Téma: #Bochkor

2/10
fricsi01 ápr. 26. 20:50:28 2/10 Előzmény adonyicsaba
(90/90)
pontosan!!!! látványosan egyre szarabb ..... és a vendégek, hááááát, a 3/4-e nézhetetlen, érdektelen. Erősen kúszik a semmibe a műsor. Nemsokára lesz vagy 20 nézője (kishaverek, rokonok) És az egymás ordibálásról már ne is beszéljünk. Ehhez nem kellenének nézők, elég lenne az aulában elidétlenkedniük. (régen szerettem, de már .....)
6/10
Lámai Dala márc. 15. 20:50:07 6/10
(89/90)
Ha meglátom KabátPetit mindig az jut eszembe, hogy
amikor kicsi volt,
akkor ő volt a kisKabát
amikor pedig felnőtt,
ő lett a nagyKabát.
macsek1121 febr. 16. 02:09:07
(88/90)
Ez a mai időnként nézhetetlen volt, egyszerre vihogtak, hahotáztak úgy, hogy egyiküket sem lehetett érteni. Németh Kristófnak miért kell belelátnom a szájába és megnézni az összes lepedéket a nyelvén? Pláne úgy, hogy többnyire a saját, elég gyenge poénjain röhög tátott szájjal percekig, hosszú percekig...
adonyicsaba jan. 25. 16:08:18
(87/90)
Ezt a szart mikorveszik le a műsorról ???
Rainwalker 2025 máj. 11. - 21:41:57
(86/90)
Bocskor milyen idétlen ezzel a tupírkával... Mintha nem látszana, hogy erősen kopaszodik. De amúgyis rácsapnék a "fodrász" kezére!
5/10
nikato 2025 ápr. 18. - 15:11:56 5/10
(85/90)
Vannak érdekes témáik, néha belenézek. Jó meglátásaik vannak. Viszont idegesítő, hogy mindig egymás szavába vágnak, röhögnek, ha kell, ha nem. Risztov Éva elképesztő bunkó nő, már ránézésre is, viszont Bochi nagyon odáig van érte, de a csajon látszik, hogy nem a pasikat bírja.
offtopic
Sz. Péter 2025 ápr. 17. - 23:35:36 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(84/90)
"A nyomozás megállapította az elkövetés tényét"
Erre van valami forrás?
Én annyit olvastam, hogy a rendőrség a nyomozást megszüntette, nem bizonyítottak semmit, bűnösnek nem lett nyilvánítva bírósági ítélet által.
Tyrannosaurus(velo)Rex 2025 ápr. 17. - 21:40:28 Előzmény Sz. Péter
(83/90)
A nyomozás megállapította az elkövetés tényét, de nem lehet vádat emelni, mert elévült. Most már papírja van róla, hogy egy kedves becsületes ember Latyakos Márk. Bár azt nem olyan régen saját fülemmel hallottam egy műsorban tőle, hogy az igazi kihívás számára, hetero férfit elcsábítani. Ez persze teljesen érthető, mert hasonló a hasonlónak örül.
offtopic
Sz. Péter 2025 ápr. 16. - 19:13:54 Előzmény HARCOS TIBI
(82/90)
Mert, bebizonyították, hogy ő egy bűnöző?
Vagy csak megvádolták vele?
4/10
HARCOS TIBI 2025 ápr. 16. - 18:52:51 4/10
(81/90)
lakatosmárk nem szerepel az új műsorokban, rendben. De az ismétlésekben sem kéne mutogatni!
1/10
zinajda. 2025 márc. 09. - 19:33:09 1/10 Előzmény Bergick
(80/90)
Kár, hogy nincs negatív pontszám. Rém unalmas.
Babinyul 2025 febr. 02. - 21:11:48
(79/90)
Igen érdekes, szórakoztató ez a show, amint az iskolai bombariadót tárgyalják hosszan . Vagy ez a reklám helye?
1/10
Bergick 2024 dec. 29. - 20:24:34 1/10
(78/90)
Nézi ezt egyáltalán valaki?
Bonitó 2024 jún. 23. - 23:29:20
(77/90)
#Bochkor műsorral kapcsolatban az alábbiakat gondolom: (Habár már egyszer írtam róla.)

Anno, én úgy ültem a képernyő elé, hogy ez egy szórakoztató műsor . Egy nehéz nap után - jobb híján! -, az ember szórakozni, kikapcsolódni szeretne. Még a "kritikus szemüveget" is levettem! Szeretnék csak pozitív dolgokat írni a műsorról, de sajnos nem megy!
Először is elvenném Bochkortól az " automatikus-tapsgépet!" Rettenetesen zavar! De gátlástalanul, és állandóan nyomkodja, közben belezavarodik a mondanivalójába is. A hangos mű üvöltözés tapssal összekötve, az erőltetetten kacagó közönség zavaró. Közben pedig üvöltöznek, mint a fába szorult férgek, borzasztó!
Részemről már nézhetetlen a műsor!
(Most is odakapcsoltam, de csak a zaj, sikítás hallatszik. Görög Zita is szinte sikítva nevet Schobert Norbin, Koko hadar, tolmács nélkül nem is értem! Bocsi pedig a "gépet" nyomja, mint anno Krahácsot! Káosz cunami, így kapcs.ford.tovább..... )

Sajnos egyre kevesebb a szimpatikus vendég a műsorban.
- Szinetár Dóra inkább nagyon unalmas a hosszan előadott sztorikkal, mert "nem löki a poénokat."
- Hajdu Steve, Németh Kristóf ripacsok! Ott vannak minden km kőnél! Unalmasak lettek! Ember nincs aki szóhoz jut mellettük! (A "Drága örökösök" c. sorozatban ábrándultam ki mindkét színészből.)
- Ha Szandi szerepel, nekem sok(k!) Taszít a túlmozgásossága, a "Csabikás" örök sztorija, a nagy egója.
- Tornóczky Anita aki köztudottan együtt élt Bochkorral, ők úgy társalognak mindig, mintha egy visszaemlékezős "emlékesten" lennének?!
- Ábel Anita szabadszájúsága, és nagyon ronda "röhögése, nyerítése" taszít. Ha mesél, akkor nincs olyan ember égen és földön, akit ő ne ismerne, ne lenne valamilyen sztorija az illetőről??! Több show, beszélgetős műsor, zsűritag kapcsán lett antipatikus.
- Risztov Éva aktív sportolóként sem volt a kedvencem! Azóta se! És nem a mássága miatt, mert nem tisztem mások nemi identitásával foglalkozni. De volt, és van a nőben egy nagyon nagy távolságtartás, sunyisággal párosulva.
- Nem zavar Lakatos Márk mássága sem, de őt kedvelem. Intelligens, van humora.
- Talán 2-3 alkalommal volt Kelemen Anna a műsorban. Anna olyan amilyen! De beszólt finoman párszor, csendben Bochkornak! Aki mindig elvörösödött, mint egy kisgyerek.
( Direkt miatta néztem a műsort anno, félretettem a polgárpukkasztó énjét, egy igen széles látókörű és intelligens embert láttam, különösen a pandémiás időszak, a vakcinákról ( különösen a keletiekről ) történő megnyilvánulása figyelemfelkeltő volt! Tetszett. )
- Ugyanígy vagyok Gangsta Zolival is, ő is egy nagyon megosztó személy, "egy állat," mégis feldobja a műsort. Sok beszélgetős műsort láttam Zolival, egy roppant jó lelkű ember, mindig magát adja. Ha "normális lenne", akkor nem a műsorban lenne.
- Kedveltem/kedvelem Hargitai Beát is! Abszolút önazonos! Ritkaság ez a celebek között. Ő nem tesz túrót a kenyérhez. (És jól tartja magát, nincs szétplasztikázva, és nem utolsó sorban egy ügyes, házias, intelligens ember. Szerintem.
Részemről a műsor már felejtős lett.
Rainwalker 2024 jún. 23. - 20:38:05
(76/90)
Bocsika szégyelli, hogy kopaszodik... És tényleg ez a műröhögés, kiabálás, olyan ízléstelen, gusztustalan... Schobertnorbert szerint meg volt magyarországon kommunizmus. Azért fura, mert ő tanulta még az iskolában. SOHA, SEHOL A VILÁGON NEM TUDOTT MEGVALÓSULNI!!! Csak visszaéltek a nevében...
1/10
omama2 2024 máj. 15. - 13:02:14 1/10 Előzmény Gizmoka
(75/90)
Nem figyelsz , nem azt mondtam, hogy nem tetszik, hanem hogy nem hallani a hülye gépi röhögéstől. Figyelj mielőtt kötekedsz
Gizmoka 2024 máj. 01. - 21:44:55 Előzmény Állatbarát
(74/90)
Ha értenéd a műsor lényeget nem írnál hülyeséget!
Gizmoka 2024 máj. 01. - 21:41:37 Előzmény omama2
(73/90)
Ha nem tetszik miért nézed!!!!!
Állatbarát 2024 ápr. 07. - 21:39:03
(72/90)
Szörnyű primitív a mai csapat kokó tornocky balazsovics
Állatbarát 2024 ápr. 07. - 21:12:45
(71/90)

Ez egy szorakoztató műsor lenne, Ha Koko jön, nem lehet nézni a műsort. Vagy dicsekszik hadarva, vagy a nők egyenjogúságot bírálja 🤮🤮🤮🤮🤮 Szóhoz sem jut senki . Hadar hadar hadar .... Aztán hadar hadat hadar hadar hadar 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Miért nem valami erre szakosodott fórumon intézi hogy ki menjen az olimpiára.