3/10
Kuttyánszki márc. 15. 08:57:18 3/10
(30054/30454)

Innentől vajon meddig kell ( OK, tudom, nem KELL... :D ) a ku_valiz nyüsszögését elviselni?!...
Na és mint mindig, most is a nyúl viszi a puskát: töpörtyű leányka (Luca) rendszeresen kioszt felnőtteket, férfit, - most odaáll Bájádám elé, hogy mekkora szemét,..stb..

3/10
Kuttyánszki márc. 15. 08:48:28 3/10
(30053/30454)
Még most is keresem az agyam.... a tegnapi sok baromság, az élen a

[spoiler] .... a tegnapi sok baromság, az élen a
Zsufi diadalmas , drámai nagyjelenetével.. Röhögőgörcs, vagy /és hányinger, ahogy az a "tüntetés" zajlott!. Eleve Barta adta be a válópert, ő mondta ki, hogy elválunk...akkor a ribi
majd belepusztult!, - leginkább a sértett hiúságába. Itt pedig előadta a királynőt. aki ítélkezik, dönt és övé az utolsó szó! XDXDXD Jóég, mekkora ripacs alakítás volt!
...és ahogy rávarrja magát Májkl-ra,..az meg a másik! :p :p (/spoiler]
Tiszakavicska márc. 14. 22:12:42
(30052/30454)
Milyen építkezés az, ahol bárki emberfia sétafikálhat, ücsöröghet, dumcsizhat? Aki nem ott dolgozik, mit keres ott? Egy védősisak és szabad az átjárás?
Patrick Macnee márc. 14. 08:45:28 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30051/30454)
Ennyi..állandóan savazza Kriszt, meg ilyen meg olyan..aztán meg mégis megdöglik érte..xD Nincsenek együtt Enci punci hülyeségei miatt, ergo köze nincs hozzá kivel, mit csinál Krisz. Tegnapi részben is h elmarta maga mellől, mikor segíteni akart neki lemosni a köcsög ikrek falfirkáját.🤷‍♂️😡
grizlee13 márc. 14. 08:42:01 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30050/30454)
De még bement oda egy néni is mikor ott voltak hárman. Valami koedukált wc lehet ez :D
grizlee13 márc. 14. 08:41:15 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30049/30454)
Bözsi múltkor már tegezte Vilmost vagy csak én néztem be? Mostmár megint magázza :D
a.dani0227@gmail.com márc. 13. 23:58:25 Előzmény Patrick Macnee
(30048/30454)

Milyen jogon kéri számon a fiú WC-be berontva Krisztiánt?
Anno ezt is elemzgettük és hát semmi értelmes választ nem találtunk

"Ez jó kérdés. Krisztiánhoz elvileg semmi köze, az Aliz a kolléganője és a Hímringyó sem a rokona. Tényleg, mi a fasz köze volt ahhoz, hogy a Krisztián megdöngette Alizt?
(Azért mert ő nem hagyja magát, úgy gondolta, hogy akkor a Krisztián szüzességet fogad elkeseredésében?)

Már azt sem értettem, miért megy a férfi klozetbe a Krisztián után (úgy tudom, nyilvános helyeken van egy olyan illemszabály, hogy nők a férfi klozetbe és férfiak a női klozetbe nem mennek be.) És mi van, ha egy vendég pasi pont az uborkáját csavarja ki premier plánban, amikor benyit? Azt mondja bocs?

Viszont a hiszti ("gyere ki, mert ha he nem bemegyek én"), meg utána az a számonkérés teljesen érthetetlen volt - lényegében egy idegentől. Azt nem értem, hogy a Krisztián meg az Aliz miért íjedtek meg tőle, miért nem az volt a reakciójuk, hogy "közöd, vazze?"

De a legjobban a szegény öreg csávót sajnáltam, aki majd beszart (a szó szoros értelmében), mert a két elmeroggyant liba pont a férfi klozetben tartották szükségesnek megbeszélni az Aliz nemi életét...:))
"

a.dani0227@gmail.com márc. 13. 23:53:12
(30047/30454)

Laci megint hülye kifizeti a büntit mindenki helyett? Mert különben nem vásárolnak a boltban? Úgyiwselunták volna pár nap után miért kéne neki fizetni, nem ő szabálytalankodott amiért bünti járt.

Hogy is van ez a bojkott??

Anno:

Fabajszú kitalálta hogy nem vásárolnak a kisboltban, Lacafasza had menjen tönkre, de viszont ha nincs bevétel és elküldi Bözsit, az egyik bojkott szervezőt akkor Lacafasza a szarember?
Hol a lófaszba élnek ezek.
Egy vállalkozó azt kergeri elsőnek a halál faszára aki szervez egy sztrájkot (márpedig ez sztrájk a javából).
És akkor van képe védekezően átölelni Bözsit, és rámordulni a tulajra, hogy miért forgatja a fejében hogy az egyik sztrájkszervezőt elküldi.
Hát nem küldöm el bazmeg csak nem fizetek neki, mert nincs bevétel, nincs kess bazmeg, mit nem ért ezen a fabajszú?

A legszebb meg az volt mikor meglepődött hogy ők hozzák vissza azokat a vevőket akiket elszerveztek a kisboltból?
Hát naná bazmeg ... hát ki mondta hogy ne vásároljanak ott. Lacafasza vagy Gizmó?
Most azt kell mondani hogy vásároljanak mert Lacafasza nem fizeti ki a büntit.
Mit képzelnek?? Hogy kifizeti és mégis marad a "sztrájk"?

Komolyan mondom az eszem áll meg ahogy a Mátyás király téren a munkáltató-munkavállaló viszonyt értelmezik.
Alíz nem hajlandó dolgozni, sértegeti gyalázza a főnökét, a bolti alkalmazott a tulaj ellen szervezkedik. A munkáltatónak meg kuss.

Patrick Macnee márc. 13. 22:33:34
(30046/30454)
Enikőt verje meg vki lécci..olyan nyomi h az már fáj..a ,,kaszatibi' ikreket is gyepálják el..AZONNAL!!!!!!!!!!!!!👊😡
Patrick Macnee márc. 13. 22:31:33
(30045/30454)
Persze, mert így megy ez, ahogy Gizike meg Lacika elképzeli..ezt is odaírunk, azt is odaírunk, és a biztosító meg perkál simán..édes Istenem..🥴Attis meg naccsasszony megint szemétkedik, de majd Májkül lesz a rossz, ha megint elintézi vmelyik álszent patkányt..😡