abisztriczky 2016 júl. 06. - 20:34:38
(26315/30315)
Arról is nagyon elfelejtkeztek, hogy annak idején Juli mit tett Andrissal, megcsalta a jelenlegi férjével, ráadásul nem csak egy kis félrelépés volt, hanem hosszabb ideig tartott! Most meg Juli úgy teremti le az urát meg Nórát, mintha Õ lenne az ártatlanság mintaszobra!
vendus 2016 júl. 06. - 16:32:33 Előzmény kikérdi
(26314/30315)
Az Ozonetwork utazó és a világot bemutató munkatársa.
NewZoo 2016 júl. 06. - 13:18:19
(26313/30315)
L nézést kérek, a melléütésekért, atelefonom a ludas! ;)
NewZoo 2016 júl. 06. - 13:13:14
(26312/30315)
Bakker... megfogadtam, hogy nem írok többet, ee...
Annyira irritál a nulla agyú Aliz, ki a f.. könyörögne egy ostoba semnire se jó libának, aki rossz anya, egysejtû, és mindig valami zûrt gerjeszt?!
A meleg vonalból, meg szerintem ennyi épp több, mint elég... egyszer volt egy kerekes székes nõ, akivel a setétagyú Novákot írták óssze - az kb. 2 hetet vokt a sorozatban... ennyi esélyegyenlõség ölég vót a stáb szerint...
Akkor a nyálasszájú hajastarkójú tûzoltó (brrr, ahogy az néz azzal a mazsola szemeivel...), meg a furán játszó Tóbi (mintha lenne épeszû anya, aki Tóbiásnak nevezi el a kólkit!!) is eltûnhetne, ge legalább a rûzoltó.. nem ajarok belegondolni, mit csinálnak, hogy vesztette el a szüzike a lányságát... nem vagyok homofób, vannak meleg ismerõseim, egy mûvész haver, meg egy orvos, de ez a nyálnyogás, nár túl közel hozza azt, amire többen nem vagyunk kíváncsiak . Amúgy mostanában nõnek fel az elsõ melegpárok gyerekei.. rengeteg lelki zavarral.. azt nem.hiszem,.hohy meg lehet szokni,.hogy az apáink, vagy anyáink hancúroznak.. (-) ez nem család.
Éljenek együtt,.örökölhessenek egymás után, stb. De a gyerek nem játék, nem önmegvalósításhiz való eszköz.. tudom, hogy sok rettenetes hetero szülõnél rosszabb, de ennek ellenére beteg, torz dolog ez a melegszülõség.. (persze ez az én véleményem.)
És ez a sok idõ, amit ez a cirkuszi produkció eltölt velük, a kezdeti szimpátiát ellemszenvvé gyúrta.
Az anyák szülés utáni depresszióját sajna még a normál családok sem veszik idõnként komolyan - ebben a kreált szituációban, még érthetõ is, mik borultak össze az anya lelkében/fejében.. más kérdés,.hogy úgy írták meg,.mintha Zsófi idióta lenne, és nem ismerné a telefont, vagy a netet, stb.
Szóval már eleget melegítettek!
Petit, nyúzott Julit, Alizt, meg pl. kiírhatnák fejlõdésképtelen fárasztó arakterek Nivákkal együtt, aki artikulálni se tud - csak azt má megszokta a nézõ..
Tegu 2016 júl. 05. - 18:01:09
(26311/30315)
A kutfuras nem olcso jatek am.
2/10
nikato 2016 júl. 04. - 22:54:54 2/10
(26310/30315)
Létezik még olyan falu, ahol nincs bevezetve a házba a víz?
Ádám nem tudta volna kivenni Zsófi kezébõl a babakocsit?
6/10
Futrinka 2016 júl. 04. - 21:01:33 6/10
(26309/30315)
Annyit kínlódnak ezzel a szerencsétlen kúttal: nem lehet a saját házuk mellett fúratni egy másikat?
2/10
nikato 2016 júl. 04. - 14:54:43 2/10
(26308/30315)
Mindenki unja már szerintem.. valami hihetetlen mennyire rossz az egész sztori!! Nem írt alá semmit, hogy le mond Bencérõl, és nem mehet a közelébe? Majd a bíróság biztos egy meleg párnak ítélné, nem? :D Eleve bolondság volt szülni, még fiatal, lett volna neki rendes párkapcsolatból is. Oké, filmsorozat. Az Alízos nagymama sztori is valóban fura! Még ha Irma át is venné Bözsi helyét Vili mellett, Alízék életében nem venné át a helyét. Alíz meg már van vagy 30, de úgy viselkedik, mint egy 14 éves. A villaátadásos történet is túl megy a normalitás határán. Lizát lecsukták már végre? Ezt sem mondják!
szevacica 2016 júl. 02. - 10:01:36
(26307/30315)
Igaz, hogy Claudiától "csalta ki", de Hanna lakott benne (fogalmam sincs, milyen jogcímen, talán Clau ráíratta?), Ági rúgta ki onnan.
6/10
Futrinka 2016 júl. 01. - 16:12:04 6/10
(26306/30315)
Lehet hogy kihagytam valamit, de nem értem, hogy Ági miért Hannára akarja rátukmálni a villát, mikor azt Klaudiától csalta ki. Nem Juli lenne az "örökös"?
Marika néni 2016 júl. 01. - 10:21:47
(26305/30315)
Bunkó Alíz kirohanása nagy észre vall, mért lenne neki nagymamája Irma, ha netán Bözsi mama ki is purcanna? Semmi köze Vili bához, legfeljebb elhúzhatna onnan pi...ba.
dr Pogány Ferenc 2016 jún. 29. - 16:08:31
(26304/30315)
A tegnapi adásban döbbenten hallottam, hogy az opera rajongó Ági barokk opera válogatást hallgatott (Zsolt bosszúságára), ezzel szemben Verdi Traviata-jából a Libiamo szólt. Szerkesztõk és szövegírók ! Hol vagytok ?
kikérdi 2016 jún. 29. - 12:32:28
(26303/30315)
Egyértelmû, hogy a sánta haveromat - akivel elõzõ este összevesztem - hívom, ha betörnek hozzám! A villa felajánlása, a vezeklés is már el lett felejtve. Csak a kavarás, mások összeugratása!!!
4/10
talpfaszamlalo 2016 jún. 28. - 22:24:15 4/10
(26302/30315)
Egyedül a tyúkeszû Julcsa tehet róla, hogy sittre került, nem kérte senki, hogy valljon be egy gyilkosságot, amit nem õ követett el. Ez a saját hülyesége volt, semmi más, és ha nem teszi biztosan nem csukták volna le.

Megaztán a való életben még így se biztos, elvégre azért nem úgy van ez ,hogy besétálok a rendõrséhre és elmondom ,hogy én lõttem le Kennedy-t és már visznek is le a fogdára. Elõtte azért nyomozgatni is szokás, pl. a merénylet idején élt-e még a delikvens, járhatott-e ott stb.
2/10
nikato 2016 jún. 28. - 09:16:49 2/10
(26301/30315)
Uhh....... nagyon rossz! Amúgy Bencét hány embernek adják még oda, mint valami tárgyat "adogatják". Ez a faluban csak egy kút van, fõzni, mosni, inni, fürdeni, ez képtelenség!
fáncsi28 2016 jún. 28. - 08:43:30
(26300/30315)
Csináljanak már valamit Petivel, mert az állandó visítozása baromi idegesítõ. Egyáltalán honnan a rossebbõl van ennek pénze drogra folyamatosan? És milyen elvonó az, ahol nem veszik észre, hogy az egyik beteg megszökött, és nem értesítik azonnal a családját? A két nagyon okos buxa meg... Az egyik újságírónak, a másik pszichológusnak hiszi magát, de annyi eszük nincs, hogy egy ilyen állapotban lévõ emberhez mentõt hívjanak.
A többi szál meg egyenesen nevetséges: Nóra földvásárlási mániája, miközben állítólag egy fillérje nincs még a megélhetésre se; Giziék örökbefogadása; a karibi epizódocska... Jajistenem! Hova hülyülnek még a forgatókönyv írók?
2/10
nikato 2016 jún. 24. - 08:06:31 2/10
(26299/30315)
Most Emilía anyjának miért kell odaköltöznie, amikor neki volt lakása? Natasa meg egyik percben a börtönben van pszichológus gyakorlaton, másik percben meg az 'anyukájától' kell engedélyt kérnie, hogy elköltözhessen? Vagy, hogy fiúval lakhasson? 18 év után kezdõdik a fõsuli.. nem??? Akkor meg mi köze az anyjának hozzá hova megy, ha már elmúlt 18?
szevacica 2016 jún. 23. - 08:52:16
(26298/30315)
Ráadásul nagyhirtelen hogy elfeledkezett a kislányáról, akiért pár hete még ölni is képes lett volna, most meg szóba sem kerül a gyerek, csak vigyorog folyamatosan meg évõdik a pasikkal, meg a legfõbb gondja, hogy 1. Alízékat kigolyózza a lakásból, meg harcoljon a pszichonénivel Zsoltika kegyeiért...
pneklara 2016 jún. 22. - 09:35:29
(26297/30315)
Ha már képtelenek befejezni ezt a mûsort, akkor legalább legyen nevetséges! Mikor befejeztem a velük való kapcsolatot, akkor rém unalmas volt. Csak annyi maradt meg bennem, hogy a fontos ügyvédnõ minden trauma következtében a fejéhez, homlokához kapkodott. Elég szegényes mûvészi kifejezõ eszköz. Most, hogy újra felvettem a fonalat, élvezem a frissítést.Tetszik a pszichológus nõ családjának szarkasztikus huzakodása. Berényi Ágika kígyótermészete is bejön. A "ha nem volna a két füle, a szája körbeérne" pszichopata tanár jelenetei is megnevettetnek. A régiek viszont kifulladtak: Laci, Miki, Vili, Juli, Nóra nem tudnak már mit kezdeni helyzetükkel. Peti nagyon unszimpatikus lett mára, de a legjobban Attilát utálom. De ennyi ismételt - mûsor kínálatban biztos lesz nézettségük a jobb híján elv alapján.
fáncsi28 2016 jún. 22. - 08:21:18
(26296/30315)
Egyetértek, Ági értelmezhetetlen lett. A gyereke vagy börtönben, vagy a viccesben (ezt se tudjuk, vagy csak én felejtettem már el), de neki nincs más gondja, mint hogy Emíliával harcoljon, meg hogy Alizékat kitúrja.
A két banya közti cicaharc egyébként is nevetséges. A múltkor még egyetlen beszélgetés után öribarik lettek, sõt majdnem üzlettársak, most meg kikaparnák egymás szemét.
A vizes történet szintén egy vicc. Nehéz elhinni, hogy ennyi ember iszik, mosakszik, fõz, mos, növényt termeszt, állatot tart pár mûanyag tartályban talicskával odatolt vízbõl. Csak gondolom, kellett egy kis szociális vonal a sorozatba.
A "banyatankot" pedig megvédeném. :-) Nagyon hasznos jószág, kortól függetlenül. Én pl. a szétmûtött térdeimmel nem is tudnék nagyobb mennyiséget hazahozni, de ettõl még nem lettem nénike. Viszont itt megint csak dõl a hülyeség, mert Bözsi szerint egy nagymamának ez kell, meg kötõtû, meg fonal. Amilyen jó fej volt az elején, olyan kriplit csináltak mostanra belõle. De az is életszerû, hogy Gizi megjön Londonból, nem foglalkozik semmivel, nem öltözik át, kicsit sápítozik a banyatank miatt, aztán egybõl leül rejtvényt fejteni.
De ha már Bözsi és Vili: minden baromságba belefogtak, hogy legyen pénzük kifizetni a halastavat, meg széjjel sápítozták magukat, hogy mibõl fognak fizetni. Most meg kiderül, hogy van egy valag pénzük, amibõl nem az adósságot fizetik, hanem Gizike londoni útját finanszírozzák.
Tudom, tudom, én vagyok a hülye, minek nézem, amikor most már napi szinten mérgelem fel magam a forgatókönyv írók hülyeségén, de hát a megszokás nagy úr... :-)
garamba 2016 jún. 21. - 20:36:45
(26295/30315)
Nem semmi... Kösz az infót! :D

Amúgy nem értem, hogy most Tóbi miért van annyira Zsófi ellen, hiszen amikor eltûnt és mindenki ki volt rá akadva, pont Tóbi kelt Zsófi védelmére. :O Fura.
charles58 2016 jún. 21. - 13:03:41
(26294/30315)
Nórikának honnan van pénze jótékonykodni és autót fenntartani? Ügyvédként nem dolgozhat, mert nem fizette be a kamarai tagdíjat. Osztalékot most nem kaphat a cégtõl, mert nincs mit osztani. Az életbiztosításból kapott pénzt pedig belefektette a céges projektbe. Honnan van pénze?
Marika néni 2016 jún. 21. - 09:18:29
(26293/30315)
Na ez a kút témát aztán végkép kiverte a biztosítékot nálam.Nem értem , adva van egy tanya ahol gazdálkodnak és nincs még egy árva ásott kútjuk se. Amíg a kút nem volt elzárva addig se lehetett leányálom olyan távolságról hordani a vizet, annyi állatnak , na meg még öntözésrõl nem is beszélve.Gyerekkoromban minden falusi ház portáján volt ásott kút, pedig pályázat se volt, a szomszédok összefogtak és addig ástak, míg jó minõségû vizet nem találtak. A másik meg, hogy van olyan törvény ami lehetõséget ad arra, hogy egy közkút magán tulajdonba kerüljön?
2/10
nikato 2016 jún. 21. - 08:59:07 2/10
(26292/30315)
Igen ezek érdes dolgok valóban!!! Meg a Rózsában szokták mutatni 5 évente egyszer a mosdót, azt lehet is tudni hol van, de a konyha?!
Nóra kocsijába aki beszállt kisgyerek már meg is bukott azon a teszten, hogy idegen autójába ne szállj, be, mert lehet, hogy elrabol.XD
4/10
talpfaszamlalo 2016 jún. 21. - 08:20:30 4/10 Előzmény charles58
(26291/30315)
Abban a lakásban gumiból vannak a falak, mindig annyi szoba nõ ki, amennyire épp szükség van. mikor még András lakott ott és mini gyerekotthont üzemeltetett mikor odaköltözött Julcsa 3 gyerekkel akkor is volt mindenkinek szobája. Aztán mikor megérkezett Dani meg Emma, sõt még Balázs is lakott ott egy idõben, akkor is mindenkinek volt szobája. Az a lakás min. 4 szobás, eleve is úgy költöztek be már az elején, hogy saját szobája volt a 3 gyereknek + még egy háló a szülõknek. De eleve Peti,. Vanda, Bandi, Balázs is lakott ott és volt saját szobájuk.

Még jó 10 éve mikor még néztük rendszeresen a sorozatot próbáltuk páran az alaprajzot megcsinálni a BK házról ,de nem ment. A Rózsa is érdekes hely, mert pl. nem tudni hol lehet a konyha, egyszerûen sehová nem fér el. Laci régi lakása is érdekes ilyen téren. Az is hogyan lett elõször Pszicho Orsié aztán meg Alízéké azt Laci vette régebben Pszicho Orsi oda pár bõrönddel meg a lányával költözött, nyilván a váláskor adta neki oda Laci.
garamba 2016 jún. 19. - 14:24:45
(26290/30315)
Zsolt tesója (Krisztián) valami hajón dolgozik és találtak róla egy cikket pár hete, mert megmentett valakit. Úgy volt, hogy kimennek megkeresni, de azóta is semmi (vagy lemaradtam róla én is). :D

Tóbi mindig is védte Zsófit, szóval szerintem a szégyen miatt nem mer hazamenni.

Amúgy én vagyok az egyetlen aki szerint Emília meg az anyja majdnem egykorúak? :O Bár én mindig rossz voltam életkor-tippelésben, nekem úgy tûnik, mintha a mami legfeljebb 10 évvel lenne idõsebb. XD Meg sem merem kérdezni, hány évesen szült. :D
kikérdi 2016 jún. 19. - 13:03:48
(26289/30315)
Hali Barátok közt nézõk!
Mi van Zsolt tesójával? El lett felejtve, vagy némi lemaradás után kimaradtam valamibõl?
charles58 2016 jún. 18. - 08:30:14
(26288/30315)
Nem értem, hogy Attilának miért kell a kanapén aludnia? /a megcsalás miatti különalvás rendben, de.../Ottó eddig ott lakott náluk. Hol aludt? A szülõi hálóban? Nem. Mátéval egy szobában? Nem valószínû. Peti szobájában biztosan nem, mert oda Lilit szerette volna vinni a Peti. Tehát van még egy szoba, ami most üres. Miért nem költözhet oda Attila. Talán azért, mert ez a megoldás csak a hatásvadászat kedvéért született?
2/10
nikato 2016 jún. 17. - 22:15:32 2/10
(26287/30315)
Áginak meg nem igaz, hogy a házba kell költöznie!! Sok a della, "úrinõ"..... miért nem megy valami jobb helyre? Vagy a Rózsadombra... ja, akkor nem lenne a házban. Kinti forgatásra meg nincs pénz. /Szomszédokban mennyi külsõ helyszín volt... hmm... de nem azonosítgatom inkább. De még mindig veri a BK-t./
2/10
nikato 2016 jún. 17. - 22:12:40 2/10
(26286/30315)
Így van! Hihetetlen milyen semmilyen az egész sztori. Saját gyerekéhez joga van, ha elment, ha nem. Rejtõzködik, mint egy bûnözõ! Most majd hetekig bujkál, majd könyörög a gyerekért. Szerencsétlen színész is jól megszívta, hogy meleget kell játszania (jól alakítja), így a való életben is nehéz neki párt találni, mert azonosítják a szerepével!
fáncsi28 2016 jún. 17. - 16:35:13
(26285/30315)
És nem csak Andrást csapták be, hanem Nórát is, aki akkor Attilával élt. Szóval nem értem ezt a nagy "hattyú halálát" Juli részérõl. Annak a kommentelõ társnak lehet igaza, hogy a forgatókönyv írók ezt szépen elfelejtették, és most mártírt csinálnak a nagy magyar anyából, aki csak arra nem gondol, hogy Attila tisztességgel neveli az összes gyerekét, akik közül egyik se közös.
Ami a pszichomacát illeti, nem értem ezt a nagy lakásmizériát. A logikus lépés az lenne, hogy a 10millából rendbe hozatja a lakását, aztán ha már mégse akar ott élni, akkor azt eladja, vagy elcseréli. Igaz, akkor nem lehetne beköltöztetni a házba, úgyhogy mégis a nyakunkon marad, úgy látom.
Ágnes normális? Tele van pénzzel, ha akarna, kivehetne egy pöpec lakást, ha már a villa nem elég jó neki, de õ inkább megy a Bartha-féle tömegszállásra.
Egyébként meg megkérdezném, hogy vajon ezek mibõl élnek? Mert azon kívül, hogy ármánykodnak, meg a Rózsában döglenek, meg vedelik a bort, sört, whisky-t, túl sokat nem csinálnak. Érdekes, hogy cigarettázni nem szabad semmilyen filmben, de inni rogyásig, azt lehet. Szegény Miklós, már tea mérgezése lehet, mert gondolom, azzal helyettesítik a whisky-t. :-)
2/10
nikato 2016 jún. 16. - 23:04:07 2/10
(26284/30315)
Én sem!!!
De Zsófira visszatérve, az a leselkedõs jelenet kritikán aluli volt!!
Angliába azért fapadosra nem olyan drága a jegy, bár Giziék most le vannak égve.. :S
abisztriczky 2016 jún. 16. - 17:11:32
(26283/30315)
Juli csak visszakapta amit Õ mûvelt Andrissal annak idején! Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudom sajnálni.
2/10
nikato 2016 jún. 16. - 16:54:56 2/10
(26282/30315)
Rókus tényleg gusztustalan, Laci meg hetekig (?) elvolt és ilyen hamar hazaért? Az tényleg a szomszéd erdõ volt.XDD
boncsin78 2016 jún. 16. - 06:35:56
(26281/30315)
Jaj ne!!! Ez a krokodilfejû már megint itt van és rémisztget. Elneveztem Kroki-Rókinak, úgy mosolyog mint egy aligátor. Minden esetre ha lenne magyar Hannibal sorozat azonnal felvenném fõszereplõnek....Nem tudom ki találta ki hogy egy zarándoklat egyenlõ az erdõben való amatõr pancserkodással.....minden esetre tûzhányó az agya. Laci végre hazatalált az 5 méterre lévõ erdõbõl, kár hogy nem gyújtotta fel az erdõt és akkor jöhetett volna a meleg tûzoltó. A rész címe: Sötét lovag, a felmelegedés.... Juliból szerintem sorozatgyilkos lesz már titokban készül Ati feldarabolására, látni a szemében...Kíváncsi vagyok a fejleményekre
vendus 2016 jún. 15. - 21:56:01
(26280/30315)
Hát kérem, a forgatókönyv írók miatt tudathasadásos állapotba kerültem. Valószínû csak álmodtam, hogy a Juli meg az Attila a padláson Nórát és Andrást csalták nem egyszer, sokszor. Sõt, a kettejük botrányos kapcsolata miatt borultak sorsok. Akkor mire van úgy oda ez az erkölcscsõsz liba? Mit drámázik? Megkapta, amit érdemelt. Meg is érdemli. Namármost ki a fenét érdekel, hogy ez a félreértelmezett bezzeganya hogy érezte magát az agyatlanul önként vállalt börtönben? Talán rosszul emlékszem, hogy õ kellemetlenkedett a férjének beszélõn, elzavarta és utasította, hogy ne látogassa. Ilyen elõzmények után mit várt??????
Hogy a férje nem találja meg a szeretetigénye kiélését, hanem minden éjjel tacsakossá sírja a párnáját?
Nem veszem komolyan a cselekményt. Az egész témavezetés egy keszekusza, pongyola agyszülemény. A szerzõk nem ismerik az elõzményeket? Nem beszélnek egymással? Ilyen logikátlan se füle se farka agyatlanság a sokat lesajnált brazil szappanoperákban nem fordul elõ.
Persze ha az a cél, hogy egy skizofrén elmebeteg véglényt kreáljanak az asszonyból, érthetõ. Ha nem az a cél, akkor a szerzõknek kéne szakember segítségét igénybe venniük.
2/10
nikato 2016 jún. 15. - 15:49:57 2/10
(26279/30315)
Pedig Andrást jobban bírtam, mint a nyálas szájú Attilát!! Sok embernek el van még fáradva a karaktere..... csak nem veszik észre.
2/10
nikato 2016 jún. 14. - 22:10:34 2/10
(26278/30315)
Nagyon ötlettelen visszatérés!!! Amúgy is ki kíváncsi rá? Az egyik legnépszerûbb szereplõ állítólag. Miamiban nem sokat barnult.
2/10
nikato 2016 jún. 14. - 16:02:29 2/10
(26277/30315)
Ilyen alacsony a költésvetés, hogy már a villában sem forgatnak? :D Az a gyönyörû "panoráma"!XD Zsófi elmentele butaság volt, ha ki akart szállni máshogy is megírhatták volna. Juli egy undormány. Maradt volna a dutyiban pár évre. Nyúzott, kavarógép. Eddig, hogy nyalt Petinek, kisfiam így úgy, most meg utálattal beszél vele. Lacinak meg mi ez a zarándok út? Biztos a Vikingeket nézte az író. Ott is zarándokútra küldte a király a fiát, meg a kis Alfred-ot. :D Áginak meg simán lenne pénze egy több csillagos hotelra is. :D
fáncsi28 2016 jún. 14. - 07:57:42
(26276/30315)
Juliska csak ne nagyon szörnyülködjön azon, hogy Attila mit tett Nórával. Emlékszünk még rá, hogy milyen serényen szaladgáltak a padlásra kufircolni, amikor Attila még javában Nóra párja volt. Hát most visszanyalt a fagyi.
A mûsor készítõinek meg "gratulálok", Juli zöld blúzban ment a kórházba, és egy ugyanolyan szabású, de kék blúzban tért haza... Mondjuk ilyet már máskor is csináltak, hogy az egyik szereplõ bement a Rózsába, majd pár perc múlva teljesen más ruhában jött ki onnan. Ez már az igénytelenség csúcsa, hogy ilyen nagy hibát elkövetnek.
NewZoo 2016 jún. 09. - 12:59:51
(26275/30315)
Az a bajom a pszichobanyával, hogy hatvannak néz ki, a vakolat alatt mindjárt leesik az arca, roppant csúnya és a hangja is kellemetlen... a hangsúlyozása amatõr, pedig ugye színész a néni, de hát ifjabb korában sem a tehetségébõl élt..
Rossz ránézni. Nyilván jekentkezett megannyi csinos, szép, tehetséges, aki az általa megformálni erõlködõ negyvenes figurához hitelesebb lehetne, de sajnos nem ez a hõgy az.
A lánya szerintem is "maradhat" akár, csak ezt a választást nem értem.
Illetve, remélhetõleg rosszul sminkelt és amatõrül világított, de szép arcú Ági csúf kislányát sem fogjuk tobbet látni, de nála is elszörnyedtünk páran...
Sokak szerint Lili is ronda,de szerintem õ, csak nem modell jellegû, és jobban játszott, mint ez a müvéisznõ...
Látó és hallóidegek bántalmazója, aki öreg Zsolt-katakterhez is. Kb. Weintraubhoz illene.
Ez a gondom vele.
A többivel együtt, amit má korábban leírtam, a sztori gáz, legalább a smink, ruhák, világítás és a szereplõk lennének jobban megválogatva. Ádika annyira buzzancsos, hogy kiderülhetne, hogy látens homo.... Julit utalják be egy plasztikat korrekcióra, meg a hajával is tegyenek valamit,mer annyira nyúzott, hogy borzalom.
De a kiszolgáló stáb képességeit is kifejtettem... borzalom.
(Lányom és osztálytársai is voltak castingon, nincsenek benne, pedig színjátszanak, szépek, csak hát valami nyilván hiányzott az esélyhez...)
NewZoo 2016 jún. 08. - 15:21:33
(26274/30315)
Látom, a rettenet ordenáré hangú és varánuszképû pszichobanyától nem szabadulnak meg.. Novák?!?! Az a vén majom mit csinál a természetben? Meg az is, minek?
Peti, Aliz, Novák, Rondapszichonyanya az ostoba anyjával, tök feleslegesek.
boncsin78 2016 jún. 07. - 17:10:29
(26273/30315)
Nem a Rókusnak maradnia kell, hiszen hûen tükrözi a mai ízlés trendeket (Hanna - milyen jó pasi, micsoda férfi).
Egyébként a következõ befejezést vártam.
Rókuci becsábítja a piás üveggel kezében tántorgó Berényi Ágit és Õt is oda kötözi, majd a két nõt egy mû fallosszal ijesztgeti órákig (mint a Csupasz Pisztoly 1-ben) végül aztán a csoda cseppektõl megvadult Vili bácsi lerendezi Rókást a mû szerszámmal, majd lerendezi Hannát és Ágit (valami vicces vagy szatirikus módon, nem erõszakosan). A következõ vágókép, hogy elengedi Hannát és Ágit és felveszi a ruháját....
fáncsi28 2016 jún. 07. - 08:25:33
(26272/30315)
Sírva kérdezem, ezt a Rókus nevû rettenetet nem lehetne kiírni nagyon gyorsan? Tudom, hogy csúnya dolog ilyet mondani, de rég láttam ennyire irritáló fejû embert. Egyébként tök tehetségtelen is, de hát az ebben a sorozatban alapkövetelmény.
Nehéz elhinni, hogy egy pszichológusnak és egy orvosnak (még ha nyugdíjas is), nincs annyi pénze, hogy amíg nem tudnak otthon lakni, ne tudjanak bérelni egy lakást, hanem odacsõdüljenek egy "barátnõ" nyakára. Azért írtam idézõjelben, mert ha akkora barinõk, hogy Nóra egybõl odahívta õket, akkor hogy-hogy nem láttuk ezt a népséget az elmúlt sok ezer rész egyikében sem. Bár itt úgy látom, pillanatok alatt születnek barátságok, lásd Hanna-Natasa, Hanna-Aliz stb.
Számomra lassan az egyetlen szerethetõ és vállalható karakter a sorozatban Cuki kutya. Na õ aranyos, pedig rondának kiáltották ki. Szerintem nagyon édes.
offtopic
Marika néni 2016 jún. 06. - 15:28:08
(26271/30315)
Háát a Hannácska kezére tekert rózsaszín sál elég komikus volt, de ami azán következett méginkább. Túl voltak a numerán nem tudom mit remélt még , remélem jó lecke lesz neki.
NewZoo 2016 jún. 04. - 14:00:05
(26270/30315)
Hát, a telefon önálló szóalkotása kicsit kubistává tette a kommentemet - de mindegy. :D
Talán kocogni kéne lemennem amikor kezdõdik, oszt' nem kapnék ingert, hogy véleményezzek egyet!
NewZoo 2016 jún. 04. - 13:54:40
(26269/30315)
Végre megszabadulhatna a világ Petitõl... de jó lenne!
Rókus feje horrorisztikus..
Meg a továbbra is nyúzott, Julinak is! Aliz nyakig felhúzott farmerjától kiráz a hideg.. ocsmány.. annyira tehetségtelen a sminkes és a kosztümös! A szori zsege mivoltát a háttér profivá tétele kissé elterelné.. az szót sem érdemel.. remélem az idegesítõ pszichobanyát a varánuszgyíkarcút, meg az anyját nem állandósítják! Egyre olyanabb ez az amúgysem Emmy-díj várományos alkotás,.de lehetne emelni a nívót. (Már ha lenne ott valami hozzáértõ...)
ToklászMongol 2016 jún. 04. - 11:25:10
(26268/30315)
A faszi hívhatná Vili bácsit, aztán együtt ráhokizhatnának Hanna kancsal fejére. :D
2/10
nikato 2016 jún. 03. - 11:49:14 2/10
(26267/30315)
Ági mindenkihez becsenget lógó orral. XDDDDD Peti és Lili miért nem keresnek együttesen munkahelyet és vennének ki egy albérletet? E helyett napokat vesztenek, kölcsönpénzbõl vannak, sátorban alszanak... ajjj... fura ez!!! Bp.-en nincs gyár??!! Ha már mást nem találnak??! Na, ha Lili még ebbõl a pénzbõl sem tud kijutni a "csövességbõl"...
garamba 2016 jún. 02. - 22:29:59
(26266/30315)
Röhögtem amikor láttam, hogy Hanna már a selyemsáltól is ki van akadva. :D Kíváncsi leszek mi lesz, ha Rókus beállít olyan cuccokkal mint a szájpecek vagy a mellcsipesz és meglepi Hannácskát egy kis fojtogatós, hajtépõs szado-mazóval. Aztán a végén még az is lehet, hogy bejön neki. :P
2/10
nikato 2016 jún. 02. - 11:22:10 2/10
(26265/30315)
Igen!!! Egyébként meg, ha valaki annyira beteg, hogy-hogy el tud menni és jó jegyeket tud szerezni egy svájci elit iskolában? És több nyelven beszél és stb stb stb.... Oké, hogy szed rá gyógyszert, de akkor is... Nem lehet ráfogni mindent egy betegségre.
fáncsi28 2016 jún. 02. - 07:43:36
(26264/30315)
Ágitól már én is hülyét kapok. Milliomodszorra mondja elhaló hangon: De hát õ csak egy beteg kislány. Ha tényleg az, miért küldte svájci intézetbe, miért nem tartotta maga mellett? Nyilván kényelmesebb volt. És komolyan gondolta, hogy majd rámosolyog Rudira, és az ugrik, hogy megmentse Lizát? Meg ez a mûsor a villa elajándékozásával, röhejes.
Aliz meg a csodagyógyszerével, amirõl nyilván azt se tudja, mire jó, de önti bele bárki bögréjébe ész nélkül...
2/10
nikato 2016 jún. 01. - 22:37:30 2/10
(26263/30315)
Juli hazatért és már keveri a .......-t. Lili, ha dolgozna simán futná neki albérletre. De inkább csöveskedik. Ági Lizázásától, meg savanyú fejétõl pedig már rosszul vagyok. Veintraub család volt a legszimpatikusabb az egész részben, meg az, hogy Nóráék együtt vannak (már amennyire).
2/10
nikato 2016 máj. 31. - 10:56:26 2/10
(26262/30315)
Ádámról nem nehéz azt feltételezni, hogy hombár!!!!!!!!!!! Rudira is adhatnának férfiasabb cuccokat! Ágit, Nórát miért nem tegezhetik le? Mert magas beosztásúak? Sokan nem tegezhették õket. Bözsi néni elég irritáló. Magdi anyus jobb karakter volt.
garamba 2016 máj. 26. - 21:39:50 Előzmény Marika néni
(26261/30315)
Egyetértek Rókussal kapcsolatban! Ijesztõ a feje és olyan gebe, mint egy csontváz!
NewZoo 2016 máj. 26. - 11:10:25 Előzmény Marika néni
(26260/30315)
:D hehhe, ez így van!
De a pszichobanyát anyástól nem kéne "ránk" hagyniuk... ocsmányak, de idegesítõek is... brr!!
Ádám ruhái nemcsak melegdizájnosak, de az a dzseki '82-bõl való.
Peti, Aliz, hajléktalancsaj, pszichobanyák, Timi... ezeket egy buszra ültetni, oszt kiírhatnák õket egy balesettel... pazarlás ezeknek fizetni - bár Peti katakterere idegesítõ, nem rosszul játszik, de utálnivaló...
pkovaks 2016 máj. 24. - 18:32:15 Előzmény Marika néni
(26259/30315)
Hol talaltak ezt a Rokust ?, kinek a rokona ? ö volt a legjobb a valogatason ? elkepzelem a többi jelentkezöt...
fáncsi28 2016 máj. 24. - 10:06:35
(26258/30315)
A tegnapi viselkedése alapján Juli alaposan megdézsmálhatta Peti drogját.
Ágit nem értem, miért Hannának akarja visszaadni a villát, hisz nem tõle vette el. Visszaadni a tulajdonosának szoktak valamit. Az meg hogy Gizitõl kér tanácsot karitatív szervezetek ügyében, tiszta röhej.
Érdekes, hogy mindenki tudja már, a rendõrség is, hogy Liza a tettes, de a kisujjukat nem mozdítják, hogy hazahozzák és megbüntessék. Pedig jó lenne, ha történne már valami, mert Ági rettenetesen idegesítõ, ahogy ezzel a tébolyodott halálmadár arckifejezéssel bolyong állandóan.
A Nóra és Ági közti öribarizást se értem. Amikor Juli került bajba, és Nóra pontosan tudta, hogy nem õ a tettes, a kisujját nem mozdította érte, pedig mekkora spanok voltak. Most meg éjjel-nappal Ágit vigasztalja.
De az is szép volt, amikor kiderült, hogy Liza a gyilkos, és Attila könnyes szemekkel mondta, hogy eget-földet megmozgatnak egy jó ügyvédért, miközben a saját feleségéért egy lépést nem tett.
Marika néni 2016 máj. 24. - 08:41:19
(26257/30315)
Juliska de be kancásodott!!!
1/10
zsazsa777 2016 máj. 20. - 14:06:35 1/10
(26256/30315)
SPOILER!!!

Mintha olyat olvastam volna, hogy a Robi szemétkedett (zaklatta szexuálisan?) Lizával , és a lány azért ölte meg,

SPOILER VÉGE !!!
Marika néni 2016 máj. 20. - 09:16:31
(26255/30315)
Jesszusom ! honnan szedték ezt a pszichopata kinézetû Rókust? Feláll a szõr a hátamon mikor megszólal, akkora a szája, hogyha nem volna a füle körbe érne a fején.
NewZoo 2016 máj. 18. - 12:33:20
(26254/30315)
Jaj és a varánusznéni meddig rongálja a látóidegeket?! Ki a tök kíváncsi erre a beteg, ábrándozös idõpazarlásra?
(Nem kéne má belenéznem!)
NewZoo 2016 máj. 18. - 12:25:24
(26253/30315)
Ezt a setét író és rendezõ csapatot!
Egy depressziós nem gyilkol,.az pszichopata, aki ilyet tesz,.pszichózisbam szenved...
A Liza karaktert ki is írhatnák,.felesleges és bocsánat, de csúnyus kislány, (Timi detto!).
A tûzgyújtós jelenet, már annyira gáz, hogy az iridium lelõhelyek is feljebb vannak a fõd mélyén! :D
Komolyan... haljon meg inkább a sori, mer ez már nem vállalható!
(Vagy ennyire egyszerû ez a bolygó?!)
2/10
nikato 2016 máj. 18. - 09:20:31 2/10 Előzmény abisztriczky
(26252/30315)
Kiss Ramóna elment pihenni Miamiba!! Már haza jött és nemsokára visszatér!!!

Bözsi néni........ uhh..... tényleg elviselhetetlen! A Robi megölése jelenetet pedig már annyiszor felvették, hogy az "igazi" lett a leghiteltelenebb!
Marika néni 2016 máj. 18. - 09:17:31
(26251/30315)
Azt hittem Bözsi néni már nem süllyedhet tovább, de tévedtem,az amit mûvel a betegsége kapcsán már elviselhetetlen, még a nézõknek is nemhogy a környezetének. Alíz és Lucácska sírhelyének kiváltása végleg kiverte nálam a biztosítékot. Mehetne már már az Ura mellé nyugodni ez az idegesítõ karakter.
garamba 2016 máj. 17. - 21:55:05
(26250/30315)
Nem tudom, lemaradtam a Klaudiás részekrõl. :D
abisztriczky 2016 máj. 17. - 20:25:24
(26249/30315)
Köszi a választ!
Magdi 2016 máj. 17. - 12:54:07
(26248/30315)
Klaudia valamit mondott, hogy ott van nála, nem?
garamba 2016 máj. 17. - 09:44:04 Előzmény abisztriczky
(26247/30315)
Zsófi szülés után tiszta idegbeteg lett, mert egyfolytában sírt a baba és nem bírta tovább, csak úgy simán összepakolt és lelépett, nem tudjuk hova ment. Egy búcsúlevelet hagyott Tóbiásnak, hogy nem való neki az anyaság. Kiss Ramóna azt mondta, hogy csak egy kis idõre távozik a sorozatból és hamarosan visszatér.
abisztriczky 2016 máj. 14. - 20:16:32
(26246/30315)
Leírná valaki, hogy Zsófi hogy mikor és hogyan lépett ki a sorozatból?? Visszajön még egyáltalán? Sajna nagyon lemaradtam róla.
garamba 2016 máj. 13. - 21:55:37
(26245/30315)
Peti miért van kiakadva, hogy mit kezdjen magával? És mi van a street food dologgal? Egyszer egy vödör pénzt vitt haza onnan, az megszûnt vagy mi?
4/10
Szila86 2016 máj. 12. - 15:30:00 4/10
(26244/30315)
Lehet, hogy a kamerát a Robi tette oda õ meg már nem nagyon tudta elmondani hogy ott van. Amúgy meg nem ez a baromság hanem az hogy 2 hónapig nyomozgattak átkutatták a szobát 20x és nem találták meg azt a nyomorult kamerát. 4 hónapja meghalt a Robi de kb 2 hónapja semmi elõrelépés a Lizát nem keresi a világon senki Ludvig kiment Svájcba egy hónapja azóta semmi hír róla. Az Áginak meg ha van félnivalója mérnem húzott el már sokkal korábban?
fáncsi28 2016 máj. 12. - 08:15:22
(26243/30315)
Na, már megint egy akkora orbitális baromság, mint ide Lacháza retúrban. Hirtelen elõkerül egy kamera, amirõl eddig SENKI nem tudott. Ez hogy lehet? Nyilván nem egy betörõ vitte oda, így legalább egy ember tudta, hogy ott van. Az, aki oda szerelte. És akkor azt is tudnia kellett, hogy a kamera felvette a gyilkosságot. Szóval ez megint egy agyatlanság.
Bözsi mamával kezdjenek már valamit, mert nagyon idegesítõ az örökös károgása, hisztije. Amikor bekerült a sorozatba, imádtam. Szétröhögtem magam, ahogy kiosztott mindenkit. Egy talpraesett, normális nagyi volt. Most meg egy idegbeteg, nyávogó vénasszony lett.
Nagyon nem tett jót a sorozatnak a producer váltás.
Torolt Felhasználo 2016 máj. 11. - 00:38:49
(26242/30315)
Hah! KORLÁTOZOTT hozzáférés, azaz "gyakorlatilag nem megtekinthetõ".
Torolt Felhasználo 2016 máj. 11. - 00:10:07
(26241/30315)
Néztem, de csak az S01E01 van fent onnan. És '98-'12 közöttrõl sehol semmi.
Torolt Felhasználo 2016 máj. 10. - 22:59:48
(26240/30315)
Néztem, de ott is csak 2012-tõl vannak részek, nem 1998-tól.
Torolt Felhasználo 2016 máj. 10. - 22:28:48
(26239/30315)
Megvan vhol feltöltve az eddigi összes rész?
charles58 2016 máj. 09. - 15:55:35
(26238/30315)
Igen, a csótányok nagy túlélõk.
4/10
talpfaszamlalo 2016 máj. 08. - 20:26:37 4/10
(26237/30315)
Azt a 4 millát Nóra szerepjátéka miatt vette ki valami háznak a foglalójára Nóra kérte rá ,hogy tegye le neki, aztán meg rögtön ellene fordult a taggyûlésen még õ is. Elõtte is többször ok nélkül golyózták ki a cég élérõl és mindig visszavágott, jól tette.
1/10
zsazsa777 2016 máj. 07. - 15:10:33 1/10
(26236/30315)
Nem fog, mert õ az alap. Amennyiben kiveszik, vége a sorinak! Mindent rosszat el lehet róla mondani, de sokkal szimpatikusabb a Zsoltnál.
charles58 2016 máj. 07. - 12:48:04
(26235/30315)
Mindig is tudtam, hogy Miki egy aljas, gerinctelen féreg. Kivesz a céges kasszából 4 millát, csak hogy bejuthasson Nóra bugyijába. Amikor jogosan kizárják a cégbõl, bosszút áll a társain és csõdbe viszi a céget. Remélem, belebukik és koldusbotra jut. Megérdemli.
2/10
nikato 2016 máj. 07. - 11:15:50 2/10 Előzmény pneklara
(26234/30315)
Mikinek igaza volt! A többiek nem kellenek a cégbe!
4/10
talpfaszamlalo 2016 máj. 06. - 22:23:09 4/10
(26233/30315)
Õ az egyetlen kb. aki még képes gondolkodni és ért ahhoz amit csinál. Kigolyózták a cégbõl nem is egyszer, mindig visszavágott és jól, de iogaza volt.

Még Nóra is ellene fordult most is, pedig miatta került bajba hiszen az õ hülye szerepjátéka miatt vett ki pénzt, hogy megvegye neki a házat amit kinézett és õ kérte tõle hogy foglalózza le.
pneklara 2016 máj. 06. - 14:46:16
(26232/30315)
Ez a Miklós!Megkeverte a trutyit,mindenkire rákente, aztán van pofája kérdezni, hogy ki bántotta Nórát?Ezt kellett volna már rég kinyírni a sorozatból.
jj d 2016 máj. 06. - 12:12:38
(26231/30315)
Na itt az egyik leadatlan rész amit nem mertek képernyõre tenni

https://www.youtube.com/watch?v=TJjfUTzkM1s
4/10
talpfaszamlalo 2016 máj. 06. - 11:59:22 4/10
(26230/30315)
Utoljára egy részbõl láttam egy részletet mikor Julcsa leordította Attila fejét ,hogy ne látogassa meg a sitten, mert unja. Aztán meg elõadta a nagy mártírt, hogy õ mennyit szenved meg, hogy nem látogatják holott õ maga mondta ,hogy ne tegyék.

Közben meg nagy mártírnak hiszi magát holott senki sem kérte ,hogy ismerjen be egy gyilkosságot, amit nem is követett el. Csak és kizárólag ennek a hülyeségének köszönheti, hogy börtönben van
NewZoo 2016 máj. 05. - 13:24:21
(26229/30315)
Petit kiírhatnák, már unom. Julit is, õ akar a kretén felesleges kölke miatt ülni.
A rusnya varánuszgyík pszichológusnõ (Zsolt anyjának ki is néz) és az idióta családja.. komolyan, ezek?!
Klau fuatalabbnak tûnik ennél a varánusznál, meg lassan szegény sz..rul sminkelt Áginál is.
Tehetségtelen az egész stáb.
charles58 2016 máj. 04. - 15:27:07
(26228/30315)
Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de úgy emlékszem, Petinek van egy street food udvara is bérlõkkel. Sõt, úgy volt, hogy az nagyon is megy. Ezt a forgatókönyv írók elfelejtették, vagy tényleg lemaradtam valamirõl?
1/10
dzsenibaba 2016 máj. 04. - 13:01:47 1/10
(26227/30315)
Híg fos,agyhalottaknak!
fáncsi28 2016 máj. 04. - 07:58:05
(26226/30315)
A tegnapi rész megint a legalja volt. Életszerûtlen helyzetek sorozata: egy cég a 25 éves fennállását nyilván egy bérház udvarán ünnepli (nagyon stílusos); Nóra a lépcsõházban, két süti közt, "csak úgy" kölcsönkér Klaudiától százmilliót; Klaudia most tudja meg, hogy a lánya hónapok óta börtönben van (ezek szerint soha nem beszélnek egymással, mert különben feltûnt volna neki, hogy nem éri el hosszú idõ óta; ezek után kíváncsi leszek, elõkap-e egy befolyásos ügyvédet a barátai közül, mert az lenne a logikus).
Ha Zsoltot kiírják, remélem, viszi magával Emíliát és a pereputtyát is.
Bözsi mama kórsága kezd már baromi unalmas lenni. Már vagy két hónapja nem érez szagokat és remeg a keze. Se neki, se a környezetének nincs annyi esze, hogy ezzel orvoshoz kéne menni?
Jó lenne, ha a forgatókönyv írók olvasnák a kommenteket és szembesülnének vele, mennyire ótvar történeteket találnak ki.
2/10
nikato 2016 máj. 02. - 16:31:14 2/10
(26225/30315)
Igen! Egyszer a kiabálás sem hallatszik ki a lakásból, máskor meg a halk beszédet is kihallgatják!
4/10
talpfaszamlalo 2016 máj. 02. - 13:49:20 4/10
(26224/30315)
Másik Bk-s dolog volt régen az ajtók kérdése, ha valaki kinyit egy ajtót, valaki biztos szembefog jönni vele, vagyis ha valaki kimegy egy ajtón valaki épp akkor biztos be akar menni. Na meg ami echte BK-s az a változó hangterjedés. Egyszer ordítva beszélik meg a Rózsa pultjánál Zsolték ,hogy épp milyen bûntényt követnek majd el és hol méterekre a vendégektõl és észre se veszik. Máskor meg az udvaron a suttogást is lazán kihallgatja Magdi, Kinga vagy bárki a lakásban a csukott ablakon keresztül.
4/10
talpfaszamlalo 2016 máj. 02. - 13:21:57 4/10 Előzmény nikato
(26223/30315)
Na a András anno még a játszótérre is öltönyben és nyakkendõben vitte le Mátét. Miki is öltönyben ment betörni, de répát vágni és vasalni is puccparádéban szoktak.
charles58 2016 ápr. 29. - 12:29:24
(26222/30315)
Mikit valakinek rendre kéne már utasítani. Mondjuk, egy szívlapáttal. Arcon. Kétszer.
2/10
nikato 2016 ápr. 29. - 09:50:31 2/10 Előzmény talpfaszamlalo
(26221/30315)
Sorozatokban bevett szokás, hogy hirtelen megnõnek a gyerekek!! Máté most egész jól "alakít". Nem olyan már szerintem, mint aki verset mond. Lacit tényleg elõtérbe hozhatnák, már csak az uncsi boltos és a papucs férj szerepe jut neki. Bár mostanában már felvette a nadrágot a házasságában. Régen jobb volt amikor a futár cége volt, az a bolt se illik oda. Mindent árulnak, pedig szinte alig van polc. Vásárló nulla. A Szomszédokból azt is átvehették volna, hogy otthon ne öltönyben legyenek a férfiak, a nõk pedig kis kosztümben, tûsarkúban otthon.. a Szomszédokban melegítõt, zoknit, papucsot hordtak otthon. De a sok jelenet között biztos nincs idõ át öltözni. :D
8/10
horipapa. 2016 ápr. 28. - 14:51:04 8/10
(26220/30315)
Nekem jobban tetszik így a sorozat, hogy kicsit "filmesítve" van. Pörgõsebb, több a cselekmény, több helyszín. Külön öröm, hogy kicsit krimisebb, izgalmasabb lett.
Annyit viszont megjegyeznék, hogy Zsolthoz nem illik a pszichológus nõ, sokkal inkább a lánya. :)Hozzá a nála fiatalabb nõk illenek, pl. Zsófi régebben.
Ádám karaktere kezd unalmas és érdektelen lenni, ahogy Gizié is. Laci meg elõtérbe jöhetne megint, rég volt komoly szerepe, Miki belevihetné már õt valami "rosszba".
4/10
talpfaszamlalo 2016 ápr. 27. - 11:15:38 4/10
(26219/30315)
Eltanulták a Szomszédokból a BK írói is a szekrénybe zárt gyerek esetét. A Szomszédokban ha Flórának vagy Matyinak épp nem volt szerepe akkor hirtelen eltûntek, nem mentek sehová, de a lakásban nem mutatkoztak. Vágási Feri biztosan, kivette belõle az elemet és beakasztotta a szekrénybe, hogy ne lábatlankodjon. BK-ban eddig a villámgyorsan felnövõ gyerekekkel oldották meg a kérdést legalább 3x gyorsabban nõnek a gyerekek mint ahogyan kéne. Figyeljétek meg ha pl. Kinga visszajön 1-2 év múlva már legalább 10 éves lesz a gyerek. Zsófi gyereke is hamar iskolás lesz.
fáncsi28 2016 ápr. 27. - 07:32:50
(26218/30315)
A forgatókönyv íróitól megkérdezném, neveltek-e már gyereket? Mert ha nem, akkor is tudniuk kéne, hogy egy akkor gyereket, mint Máté, nem lehet így magára hagyni. Nem derül ki, hogy ki eteti, ki mos rá, ki tanul vele, ki figyel az iskolai dolgaira, ugyanis a debillé tett Petike vagy narkózik, vagy iszik, vagy a "világ csodája" Lilit hajkurássza, Attila meg vagy az irodában fontoskodik, vagy Nóra körül sündörög.
Petike meg ne nagyon oktassa Attilát az anyja iránti tiszteletrõl, mert pontosan õ az, aki miatt börtönben van, és mégis õ az, aki hónapszámra meg nem látogatja.
fáncsi28 2016 ápr. 26. - 08:41:46 Előzmény Marika néni
(26217/30315)
És amikor már bent van, leteszi a fegyvert az asztalra, majd huzakodni kezd Natasával, de ezenközben a két buxa (Nóra és Emilia) egyfolytában visítozik és picsog, ahelyett, hogy azonnal magukhoz ragadnák Haller fegyverét...
2/10
nikato 2016 ápr. 23. - 12:05:24 2/10
(26216/30315)
Az ország legkeresettebb, legveszélyesebb bûnözõjét ilyen könnyû elkapni?! :D És odébb löki egy nõ?! :O Ahelyett, hogy menekülne egy ügyvéden akar bosszút állni? Hjajj....