Téma: Boros Zoltán

10/10
Sunny=) 2014 ápr. 05. - 23:37:19 10/10
(2/2)
Nekem is! :)
tegnap és ma volt szerencsém látni kis városomban, és habár elmondása szerint a tegnapi nem volt a legjobb alakítása, a maival ezerszer kárpótolta! Zseniális volt!!!!  Remélem, még nagyon nagyon sokszor lesz alkalmam Õt színpadon látni! És mindamellett, hogy egy tehetség, közvetlen ember is! :)
10/10
Johann 2012 jún. 19. - 00:03:23 10/10
(1/2)
Boros Zoltánnak ne lenne még fóruma? Hogy lehet az? Szerintem kiváló színész és szinkronszínész. Utóbbi miatt meglepõ számomra, hogy még senki sem írt ide. Viczián Ottó fórumoldalán például örömmel olvastam, hogy sokan felfedezték Viczián Ottót a (színpadi) színészt, miután megszerették a hangját különbözõ szinkronizált filmekben, sorozatokban.
Szerintem Boros Zoltán semmivel se érdemli meg kevésbé a figyelmet, mint Viczián Ottó. (Az összehasonlítás azért adja magát, mert mindketten a Turay Ida Színház produkcióiban láthatók többnyire színpadon. Talán azt is megkockáztatnám, hogy a társulat tagjai, de ha jól sejtem, ez mára már szinte meghaladott fogalom...)
Mindenesetre mindenkit csak biztatni tudok (és fõleg azokat, akik szeretik a hangját): érdemes megnézni színpadon is Boros Zoltánt! Több darabban is láttam és egyszer sem okozott csalódást.
Érdekességként megemlítem még, hogy a Turay Ida Színház produkciói elõtt és után (akár szerepel az adott darabban, akár nem) Boros Zoltán hangján figyelmeztetnek a telefonkészülékek ki- illetve bekapcsolására. :)