Nótárius jún. 21. 17:56:30 Előzmény Széles Ágnes
(3/3)
Valóban indokolt a pontosítás. Engem, egyebek mellett, nyilván az a számomra átfedéses érdekesség vezetett félre, hogy én láttam a Bella Familia, Bella Dilemma, Bella Australia, Bella Vita címeken futó, egyértelműen német, Bella sorozat minden részét; amelyben Andrea Sawatzki - Bella Jung filmbeli főszereplőt alakítja, szerintem karakteres remekléssel.
Viszont ebben az általam (még?) nem látott filmben egy mellékszerepben a fimbeli Tanja Beckert alakítja; miközben a film alcíme Bella Germania.
Ugyanakkor, mintha az sem volna helytálló, hogy: "A Bella Germania sorozat része ez az Elveszett olasz családom c. 3 részes film."

A lent idézett leírás alapján úgy tűnik, hogy inkább a Bella Germania című háromrészes film, állandósult címpárja az (egyes országokban használt?) "Elveszett olasz családom" cím. 🤔

"A Bella Germania Gregor Schnitzler rendező háromrészes családi krónikája , a ZDF német televíziós műsorszolgáltató megbízásából; amely három generációra visszatekintve egy német-olasz család több tagjának sorsát meséli el 1954 és 2019 között."
Széles Ágnes ápr. 01. 18:22:13
(2/3)
A Bella Germania sorozat része ez az "Elveszett olasz családom" c. 3 részes film. Német és olasz színészekkel. Andrea Sawatzki a Bella sorozatok állandó szereplője.
Nótárius 2020 dec. 29. - 21:58:50
(1/3)
Végigtekintve a stáblistán, de főképp a bárkivel is nehezen összetéveszthető Andrea Sawatzki-t látva ott; ez bizonyosan nem olasz (amint az fent olvasható), hanem német filmsorozat. ;)