Téma: Blue Moon

7/10
InteriorLulu ápr. 26. 14:10:03 7/10
(4/4)
Valamiért nagyon akarhatta Hawke ezt a szerepet, hiszen irgalmatlan sok munkája lehetett benne. Abban, hogy végig szinte be sem áll a szája, de főleg abban, amiket mond és ahogyan mondja, ahogyan játszik hozzá.
Bár a jó Ethan semmi mást nem csinál, ezekkel mégis eléri, hogy még azok is, akik idáig még csak nem is hallottunk Lorenz Hartról, teljes képet kapjunk mind erről az annakidején körbeünnepelt művészről, mind a még ebből a sajátos közegből is kilógó, furcsa és komplexusokkal teli emberről.

Akire még így is, amikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy pályájának végleg bealkonyult, még így is mindenki kénytelen odafigyelni, mert nem tudják kivonni magukat ennek a rendkívüli szómágusnak a gondolatai, szavai és mondatai hatása alól - annak ellenére sem, hogy egyébként legbelül tulajdonképpen pokolba kívánhatják a ráakaszkodós levakarhatatlansága miatt.
Szóval Hawke remekül megoldotta a dolgot. Ahogy mondani szokás, igazi jutalomjáték ez neki.

(És bár a film ezt sugallja, a wiki szerint E. B. White mesekönyvének, a Stuart Little-nek az ötletét nem Hart adta az írónak.)
4/10
pihes ápr. 25. 14:03:16 4/10
(3/4)
Ennyit pofázni, én már lepukkantottam volna NÉGY/TÍZ
5/10
TheOldMan ápr. 22. 10:13:32 5/10
(2/4)
Nagy dumákkal indít, igazi kocsma feeling....majd rájössz, hogy ez az a pali, aki mindenkit idegesít egy szórakozó helyen. Egy ripacs a csávó, aki csak önsajnálattal foglakozik.
Ha csíped a lúzereket elnézegetheted, nekem nem jött be, van elég csődtömeg a környezetemben, nem kívánom filmen is ezt látni. 5/10.
10/10
steelprophet febr. 16. 09:14:58 10/10
(1/4)
Nagyon nagy film. Ennyi.