offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 10:38:46 Előzmény csibu
(924/1564)
Brékó brékó jelentkezz, itt a hülye!!!!


Kezdem a holdra szállással.

Mindenki tudja, hogy jártak ott az amerikaiak. Ráadásul a hold túlfelén.

A hold forgási periódusa megegyezik a föld körüli keringési periódusával (a gyengébbek kedvéért) a hold mindig ugyan azt az arcát mutatja. Ellenben az amerikaiak a túl oldalon szálltak le, amit azelõtt ember kb még sosem látott.

Ami viszont gáz, hogy a közölt fényképekrõl kiderült, hogy mûtermi "hamis" képek. Ami ebbõl következik, valamit találtak, csak nem akarták közölni, hogy mit.

A kettes számrendszer. Itt arra akartam utalni, amit Te nem emelték ki, hogy egy szintén katolikus dogma, a purgatorium nem létezik. Nincs tisztitó tûz, két lehetõséged van, vagy a pokolba jutsz, vagy a mennybe.

Nem lehetsz jó is és rossz is, senki nem szolgálhat két úrnak, mert akkor az egyiket szereti, a másikat gyûlöli. A megigazulás hit alapján történik, Ábrahám hitt Istennek, és annyira szeretett fiát is feláldozta volna. A megigazulás a hit alapján történik, mert cselekedetek alapján eddig senkinek sem sikerült. Dávid halálba küldte a szeretõjének férjét, Salamon elfordult élete végére Istentõl, Sámson pedig kénye kedve szerint ölt, és meggyalázta az Úrat.


Senkinek sem sikerült a cselekedetek alapján megigazulni, mert túl magas volt a követelmény, a mérce. Ezért új alapokra kellett helyezni a kapcsolatot. Nem a cselekedeteid alapján igazulsz meg, hanem a hited alapján. Jó példa a két lator, hiszen elsõkból lesznek az utolsók, és utolsókból az elsõk, az egyik élete utolsó órájában könyörgött a bünbocsánatért, és mivel öszinte tiszta szívvel, mély hitte tette, a hite megtisztítótta Õt.

Csatolás vissza sosannahoz, Õ miben hitt, hát semmi ilyesmiben, miket tett, borszasztó rossz dolgokat, ergo a hite nem igazíthatja meg.

A nigger pedig tény, benne van a bibliában (református) kevesebb könyv van benne mint a katolikusban, de eggyel mégis több, még pedig Ézsaiás prófétáé. Gondolom az Õ jelentõségét nem kell kiemelnem, ha már ekkora teológus vagy.

Életemben nem gondoltam még olyan hasonlatra, mint amit Te említettél, de hogy neked ilyen jött le, el is borzadtam.


Kifelejtetted Konstantin császárt, aki állam vallássá tette az addig üldözött kereszténységet, és még hozzá vegyitett egy két dolgot.


És már megbocsáss, de amikor életed utolsó másodpercében éppen mély gyülöletbõl embereket gyilkolsz, hmmmm, akkor egy olyan helyre, ami a szereteten és a megbocsájtáson alapul, nehezen kerülhetnél be. Isten három személybõl áll, ez az egyik alapja annak, hogy a szeretett e legfõbb dolog.


Brékó brékó, a hülye kijelentkezik.

Utóirat:

Mindig is szántam azokat az embereket, akik iskolákban emberektõl tanulják a bibliát, aminek az egyik lényege, hogy olvassad tiszta szívvel, és amit Isten mondani akart neked, azt a szentlélek majd megsugalja, hogy hogyan értsed.

Ami pedig a hülyét illeti, az okosakat a balgákkal fogom megszégyeníteni.

Péter egy egyszerû halász ember volt, de a vámszedõ Mátén kivül egyik apastol sem volt egy túl tanult ember.
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 10:10:13 Előzmény idõjós1010
(923/1564)
az elõzõ neked akart menni, csak valami baj volt a munka menetben :$
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 10:09:35
(922/1564)
Ebben vitába szállanék.

Az 1930 években magyarországon az ország 90 %-nak az volt a véleménye minimum, hogy vissza kell szerezni az országot, ebbõl az 50 % úgy gondolta, hogy akár háború árán is.

1930-ban a német népben az a gondolat lehetett igen igen nagy (99,9% os valószínûséggel) eséllyel, hogy vissza kell állítani az ország presztízsét, a gazdaságot helyre kell állítani, hadsereget kell felállítani, hogy ne tehehessenek meg velünk akármit.

Akár hogy is fáj, de a német nép a náci pár legtöbb gondolatával és cselekedetével maximálisan egyet értett.

És itt jönne be az, hogy 1939-ben javarészt csak deportálásról beszélünk, nem nép írtásról.

A népírtást csak a szovjetek állítják.

És itt jön be a másik tény, hogy prágában szinte nincsenek bipsik. Lengyelországban ha 10 zsidó család megmaradt sokat mondok.

Magyarországon Horthy kétszer állította meg a vonatot. A lengyel zsidók magyarországon át tömegesével menekültek jugoszlávia felé.


Ha csak Radnótira gondolunk, aki 44-ben is még munka szolgálatott teljesített, és a végén már olyan legyengült, és beteg volt, hogy az erõltett menetbõl kidölve lötték agyon, de még mindig munka szolgálatra akarták tovább vinni, ezek a végsõ megsemmisités tervek egy kicsit...

Fõleg itt magyarországon.


Horthy-nak dicsõ szobrott kellene állítani, ehelyett köpködi ez a hálátlan nép
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:58:03 Előzmény Dantes
(921/1564)
Kedves Dantes, elfogyott a tudományod, nem tudtál a kereszténység és a katolicizmus között alapvetõ különbséget tenni, pedig ezt a legtöbb, müvelt, a történelemben kicsit is jártas, és a világot objektíven szemlélõ ember könnyü szerrel meg tudja tenni.

Ezen alapvetõ példán ütközött ki abszolút mértékben az, amit Te itt képviselsz, vagyis, hogy ha valaki a jelenlegi világot uraló társadalom alapvetõ normáitól egy kicsit is eltérõt mer gondolni, ha nem áll be a birka csordába bégetni, akkor az már egy ostoba, és még sorolhatnám milyen ember.

Ez az, ami nem tetszik neki, csak Õ nem tudta ilyen szépen megfogalmazni :$
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:54:59 Előzmény 2008
(920/1564)
Nem is, pl Ben Stillert nagyon kedvelem, jók a filmjei, Õ élhetne :D :P De csak az én külön engedélyemmel :D
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:52:39 Előzmény idõjós1010
(919/1564)
Azért itt ebben vitába szállanék.


A nemzeti szocializmusból, ha valakinek csak annyi jön le, hogy ki kell írtani a zsidókat, akkor az egy elég durva szegénységi bizonyítvány.


Ahogyan az is, hogy két évvel ezelõtt egy német mûsor vezetõ nõ, annyit mert mondani, hogy a nácipártnak minden rémtette ellenére egyetlen egy jó cselekedete volt, mégpedig az,hogy támogatta a nagycsaládokat, a fiatalokat, és .....

Sejted, hogy másnap már nem volt állása, mert valami jót mert mondani, ezekrõl a gyalázatos mindenhájjal megkent alávaló bitang emberekrõl.


Mint pedig már egy korábbi hszben kifejtettem, csak azok ellen lehet egy egész népet felbújtani, akiknek tényleg van valami a fülük mögött.


És akkor valaki linkelhetne nekem egy statisztikát, hogy a milliárdosok hány % biboldo, a filmipar hány % biboldo, a bankszakma hány % biboldo, és még sorolhatnám.


Mondhatnám azt, hogy afrika elsivatagodosásáért a busmanok a felelösek, mert lusták, és nem vadásznak le már elég gazellát, amik így túl sok füvet legelnek le, de itt megint csak mindenki kiröhögne.


Viszont, ha azt mondanám, hogy ezt a mostani gazdasági válságot a mohó zsidó bankárok idézték elõ, hogy többi száz millió ember nyomorúságán keressenek egy csomó pénzt, akkor alig valaki nevetne ki, sokan azt mondanák így van, a sok agymosott meg azt mondaná, hogy Te rasszista.
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:46:17
(918/1564)
Az utolsó jelenet, de javíts ki ha tévedek, akkor az az, amikor Brad Pitt gyalázatos módon egy horogkeresztet vág a világ megmentõjének a homlokába, de lehet, hogy csak én emlékszem rosszul.

http://penzcentrum.hu/cikk/1021451/1/horogkeresztek_egy_negycsillagos_nemet_szalloda_elocsarnokaban_keppel


Éppen ilyeneket :D
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:43:06 Előzmény Nemo Identitas Aquarius
(917/1564)
Jogos az obcénkodása, és egyébként van az a kategória, amikor az obcénkodás nem a primitívek kiváltsága, hanem egyszerûen olyan drasztikus túlzásba esés, ami már az elkeseredettség határait súrolja, amihez azért sodrottunk, mert képtelenek vagyunk egy ilyen grandiozus, talán már már gigászi problémára felhívni a figyelmet.


Hmmm, gigászi, úgy imádom ezt a szót, csak olyan ritkán van módon használni :D:D:D:D
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:41:03 Előzmény Nemo Identitas Aquarius
(916/1564)
:D:D:D:D:D:D:D
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:40:29 Előzmény idõjós1010
(915/1564)
Noss, gondoljunk csak Lucifer példájára.

Õ volt az egyik arkangyal, és irigy lett, akkora hatalmat akart, mint Isten, és még pár (bukott) angyalt maga mellé állítva fellázadt, mikor is angyalok szálltak harcba angyalokkal, és Gábriel a legerõsebb arkangyal kipenderítette õt a mennyek országából, és onnantól a büntetése az lett, hogy Õ a pokol ura, és az embereket kell rábírnia a bûnre és a bukásra.


Innentõl kezdve, azért ott sem tökéletes minden.
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:36:44 Előzmény Dantes
(914/1564)
A Teológiába mélyen nem mennék bele, de a kereszténység egy nagy gyüjtõ fogalom, sokan tévesen ide sorolják a jehovákat, és a hit-eket is.


Ami viszont tény, hogy a katolikus egyháznak máig van pár olyan fura dogmája, amit nehezen tudnak alátámasztani.

Az egyik legszebb kultusz, aminek magyarországon is nagy hagyománya van, az a szûzmária kultusz, csak kb semmit sem ér.

Minden keresztény ember Istenhez, vagy Jézus krisztushoz imádkozik.

Egy katolikus pedig a szûzmáriához, vagy valamelyik szenthez.

Na ezen apró különbségek azok, amikre utalni próbáltam, de látom nem tudtad felfogni, és még a fejedet is úgy megerõltetted, hogy belázasodtál, és borogatni kellett.
offtopic
wukovsky 2010 jan. 03. - 09:33:47 Előzmény Dantes
(913/1564)
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de ez a szilveszter :D

Látod, látod, én elméletekkel is alátámasztottam, hogy miért nem hiszem azt, amit hiszek.

Tõled csak annyi tellik, hogy pffuujjjj, nem hiszem el, szegény jóságos öreg ember.


Ebbõl csak annyi jön le, hogy nem tudsz ellene mit felhozni, mert ezek a kökemény történelmi tények, ellenben a másik oldal, ott nem olyan kemények a tények, nagyon büdösek, nagyon nagyon !!!!
Nemo Identitas Aquarius 2010 jan. 03. - 08:34:30
(912/1564)
Yuy !:)

Ez már nekem nagyon perverz.:)

Én otthon, pizsamában, a meleg szobában filmkedvelõ vagyok.:)
ernesztin 2010 jan. 03. - 08:17:30
(911/1564)
Hát most képzeld el, mi történne, ha a mozijegyhez még korbácsot, kutyanyakörvet, dominajelmezt is mellékelnének....orgiával egybekötött filmvetítés, a vér és a kéj...ez volna mondjuk az ötdimenziós mozi. Még be se lendült az Avatarral a 3 dimenziós vizuális kéjelgés, én máris legalább 2 plusz dimenziót rávernék az élményre.
Tarantino rajongóknak kifejezetten ajánlott az efféle mûélvezet.
Nemo Identitas Aquarius 2010 jan. 03. - 08:03:09
(910/1564)
Megdöbbent,hogy a führerröl mennyi ostobaságot tudnak összehordani.
De hát a háborús sérelmekért a cionista propaganda mindenre képes.

Valahol ez érthetõ,hisz milliókat írtottak ki a nácik.

Másrészt csak kacagni tudok az ilyesmin.
Egy óvodásnak talán hihetõ feltevések ezek.

Azt viszont el tudom képzelni,hogy Yotequiero és Tarntino e film másokat megdöbbentõ,véres,erõszakos jelenetein hatalmas orgazmusokat él át.
ernesztin 2010 jan. 03. - 07:41:36 Előzmény Nemo Identitas Aquarius
(909/1564)
Ne csodálkozz, állítólag Hitlernek is orgazmust okozott az uszító szónoklás (legalábbis Chaplin filmjében). Nyilván Yoteguiro lelke együtt rezeg Hitler szellemiségével, a Führer látványa a vérrel és öldökléssel együtt automatikusan hasonlóan beindította, mint Adolfot. Szerintem maga a kancellár is elélvezett volna ettõl a jelenettõl, csak az a sajnálatos, hogy már nem Yoteguiroval együtt...De ha nagyon igyekszik, Tarantinoval esetleg összejöhet az együttrezgés.
Nemo Identitas Aquarius 2010 jan. 03. - 02:23:39
(908/1564)
Milyen organizmusod volt?
Yotequiero 2010 jan. 03. - 01:24:11
(907/1564)
Egy hihetetlenül fantasztikus film. A története zseniális Tarantino nem egy elcsépelt szar filmet csinált. 2009 egyik legjobb filmje. Nekem nagyon tetszett az is h több nyelven beszélnek benne. Orgazmusom volt amikor ölték a nácikat és meghalt Hitler!!! :D:D
A zenéje is páratlan.
10/10
Nemo Identitas Aquarius 2010 jan. 02. - 23:53:49
(906/1564)
Fórumozó társaim!

Még mindig nem kaptam választ arra,hogy milyen náci szervezetnél szolgált Landa
standartenführer???
Nemo Identitas Aquarius 2010 jan. 02. - 23:33:31
(905/1564)
Tabula rasa ! :)