6/10
agbrenv 2025 szept. 11. - 20:05:13 6/10
(638/938)
Eva-t hogy lehetett ilyen buta vak libára írni?? eddig egy teljesen intelligens és konzistensen normális karakter volt, most meg kb Krammer letolná a nyelvét a torkán még akkor sem tűnne fel neki, hogy rá akar hajtani

1-3 talán 4. évadig egy viszonylag színvonalas sorozat volt, néhány bosszantó karakterrel és bakival, de ha ez így megy tovább magyarul megmondva szart sem fog érni, mert 9 évad az egész sorozat, és ha már az 5. ilyen silány, akkor képzelem a maradék 4 évad milyen alja szint lesz
5/10
napraforgó 2025 szept. 11. - 14:42:22 5/10
(637/938)
Itt van ez a másik szál, Nágya testvére apáca lett. És mit hallunk, hogy Martinnak is volt dolga Nágyjával???? Ott volt az az Alica, aki a mentora volt az egyetemen. Aztán a Karin, aki fotómodellnek mondta magát, de valójában luxus prosti volt. Aztán jött Nina, majd Rita, és megint Nina. Elég mozgalmas élete volt a fiúnak kb. 8-10 év alatt.
5/10
napraforgó 2025 szept. 11. - 14:37:36 5/10 Előzmény Záporeső9
(636/938)
Ezt én sem értem. Elküldték a szülőket, egyiknek sem engedték meg, hogy a gyereke mellett maradhasson, ugyanakkor haza sem engedték. Állítólag éjszaka meg akarták figyelni. Na de hogyan? Tudjuk, hogy kb. egy ápolónő van egy emeletre, 20-30 betegre. Orvos meg csak egy ügyeletes az összes osztályra.
Az anya, vagy az apa biztos, hogy egész éjjel csak a gyerekére figyelt volna, a nővér meg csak pár óránként tudott volna egy-egy pillantást vetni rá.

Vajon hogy tudott Mihály bejutni a kórházba úgy, hogy sem a portás, sem senki nem vette észre? Ha észrevették volna vajon feltűnt volna valakinek, hogy mit keres ott egy takarító éjszaka?

Á, olyan borzasztó már ez a sztori, tényleg nem is érdemes nézni.
5/10
Záporeső9 2025 szept. 11. - 14:25:13 5/10 Előzmény napraforgó
(635/938)
Őrizetlenül hagyták a kislányt, Mihály pedig , hogy a maga malmára hajtsa a vizet, majdnem megölte a gyereket. Takarítóként , "gyógyított. " Ez már annyira lejtmenet, hogy tán abba is hagyom.
5/10
napraforgó 2025 szept. 08. - 19:38:08 5/10
(634/938)
Röhejes, hogy Rita takarítónak vette fel Mihályt a kórházba. Oda, ahol korábban ő volt a zseniális idegsebész főorvos. Fura dolgok vannak itt.

Na és Peter meddig fog még a kerekesszékben üldögélni? vagy majd egyik pillanatról a másikra kipattan a székből?
5/10
napraforgó 2025 szept. 08. - 19:33:27 5/10
(633/938)
Inge Evának is azt mondta, hogy Krammer volt a baleset okozója. Én is úgy emlékszem, hogy a rendőrségen is ezt mondta. Aztán megharagudott Vavróra, mert az kipofázta ezt Krammernek és akkor hirtelen megváltoztatta a vallomását.
És még meg is ideologizálta azzal, hogy Krammer a börtönben nem ér neki semmit, de szabadlábon majd jól fogja tudni zsarolni.
5/10
Záporeső9 2025 szept. 08. - 18:43:02 5/10 Előzmény Lulemi
(632/938)
Akkor én csak azt gondoltam, hogy amit mond a Krammer ellen van? ( mert ugye az volt logikus) - Most már el vagyok tévedve a sorozatban. Mert Inge manipulációját már nem bírom követni.
Lulemi 2025 szept. 08. - 11:06:49
(631/938)
nge a rendőrségen is Vavro ellen vallott, csak azt nem mutatták. A hülye rendőr ahelyett, hogy mindenkit külön kihallgatna, megvárja Ingét, hogy Krammer előtt mondja el a hazugságait. Az meg mindenre igent mond, és készpénznek is veszik. Bizonyíték, minek? Inge vallomása hivatalos, ennyi elég. Tovább nem is nyomoznak. Ennyi hülyeség még az Izaurában se volt.
5/10
Záporeső9 2025 szept. 07. - 18:47:09 5/10
(630/938)
Ráadásul Inge a rendőrségen is Krammer ellen vallott. A felügyelő, vagy nyomozó miért nem akadt fenn ezen? Valamit itt megint elrontottak rendesen. Mihály kapcsán is, és a borútról már nem is szólok. Annyi kérdés merül fel az emberben, vagy most már inkább annyi mindenen mosolyog!
5/10
napraforgó 2025 szept. 06. - 15:42:08 5/10
(629/938)
És miért hívják Ingét szemtanúnak? Csak Ványa és Gábor voltak a baleset szemtanúi, sem Vavró, sem Inge nem volt ott.
Lulemi 2025 szept. 05. - 23:00:01
(628/938)
Ez a harmatgyenge vallomás, amit Inge tett, igazán meggyőző volt. Eszükbe se jutott külön kihallgatni őket, hogy még véletlenül se játszanak össze. És mivel hivatalos vallomás, akkor ugye készpénznek kell venni, nem kell tovább nyomozni.
5/10
napraforgó 2025 szept. 05. - 18:06:47 5/10
(627/938)
Sehogy nem értem, hogy a Zsigó családnak mi szüksége van erre a borutazásra?
Zsigó orvos, nyilván nem keres rosszul. Igor pincemester, valami művezető, neki is szép keresete lehet. Dorotka és Viola megosztják a rendelőben az asszisztensi állást, ami azt jelenti, hogy ketten keresnek annyit, mintha csak egyikük dolgozna. Igen ám, csakhogy Violának ott van az étterem is, ahol nyilván ő főz, mert Gusztó óta nem volt arról szó, hogy lenne más szakács is. És Chantal sem szolgál már fel, csak az az egyszem fiú. Tehát Violának rengeteg dolga lehet az étterem vezetésével, az áru beszerzéssel, meg a főzéssel. De valahol meg kell érje ezt a sok munkát, mert az étterem nyilván jól jövedelmez. Szerintem ennyi pénzből meg lehet élni kényelmesen. Mi szükség van még erre a sok borútra?
Na és ki foglalkozik a két kis ikerrel?
5/10
napraforgó 2025 szept. 05. - 16:43:14 5/10 Előzmény agbrenv
(626/938)
Ingrid közel 50 éves. Ebben a korban az ember jelleme, karaktere nem változik ilyen gyakran, ilyen hirtelen, szinte naponta. Mostanában jófej volt, volt munkája, jól keresett, Ivánnal is rendezett volt a viszonya, a fiát is megkapta elég sokszor. Aztán hagyta magát kihasználni Krammer által , meg az üzletfelétől (miért is? mert az a munka ennyit nem ért meg), mire hirtelen leitta magát és megint agresszívvá vált. Hogy próbálta Zolitól elvenni Adamkót, ott ordibált és huzakodott. Nekem ez érthetetlen. Mert attól, hogy valaki egyszer-egyszer leissza magát, még nem kell ilyen agresszívnek lenni. És ezt már eljátszotta párszor.
6/10
agbrenv 2025 szept. 05. - 16:24:43 6/10 Előzmény napraforgó
(625/938)
Ingridnek ötletem sincs, hogy mi jár a fejében, Evának elmondta, hogy Krammer tette, erre most a rendőrségnek meg mást mond

akármi is a terve, nagy baromság szerintem ennek az érdekében bevállalni egy hamis tanúskodást

meg amúgy is, Vávro annyi részletet tud a balesetről, simán le tudja vezetni az eseményeket, illetve, ő nem volt ott az esküvőn, Krammer pedig igen, tehát ő hogy került volna abba a kocsiba, amit Krammer használt az esküvőre menetkor, de gondolom ilyen apró részletekkel az írók nem foglalkoznak

főleg ha Eva elmegy a rendőrségre és elmondja, hogy Ingrid neki teljesen mást mondott, bár amilyen hülyére írták Evát ebben az évadban, még az is kétséges

amúgy is ha mindent Vavróra akarnak kenni, ő így is úgy is börtönbe kerülne, a bűnrészesség miatt, de fix, hogy mindent elmondana részletesen ami szerintem több hitelességgel bírna mint az, hogy "Ingrid mást mondott" főleg, hogy szerintem Ingrid is ott volt az esküvőn a balesetkor, ami kapásból kizárná mint szemtanú

készítők akartak egy nagy csavart, de inkább egy frusztráló marhaságot sikerült elérniük, Ingriddel meg már nem tudják hogy mit kezdjenek, ennyi odavissza marhaságot, egyszer jó karakter, aztán gonosz karakter, aztán újra jó karakter, majd újra gonosz karakter, aztán meglepő módon megint jó karakter, de a változatosság kedvéért megint gonosz karakter lesz
5/10
napraforgó 2025 szept. 05. - 09:38:00 5/10
(624/938)
Nekem elég furcsa, ahogy Dorotka tukmálja az egyik pohár bort a másik után az ún. borút során .
Én egyszer voltam borkostolón sok évvel ezelőtt, 2 fajta bort kínáltak, 2 fajta borból egy újbort és egy tavalyit, kb. fél óra különbséggel, és az bizony nem ilyen volt. Pici bort kaptunk sok dumával és senki nem lett részeg, mint itt.
Krammer el akar utazni - most akkor lemond Eváról? De jön a rendőrség. Már örültem, hogy lebukott, de sajnos nem így lett.
És Ingrid, aki Vavróval szövetkezett, most ellene fordul és őt jelöli meg felelősként a balesetért.
Hát, megáll az ész! Nem értem, miért fogja azt kérni Krammertől, hogy

vegye őt feleségül a halgatásáért.

Meddig fogják még húzni-vonni ezt a Krammer-ügyet?
5/10
napraforgó 2025 szept. 02. - 12:14:55 5/10
(623/938)
Baxa horribilis vagyona hová lett? Elvileg a kórházba fektették egy alapítványon keresztül. Most meg a kórház a csőd szélén áll? Hogy van ez?
Mihály meg a világ egyik legjobb idegsebésze volt, akit piszkosul jól megfizettek. És most nyafog, hogy nincs pénze, mert Tibor nem őrá hagyta a vagyonát. Mivel ő ölte meg a nagybátyját, hogy gondolta, hogy örökölhet utána?
És Karin miért jött vissza és bújt megint ágyba Mihállyal, aki azt igérte neki, hogy megöli, ha vissza mer jönni a Bahamákról?

Igor és Zsigó vállalkozása is kész röhej. Társkeresőt is játszanak? És összepárosították a fiatal srácokat a nyugger nőkkel? Mert Igor és Dorotka épp romantikáztak a borút szervezése helyett és nem figyeltek oda. Jajj, de fárasztó.

Krammer egyre aljasabb, ezt még belőle se néztem ki. Ingének meg valóban lett volna más lehetősége is.
Hová lett Iván titkárnője, akit még André épített be mellé?
Lulemi 2025 szept. 02. - 09:18:08
(622/938)
Inge hányszor fogja még eljátszani a bukott nő szerepét? Csetlik-botlik a magassarkú cipőjében, mártírarccal, mintha legalábbis valaki kényszerítette volna, hogy megtegye. Nem egy rabszolga, hogy nem mondhat nemet, egy polgármester volt felesége, kényelmes, jól fizetős állása lehetne, elvégre a polgármester a fiának az apja. Mihály meg csak úgy kisétál a bolondokházából? Ezt meg hogy?
5/10
Záporeső9 2025 szept. 01. - 20:46:18 5/10
(621/938)
Abban bíztam, hogy Inge a pálinkás üveget a fejéhez vágja és otthagyja azt az alakot. ( már Krammert kellett volna otthagynia, amikor egy ilyen aljas dologra kényszerítette) Olvastam én is ma... itt ott, döbbenet mennyi hülyeség épül a sorozatba!
5/10
napraforgó 2025 szept. 01. - 12:48:05 5/10
(620/938)
Micsodaötlet, hogy a magyar üzletfél attól teszi függővé az üzletet, ha Inge lefekszik vele. És Krammer ahelyett, hogy elutasítaná az ötletet még kapacitálja is a nőt, hogy ne vonakodjon teljesíteni a kérést. Megáll az eszem.
De Rita sem profi módon viselkedik, hanem duzzog és truccol, mint egy kisgyerek.
Lulemi 2025 szept. 01. - 11:20:22
(619/938)
Mihályt meg csak úgy kiengedik, jó hamar rendbejött, érdekes, pedig olyan állapotban volt hogy a doki szerint nem büntethető.