Téma: Brian élete

offtopic
umma 2012 aug. 25. - 12:13:40 Előzmény perry
(187/307)
Á, nem tüntetted el? Na jól van, nem is gondoltam, hogy ennyire gerinces lennél. Akkor megosztok veled egy bölcsességet, jegyezd meg, még jól fog jönni: a HAZUG embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát!
offtopic
umma 2012 aug. 24. - 22:24:53 Előzmény perry
(186/307)
Belinkelsz kövezésrõl puruttyás videókat, hogy az egyensúly fel ne boruljon? Miféle egyensúly? Nem értelek, talán fejtsd ki magyarul.
Nem olvasom el és nem nézem meg, mert már láttam ilyen képeket, ennél sokkal durvábbakat. És láttam baltával szétvert fejû emberek képeit is, a tényõi eset után kíváncsi voltam rá.
Ha te is kíváncsi vagy rá, oké, a te dolgod, de nem értem, ehhez NEKEM MI KÖZÖM??? Van rá logikus magyarázatod? Mert ha nincs, akkor tüntesd el innen õket, ahogy az elõzõ (szimplán mosolygó) hsz-ed is eltûnt!!!
AvatáR Gil Maerth 2012 aug. 24. - 19:00:46
(185/307)
szerintem is megalitikus :DDDDDDDDDDDDDDDDD
"Engedjetek el, nem én vagyok Brian, csak vicceltem ! Halljátok?" :DDDDDDDDDDDDDDD
"Öngyilkos elit osztag. Jól megmutattuk nekik" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

10/8 -mert ennél már csak a gyaloggalopp nagyobb :)
(az 10/9 :)
offtopic
umma 2012 aug. 23. - 23:01:27
(183/307)
mit vessen magára? követ? :) az önkövezést a film szereplõi is megnéznék, és biztosan szívesen be is segítenének :)
perry 2012 aug. 13. - 13:31:51 Előzmény user11
(182/307)
Ráadásul maga a geg is eszméletlen ahogy a vallások táncai keverednek, arról nem is beszélve, hogy a "teuton" und egyik kedvenc opera-énekesnõm "odateszi" magát Eric Idle mellé.:)
user11 2012 aug. 13. - 00:08:14
(181/307)
Eric Idle most énekli az olimpia záróünnepélyén a film végi dalt.
ennyi baromságot... 2012 ápr. 09. - 09:24:47 Előzmény abradan
(180/307)
Azért azt lássuk be, az angol humort nem tudja mindenki értékelni.
Páromat is ke lehet üldözni a világból vele... :D
palfiren 2012 ápr. 09. - 08:57:11 Előzmény girlwithoutname
(179/307)
Valami baj lehet veled. Ez a film zseniális.A humort persze érteni kell. Lehet, te a tortadobálós filmeket szereted?
10/10
abradan 2012 jan. 18. - 19:58:50 10/10 Előzmény girlwithoutname
(178/307)
Egyszerûen nincs humorérzéked, vagy igen fejletlen. Ennyi. :) Én röhögtem ezen a filmen, és akárhányszor eszembe jut egy poén, akkor hangosan felnyerítek. :D Nézd meg alant a szöveges beírást, irodalmi szintû dialógok. Ez a film akkora alap, mint a ház. Fuss neki még egyszer, hátha ráérzel az ízére. :) 10/10.
1/10
girlwithoutname 2012 jan. 17. - 13:55:10 1/10
(177/307)
nem tudom...szerintem szar poénok vannak benne, egyszerûen nem vicces, ennyi
10/10
Zitatiz 2011 nov. 01. - 16:04:30 10/10
(176/307)
IMÁDOM!!!Egyszerûen zseniális ez a film.Ráaadásul minél többször nézem meg,annál élvezetesebb,mert olyan apró részleteket is meg tudok már figyelni benne,amiket eddig nem.
10/10
9/10
kibizso 2011 okt. 16. - 10:46:46 9/10 Előzmény greghouse
(175/307)
Érdekes ez az amerikais dolog... nekem pont a nagyon vallásos amcsi ismerõseim ajánlották ezt a filmet. :) De nagyon álszentek tudnak lenni, az tény (mint például az aggódó szülõk vagy mik).
És érdemes is volt megnézni. Agyzsibbasztó, de jó!
5/10
convar 2011 okt. 15. - 22:39:50 5/10 Előzmény leopard26
(174/307)
De tudom, mivel ez is egy Monty Phyton film volt.
10/10
greghouse 2011 okt. 09. - 17:17:22 10/10
(173/307)
Semmi köze a témához, csak érdekes, hogy John Cleese Cambridgeben szerzett jogi diplomát, Graham Chapman társa ugyanott orvosit, és mindketten pár évig voltak saját szakmájukban is, de aztán átmentek fõállású szinésznek. Mikor Cleese-t megkérdezték, mit szeretne elérni, egyszer azt mondta, szeretne alacsonyabb lenni (mivel hogy 12 évesen már 180 centi magas volt, ma 196. ) Graham Chapman, szintén alapító Pythonos...R.I.P.
10/10
greghouse 2011 okt. 09. - 17:07:53 10/10
(172/307)
Én csak sajnálom azokat, akiknek nem jön be az ilyen humor. Egyébként az amcsik sem nagyon szeretik, részben mert a MP csoport az amerikaikból is hülyét csinál néha, dehát mindenkibõl!!!!Úgy hogy kár itt zsidózni meg katolikusozni, nem errõl szól ez a dolog. Más humor és kész. Az amcsik pl. a Brian életén is fanyalogtak, merthogy "elvicceli Jézus életét"...stb. Annyira álszentek és prûdek tudnak lenni, hogy megáll az eszem. Ahogy már írtam: "Ha egy mellbimbót levágnak a filmen és fröcsög a vér, az korhatár nélkül nézhetõ. Ha ugyenezt a mellbimbót megcsókolják, már R-es lesz(az a legkeményebb, utána már csak az X jön). (Jack Nicholson mondá.
Komolyan veszik "az Isten nevét hiába szádra ne vedd.."-et, és sok filmben lecserélték az "Oh my God!" (kb. te jó Isten)felkiáltást (kb.) szent égre. Namost ez az õ dolguk, de hogy a magyar szinkronizálóknak ezt miért kellett követni a Jóbarátokban, ahol Janice mindig azt mondja idegesítõ hangján, ha meglátja Chandlert, hogy "Oh my God", eddig (helyesen) "Te jó Isten" volt a fordítás. Most nyilván részben újra kellett szinkronizálni, és a "te jó isten" helyett az "ezt nem hiszem el" megy. Hülyék és kész.
A Brian életében szerintem az ég világon semmi sértõ nincs. Tiltakozhatnának a zsidók, a keresztények (a sok próféta, stb.), a rómaiak, a papok, akit akarsz mindenki, a MP senkit és semmit nem kímél. Még a saját királynõjükkel is viccelnek ha kell, pedig azt meg ott veszik komolyan. A Waczak szállóban John Cleese folyton a németeket meg a franciákat meg az amerikaiakat gúnyolja (õ pedig tudja mit szabad, merthogy eredetileg jogász).
Jó és kész.
vzdaniel 2011 okt. 09. - 11:44:26 Előzmény M.Zs.F
(171/307)
Megunhatatlan film azoknak ,akiknek bejön .Én ezek közé tartozom :-)
leopard26 2011 okt. 09. - 03:13:40 Előzmény M.Zs.F
(170/307)
sok embernek nem jon be az angol humor!
offtopic
ernesztin 2011 okt. 08. - 23:34:48
(169/307)
idézõtopic:

- Hangosabban! – rikácsolta a fekete leples nõ.
- Hallgass mama! – intette a mellette álló fiatalember.
- Nem hallok egy szót sem – méltatlankodott az anyja.
- ...boldogok a békesség...
Az asszony legyintett és meg akart fordulni.
- Na, menjünk kövezni!
- Kövezni bármikor mehetünk – próbálta maradásra bírni a fia.
- Na, gyere már, Brájen!
Az egyik mellettük álló jólöltözött úr odaszólt az asszonynak, miközben idegességében megvakarta az orrát.
- Befognád már végre!?
A mellette álló elegáns hölgy azonnal rászólt.
- Ne piszkáld az orrod!
- Nem piszkáltam, csak megvakartam.
- Igenis piszkáltad az orrod, míg beszéltél azzal a hölggyel.
- Dehogyis.
- Hagyd már abba! Maradj nyugton!
- Nem zavar, hogy egy szót sem hallok az egészbõl? – szólt a nõre a közelükben álló férfi. Hosszú pajeszt viselt. A nõ azonnal felvette a harcot.
- Milyen alapon beszélsz bele a családi életünkbe, mi? Én a férjemhez beszélek!
- Na ugye, hogy a felesége?
- Akkor menj és beszélgess vele máshol! Egy árva mukkot sem hallok.
- Ne gorombáskodj a feleségemmel!
- Csak megkértem, hogy kussoljon, mert nem hallunk semmit a beszédébõl. Nagyorrú!
- Ide figyelj! Ne hívd a férjemet nagyorrúnak!
- De hát nagy orra van.
- Abbahagynád? Mit mondott?
- Nem tudom, éppen a nagyorrúval beszéltem – válaszolta a pajeszos.
Egy pár méterrel elõrébb, tehát egy sokkal jobb helyen álló nézõ hátrafordult.
- Azt hiszem, azt mondta, boldogok a sajtkészítõk.
- Miért emeli ki a sajtkészítõket? – kérdezte a harmadik férfi mellett álló hölgy a napernyõje alól.
- Nyilván nem szó szerint kell érteni – válaszolt a férfi -, ugyanúgy vonatkozik bármely tejipari termék készítõire.
A pajeszos unatkozott. Gondolta, felpörgeti az eseményeket.
- Látod, ha nem dumálsz, akkor hallottuk volna, nagyorrú – fordult kedvesen a jólöltözötthöz.
- Héj! Ha még egyszer azt mondod, nagyorrú, szétverem a büdös pofádat!
A pajeszos nem ijedt meg.
- Jó lesz, ha figyelsz, lehet, hogy mindjárt az jön: boldogok a nagyorrúak.
Brájen, aki mindvégig hallgatott, elérkezettnek látta az idõt, hogy beavatkozzon.
- Szállj le róla!
De a pajeszos harci kedvét ez nem vette el.
- Na, te sem vagy piskóta, orrrmányos! Honnan jöttetek ti? Orrmányságból?
- Még egy dobás, haver – kiabálta a jólöltözött – és szétrúgom a szaros seggedet!
- Hogy beszélsz? – szólt rá a felesége – És ne piszkáld az orrodat!
A férjben forrt a düh. Ez a hülyeség az orrával! Hogy ettõl nem tud megszabadulni! Ráförmedt a feleségére.
- Ha nem hagyod abba ezt, én szétverem a... fejét – bökött végül a pajeszos felé.
Ekkor újra hátrafordult egy jólértesült nézõ.
- Hallottátok? Boldogok a heringek.
- A heringek? – kérdezte a harmadik férfi. Mindig akadnak hitetlenek, ugye.
- Állítólag õk fogják örökölni a földet.
- Hallotta valaki a nevét? – kérdezte körülnézve, és elõre mutatott a szónok felé.
- Te csak ne verj meg senkit! – intette a felesége a jólöltözöttet.
- De igenis megverem, ha még egyszer nagyorrúnak hív!
- Nagyorrú! – vigyorgott a pajeszos.
A jólöltözött alig tudta türtoztetni magát. Dühtol fröcsögve fordult a pajeszos felé.
- Te!!! Na jó, én szóltam. Úgy vigyázz, én tényleg bemosok egyet ám!
- Uuú! A szelídekrÕl beszél – lelkendezett a felesége – Boldogok a szelídek. Ez nagyon szép, nem? – Egészen elérzékenyült. – Nagyon örülök, hogy kapnak valamit, mert nem könnyû nekik.
A pajeszos csak arra várt, hogy egy pillanatra teljes csend legyen.
- Nézd! – fordult a jólöltözötthöz. – Én csak az igazat mondom, neked nagyon nagy orrod van!
- Te, én akkorát bevágok neked, hogy az orrod akkorára dagad, mint az egész tested!
- És neked ki vágott be? – kérdezte a pajeszos. – Góliát nagybátyja?
- Hu! Jó! Utoljára szólok...
- Nagyon sok a szöveg!
BUMM! kitört a tömegverekedés. Az anyja igyekezett arrébb húzni Brájent.
- Gyere már! Menjünk kövezni!
stampo 2011 okt. 08. - 23:14:30 Előzmény Joe Hallenbeck
(168/307)
Barátom, ebbõl a néhány szóból látszik, hogy lövésed sincs, mirõl szól a film. Nem vagy véletlenül katolikus?