Téma: Black Panther

3/10
zsotis 2018 febr. 16. - 11:21:35 3/10
(2/82)
Pocsék 10/2
Kiszámítható,összecsapott ,fantáziátlan,elcsépelt,ötlettelen. Látványvilága gyenge akár a színészek, forgatókönyv ,rendezés vagy a zene. Dialektusok egy 12 éves gyerek szintjén vannak. Minden rossz. Nem voltak nagy elvárásaim de ez így vagy úgy nagy csalódás volt.
sornersby 2017 jún. 15. - 11:15:31
(1/82)
A másfél éve a Creed: Apollo fia címû Rocky-spinoffal nagyot dobbantó Ryan Coogler rendezésében készül a Marvel következõ önálló szuperhõsfilmje: a Fekete Párduc (Black Panther), amelyben Chadwick Boseman fogja alakítani a fiktív afrikai ország: Wakanda uralkodóját/védelmezõjét.

Mint emlékezetes, Fekete Párduccal már volt szerencsénk megismerkedni az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, melynek akciójeleneteiben Bucky Barnesszal, vagyis A Tél Katonájával (Sebastian Stan) és magával Steve Rogersszel, azaz a Kapitánnyal (Chris Evans) is viaskodott. Majd kibékültek, hovatovább lefektették a késõbbi együttmûködésük alapjait, így Boseman karakterét a saját filmje után a jövõ májusban érkezõ Avengers: Infinity War címû Bosszúállók 3-ban is viszontláthatjuk.

A film T\'Challa történetét követi, aki apja, Wakanda királyának halála után hazatér az elszigetelt, technikailag fejlett afrikai nemzetébe, hogy elfoglalja jogos uralkodói helyét. Ám amikor egy erõteljes régi ellenség újra feltûnik, T\'Challának királyként és Fekete Párducként is meg kell állnia a helyét egy félelmetes konfliktusban, amin Wakanda és az egész világ sorsa múlik. Árulásokkal és veszélyekkel szembenézve, a fiatal királynak össze kell szednie szövetségeseit, hogy a Fekete Párduc teljes erejét felszabadítva legyõzze ellenségeit és elhozza a népe biztonságát.

A Marvel-filmekre jellemzõ látványos akciókban bõvelkedõ Fekete Párducban az egyaránt Oscar-díjas Lupita Nyong´o és Forest Whitaker, továbbá Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett és a Bosszúállók: Ultron korában megismert Ulysses Klaue szerepében visszatérõ Andy Serkis fogja játszani a mellékszerepeket.

Teaser Trailer [HD] - http://www.youtube.com/watch?v=dxWvtMOGAhw

Feliratos elõzetes #1 [HD] - http://www.youtube.com/watch?v=pZ2nyEJuYyY

Bemutató dátuma: 2018. február 15.