6/10
agbrenv márc. 10. 18:54:42 6/10 Előzmény napraforgó
(858/938)
Tudom hogy nem volt baja velük, de ezzel Krammert még jobban megutáltatja velük, más ötletem nincs. A jelenleg szereplő karakterek közül nem sok másnak érdeke. Bár a mostani színvonal mellett az sem lepne meg ha Jarka csinálta volna, amiért Karol ordibált vele a letartóztatása előtt XD

Hát Krammer meg az apósa mellett volt ideje eltanulni a gonoszságot, meg amúgy is van rá affinitása, csak így most feleslegesen újra bajba keveri magát.
5/10
napraforgó márc. 10. 17:34:14 5/10 Előzmény agbrenv
(857/938)
Vavrónak semmi baja nem volt sem Roznerrel, sem Evával, ő minek küldte volna a videót? Ő Krammeren és Ingriden akar bosszút állni. Amúgy Vavróban is van jó adag gonoszság...

Ingridnek sem érdeke, őneki most szövetségeseket kellene keresni, nem újabb ellenségeket szerezni.
Amúgy meg csak Krammer vehette fel azt a videót és nyilván később még ezzel akarta volna zsarolni és kényszeríteni Evát. De most, hogy letartóztatták nincs egy szövetségese sem, akivel elküldhette volna.
Ha nem magyarázzák meg, hát nincs értelme az egésznek.
-----------
Ninát minek küldik kezelésre Ausztriába, amikor a nagyhírű nőgyógyász professzor asszony, Luteranova épp Vinnában él? Ez is olyan hajánál fogva előrángatott ötlet.
(Oké, tudom, hogy a színésznő pont akkor lett terhes az első gyerekével, tehát valahová el kellett küldeni. Még jó, hogy nem Új-Zélandra, mint Dását....)
6/10
agbrenv márc. 10. 14:33:31 6/10
(856/938)

Az én tippem hogy Ingrid küldte Vavró kérésére a videót, nem tudom, hogy tudnak róla, de szerintem ilyen aprósággal a készítők nem foglalkoznak (mint azzal sem hogy Lydia hirtelen tud a vagyonról, nem tudom, talán talált valami dokumentumot róla). Másnak nem tudom mi oka és célja lenne vele, mert Vavró érdeke hogy Krammert minél rosszabb színben tűntesse fel.

Amúgy az nem tetszik, hogy Ingéből megint áldozatot próbálnak csinálni. Eleve az ő hibája hogy idáig fajult a dolog. Rohadt ellenszenves, de nekem úgy tűnik megint próbálják megsajnáltatni őt a nézővel, ami nem működik amikor már 130.-adik esélyt kapja.

Vavróból meg pont az ellenkezőjét, eddig Krammeren akart "bosszút" állni, meg utána Ingriden amiért becsapta. Ezt mind meg tudta volna oldani teljesen legális úton, minek kellett gyerekrablással és zsarolással újra potenciális célponttá tenni magát.

Ricsinél meg értem én, hogy a testvére, de ennyit hídat leégetni egy ilyen szar alak érdekében, az már irreális, főleg hogy Karol őt is mindig csak kihasználta/zsarolta/lenézte. Abban az egyben szurkolok Krammernek, hogy Ingridet végre és végleg hűvösre tegye.

Ivánnak is nagy kő esne le a szívéről, meg szerintem a szívproblémái is elmúlnának ha nem kéne Ingrid szarkavarásai miatt aggódnia folyton.
5/10
napraforgó márc. 10. 09:38:54 5/10 Előzmény agbrenv
(855/938)
Hát igen, ha elővették azt a régi ügyet - ami nem is volt annyira régi, hisz azt mondták ez év januárjában történt - akkor látniuk kell, hogy Ingrid vallott Vavro ellen, azért ítélték el.
Most azt mondták, hogy ütközött Peter kocsijával, aztán meglógott. Eddig egyetlen szó sem volt arról, hogy ütköztek!. Csak arról, hogy Krammer kocsija szembejött, fékezett és Peter, hogy elkerülje az ütközést félrerántotta a kormányt és egy fának ment.

Nekem eddig úgy tűnt, hogy az a balest régebben volt, legalább egy éve történt. Jurko sokáig kómában volt, Peter is, aztán többször operálták, tolószékbe került, hónapokig rehabilitációra szorult stb, stb. az mind, mind idő. De itt Vinnában épp csak megvolt a szüret, vagyis csak 3/4 év telt el a baleset óta. Aztán ott volt Nágya cirkusza is, na az is eltartott egy pár hónpig. Közben a korábban 5 évesnek mondott Jurkó elmúlt 6 éves.
................
Lidia honnan tudta meg, hogy válás esetén a vagyon 3/4-e az övé lenne??? Eddig Krammer ezt titkolta és azt mondta, hogy erről a felesége nem tud. Nem hiszem, hogy a kövér ügyvéd elmondta neki.
...............................
Ki küldte azt a videót Eváról? Krammer nem tehette, ő őrizetben van. Vavró nem vehette fel a felvételt, mert akkoriban kómában volt. Inge? Mi oka van rá? sem Eva, sem Peter nem ártott neki.
zavaros.

Ráadásul most Maxnek is lesz valami ügye, amiért eljött Norvégiából.
6/10
agbrenv márc. 06. 11:47:52 6/10 Előzmény napraforgó
(854/938)
Alapból, Inge hamis vallomása miatt kenték Vavróra az egészet, persze ezt nagyon úgy tűnik, hogy elfelejtették. Ez miatt Ingrid alapból bajba kerül (amit már nagyon remélek, hogy végre megtörténik).
A koszovói ügyet lezárták azzal, hogy baleset volt, amit rákényszerítettek Krammerre, ami alapjában véve igaz is, szóval ha nem elhidegült idióta módon kezelte volna a dolgot Milicával, még talán gondja sem lett volna belőle.
5/10
napraforgó márc. 06. 09:59:14 5/10
(853/938)
Jól megkavarták a történetet. A lassú nyűglődés után most pörögnek az események.
Vavro akcióba lépett, feljelentette Krammert és a nyomozás megkezdődött a régi baleset ügyében. (sajnos a koszovói gyilkosság ügyét teljesen elfelejtették)
Inge mindenéből kiforgatta Krammert, aki teljesen összetört, hogy padlóra került. Most majd nem tud felvágni a pénzével és nem tud villogni a lánya előtt sem a drága ajándékokkal. Persze így Lidiának se nagyon marad semmi, hisz nemigen maradt közös vagyon, amit megoszthatnának.

Sajnos Ricsi nem utasította teljesen el - de hát neki is volt egy balesete a balerinával, amiből Karol húzta ki.
Szerintem Inge öngólt lő, hisz korábban Karol asszisztense, de leginkább a bűntársa volt sok disznóságban. Szerintem őt is felelősségre fogják vonni bűnsegédként.

Eva és Peter megújítják esküjüket, amit egy kissé felfújnak. Hisz még 5 éve sincs, hogy házasok. Eva már terhes volt Szabinkával, aki még 4 éves sincs. Az ilyen házassági eskü megújítások sokkal később szoktak történni, a 25. házassági évfordulón, de legalább a 10 - 15 -20. évben.
Az, hogy stikában csinálják, csak ők ketten elég fura lett volna. A családtagokat mindenképp illik meghívni, ha idegeneket nem is.
5/10
napraforgó márc. 02. 12:51:05 5/10
(852/938)
Vavrónak állítólag vannak írásos bizonyítékai Krammer ellen, kérdés, hogy ezeket fel lehet-e használni ellene egy bírósági ügyben.
Ingrid szépen kiforgatja Krammert a vagyonából, kérdés, hogy megtarthatja-e a vagyont, hisz csalással szerezte.
Csodálkozom, hogy Ricsi nem hiszi el Milicának, hogy a bátyja okozta anno a balesetet, pedig tudja, hogy milyen zsivány Karol.

Meglepődtem, hogy Adela hirtelen hogy meggondolta magát és mégis odaköltözött Ivánhoz.
Azon méginkább, hogy Martin hirtelen lemondott az igazgatói poziciójáról. Előző nap ez még nem volt opció, még csak meg sem említette a feleségének, hogy ezen gondolkozik.
Nina vacilálása is fura, hogy elmenjen-e kezelésre. Még csak szó sem volt arról, hová kéne mennie. Mondjuk egy gyógyfürdőt el tudnék képzelni. Nina meg azzal nyaggatja Martint, hogy lehet, hogy benne van a hiba. Martinnak ugye már van egy egészséges fia, Ninának meg volt egy vetélése valami akármilyen szindróma miatt. Na, akkor hol lehet a hiba?
6/10
agbrenv febr. 26. 12:26:02 6/10
(851/938)
Bár ahogy már írtam, nem is kell Ingét csőbehúzni, maga a tény, hogy Vavrónak segít emlékezni, öngól a részéről, mivel Inge hamis tanuvalommása miatt lett Vavróra kenve az egész baleset. Szóval hacsak nem a forgatókönyv írók csesztek el valamit, Ingrid csak a cselekvőképtelenné tételes ügy miatt segít Vavrónak emlékezni, mivel a balesetes ügyben nem tud úgy segíteni, hogy ő maga ne kerüljön bajba miatta.

De logikusan belegondolva, egyáltalán mit számít hogy Vavró emlékszik, ugyanazt tudja, mint azelőtt, hogy Krammer megverette és amnéziás lett, attól még nem fogják elhinni neki amit az amnézia előtt mondott, csak azért mert most visszanyerte a memóriáját. Vavró nem fog tudni semmit tenni ha csak az autóbalesetes ügyet nézzük. Ingrid az egyetlen aki ezen változtatni tudna és az írók csak nem írják olyan hülyére, hogy magát is bajba keverje a hamis tanúskodás miatt, bár ezeknél az íróknál már nem lehetünk biztosak.

Itt is csak Ingrid nyer a dolgon, mert a cselekvőképtelenné tétel miatt Krammer lesz bajban, ő meg azt tudja felhasználni ütőkártyának hogy ne vonják felelősségre a vagyonnal való visszaélés miatt.
6/10
agbrenv febr. 26. 12:11:25 6/10 Előzmény napraforgó
(850/938)
Lehet tudja, csak előtte is megjátsza magát, ezzel Ingét is csőbehúzva, nem bánnám, hogy őszinte legyek
5/10
napraforgó febr. 26. 10:53:09 5/10
(849/938)
Vavro emlékszik, hogy Krammer okozta a balesetet, aztán meg rákente a dolgot. Hogyhogy arra nem emlékszik, hogy mindezt Inge tanácsára tette? Még ha nem is tudja, de gyanakodhatna rá.
5/10
Záporeső9 febr. 26. 09:48:29 5/10 Előzmény agbrenv
(848/938)
Nem tudom kik a forgatókönyvírók, hogy nincsenek a helyzet magaslatán, az tény. Eva egyáltalán nem ilyen volt az első négy évadban. A reakciói teljesen irreálisak. Nem tudom még mit hoznak ki ebből a sorozatból. Azt sem , hogy miképpen fejezik be , de semmi jóra nem számítok.
6/10
agbrenv febr. 25. 20:08:50 6/10 Előzmény Záporeső9
(847/938)
Eva tök hülye, ezen felröhögtem, inkább maradjon a lánya az emberrablóknál, de Helena ne segítsen, mert Peter vele csalta meg. Majd kitalálja, hogy Peter miatt rabolták el. Fú, hogy tudtak ekkora retardáltat csinálni ebből a karakterből.
5/10
Záporeső9 febr. 25. 19:52:47 5/10 Előzmény napraforgó
(846/938)
Szerintem nem Laurát akarták elrabolni. A fotó nem Laurát ábrázolta... ( persze, lehet, hogy tévedek) Eva nagyon idegesítő.
6/10
agbrenv febr. 25. 19:18:16 6/10 Előzmény napraforgó
(845/938)
Az a vicc, hogy Eva a hülye pszichológus időpont miatt hisztizik, az neki már nagyobb baj mint a megcsalás. Amúgy meg ha lenne annyi esze, hogy a mobilt nem hagyja lemerülni, probléma sem lenne. Egy időpontot át lehet rakni máskorra, érdekes hogy ilyenkor nem fontos a borászat ami mindig bajban van és már 7 évad óta küzdenek érte.

Igen, amúgy vicces, hogy Robótól mit eltűrt, most meg királykisasszonyt játszik. Kb mint Lydia aki Karoltól mindent eltűrt, Slavóval meg egyből kiabál, bár amilyen töketlen tud Slavó lenni, ez még érthető is.
6/10
agbrenv febr. 25. 19:11:07 6/10 Előzmény napraforgó
(844/938)
Tudom, hogy ők is eltűnnek, de Ingridnek örülek legjobban, mert már irtózatosan fárasztó a karaktere.

Tudom, hogy Karin is hasonló szerepet tölt be, de ő kevesebbet szerepel, így nem is bosszantó. Meg nála nem próbálják erőltetni ezt a "most tényleg megjavulok" szálat. Ő konzisztensen negatív karakter volt, annyi, hogy kevésbé aljas és kicsinyes Ingridhez képest. Egyedűl Oláh elintézésénél és Milica segítésénél (kb 3 epizód erejéig) volt bármi próba azzal hogy jó irányba tereljék, ja meg az első évadban amikor Andrénak elárult valamit azzal kapcsolatban hogy Miro, Baxa és Tóth mit tervez a pincészettel, mivel nem tudhatta, hogy André ezt eltitkolja és arra használja hogy az ő családja becsatlakozzon a borászathoz.

Azt mondjuk nem tudom, hogy oldják meg hogy Vavró, Milica, Ricsi és Inge ki lesz írva, de Krammer megmarad. Mert ha kiderülne hogy a baleset valójában hogy történt akkor Inge, Krammer és Vavró is mennének a sittre, Inge hamis tanúskodásért és gyilkosságban segédkezésért, Karolt gyilkosságért vagy cserbenhagyásért, Vavró meg bizonyíték eltűntetéséért.

Talán Vavró és Ingrid húzzák a rövidebbet, ez miatt Ricsi és Milica is inkább lelépnek, mert Karollal nem tudnak már mit kezdeni ez után, de majd kiderül hogy hogyan oldják meg. Egyik sem hal meg, szóval valami logikátlanságra tippelek. Karin talán börtönbe kerül, hogy ne kössön ki negyedszer is valamelyik "főgonosz" szeretőjeként, bár fene tudja.

Ninával fogalmam sincs mit kezdenek, elmenekül, hogy ne kelljen mindig Jurkót hallgatnia a jövőbeli öccséről.
5/10
napraforgó febr. 25. 10:28:46 5/10
(843/938)
Eva egyre fárasztóbb. Kb. 10 évig tűrte, hogy Robo abriktolja, most meg nem hajlandó megbocsátani Peternek egy botlást. Elmegy Bécsbe Laurával, isten tudja miért, de egy hangot sem áldoz Sabinkára.

Jarka a szobalány, vajon miért nem ágyaz be reggelente? Akkor már hamarabb megtalálta volna a fülbevalót. Miért hagyja, hogy ingrid ott bóklásszon, meg matasson.
Egyáltalán, abban a marha nagy kastélyban miért nincsenek jobban elválasztva a magánszobák az irodáktól?

Igor, meg Dorka is fárasztó ezzel a kitalált terhességgel. Hogy Viola lehetőséget lát a kisborászok estjében az nagyszerű, na de hát hány kisborász van Vinnában? Nem láttunk 5-6-nál többet. Azok nem fognak több évre esteket szervezni.

Laurát vajon miért rabolták el? Na és miféle számítógépet keresnek rajta?
5/10
napraforgó febr. 25. 09:26:47 5/10
(842/938)
Nemcsak Ingrid, Karin és Vavro is eltűnik a 7. évadban. Sajnos Krammer nem.
Nina, Rici és Milica is. Kiváncsi vagyok, őket mivel írják ki.
6/10
agbrenv febr. 24. 20:39:10 6/10
(841/938)
Annyit azért remélek, hogy megkapja ami jár neki, 7 évad alatt sok van már a rovásán és mindig minden szart megúszik.
6/10
agbrenv febr. 24. 20:37:28 6/10
(840/938)
Na, elkezdődött a 7. évad, ennek a végén végre megszabadulunk Ingridtől, akit már nagyon unok.
5/10
napraforgó febr. 24. 09:27:58 5/10
(839/938)
Olyan furcsa, hogy mostanában Szlávót állandóan borásznak titulálják, holott korábban - amikor Dorotkáék Bozsenával akarták összehozni még mérnöknek, építészmérnöknek mondták. Vagyis sohasem volt köze a szőlőhöz, a borhoz. Ráadásul amíg a Dolinsky cégnek dolgozott, állandóan fikázták, most meg hatalmas veszteség a hiánya.
Iván meg az 50 éves tapasztalatával hibát hibára halmoz. Olyan érthetetlen hülyeségek vannak benne.