Patrick Macnee 2025 szept. 02. - 12:18:28 Előzmény grizlee13
(30754/31554)
🤣😂🤣🤣
3/10
Kuttyánszki 2025 szept. 02. - 10:41:51 3/10
(30753/31554)

Azért az mutatja a színvonalat, hogy k nehéz vmi jót is írni...🤔 Mégis elvergődött '21- ig😲😳
Pl. Bőszmemama és jaajjjvilmos; baromi fárasztóak...
a Miki- Ventraub féle ügy fonalát nem bírom követni, talán mert oda se figyeltem..mindig csak a ki@ ..ás megy minden téren mindenkivel,-vagy direkt, vagy idiótaságból...
A pite lóg , fetreng a tv előtt, élősködő nulla,..mi köze, hogy faarc és Nóra mit csináltak -faarc is mit feszeng, ... hülyeség volt beismerni ..még nagyobb hülyeség lesz bevallani.🫢

És a sor végtelen...

😃Végül valami pozitív:
Barta megvédte gőzekét !☝️

.

3/10
Kuttyánszki 2025 szept. 01. - 21:53:51 3/10
(30752/31554)

K idegesitő ez a sztarenki csaj-lili...mi a @-nak nem megy haza, van lakásuk , ..ja, mert húlyék a szülei, veszekedés, stb..na bumm, .. ezért legyen mindenki más gondja, nyűgje az ő sorsa! 😡

grizlee13 2025 szept. 01. - 21:01:32
(30751/31554)
Tóbiásnak a szűz meleg pasinak gyereke van egy nőtől. Atyaúristen komolyan...
grizlee13 2025 szept. 01. - 16:37:13 Előzmény Kuttyánszki
(30750/31554)
Ezek Mátéval vannak egy szinten, az a szegény gyerek is olvassa az összes szövegét ugyanazzal a hangsúllyal évek óta. :D
3/10
Kuttyánszki 2025 szept. 01. - 11:41:03 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(30749/31554)
Az egész emili-famili oltári gáz, - nincs ember , aki így beszél, kommunikál családon belül,, mint ezek ..🫨 Nincs 1 természetes hang, . mondat.. Ez a didaktikus , szájbarágós megjátszós stílus, ...!🤨🙉🙈
Patrick Macnee 2025 aug. 31. - 21:37:44
(30748/31554)
Ez az Emili anyuka mekkora 1 pofátlan vén k.😡😳
3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 31. - 20:42:41 3/10
(30747/31554)

Padláslotyó meghibbant,...
🤢🤮

Patrick Macnee 2025 aug. 31. - 12:33:41
(30746/31554)

Ez mi, h Laci zarnádoklat oszt felkészülés alatt eszik-iszik pihen, balfaszkodik..xD Rudi helyébe agyonvertem volna..másik: Juliska szabadul a sittrű oszt nincs otthon senki..fetreng egyet, majd benyit Ottó, h minden oké? aha persze, jó, hali..érted..csak úgy ,,hazamegy' semmiért és megy is vissza a dolgára..pfff Aztán Emili vs Zsolt..na kb olyan reakcióm volt mint Zsoltnak, h röhögött egy jót..a Peti-Lili páros meg=🤮meg hanna is az ,,új pasijával'..fuu de idegesítő az a géphangú madár..🤮

Csak nézek..és nem értem mi történik a sorozattal..🤷‍♂️😱
a.dani0227@gmail.com 2025 aug. 31. - 07:06:41
(30745/31554)

Julcsa érdemelne péklaptát megint

Most játsza a mártírt, akit még fel is szarvaztak, de egyrészt senki sem kérte, hogy ismerjen be egy bűnt, amit nem követett el és vonuljon be börtönbe. Másrészt jobb ha kussol félrekufirc témában.

Írtunk is róla anno:

"Drogos Peti pofán vágta a lépcsőházban és kórházba került Attis Bond. Vicces volt, amikor ezt akarták róla elhitetni, hogy titkos ügynök. Festett hajú lekvár.
Julist meg rúgja már valaki pofán egy acélbetétessel. Mindenkit megcsalt eddig még, de hatalmas erkölcsi piedesztálon áll, azt hiszi.
Pszicho családot továbbra sem tudom szeretni, nem értem minek vannak."

válaszom anno:

Igen, ezekre a dolgokra azért valaki emlékeztethetné a sértődött szőkeséget.

Már régen Öltönyössel volt (emlékeim szerint már házasságról is szó volt), amikor csak úgy mellékesen jó alaposan leápolta Rokker Józsit, de úgy, hogy a félrekufircból össze is jött Máté (korábbi topicnevén Kis Zabi).

Majd ezek után leszarva Nórát és Öltönyöst is (persze utőbbi már hozzászokhatott, hogy a felesége félrekúr) a padláson keféltette magát szét Faarcúval.....

És abban sem talált semmi kivetnivalót, hogy mindezek után/közben az egész pereputtyát Öltönyössel tartassa el, akinek közben már akkora szarvakat csinált, mint egy díjnyertes szarvasbikának.

Szóval Nóra helyében én jól helyretenném Szőkeribit, hogy majd akkor adja elő az ájtatos Szűzmáriát, ha ő még soha nem kefélt félre senkivel.

Ja, és mi ez már a Faarcúval is? Ha nem kell, rúgja ki, szóba nem akar állni vele, de arra jó, hogy a pereputtyot eltartsa?

3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 30. - 12:54:14 3/10 Előzmény grizlee13
(30744/31554)
🤣
Tuti hogy később, menet közben találták ki az írók,...
grizlee13 2025 aug. 30. - 11:43:29
(30743/31554)
Micsoda showműsor lett, összegyűlt mindenki és együtt nézték meg hogy ki ölte meg Bobbyt. :D Mint valami esti sorozatnál ahol összeül a család. Atyagatya. De azt mondja már meg valaki hogy a kamera mégis mit látott ha el volt dugva? Még rendesen mozgott jobbra-balra olyan felvételeket csinált, nem semmi. :D Mekkora marhaság megint...
Patrick Macnee 2025 aug. 29. - 13:24:48
(30742/31554)
Böszme mama, Laci, Gizi, Emili lánya, Lili, selyemfiú ádi húzhatna, mert k. semmi jelenlétük nincs..annyira gyengék..😡még 1 ilyen sorozathoz is xD
Patrick Macnee 2025 aug. 29. - 13:22:38
(30741/31554)
Adom xD + még Emili anyukáját is írják ki a fenébe, mert rohadt semmi uncsi és idegesítő karakter..cringe!
3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 29. - 10:44:39 3/10
(30740/31554)

Meddig rágják még a gittet ezzel a fotópályázat -nyálgép Ádám -rusnya, béna sztarenki csaj( lili) kombóval?! .eltakarodhatnának végre ! Aki meg számít es igazi színész, (Clau) , azt megint kiírják. ! 🙄

3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 27. - 21:28:25 3/10
(30739/31554)

Omg!.. faarc mit mea culpázik ,a padláslotyó saját magának intézte a börit!
Tényleg nem tudják.milyen baromságot találjanak már ki ; egy sün nem.megy be a házba! 😳🙉🙈

3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 27. - 08:34:42 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(30738/31554)
[spoiler Jól látod, amennyire én képben vagyok,..mert en is biztos lemaradtam ..sokszor elkapcsolok, volt, h nem láttam.vmely részt..mivel már látni, hallani sem bírok egyes szereplőket, röhejesen gagyi sz** "történéseket"..😏🙄[/spoiler]
a.dani0227@gmail.com 2025 aug. 25. - 08:28:58
(30737/31554)

Biztos lemaradtam valamelyik részről, de nem értem ezt a Petibírságolós történetszálat (sem).

Azt írják a honlapon, hogy az Élelmiszerbiztonság Hivatal bírságolta meg Petit alkohol engedély nélküli árusítása miatt.

Na most először is az alkohol,mint jövedéki termék engedély nélküli árusításáért a NAV bírságol, mi köze ennek az élelmiszerbiztonsághoz? Az élelmiszerbiztonsági kérdés nem az, amikor valaki romlott, mérgező, stb. élelmiszert árul?

És mikor árusított Peti alkoholos Pusszancsot vagy Buzzancsot, vagy mi a tökömet? Annyit mutattak, hogy kísérleteznek a másik barommal a konyhában (azt zabálta be a kisgyerek), meg valami olyanról volt szó, hogy kiírták a "Konnektorra" (ez a Facebook leánykori neve?:) ), hogy majd lesz ilyen yoghurtja az elmeroggyant Petinek.

És az élelmiszerbiztonságos tyúk is arról hadovált, hogy a "Konnektoron" olvastak az alkoholos yoghurtról, ezért bírságolnak.

Ez nem úgy van, hogy a fogyasztóvédelem, meg egyéb ilyen szerv akkor bírságolhat, ha próbavásárláskor ténylegesen lebukik a delikvens?

Akkor ezek szerint ha Peti kiírja a "Konnektorra", hogy de megkefélné a Hannát, akkor meg majd elviszik erőszakos nemi közösülés kísérletéért?

a.dani0227@gmail.com 2025 aug. 25. - 08:20:44
(30736/31554)

A hülyeség csúcsa most jött ezzel a Haller szállal.

Idézet korábbórl

"Ritka illedelmes gyilkos.Megvárta amíg befejezik a vacsit,meg kitrécselik magukat.Még jó hogy nem nyitott be a szobába:Kezit csókolom,hölgyeim! Ki szeretném nyuvasztani önöket! Mikor lenne alkalmas? Most speciel pont ráérek.
Nóra felkiált: Takarodj az életünkből!- Ja nem ezt Mikinek szokta mondani..
-Ember nem látja ,hogy most esszük az aranygaluskát?Még egy palackot legurítunk! Addig várjon a gardróbszobában!.
Értettem! Válaszolja Haller. Még egyszer bocsánat az alkalmatlankodásért! Fél óra múlva jelentkezem. Addig elácsorgok a hallban....A Rózsaszín Párducban vannak ilyen jelentek..Ott még megkérik,hogy segítse fel a kabátot..vagy ilyesmi..A forgik szeződésében lehet tényleg titkos záradék!Ha egyetlen életszagú,picit is élvezhető jelenetet írnak ,ki vannak rúgva."

"De hogy miért üldözi Haler,ilyen elszántan,szinte küldetéstudattal Zsolt ügyvédjét? Mert írt egy beadványt,és elvitte a bizonyítékot az ügyésznek? Ez nettó faszság!Még ha odafelé akarta volna megölni,hogy megszerezze a hangfelvételt!De most mit akar egy ügyvédtől?Csak a beteg agyú forgik tudják! Nekik is küldtéstudatuk van. Csomó-csomó faszságot bele kell írni minden részbe! Nehogy mááááá élvezze a néző! Egy frászt nekik! Legyen jó szar,az a jó! "

Csengetnek.

Nóra ajtót nyit.

"- Jé, egy Haller!"

Nóra se lesz már hülyébb. Azért kushadnak a lakásban, kértek rendőri védelmet (ha az óránkénti érdeklődést annak nevezhetjük) mert veszélyben vannak. Erre kérdés nélkül ajtót nyit.... Az őrt se lenne szabad kérdés nélkül beengedni, még ha pont időben jön se…

3/10
Kuttyánszki 2025 aug. 24. - 20:23:09 3/10 Előzmény grizlee13
(30735/31554)
Nemrég volt egy: Miki Lacihoz kérdés:
- Mi van, kiflimúzeumot nyitottál? 🫨🤣

De tényleg nincs humor...😏🙄
Most is ez az árverés!..pfff🙈🙉
A piaci kofa gizi sipítozásától eret vágok!..😖