dolog, havonta egyszer van 1 órás beszélõ és csak regisztrált kapcsolattartó mehet rá, eleve telefonálni is csak megadott kapcsolattartóknak lehet.

Na meg emlékszem olyanra, hogy pl. Vilit lecsukták ,merthogy járt az emelten mikor Magdi Anyus legurult a lépcsõn és akár õ is lehetett. Meg, hogy elõtte veszekedtek, mert kiderült, hogy felszarvazta.
pneklara 2016 aug. 19. - 07:16:50
(26392/30315)
Én meg azon nevetek, hogy Tóbiás "haza megy", csenget az ajtón, nem is egyszer, és az édesanya, Zsófi nagy nehezen kinyitja az ajtót, amin kívül és belül csak kilincs van. Udvariasak.Nem rontanak soha ajtóstól a házba.
szevacica 2016 aug. 18. - 14:55:50
(26391/30315)
Ááááh, ez is csak azt mutatja, mennyire "életszerû" a sorozat! Reménykedjünk, hogy a valóságban azért jobban bízhatunk a õrzõ-védõ apparátus embereiben.
Marika néni 2016 aug. 18. - 13:54:18
(26390/30315)
Lehet ennyire hülye egy biztonsági cég alkalmazottja! Én laikus igazoltattam volna õket, mindenesetre, ha ez ilyen egyszerû, jó ötletet adtak a betörõknek.
pneklara 2016 aug. 16. - 19:15:19
(26389/30315)
Felfogadtak egy fodrászt! A fotós fiút is megfésülték, megrövidült a haja! Nem az a gondozatlan, ápolatlan figura már.
szevacica 2016 aug. 16. - 18:55:05
(26388/30315)
Ismerjük a mesét a hollóról meg a rókáról, aki ki kidumálta a holló szájából a sajtot. Nos, okosLaci végre kidumálja a gyerekbõl az (egyébként nem mûanyag, hanem valamiféle kötött - hiszen Piroska a börtönben nemigen tudna mûanyag játékot gyártani -) elefántot, majd rendkívül elõvigyázatosan nem zsebre teszi, vagy más, biztonságos helyre, ahogy azt elvárnánk, hanem a "meglopott" gyerek orra elé... logikus!?
4/10
talpfaszamlalo 2016 aug. 16. - 11:09:13 4/10
(26387/30315)
Valóban nem mintaanya senki ,de azért egyikük sem csinált olyat, hogy szó nélkül lelépett és otthagyta a gyereket mint kutya az anyagcsere folyamatának a végtermékét. Mintha a gyerek is csak olyan lenne mint egy játék, amit leveszek a polcról ha épp kedvem van hozzá, játszok vele aztán megy vissza. Az csak a másik sorozatban a Szomszédokban ment, hogy minden gyerek szekrénybe volt zárva, ha épp nem volt szerepe akkor simán magyarázat nélkül eltûntek, Vágási Matyi és Mágen Flóra pl. kivették belõlük az elemet és be lettek akasztva a szekrénybe. :)
Marika néni 2016 aug. 16. - 10:08:48
(26386/30315)
Nem értek egyet azzal,hogy ez a díszes társaság ennyire nem állt Zsófi mellé, mintha még egyik se hibázott volna. Pl Juliska az anyák gyöngye valamikor egyáltalán nem törõdött Petivel egy intézetben volt, meg a rokker apjával, Atilla aki azt se tudja mi van a kölykeivel Alíz is hiába mereszgette boci szemeit õ se egy minta anya.Igenis létezik szülés utáni depreszió, nekem volt egy ismerõsöm aki szintén nem törõdött a gyerekkel, de mellete ált a szeretõ család és rendbejött, nagyon jó anya máig is.
4/10
talpfaszamlalo 2016 aug. 15. - 23:04:08 4/10
(26385/30315)
Ezt most küldte át egyik haverom:
http://rtl.hu/rtlklub/baratok/zsofi-kiborul-amikor-egy-veszekedesben-senki-nem-all-melle-tobiassal-szemben

Na végre megmondták ennek a hisztis felelõtlen libának hol a helye a világban.

Teljesen igazuk volt, szó nélkül lelép erre visszajön késõbb mintha mi sem történt volna? Az ilyennek nem gyerek való hanem plüssmaci, azzal meg lehet csinálni, hogy csak akkor veszem le a polcról ha épp kedvem van hozzá. Ha meg megunom akkor megy a gardrób mélyére.
fáncsi28 2016 aug. 12. - 16:49:35
(26384/30315)
Kedves forgatókönyv írók, köszi, bearanyoztátok a napomat. Ahányszor ma a tegnapi rész eszembe jutott, rámjött a kacagás.
Attila, aki eddig nem a fõzõtudományáról volt híres, max. a rendelt pizzát nem rontotta el, kitalálta, hogy Máténak azonnal muffint kell sütnie, mert ha nem, botrány lesz. Mintha ahhoz lenne szoktatva a kiscsávó, hogy azonnal megkapja, amit akar. Örül, ha a jelen családi helyzetben néha tolnak neki egy kis vajaskenyeret. Na de mindegy, ha muffin, akkor muffin, csakhogy nincs otthon étcsoki! És akkor Attila nem Bözsi mamához, vagy a Rózsába, netán az utca sarki boltba megy, neeeem. Hanem a Mátyás király tér sütimesteréhez, BERÉNYI MIKLÓSHOZ!!! Mert ki másnak lenne étcsokija, ha nem neki! És lõn, tényleg van! Hát ilyet! Na itt már sírva röhögtem.
Az már csak hab volt a tortán, hogy amikor Juli meghallotta Attila hangját, idegállapotba kerülve az iratokkal bemenekült a hálóba, mintha nem lenne normális dolog, hogy papírhalmokkal körülvéve dolgoznak Miklóssal.
És akkor még Juli nagy elõadása Rolandnak a társadalmi integrációról, meg a társadalmi nem is emlékszem már mirõl, meg az eu-s pályázatokról... Itt egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem a híradót nézem-e, mert pont olyan dumát lökött, pont olyan stílusban, mint ott szokták.
Na, asszem, ezzel a résszel elleszek egy darabig, mire megemésztem, mert ennél nagyobb hülyeségre mostanában nem telik szerintem. Bááár... Ahogy elnézem, az íróknak nagy a tárháza agyatlanság és életszerûtlenség terén.
NewZoo 2016 aug. 12. - 12:05:43
(26383/30315)
Még egy myúzott banya?! Mi a ....nak, ki kíváncsi ere??!?!
Ottónak, még fiatal anyjának kéne lennie, ez a gyûrött túlkoros banya ötvennek néz ki.
A legutóbbi castingon csak erre tellett? :-/
Vakok ezek?!
Remélem ez az ananászfejû Yolanda nem kerül bele.. az amgolmakogós részek is gázosak.. (amúgy is ki tököt érdekel??)
Peti a valaha vót legvisszataszítóbb karaktere címet kb. örökre megnyerte, allergén tényezõ.
Attilának ki kéne rúgnia az elhanyagolt téglatestû nagypofájú Julit, aki kb csak Vilibával mem feküdt össze.
Agyilag is, meg morálisan is gyenge a nõ, nem ilyen való "hozzá".
A meleg családi fészek is irritáló, brr! Meg az is, hogy mindenkinek több köze van már Claudia villájához, mint Zsófinak.. az a kishülye Hanna ezeknek adja oda, miközben õ harmadmagával osztozik egy kis lakásban - eleve azzal a pöts Petivel intelligens ember nem költözik össze. Életszerûtlen..
Ági... nna, az is - és akkor még az esztétikai mûtét után kiabáló varánusz dilidokinõt meg sem említem... ja, de! :D
szevacica 2016 aug. 11. - 11:28:35
(26382/30315)
Költözzenek oda a forg.könyvírók és írjanak sorit a saját életükrõl, hátha az életszerûbb lesz... de csak az igazat, a színtiszta igazat!!!
pneklara 2016 aug. 11. - 10:34:17
(26381/30315)
A karakter leépülésbõl Zsófi sem maradt ki. Hazug, csaló,hisztis, álnok egy nõ lett belõle. De valahogy Ramóna sem profitál a szerepébõl: korábban tetszett nekem, most viszont, hogy ne mondjam!, elvesztette a hamvát. Nem szép nõ már.
Tóbi meg amilyen teszetosza volt a megjelenésekor, most olyan lett, mint egy anyatigris. Peti jó úton halad, megfésülték végre, kiügyeskedték a homlokából a loboncot, és már látszik, hogy jön le a szerrõl.Az idõ múlását mutatja, hogy némely színésznõ kigömbölyödött erõsen. Bözsi mama kifogyott a színészi eszközeibõl. Én is azt hittem, ismét temetésre készül a Mátyás lakóközösség, de még látnak fantáziát a jövõjében.
Nem sok kedvencem van a szereplõk között, de akit a legjobban nem bírok, az Juli. Hogy a börtön ilyen kiállhatatlanná tegyen egy embert!? Eddig is rángott mindene, de ahogy most fintorog,grimaszol, s az a nézés! Brrr.
fáncsi28 2016 aug. 10. - 16:50:09
(26380/30315)
Na, a tegnapelõtti és tegnapi rész megint maga volt az életszerûség.
Juli, akinek épp széthullik a családja, azért nem tud aludni, mert egész éjjel a vízen és a tanyai népek integrációján agyalt. Attila pedig egy puhány alak, mert hagyja, hogy ez az agyatlan némber úgy beszéljen vele, ahogy, miközben eltartja a sárkány kölkeit. A helyében már rég azt mondtam volna Julikának, hogy ha nem tetszik a rendszer, akkor õ megy, Julika pedig tartsa el saját magát és a két gyerekét amibõl akarja. Nem elég, hogy élõsködik, de még állandóan ordít, meg sértõdik, meg félrekufircol.
A másik gyönyörû történet Bözsi mama. Alizka, aki segítség nélkül a szomszéd utcába nem talál el, kapja magát és elindul, hogy elutazzon az utolsó busszal a rosseb tudja hová. Miközben a legkézenfekvõbb megoldásra egyikük se gondol (csak Novák, aki elõször volt értelmes a nem tudom hány év alatt), hogy talán a saját házában kellene keresni. De persze amikor ez felvetõdik, sõt be is bizonyosodik, hogy ott van, akkor Vili bá nem telefonál Aliznak, hogy szóljon, ne menjen a halastóhoz, hanem kanyarodjon Makkosfüzitõre.
Ezt se értem, hogy állandóan picsognak a pénz miatt, miközben ott egy pöpecül felszerelt házikó a semmire, aminek azért nyilván vannak költségei, tehát inkább lenne célszerû eladni, mint költeni rá. Az öngyilkoláshoz csak annyit, hogy egy szerelõ nekem egyszer azt mondta, hogy a mai gáztûzhelyekkel már nem lehet öngyilkolni, mert van rajtuk valami biztonsági kütyü.
A pszichomacák kálváriáját már nem is említem...
Ilyen kezdés után, ha így folytatják, nehéz hetünk lesz... :-) Nem csak Bözsi mamának, de a forgatókönyv íróknak is meg kéne keresni az elgurult gyógyszert.
NewZoo 2016 aug. 10. - 13:54:36
(26379/30315)
Mi ez az Offoloás? ;)
A tegnapi rész... Bözsinyanya.. jaaajmá, ki lehetne végre írni erre megmentik.. azzal az irritáló Petivel együtt... azt meg összehozzák megint egy intelligens lánnyal - ugyanmá, normális agyú nõ rá se köp egy ilyen selejre..
Juliribi... a nyúzitt, elhanyagolt, buta, passzív-agresszív téglatestû némbör.. wohh! Ki vele!!!
A színésznõ hóttigénytelen, a szerepe meg ocsmány.
Attila, Laci sárga fogai is valóban retteneesek,, ahogy valaki észrevételeuze korábban - nem hiszem, hogy nincs pénz fogorvosra.. (-)
Anno zenéltem és a kiadonak pl. saját fogorvosa volt, hogy ne nézzen ki senki egy klippen úgy, mintha kukorica lenne a foga helyén... :D
Enbek a bárgyú, ám.nyilván sikeres produkcuónak nincs?!
(Mondjuk, ha a tehetségtelen fodrász, sminkes, ruhás színvonalát nézzük,.akkor ezen tuti spórolnak.
De nem ismerik az úgynevezett fogfilter szûrõt sem (?) ami amatõrséget mutat,ezzel a technikai eljárással megoldható lenne... de ezeknek véleményezhetünk... :-/
asdfg86 2016 aug. 08. - 10:36:51
(26378/30315)
Egyébként a nõ, aki a rendezvényen visszavonta a felajánlását, az már 2x szerepelt a gyanú árnyékában-ban :D
pneklara 2016 aug. 05. - 14:57:40
(26377/30315)
Képzeld, én ezt a filmet láttam!:) Legalább is errõl tanúskodik a hozzászólásom a Pánik fórumtémánál /143/148/ 2014-ben történt ugyan, s mikor olvastam a cselekmény leírását, már rémlett is valami ködszerûen. Hogy milyen hatással volt rám frissiben, jelzi a hsz.-om. , mostanra szinte semmi nem maradt meg. Persze más filmekkel is vagyok így:((
pneklara 2016 aug. 05. - 07:38:35
(26376/30315)
Ja, 08.04-én volt, ma meg már 05. van:))) És, milyen volt? Láttad?
pneklara 2016 aug. 05. - 07:34:57
(26375/30315)
Biztos, hogy a Dunán? Nem találom.
pneklara 2016 aug. 05. - 07:30:16
(26374/30315)
Jó, hogy írtad:) Én is megnézem, ha tudom.
2/10
nikato 2016 aug. 04. - 11:35:40 2/10
(26373/30315)
Azt furcsálltam én is. :D Az az igazság, hogy már csak pörgetve nézem meg a neten, de már sokszor vissza se nézem egyáltalán. Borzalmasan megy lefelé a színvonal. Az eddiginél is lejjebb. Ez a Stella örökbefogadás is annyira egyértelmû volt.
6/10
Futrinka 2016 aug. 04. - 10:27:17 6/10
(26372/30315)
Szemfüles kis emberrabló: nem tûnik fel, hogy akit elrabolt minimum két számmal nagyobb méret mint akit elõtte kinézett?
pneklara 2016 aug. 03. - 18:53:28
(26371/30315)
Hogy tud egy színésznõ ilyen ronda szájrángatással létezni, mint ez a Juli?
Micsoda álnok kígyó, van joga sértõdöttet játszani, a boci nézésû Attilát büntetni?
Ez a Berényi Ágika meg hogy tud mosolyogni!!!Az embert a hideg rázza.
Jobb ez a sorozat, mint egy kabaré.
fáncsi28 2016 aug. 03. - 16:57:56
(26370/30315)
Egyetértek az alapítványt illetõen, a forgatókönyv íróknak megint elgurult a gyógyszere. Mennyire hihetõ, hogy valaki mobilon felhív egy céget, elcsicsergi, hogy õ Berényi Ágika a "tököm tudja alapítvány" fõnöke, és kéri szépen, hogy egy nagyobb összeggel támogassa a hívott fél az alapítványát, mert már mások is támogatták? Az életben ez leginkább úgy zajlik szerintem, bár nem vagyok üzletember, hogy az alapítvány vezetõje személyesen felkeresi azt, akitõl nagy összegû támogatást vár, elõterjeszt egy üzleti tervet, és aztán vagy lesz a dologból valami, vagy nem. És amikor már megvan a konkrét támogatói kör, esetleg szervez egy elegánsabb nyitópartit, de semmiképp se 5-6 embernek egy lepukkant bisztróban. Szóval ez megint nagyon fapados megoldás volt.
A másik észrevételem, ami nem fontos, csak jó mosolyogtam rajta, az a kabátcsere volt. Nem megsértve Nyáry Diát, de azért azt látjuk, hogy minimum egy, de inkább két ruhamérettel nagyobb, mint a Natasát játszó lány. Ehhez képest mindkettõjükön tökéletesen állt a kabátka...
Csupa életszerû dolog...
Juliról már tényleg ne is beszéljünk, aki most behúzta a harmadik strigulát a Berényi fúkat illetõen. Szegény Zoltán, ha ezt megérhette volna, és õ is bekerülhetett volna Juliska trófea gyûjteményébe... :-)
2/10
nikato 2016 aug. 03. - 15:01:24 2/10
(26369/30315)
Gyermek alapítvány pszichológus nélkül-Építészeti Kft. építész nélkül. Az nem baj? :D
abisztriczky 2016 aug. 03. - 09:48:35
(26368/30315)
És Juli még mindig játsza az áldozat, megcsalt nõ szerepét! Elképesztõ!
2/10
nikato 2016 aug. 01. - 16:41:18 2/10
(26367/30315)
Ez a Lux Ádám is jól megöregedett. :)
a.dani0227@gmail.com 2016 aug. 01. - 10:10:53 Előzmény fo.ma
(26366/30315)
Biztos ugyanaz a stáb csinálja mint anno a Mónika Show-t (béke fogaira :) ) majd jönnek idõvel a fogatlanok is.
2/10
nikato 2016 júl. 30. - 13:10:17 2/10 Előzmény fo.ma
(26365/30315)
Lehet, hogy hétköznapi embereknek akarják õket mutatni. Viszont, ha így van otthonra felvehetnének melegítõt, nem kéne mindig kis kosztümben és öltönyben lenni. A frizurákon is változtathatnának gyakrabban. Alíznak amióta bekerült a sorozatba, rövid besütött haja volt, most elkezdték befonogatni. De valahogy így sem az igazi. Juli haja a legborzalmasabb az egész sorozatban. Na, meg Gizi ruhái.
fo.ma 2016 júl. 30. - 07:51:45
(26364/30315)
Elnéztem tegnap ezeket a színészeket ebben az évek óta futó, állítólag népszerû sorozatban, te jó ég, a kusza, sárga fogaikkal, a kóc, mosatlan, fésületlen hajukkal... egyik-másik olyan elhanyagolt, hogy kifejezetten gusztustalan! Ott van Laci, tán életében nem mosott fogat. Sajnálja a pénzt a fogkefére és a fodrászra is. Mikor volt ennek rendesen levágva a haja? A másik, Attila, aki a haját ugyan rendben tartja, de azok a sárga, lepedékes szörnyû fogai... a képernyõ elõtt érzem a bûzös leheletét! Brrrrrr. Aztán Bözsi néni! Na õ megint a se fodrász, se fogász kategória. RÉMES!!! És Rékasi Károly és az õ legalább 30 éves elsárgult nejlon fogai! Hihetetlenül kiábrándító és gyomorforgató!
fáncsi28 2016 júl. 28. - 10:12:25
(26363/30315)
Ez a tegnapi rész megint egy agyrém volt.
Aliz és Vili bácsi a szobában vajákoskodnak, Rudi és Krisztián a Rózsában verik a vélt zaklatót, ezenközben a Parkinson kóros öregasszony megy a létrára ablakot pucolni. Szép kis család. Talán a fiatalok besegíthettek volna. Egyébként elõre tudható volt, hogy ez lesz, hogy Bözsi leesik a létráról.
És ha már a zaklató... Annak idején Emília csak látta ezt a Sallait, tehát azt is láthatta, hogy ez a fószer (akit Lux Ádám játszik) nem a zaklatója. Talán ezt közölhette volna Zsolttal és a kis különítményével is.
fáncsi28 2016 júl. 25. - 08:24:26
(26362/30315)
Juliból sikerült egy elmebeteg sárkányt csinálni. Szilárd meggyõzõdése, hogy mostantól õ vezényli a parádét, és mindenki úgy ugrál, ahogy õ fütyül. Remélem, nem sokáig lesz így, és Attila nyakon vágja egy péklapáttal vagy egy serpenyõvel. Szerencsére már végre kezd visszaszólni a hisztigépnek. A helyében már rég otthagytam volna Juliskát a hülye drogos kölkével, csak persze akkor Máté inná meg a levét az egésznek.
Egyébként meg Juli volt az, aki azt mondta, hogy a gyerekek miatt maradjanak együtt, meg tegyenek úgy, mintha normális család lennének (mintha a gyereket be lehetne csapni), ehhez képest õ volt az, aki egy tetves kártyapartira se volt képes leülni Attilával Máté kedvéért.
NewZoo 2016 júl. 23. - 13:49:33
(26361/30315)
Telefonról kiváló hibákkal örvendeztettem
meg mindannyiunkat! :D Súlyos...
A sorozat mellékhatása! 8-)
Jó BK-mentes hétvégét!
NewZoo 2016 júl. 23. - 13:46:11
(26360/30315)
Telefonról kiváló hibákkal örvendeztettem
meg mindannyiunkat! :D Súlyos...
A sorozat mellékhatása! 8-)
Jó BK-mentes hétvégét!
NewZoo 2016 júl. 23. - 13:39:53
(26359/30315)
Egyetértek. Juli, pff... összeírhatnák Attilát Nórával, mert ök IQ-faktor szinten, meg képileg is összeillenek, oszt mindegyiknek alacsonyszintû párja van...
Miki, meg Juis, mindkettõ jellemtelen, gerincdonorra váró példányok.
NewZoo 2016 júl. 23. - 13:34:58
(26358/30315)
Télleg írják már ki ezt a nyegle, kretén petit!!!!!!!!!!
A butaságát ne ragassza má át másokra! Nem igaz, hogy mást nem zavar - eleve felesleges idióta..
A matektanár, meg nagyon nem bomba csaj.. Isten bocsássa meg, de inkább csunyus.,.. vakok ezek?!
Aliz a béna pizsamafelsõiben, meg a nyakig farmerjában - amihez külön gratula az ízléstelen jelmezesnek - egy ilyen primitív lénynek könyörögne a rosseb!
Agyhalott Aliz ostoba Petihez való.
Együtt elmehetnének abba a bánatos ....ába!
Amikor peti megjelenij, az alkergiám aktíválódik, aliz sújosbítja...
pneklara 2016 júl. 23. - 11:14:16
(26357/30315)
Végre Attila kezd tökösen viselkedni! Miért tûri annak a totálkáros drogosnak a sértéseit, meg a jellemtelen generális asszonynak a magas lóról való beszólásait? Látni kellett Julika arcát, hogy elkerekedett a szeme, hogy visszakapta a stílust.Attila helyében otthagynám a bagázst és beköltöznék Nórához.
Marika néni 2016 júl. 22. - 13:30:31
(26356/30315)
Kanca Julcsának nem sokáig viszketett, hamar megvakartatja Mikivel. És még õ van felháborodva Attila félrelépése miatt.
asdfg86 2016 júl. 22. - 13:03:24
(26355/30315)
Valóban elég bénára sikeredett a jelenet,amiben Bence sírt,közben meg látni lehetett, hogy halál nyugodtan cumizott :) Na meg még ekkora hülyeséget, hogy egyszer megütötte magát egy csörgõvel és azóta fél tõle :D :D :D Gondolom nem ugyan olyan csörgõt vett, mint amivel megütötte magát. Na de kérem egy 5 hónapos gyerekben ilyenek nem maradnak meg. Az én fiam is megüötte már magát játékkal véletlenül,de azóta is piszkálgatja.

Na a másik: Nóra meg Miki nem tudtak kijönni. Hamarabb jutott eszükbe a lazító,minthogy leszedjék vagy lerúgják azt a 2 db deszkát ami az ablakon volt. Még üveg sem volt benne csak az a 2 deszka :D
Berényi Miki 2016 júl. 22. - 12:37:58
(26354/30315)
Ez a bravúr már csak a Zsuzsának sikerülhet, ha vissza jönne kb. 40 részre és ezalatt mind Attila, mind Miki karjaiban találná magát...Ha jól emlékszem õ és Miki sosem voltak együtt (nem is értem ez hogy maradhatott ki....).
2/10
nikato 2016 júl. 22. - 12:22:29 2/10
(26353/30315)
Én azt hittem régebbi szereplõ fog visszatérni! A helyszín valóban csodálatos volt!!!
fáncsi28 2016 júl. 22. - 08:34:40
(26352/30315)
Két napig tolta a promót az rtl a 8000. adásra, de kár volt. Sikerült a jubileumra még saját magukat is alulmúlniuk. Annyira szétesett, életszerûtlen volt az egész, amennyire csak lehetett. Eleve ki hiszi el, hogy egyik este kitalálják, hogy másnap meglepetésbuli vidéken, és lám, másnap délelõtt már sátrak, asztalok, irdatlan mennyiségû kaja varázsolódik.
A szereplõk nagy része csak azért volt ott, hogy benne legyen a 8000-ikben, mert szerepük semmi. Kódorogtak, zabáltak, volt aki hol egyik, hol másik asztalnál tûnt fel, de mindig tele tányér volt elõtte. Peti ámokfutása a kamerával röhejes volt, mint ahogy Zsófi "szuperanyukázása" is. Megjegyzem szép volt, amikor bejátszották, hogy a gyerek sír, közben pedig mutatták az arcocskáját, és nyugodtan cumizgatott, eszében nem volt sírni.
Na és végére a nagy poén: Juliska begyûjtötte a harmadik Berényi fiút is. Nekem is az jutott eszembe, amit már valaki leírt, kár, hogy Zoli már nem él, mert akkor lenne teljes a gyûjtemény. Eddig is röhejes volt a nagy hisztije Attilával és Nórával szemben, de innentõl már minden szava és tette hiteltelen.
Több riport volt a producerrel, aki egy igen csak nagyarcú embernek látszik. Ajánlom neki, hogy olvasson néha kommenteket, mindjárt nem lesz õszinte a mosolya. És ha lehet, olvastassa el a hozzászólásokat a forgatókönyv íróival is.
garamba 2016 júl. 21. - 23:21:34
(26351/30315)
Jó lett a 8000. rész, kár, hogy nagyon kiszámítható volt, már rég rájöttem, hogy Miki meg Juli összejönnek. Mindegyik Berényi fivér kell neki, csoda hogy Zolit még nem ásta ki a sírból egy menetre! Miki-Nóra sufnis beragadása is várható volt... De ettõl függetlenül tök szép volt a helyszín, merre van ez a tó? :)
pneklara 2016 júl. 21. - 20:12:47
(26350/30315)
Rendszeresen nézzük, ezért nem illene savazni õket, de valóban rémesek a karakterek. Nem tudom, egy családban ki tûrné el a Peti stílusát? Nyegle here, és a játékmódja is egy idegbajos figura. Az anyja olyan, mint a pokróc, akarnok, erõszakos, álnok, még összejön ez Miklóssal is, aztán a körtánc a végére ér, mindenki visszatér az eredeti párjához.Vagy Linduska jön haza a kis csokibébivel, vagy kutya jön a sorozatba, mert e kettõ már félsiker a jövõhöz:)
pneklara 2016 júl. 21. - 16:09:18
(26349/30315)
Én is gondoltam már, hogy üres kocsit toligál az a két meglett ember, de másban annyira adnának a produkciónál a látszatra, pont ebben ilyen lazák, hogy gyerekkocsiban van éjjel-nappal a kiskõc a lakásban is???Mit mond a szakmai tanácsadó? Vagy a következõ részben már futóbiciklit adnak alá?
NewZoo 2016 júl. 21. - 12:07:02
(26348/30315)
Ádám jelenléte lassan okafogyott.. melegnek "kellene" lennie, sem.a mozgása, sem a játéke/mimikája, nem heteró, brr! Ez sem fejlõdik. A matektanárcsaj, meg kicsit sem vonzó, de Ádika mimek is ugat bele egy kissrác dolgába? Annyira szánalmas...
(De Petinél, meg az ostoba irritatív nyúzott anyjánál nem rosszabb!)
Bözsimama mártírszakon végzett, buta káráló vénasszony, reménytelen...
Hanna karaktere személyiségtotoruláson ment keresztül?! Azzal a felesleges kretén Petivel toleráns, míg egykori barátnõjével szemét?
Valahogy nem logikus, persze a rendezés, meg a producerek nem sok teret ad az íróknak, õk a felelõsek.
Namindegy, ezek úgysem kíváncsiak a véleményünkre... :-@
2/10
nikato 2016 júl. 20. - 22:56:02 2/10
(26347/30315)
Könnyû 8000. adásnak lenni, amikor egy epizód 15 perces kb. XD 2 együtt fél óra sincs, és még 15 perc reklám is van köztük. (Szerencsére nem a tv-ben nézem.)
pneklara 2016 júl. 20. - 21:23:45
(26346/30315)
Fel kellene már világosítani Tóbiást, hogy vegye már ki azt a kisgyereket a kocsiból! Mióta megszületett, azóta kocsiban tartják éjjel-nappal azt az árva gyereket. Lassan járni fog, hát így nem biztosított a mozgásfejlõdése! Nem telik a produkciónak egy rácsos kiságyra?
charles58 2016 júl. 20. - 12:35:28
(26345/30315)
A villát Ági csalta ki Klaudiától zsarolással. Klaudia ráíratta Ágira "szabályos" szerzõdéssel. Ági pedig féláron eladta Hannának. Zsófinak tehát semmi joga nincs a villához. Papíron az már Hannáé és annak adja, akinek akarja. A "cicaharc" azonban tetszett. A buzivonalat igazán megszüntethetnék már, mert nagyon zavaró. Melegtóbi úgy viselkedik, mint egy hisztis p...a. /Lehet, hogy megjött neki?/
2/10
nikato 2016 júl. 20. - 11:04:24 2/10
(26344/30315)
Az engem is felháborított! Zsófit illetné meg a villa! Nemhogy Tóbiást, de még Hannát sem illetné meg, hisz' Hanna apja végül el sem vette Claudiát, mert meghalt az esküvõ elõtt, szóval még csak nem is a mostohalánya. (Én így emlékszem.) Szóval nem tudom mi joga van a villához. De hát már az is egy átjáró ház. :D Jobb lenne, ha Claudia eladná.
2/10
nikato 2016 júl. 20. - 09:37:45 2/10
(26343/30315)
Zsófiéknak a közös gyerek miatt most a Bence 18 éves koráig együtt kell majd élniük? Ezért butaság szerelem nélkül gyereket vállalni, mert aztán meg kell rajta osztozni. Stellára meg miért mondják, hogy "Kicsi", nem is olyan kicsi, már lehet vagy 12. Majd biztos Giziék lesznek a nevelõszülõk. A vége tényleg legalja volt.
NewZoo 2016 júl. 20. - 09:15:30
(26342/30315)
Petit üsse má el valaki!!!
Ez a kretén mindenkit összeken azzal a mentális ürülékkel, ami õt jellemzi.
Annyira visszataszító, 11 éves szinten visszamaradt kretén.. :-/
Ki a francot érdekel?!
Az életben is sok a barom, sajna azokat nem szabad kitörölni, legalább egy sorozat legirritálóbb kataktere hadd nyíródjon má ki!!
Ez volt rákos, volt minden, soha semmitõl nem változik. Ebbõl ember, már nem lesz. Likvidálják már, mert lassam elfogy az allergiagyógyszerem! :-B
abisztriczky 2016 júl. 19. - 20:33:36
(26341/30315)
***SPOILER***
Kivel verekedett Hanna az elõzetesben? A "partner" kilétét nem tudtam beazonosítani.
4/10
talpfaszamlalo 2016 júl. 19. - 14:50:51 4/10
(26340/30315)
A legnagyobb ribi címet sztem még mindig Zsófi tartja bár már évek óta nem nézem a sorozatot, de már akkor megvolt neki kb. mindenki a házból Vili bácsin kívül.
fáncsi28 2016 júl. 19. - 07:58:44
(26339/30315)
És nem csak Andrást csalták, hanem Nórát is. És nem csak egyszer, hanem hónapokon keresztül. Ehhez képest, amikor múltkor ezt Nóra megemlítette, még Julinak állt feljebb. Szánalmas.
abisztriczky 2016 júl. 17. - 20:32:06
(26338/30315)
És az milyen valóságos és milyen életszerû, hogy Juli egykori félrelépését meg sem említik!?? Juli hosszabb idõn át csalta Attilával Andrist, senki nem "emlékezteti" erre. Csak játsza a szentasszonyt Attilának meg Nórának is.
szevacica 2016 júl. 17. - 12:46:12 Előzmény nikato
(26337/30315)
Igazad van, hiszen Klaudiának csak egy lánya van, Juli. Szilvia az õ nagynénje és Zsófi anyja. Egyébként felettébb szomorúnak tartom, hogy ezekrõl a rokonokról (meg a Kertészekrõl is) szinte soha nem történik említés. Nem beszélnek telefonon, nem tudnak egymásról, nem emlegetik õket. Ez milyen valóságos már! Bár talán - sajnos - az életben is van ilyen...
asdfg86 2016 júl. 17. - 10:19:19
(26336/30315)
En még életemben ilyen csúf kisfiút nem láttam,mint aki Laci edzésére jár. Komolyan, hogyan találták meg?Nemhogy ránézni nem lehet arra a fura szájára, de még így hangsúlyozni .... :D Timike volt még nekem ennyire zavaró látvány.

Meddig fog még ez a sorozat tartani?Hihetetlen belegondolni, hogy az, aki épp akkor született,mikor a sorozat indult,már érettségizik. Réges rég abba kellett volna hagyni. Mikor lesz vége?Míg Luca nem lép Bözsi mama helyére és õ lesz a morgós nyugdjas?
2/10
nikato 2016 júl. 16. - 13:42:08 2/10
(26335/30315)
Off.: Azt hiszem az edzõteremben Növény Norbert figurájának a barátnõjét alakította (Mérai K.). De annyira nem figyeltem, mert ezeket a részeket már nem szerettem a Kisvárosban. Off. vége
2/10
nikato 2016 júl. 16. - 13:41:03 2/10
(26334/30315)
Én azt néztem, hogy Hullan Zsuzsa mennyire hasonlít Mérai Katira. De Õ Claudia húgát alakította a BK-ban.
szevacica 2016 júl. 16. - 11:59:52
(26333/30315)
A Kisvárost én is néztem (pedig az utolsó részeket már eléggé untam), de Mérai Katalint nem véltem felfedezni. Viszont egy másik régi B.K.-szereplõt igen, mégpedig a fent említett színésznõ által megszemélyesített Berényi Júlia húgát játszó Hullan Zsuzsát. Üdv.!
2/10
nikato 2016 júl. 15. - 21:52:20 2/10
(26332/30315)
Hanna haja nem tudom régen miért tetszett annyi embernek, szénaboglya volt. Ahogy az újságban volt, rövid kiegyenesítettel, nekem az jött be. Most Soma Mama-Gésás. :D

Tóbiás tényleg szuszog, nem tudja, hogy vegye a levegõt egyes mondatok között.

Mérai Katalint (Juli) pár hete láttam a Kisvárosban, hosszú lófarokban volt a szõke haja és erõsen ki volt sminkelve, ugye akkor még a 20-as éveiben járt. Jól állt neki az erõs smink. Persze nem ez kell, hogy egy embert felépítsen. De lehet, hogy egy tv-ben szereplõ embernek jót tenne. Fõleg, ha leélt 40-esnek néz ki.

Ági mibõl él, ez engem is elgondolkodtatott. De mindig ott lyukadok ki, hogy eleve gazdag, így dolgoznia sem kell/kéne.
fáncsi28 2016 júl. 15. - 17:51:03
(26331/30315)
Ahogy mondani szokták, ha egy pisztoly megjelenik egy filmben vagy színdarabban, az elõbb-utóbb el fog sülni. Így amikor Rudi mondta, hogy még egy krém van fent a lakásban, azonnal lehetett tudni, hogy ebbõl még baj lesz, sõt azt is, hogy nem Zsolt lesz tõle ótvaros... :-)
Most komolyan az egész városban ez az egyetlen ügyvéd van, ez a Petrik Gedeon? Tiszta röhej.
NewZoo 2016 júl. 15. - 12:51:47
(26330/30315)
:D :D höhhöhh! Vazeg, ez Gy.P-anyag már!
Ádám hiteles b*znyák lett volna, az egész csávón semmi sincs a helyén! :D
Kristóf a nyakára nõtt hajával és tényleg olyan gusztustalan fejû, hogy olyat is belelátni, amire q..vára nem vagyunk kíváncsiak! :-@
Hanna karakterét is hogy elszúrták...
Jájmór.. elõszedték a két darab ügyvédbõl az egyiket, a bájgúnárt? Bloáff...
2/10
nikato 2016 júl. 14. - 21:44:02 2/10
(26329/30315)
Ádámot kellett volna a hombár szerepre alkalmazni. :D Régi részek mennyivel jobbak voltak, már tényleg nem tudnak semmi jót kitalálni. A Szomszédokat ötvenszeri ismétlésre is meg lehet nézni, még mindig nagyot üt. :D Ott voltak kültéri helyszínek is, szabadott híres zenéket bejátszani.... stb..... stb.....
2/10
nikato 2016 júl. 14. - 17:04:20 2/10
(26328/30315)
Hihetetlen, hogy nem találnak a castingon tehetséges kisgyereket!! Ez a kis focista, olyan, mintha olvasná végig a szöveget, jól bemagolta szerintem. Ráadásul beszédhibás is............
NewZoo 2016 júl. 14. - 13:45:58
(26327/30315)
Egyetértek!
Én ilyen buta, lehasznált kettõsmércés "libatyúk" után nem tepernék, mint Lepukkadt Julcsa...
Nem értem Attila minek kapar ezután;
sz@r anya, nyúzott, korlátolt, inkorrekt, Attilához klasszisokkal jobb való, pl.bárki, akinek agya is van és nem igénytelen. (Utóbbi ugye a tehetségtelen sztájlisztok hibája is, de ennek nõnek pl. akkora háta van, mint egy teniszpálya, vastagderekú, gyomros, nyilvám nem tartja karban magát - tehát a müvéiszõ pont ugyanannyira igénytelen.. brr.. meglátom és elfutok. Bottal sem nyúlnék hozzá, nemhogy gyönyörûnek nevezzem és aláznám magam. (-)
Aliz után, meg szerintem kb. senki nem teperne, max egyéjszakára való az ostoba liba.. a csóka, aki ilyenbe beleszeret, annak gratulálok!
Novákprojektet kitárgyaltuk, ezeknek gyerek?!
A melegfeszkó szitut illetõen egyre inkább Zsófinak drukkolok, mert legalább felismerte, hogy baj volt. (Az, hogy egy cetli nélkül ment el, az is az állapota miatt volt.)
Az a horrorarcú Tóbi, meg nsgyon elfelejti, mennyire mellette volt Zsófi... de úgy volt buta ötlet ez az egész homo-hetero baba projekt, ahogy van.
Különben se kíváncsi senki az új kölkökre. Minek? Úgyis vidékre/külföldre kerülnek, vagy viselhetjük el a borzadályos fejlõdésképtelen "Mátékat"... az a Szinetár gyerek Bandika is mennyire siralmasan játszott!
Ám sajma mindegy, mert nem akarnak ezek nívót enelni, hiába véleményezünk itt! :-/ Evvan..
Marika néni 2016 júl. 14. - 08:21:37
(26326/30315)
Nahát! hogy p...-ba lehet egykét flakon sz...-ral egy köteg pénzt keresni?
NewZoo 2016 júl. 13. - 12:43:13
(26325/30315)
"Emili" a varánuszfejû csapás! :D
A tehetségtelen csücsöri kölköt hol szedték össze?!
Juli mé nem hagyja a πchába Attila?
Buta, randa, eddig se volt egy erkölcsi mintakép, de már annyira visszataszító...
A buzgó Tóbi visszavehetne, anyajogot támogat a családjog és nem a melegbüszkeség csudapárt! (-)
Nobák mi a tököt akar edzõsködni, önmegvalósít negatív IQ-val..
Biztos a zártosztályon írják a részeket...
(Ostoba Böske, Liba Aliz, Felesleges Kretén Peti - ezeket a borzalmas egyedeket érje mán utol a vég!!)
A kis psziholeányka nagyon is jól mondta el a problémát - a buta tyúkanyó muterja az oka kb. mindennek..
dedeeje 2016 júl. 13. - 10:30:19
(26324/30315)
Ha jól emlékszem, Béla bácsi Nóránál lakott egy darabig, amíg le nem buktak Gézával a pénznyomó biznisszel.
szevacica 2016 júl. 12. - 19:39:46
(26323/30315)
Stella Juliska cellatársának a kislánya... megígérte neki, hogy megkeresi és átadja anyu üzenetét. Szerintem õ is be fog költözni a gumilakásba.
kókler vélemény 2016 júl. 11. - 19:11:15
(26322/30315)
ez a kommunában élõ kis csapatnak a kútja kiszáradt és pár kilométeröl hordták a vizet ,természetesen ingyen mert nekik jár .
önellátó gazdaság es csak 1 kútjuk volt,ahahaha.
Nórika ha a kft tönkre megy sok ember elveszti az állását ,de ez nem számít .
Bözsi elején kedveltem egy kedves öreglány volt ,már jó ideje teljesen meghülyült ,olyan lett mint Magdi anyus volt.
az összes csajról csak rosszat tudok írni.és általában ilyen az összes sorozat.
Ágnes kicsinyes sz*rságaival húzhatna már a francba.
1998-ban indult lehet hogy el kellene gondolkozni rajta mit is kezdjenek a sorozattal lehet hogy kezd kifulladni ,mindenki mindenkivel összefekszik eddig Zsófi volt az aktuális maca most Hanna lett ugyanaz .
fáncsi28 2016 júl. 10. - 09:33:54
(26321/30315)
Azt értem, hogy tele akarják rakni a sorozatot szociális és társadalmi kérdésekkel, problémákkal, de ezt a vizes témát mégse értem. Mert ugye eddig a népek ott a tanyán tök ingyen használták a vizet, fõztek, mostak, mosakodtak, öntözték a növényeket, itatták az állatokat stb. Most ha jól értem, ugyanez lenne, csak még vezetéket is kapnának hozzá. De amit nem értek, az az ingyen. Ugyanis a vízért tudtommal fizetni kell mindenkinek. Én legalábbis fizetek jó bátran, és gondolom, más is így van ezzel. Akkor miért is kell ezeknek az embereknek ingyen adni a vizet?
A másik, amit a sorozat eleje óta nem értek, és bár semmiség, de mégis kíváncsi vagyok rá, hogy miért van, az az, hogy amint valaki bemegy valahová, rögtön megkérdezik, hogy kér-e inni, vagy ha egyedül megy be a lakásába, egybõl inni kezd. Nem alkoholt, hanem vizet, üdítõt. Ezzel a folyadékbevitel hasznosságára akarják felhívni a figyelmet, vagy mi?
pneklara 2016 júl. 09. - 16:19:35
(26320/30315)
Gondolom, hogy szerzõdtettek új forg.könyv írókat, akik figyelik a napi sajtót, és aktualitásokat akarnak behozni, csak az a baj, hogy a régi szereplõkkel, karakterekkel. Így minden a feje tetejére áll, mindenki átfordul önmagán. De az is igaz, hogy aki nem változik, az meg unalmassá, kiszámíthatóvá válik. A varánusz:) családtól kezdetben lehidaltam, de mára megkedveltem õket.Diploma ide, vagy oda - esendõk, szerencsétlenek. Engem Juli akaszt ki, ki viseli el sokáig ezt a durva, nagyképû posztót, nem hiteles, hogy egy eddigi alázatos, akkor is kopog, ha kifele megy az ajtón nõbõl a börtön ilyen nyegleót farag. Ágica is a lehervadhatatlan vitriolos mosolyával. Hû de utálom.Mikor is lesz a következõ rész, és elmennek-e nyári szabadságra?:))Remélem, nem:)
fáncsi28 2016 júl. 08. - 14:49:42
(26319/30315)
Ugye, hogy ugye? Nekem is ezen akadt fenn a szemem. Gyakorlatilag Pesten bárhol lehetett volna, de nem, pont ott volt, ahová ezek a buxák mentek.
És még mindig nem tudok rájönni, hogy ezek testületileg mibõl élnek? Egyik se dolgozik, tengenek, lengenek, egymást piszkálják, mégis havonta új ruhatára van a nõi szereplõknek (gondolom, épp az aktuális szponzor ruháit és ékszereit hordják). Petike is mibõl él és fõleg mibõl veszi rendszeresen a drogot?
Olyan szinten zuhan ez a sorozat, hogy hihetetlen. Ne kérdezzétek, miért nézem, mert néha már magam se tudom. :-)
De az biztos, hogy a kommentek sokkal szórakoztatóbbak, mint maga a sorozat. :-))
NewZoo 2016 júl. 08. - 12:14:05
(26318/30315)
Peti.. (ezt a nevet megutáltatták ezzel a szerencsétlen, istoba visszataszító karakterrel...) ki kéne nyírnia magát.. annyira felesleges, kit érdekel?!
Ha ilyet ismernék,.kerúlném! Buta, gyerekes -óvodás szintû!!! - igaza van a pszicho kiscsajnak! Az anyja, egy buta irritáló, lepukkadt nõ.. már akkor elba...ták,.amikor Nórát elhagyta Attila ezért... (?) Egy csinos okos nõt, egy rossz alskú, nyúzott, ám ostoba majomszereretben görcsölõ luvnyáért....
Mindegyik férjét csalta, csak az idióta zenészt nem, attól vannak a borzalmas kölkei.
Vanda legalább szép,, de nnak is jó sz@r személyiséget írtak ezek az egyszerûek..
Ezt a Bözsit meg a butaság szobra-Alizt, Petivel együtt, mondjuk elcsaphatná egy kamion...
A varánuszgyík dokornõt sem értem, minek hozták be... (-)
Minta egyre agyatlabbak lennének az alkotók..
pneklara 2016 júl. 08. - 11:06:36
(26317/30315)
Itt minden szereplõ kifordult önmagából.Az öreglány viselkedése idegesítõ. Szeszélyes, rosszindulatú.Zsolt egy kiégett, ingerült pasi, valószínû a magánéleti gondjai miatt képtelen a régi csibész, vagány szerepét hozni. Idegesítõ. Juli is kifordult az õsanya szerepébõl, terminátor maffiózó lett. A lácsu ura mikor fog visszatérni Nórához? Ez a Péter bicskanyitogató lett. Olyan, mint egy túlhevített kukta, bármelyik percben robbanhat ez az ideggörcs. Talán most annyi neki, kiírják a sorozatból. Megint rendezhetnének egy aktuális temetést, ahova jöhetne Claudia, a Peti testvére, megtarthatnák az évi dzsemborit a stáb összes mostani és volt tagja számára. Érdekes, hogy tk. nincs egy szerethetõ figura a sorozatban és mégis nézzük. Jó idõpontban van: se elõtte, sem utána semmi csábító.
4/10
talpfaszamlalo 2016 júl. 07. - 07:06:35 4/10
(26316/30315)
Zsófi mindig is egy üresfejû plázap*csa volt. De mi a fészkes fenének akart gyereket? Ilyen felelõtlen embernek mint õ nem való, a gyerek nem egy plüssmackó, amit ha megunok kidobom vagy felrakom a polcra és leveszem mikor épp kedvem van hozzá.

Julcsa meg igen gyorsan elfelejtette mikor Attilával ment a padlásra, ment serényen ráadásul már akkor javában kufircoltak mikor hozzáment Andráshoz