offtopic
Brierley 2021 máj. 23. - 19:13:05 Előzmény Edmond Dantes
(69/89)
Vagy egy rádiót és tűket; azzal a technikával szépít(tet)i magát.
Persze "vállaljuk a korunkat, és ne akarjuk elfedni" címszó alatt. :-)
offtopic
Brierley 2021 máj. 23. - 19:06:16 Előzmény Edmond Dantes
(68/89)
Csak remélni merem, hogy nem dőltél be az ezernevű hízelkedős dumájának.
Edmond Dantes 2021 máj. 23. - 18:56:26 Előzmény filoszemitabéluska
(67/89)
B. Mária esetében talán stílszerűbb lenne egy kanál vagy még inkább egy bödön z s í r t emlegetni..😜
offtopic
Sz. Péter 2021 máj. 23. - 17:59:01 Előzmény filoszemitabéluska
(66/89)
Miért kell csodálkozni azon, ha (egyre többen) véleményt mondanak a rendszer elvtelen, gerinctelen haszonélvezőiről?
Edmond Dantes 2021 máj. 23. - 16:19:22 Előzmény Sumomo_
(65/89)
Kedves Sumomo_, megtisztel, hogy színházi élményeimet rögzítő beírásaimat követi. A járvány miatt sajnos ezek (is) szünetelnek, de ígérem: amint lehet, folytatom. B. Mária a közcsatornán a Niagara (víz)bőségével ömlik szemünkbe-szánkba. Már csak azért is -ismét vizes hasonlattal- tengernyi ismétlés, mivel emlékeim szerint B. Mária a saját elmondása szerint egy ideje és egy időre visszavonult pihenni. Műsorai sugárzásának mennyisége azonban nem apad (vizes hasonlattal: mint pl. egy folyó). Ennélfogva életszerű, hogy bőven áradó műsorai: ismétlések. És mint a közmondás tartja, jóból is megárt a sok. Hogy az ő műsorai jók-e, az ízlés dolga ... mint az általa nyomatott ételhegyek. De az nem lehet vitás, hogy az évi 100+ milliárdból fenn- és ki/eltartott közmédia kicsit (vagy inkább kicsit többet) pihentethetné műsorait, ha már egyszer ő maga, az alkotójuk is pihen ... mint Madách Tragédiájában az Alkotó.
10/10
Sumomo_ 2021 máj. 22. - 10:59:27 10/10 Előzmény Edmond Dantes
(64/89)
Monsieur Dantes, ez annyira méltatlan Önhöz!
Évek óta követem színházi kritikáit , nem egyszer döntöttem az alapján, hogy valamit megnézzek-e vagy sem.
De most ez itt: "B. Mária asszony s á g bőven lejárt szavatosságú kajáit, ezerszer játszott "műsorait"?"
Most ez komoly?
A magam részéről még soha nem láttam kétszer ugyanazt felvételt. A hagyományőrzés soha nem lehet lejárt szavatosságú szerintem, még "kaja" szinten sem. Ahogy a szólás mondja, egy új szülöttnek minden vicc új, így van ez a konyhában is.
Volna még érvem, több is Marcsi munkássága mellett, de nem tisztem Önt győzködni.
Még valamit engedjen meg , vidéken soha nem használták, használják a "hölgy" kifejezést, az asszony, asszonyság-ot igen.
Kérem, tiszteljen meg bennünket, azzal, hogy elfogadja, hogy vagyunk jó néhányan , akik szívesen nézik B. Marcsi műsorait.
Ön pedig nézzen mást, a legalább 100 csatorna műsorai közül, bár ez mostanában nem könnyű.
offtopic
Brierley 2021 máj. 21. - 14:39:03 Előzmény Edmond Dantes
(63/89)
Ők (is) tudják, hogy sajnos csak ennyit hozott otthonról, így ignorálják.

Én "mainstream" Marcsit engedtem el; már rég túladagolt. :-)
offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 21. - 14:21:58 Előzmény Brierley
(62/89)
A pancsoló kislány https://www.youtube.com/watch?v=emht2dDOKCs már "elengedett" = letiltott = messzire menekült. Mondjuk én kikérném magamnak azoknak a fórumozóknak a helyében, akiknek nem tetszenek a Nemzet Főszakácsnőjének hegyomlás mennyiségű műsorai, hogy valaki "féltékeny, irigy idióta" jelzőkkel illesse őket. Soha nem idiótáznék le senkit, mert más az ízlése mint az enyém..
offtopic
Brierley 2021 máj. 21. - 09:47:50 Előzmény Edmond Dantes
(61/89)
Tudod olyan ez, mint amikor elejtesz magadról pár HAMIS morzsát. :-)
1. Születési idő: és hirtelen mennyi azonos korú nick lett.
2. Foglalkozás: hirtelen mennyi tanár lett itt.
3. Család, gyerekek: hirtelen mennyi kamu nick-nek lett kamasz, ill. 2-3 sráca. :-))))

És a két félcédulás nem is fogta fel, hogy magát leplezi le folyamatosan. Minden nevén. :-)))
Nos, ennyire kell komolyan venni.
offtopic
Brierley 2021 máj. 21. - 09:41:20 Előzmény Edmond Dantes
(60/89)
Üres, ócska provokáció; engedd el! Dühöngő kislány még; azért csinálja, mert van közönsége...
Edmond Dantes 2021 máj. 21. - 09:19:25
(59/89)
Szóval, mint olvasom itt lejjebb, egy csomó "féltékeny, irigy idióta van itt". Ők azok, akik az autósztrádán szembemennek az egy darab másik autóssal, aki azt mondja: "nahát ennyi szabálytalan idiótát!" Akkor ki is az, aki idi .. khm .. szembemegy a forgalommal = csípi B. Mária asszony s á g bőven lejárt szavatosságú kajáit, ezerszer játszott "műsorait"?
10/10
anita195 2021 máj. 17. - 20:40:33 10/10
(58/89)
Kedvenc rész: Lázárral együtt főznek :)
10/10
anita195 2021 máj. 17. - 20:38:47 10/10
(57/89)
Jesszus. Mennyi féltékeny, irigy idióta van itt :D Nektek fáj a más sikere? Nem baj, fájjon. Ezen ti úgy se tudtok változtatni ;)

Marcsi nagyon tehetséges, nem csoda hogy ennyi jó műsor és könyv van már neki. És persze rengeteg élmény - neki és a nézőknek. Nagyon szimpatikus, aranyos, talpraesett, fiatalos. Ez a műsor már Őrségi otthonában készül, ötletes és visszafogott, bár azért a Gasztroangyal marad számomra a kedvenc. A receptek itt is szuperek és a meghívott vendégek is nagyon szimpatikusak. :) Tetszik a műsor felépítése: 2 recept egy adásban. Már több mint 100 adás került adásba, nagyon szorgalmas kis stábja van a Duna Tv-nek. :D
MorningGlory 2021 ápr. 11. - 00:36:56
(56/89)
Ő műsorvezető. Úgy tudom, nincs szakács/cukrász végzettsége. Viszont szakácskönyveket "írt"? Vajon kinek a receptjei azok valójában, amik a szakácskönyvekben vannak? Ő meg kaszál belőlük.
10/10
Sumomo_ 2021 febr. 17. - 09:43:34 10/10
(55/89)
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ha csak tehetem megnézem.
Na és a konyhakertje......
10/10
Greeneyed Lady 2021 febr. 16. - 13:54:02 10/10
(54/89)
A receptek jók, érdekesek, néha meglepőek, sokszor összhangba hozza más, hasonló ételekkel. Még a különbségekre is felhívja a figyelmünket. Sokszor lehet tanulni is belőlük. Ha meg nem szeretnénk megkóstolni (például szerintem a pacalt), akkor is érdekes, hogy másoknak mi tetszik benne.
Borbás Marcsi már éveken keresztül megmutatta, hogy mennyire ismeri a Kárpát-medence ételeit. Most az az érdekes, hogy ebből mit tanult. Lehet, hogy ez nem mindenkit érdekel, de nekem nagyon tetszik. Az a heti fél óra nekünk fontos, szeretnénk sokáig nézni. Akit pedig nem érdekel, hát ne nézze, az ő dolga.
3/10
DUNAWÖLD 2021 febr. 07. - 19:15:22 3/10 Előzmény UJVÁRI ISTVÁNNÉ
(53/89)
Elvakult jellemtelenség.
A jelek szerint egy ilyen dékàst stb. ez zavar, nem a tartalom... Javaslom, főzzön a piros orrú dékàs alkàssal.
Nem párt szerint döntöm el, mi a jó.
Nęmeth Szilàrd pacaljàt sem hajtom.
2/10
fricsi01 2021 jan. 17. - 16:34:07 2/10
(52/89)
Jaaaa, a lényeg !!! nem a saját pénzéből csinálja, mindenkiéből és nagyot kaszál, ráadásul a miért is????
2/10
fricsi01 2021 jan. 17. - 16:32:08 2/10 Előzmény János61
(51/89)
az étel, meg a vendégei miatt !! nem miatta, tőle a háton áll fel a szőr, tudnék 1-2 műsorvezetőt akikkel még élvezetes is lehetne... ennyi... ez a véleményem, mert az lehet és van!
2/10
fricsi01 2021 jan. 11. - 00:56:38 2/10 Előzmény Edmond Dantes
(50/89)
futtatják rendesen. már 349 gasztroműsor van naponta, de ő többet szerepel, mint valaha (csak, mert abbahagyta), mi lenne, ha nem fejezte volna be.