5/10
napraforgó márc. 24. 05:09:08 5/10 Előzmény raskailea
(889/929)
Biztos volt más pályázó is, Luteránova azt mondta, őket már hamarabb meghallgatták. Fiala és Buranovski voltak az utolsók, de Burán visszalépett. Ettől a többi még versenyben maradt.

Nekem nagyon úgy tetszik, hogy Peter állandóan rivarizál Szlávóval, állandóan elnyomja. Most Eva előtt elismerte, hogy jól cselekedett, amikor lecsapoltatta a romlásnak indult bort, de ezt nem tette közhírré a munkások előtt. Igazából az lett volna helyes, ha elóttük is elismeri Szlávó érdemeit és megerősíti, hogy neki, mint termelési igazgatónak ugyanolyan jogai vannak , mint neki. De ezt soha nem teszi.

Szlávó hitelt akar felvenni, de nincs hozzá fedezete. Fura, hogy sem benne, sem Ricsiben nem merül föl, hogy az Akácos dűlő lehetne a fedezet!? Igaz, akkor inkább Ricsi tudná felvenni a kölcsönt, nem Szlávó.

A világon semmi értelme nincs annak hogy Karol Krammer ragaszkodik a házasságához. Miért? Soha nem szerette Lidiát, most mégsem akarja elengedni. Hirtelen rájött, hogy milyen szép terhesen és ráadásul tudni akarja, hogy fiút, vagy lányt vár-e. Miért? Az biztos, hogy nem tőle várja a gyereket. Most már a pénz miatt sem kell aggódnia, hogy Lidia elviszi a vagyona nagyját.

Ingrid hisztériája sem érthető, hogy Adamkót nem viheti el senki a tudta nélkül. Elvileg ő bele sem szólhatna a nevelésébe, mert a bíróság Ivánt jelölte meg egyedüli gondviselőjének.
Én valahogy nem hiszem, hogy Vavró valóban ártani tudna a kisgyereknek. persze, Ingét lehet ijesztgetni....

Ami viszont érdekes, hogy Fiala azt mondja, hogy Vavró titkosszolgálati módszerei nem változtak!
raskailea márc. 20. 15:24:02 Előzmény napraforgó
(888/929)
Talán mert nem is volt más pályázó, Buranovski meg visszalépett. Én azt nem értem, hogyhogy Fiala ismeri Buranovski projektjét? Vagy ez a szokás, hogy ilyenkor a pályàzók hozzáférnek a többi pályázó anyagához?
Mindenesetre Buranovski egyáltalán nem lenne alkalmas igazgatónak, bármennyire szuper a projektje, de ő maga nem az az alkat, aki kell oda.
5/10
napraforgó márc. 20. 11:41:03 5/10
(887/929)
Én nagyon furcsállottam, hogy Buranovszki hirtelen kórházigazgató akart lenni. Igaz, hogy a sorozat elején dolgozott kórházban és akkoriban mocskos ajánlatokkal üldözte a nővér Dorkát (ugye itt is mennyit tekertek a jellemén?), de egy igazgatói poszthoz azért más kvalitások kellenek, mint egy körzeti orvoséhoz.
Aztán ugyanolyan hirtelen meggondolta magát és visszalépett. Közben Dorka halálra dolgozta magát, hogy egy jó projektet találjon ki számára. Most ezt majd Fiala elhappolja. És most Fialából csinálnak szatírt, aki üldözi a fiatal nőket a mocskos ajánlataival.

Sztella elől meddig akarják és főként meddig tudják eltitkolni az igazat. Nagyot fog puffanni az a kislány, ha megtudja, hogy az apja börtönben van.

Vavro meg hirtelen milyen jólinformált lett, mindenkiről tud mindent, pl. Fiala előéletéről, hogy már két másik kórházat sikeresen csődbe vitt. Vajon miért választották meg őt igazgatónak?
5/10
napraforgó márc. 19. 18:23:36 5/10 Előzmény törökbálint
(886/929)
Esetleg megjelenik skype-on, vagy ilyesmi. biztos megmagyarázzák hová lett.
törökbálint márc. 19. 15:27:20 Előzmény napraforgó
(885/929)
Akkor nekem ez egy csalódás.
5/10
napraforgó márc. 19. 14:59:59 5/10 Előzmény törökbálint
(884/929)
Bár úgy lenne, de nézem a Wikipédián a szlovák nyelvű szócikket és abban Nina csak az 1-7. évadokban szerepel, a 8-9-ben nem. Martin benne lesz a 8-9.-ben is.
törökbálint márc. 19. 14:36:58 Előzmény napraforgó
(883/929)
El tudod képzelni, hogy ne jöjjön vissza? Én nem. /már ha meg nem halasztják valahogy, bocsi/ Még a háttérképen is ők vannak! Szerintem valamilyen módon vissza kell hogy tudják tenni a soriba akár pocakkal, akár anélkül.
5/10
napraforgó márc. 19. 14:30:37 5/10 Előzmény törökbálint
(882/929)
A Ninát játszó színésznő már nemigen jön vissza, 2016 júniusában megszületett az első gyermeke, 2018 áprilisában a második. Ezt a 7. évadot 2016-ban forgatták, vagyis a terhessége beleesett. Úgy tűnik, hogy ezt nem akarták beleírni a történetbe. Martint még látni fogjuk a 9. évadban is.
törökbálint márc. 19. 14:20:54
(881/929)
Azért raktak bele új szereplőket, hogy színesebbé tegyék. Amúgy ezt a Dianát el tudnám képzelni Ricsi párjaként a későbbiekben. Úgyis jobban illenek egymáshoz, mint a régebbi felállás. Maxnak meg úgyis bejött Milica már az első találkozáskor - ott volt a szikra.
Martinék meg a főszereplők, még jó, h vissza fognak jönni.
5/10
Záporeső9 márc. 19. 09:49:10 5/10 Előzmény napraforgó
(880/929)
Összekuszálódik már minden. Az új szereplők jelenléte is megkavarja a történet menetét. Sok szereplő eltűnt, lehet, hogy Martinékat sem látjuk többet.
5/10
napraforgó márc. 19. 08:53:18 5/10
(879/929)
Milica és Ricsi minek vették bérbe Rita lakását, ha egy hetet sem laktak ott? Milica visszament a szállóra, Ricsi meg az Akácos dűlőre.
A múltkor elraboplták Laurát, annak mi lett a vége? Most meg Eva táskáját, na abból se lesz semmi.

Mi a fene ez a Silk Road? Biztos nem egy borászati vállalkozás. Mi dolga volt Krammernek egy kínai céggel? Most meg Vavró vette át a helyét és Inge segítségével fogja vinni a céget. Nekem ez zavaros. Ja meg Max is benne lesz.
5/10
napraforgó márc. 18. 04:01:20 5/10 Előzmény Záporeső9
(878/929)
Vagy bipoláris zavar. Szegény anyja is megzakkant, miután Baxa megerőszakolta, aztán elvették a gyerekét és őt elmegyógyintézetbe zárták, ahol aztán úgy gyógyszerezték, hogy valóban megőrült.
5/10
Záporeső9 márc. 17. 20:39:29 5/10
(877/929)
Tán depressziós- Max. Vavro, hogyan lett ennyire " kemény" ?
5/10
napraforgó márc. 17. 20:20:01 5/10
(876/929)
Valahogy nem hiszem, hogy Max Inge árulása miatt zakkant meg, talán még alkoholista is lett. Habár az talán nem alakul ki egy év alatt.

Szerintem nem Vavro verette meg Karolt, nem voltak neki olyan börtönkapcsolatai, meg aztán hamar félholtra verték. Van Karolnak épp elég ellensége.

Dása mellett Szlávó kitünően főzött, most meg ügyetlenkedik egy tojásrántottával?
5/10
napraforgó márc. 14. 18:14:03 5/10
(875/929)
Ha Ingét védett tanúnak minősítették, nyilván a gyereke is részesülhet védelemben, főleg, ha a nő hajlandó lenne elmondani a rendőrnek, hogy a fiát fenyegetik. Nyilván kaphatna a kicsi is egy testőrt, aki kísérgeti az óvodába, vagy a játszótérre. Bár szerintem nem dőlne össze a világ, ha egy időre kivennék az óvodából, meg csak otthon játszana a kertben. Annyira mondvacsinált ez a jajj de félek Ingénél. Most már nem lehet tőle elvenni semmit, hát miért retteg?
6/10
agbrenv márc. 13. 23:55:41 6/10 Előzmény Záporeső9
(874/929)
Nekem az lesz a sorozat fénypontja, Inge bukása és nagyon remélem most nem bújik ki a bajból vagy csinálnak megint valami kamu "jó" karaktert belőle. Mert megint kezdi azt az irányt venni a dolog, hogy Inge valójában nem hibás, ő csak Vavró parancsára fosztotta ki Krammert, holott saját maga tervelte ki Vavró háta mögött, csak lebukott. Jó lenne ha ezt már nem úszná meg, ha már Karol megússza. Mert abból ítélve hogy ő marad szereplőként a maradék 2 évadban is, arra tudok csak következtetni, hogy valahogy kihúzza magát a bajból, hacsak nem börtönben fog csak szerepelni, amit kétlek.

Mint ahogy most Krammert próbálják megsajnáltatni a nézővel. Jajj szegény nem beszélhet a lányával, kit érdekel a 2 ember aki meghalt miatta, meg Peter aki fél évig tolószékbe került, itt ő az áldozat... A vicc, hogy kb az öccse így is gondolja.

Amúgy Ricsi is egy ökör, tudja hogy Vavrónál van most az összes ütőkártya, ennek ellenére még hergeli meg sértegeti is, főleg úgy, hogy előtte ő maga ment Vavróhoz szívességet kérni, hogy vonja vissza a feljelentést.

Vavró is jobban tette volna ha csak bosszút áll a 2 barmon, aztán lelép a pénzzel. Most még lehetősége is lenne, Maxnak eladja a kastélyt meg a dűlőt aztán lelép. Tök fölöslegesen keveri magát bajba azzal hogy egy 3 éves gyerek jóllétével fenyegeti/zsarolja Ingét.

Maxnak valami függősége van? Alkoholista lett? A "felesége" (neve most nem jut eszembe) meg szerintem segít a függőségét vagy más betegségét leküzdeni.
5/10
Záporeső9 márc. 13. 20:48:52 5/10
(873/929)
Mi baja lehet Maxnak? S nekem úgy tűnik, nem a felesége Diana . Valami itt nem stimmel. --- Vavró teljesen megváltozott. Vajon mit hoznak ki még ebből? Nagyon más karaktert faragtak belőle. Stella kisasszony pedig rettenetesen viselkedik. Azt nagyon várom, hogy Inge mikor kerül börtönbe.
5/10
napraforgó márc. 13. 11:47:17 5/10 Előzmény agbrenv
(872/929)
Na azon is csodálkoztam, hogy Ingrid egy nap alatt el tudta adni a lakását (amúgy arról sem tudunk, hogy mikor is vette meg ezt a lakást, mert sokáig csak a kastélyban élt, hol Max-szal. hol Oláh Tiborral. hol meg Krammerrel. Hát Vinnában úgy tűnik egy nap alatt lehet lakást venni, meg eladni is...

Sztellinkát néha én is jól leforráznám, annyira fenn hordja az orrát, egy beképzelt kis majom. Igaz, hogy még elég kicsi, de azért az anyja megmagyarázhatná neki, hogy nem mindenki olyan gazdag, mint ők -voltak-, meg hogy ha se neki, se Szlávónak épp nincs munkája, akkor fizetése se, vagyis nem lehet szórni a pénzt.
De látom, most a legújabb konfliktus abból lesz, hogy nem kell neki a kistestvér, hisz akkor kicsöppenne az elkényeztetett hercegnő státuszból. Talán most majd, hogy el akar költözni az apjához ki fogy derülni, hogy nincs hova.

Elhangzott, hogy a Maxilandtól visszakerült bort mind eladták, szóval most már Szlávó is megkaphatná a részét. És igazán szó nélkül visszavehetnék a Dolinsky-Rozner cégbe, nem kéne megalázni azzal, hogy kuncsorogjon az állásért. Peter lehetne nagyvonalúbb és egyszerűen felajánlhatná neki a régi pozicióját, főleg, hogy Ivánnak már megterhelő a munka ellátása.
6/10
agbrenv márc. 13. 11:05:45 6/10 Előzmény napraforgó
(871/929)
Ne felejtsd el a nyomozónőt se, ahol szintén az volt hogy vajon Peter az apa és Dorotánál a kamuterhesség ahol Igor azt hitte megcsalja XD Amúgy tényleg, most hogy mondod, kb Rita, Dorota első terhessége és Nina terhessége voltak az egyetlenek ahol ezt nem játszották el.

Karol szerintem hozzá sem nyúlt Lydiához miután az apja meghalt. A vicc az, hogy ez a balfék Szlávó még hitt is Ingridnek aki ismét csak bizonyítja mekkora szar alak, meg amúgy idióta is. Nyilván elkezdek szart kavarni abban családban ahol a lakhatásomat kockáztatom. De tényleg, milyen baromság ez, nincs hova mennie, rá van utalva Iván jóindulatára, de azért a fiát buzerálja hülye teóriákkal. De persze, sem Szlávó sem Eva nem hozza fel ezt Iván előtt....

Amúgy nem tudom, lehet gonoszság ilyet mondani vagy gondolni, de szerintem Stellára ráférne a hidegzuhany, hogy az apja aki annyira becsül, valóságban egy ritka szar alak. Talán lehozná a lányt a magaslóról, bár lehet még rosszabb lenne tőle.
5/10
napraforgó márc. 13. 09:54:08 5/10
(870/929)
Ingrid már megint keveri a xart. Miért mondja Szlávónak, hogy talán nem is ővé a gyerek? Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Lidia és Karol már évek óta nem éltek házaséletet, tehát ez fel sem merülhetett volna.
És pont Inge volt az, aki annak idején Tóthra akarta fogni Adamkó apaságát. Aztán ott volt Eva is, aki meg sokáig azon problémázott, hogy ki a lánya apja, Peter, vagy Robo. Sőt Jurkónál is eljátszották ugyanezt, hogy nem Vagacs volt az apja, hanem Martin.
Kicsit unalmas már, hogy ezt minden terhességnél bevetik, mintha minden nő olyan csapodár lenne, hogy szimultán folytat viszonyt különböző férfiakkal.

Elég különös, hogy Szlávó és Lidia egy napon vesztette el az állását (Szlovákiában nincs felmondási idő?), sőt, még ugyanazon a napon a házukból is el kellett jönniük. A házbért általában havonta kell fizetni, vagyis, amíg a hónap le nem telik, biztos nem kell elmenniük. (amúgy semmi költözködést, hurcolkodást nem láttunk, még egy táskát, bőröndöt sem.) Csak Szlávó bejelentette, hogy ma itt alszunk, meg még egy darabig.

Lidia, az elkényeztetett királykisasszony meg nem akar alkalmazkodni Szlávó családjához, pedig ott legalább a szállásért és a kosztért nem kell fizetniük. Szlávónak igen gyorsan munkát kéne találnia, mert Lidiát az 5. hónapban már nemigen alkalmaznák, nem beszélve arról, hogy nem ért semmihez.
Sztella elől meddig akarják eltitkolni, hogy az apja börtönbe került? Mert hál' istennek ezt most nem fogja megúszni.