neugassaman 2009 ápr. 17. - 20:39:47 Előzmény oncogito
(3/3)
*moderálva*

Az Alcatraz az mára már egy legenda, és a film róla nagyon jó , érdekes - érdekfeszítõ , mondhatni tudományos film volt!
Az pedíg hogy én ebben az országban újabb 50 börtönt építenék, annak - ha az okát nem tudod, akkor csak egy pici figyelem : Ma, ebben az országban legalább 6000, törvényesen elítélt (lopás, csalás, kissebb - de ettõl még igen is komoly szabálysértés miatt)van max házi õrizetben, és vagy felfüggesztve, és szabad lábon, mert helyük sincs, ahol letölthetnék a 6-18 hónapjukat! Ezt Állampusztán valósan Smasszer hobbiszomszédom is mondja, és mondja közel 10 rendõr ismerõsöm, de ha ez így nem jó, olvasgass, járj utána!( bár belõled nehéz ezt ezek után kinézni)

Továbbmegyek!

A ma elítéltjeinek több mint 65%-a luxuskörülményeket él meg - azokhoz a bûnökhöz képest, amit elkövettek! (konditerem, tisztálkodás minõségi fürdõhelységekben, tv, 2 fogás közûl választhat minden nap, könyvtár, és jónéhány dolog!

Nem azt mondtam, mielõtt még ismét primitíven beszólsz, hogy : a tisztálkodás az nem jár nekik pl, vagy a könyvtár - az nagy kár lenne ilyeneknek, mert egy két elítélt valóban él a kultúrálódás, és a tanulás lehetõségével, ill tanfolyamokra is szívesen jár, mert egyszer boltott, és elég is volt neki!)

Viszont ha nem tudnád, a picsájakinyalt magyar etnikum ebben a tekintetben jóval nagyobb arányban szerepel eme intézmények falai között,sokkal kissebb lélekszámuk ellenére, és nagyon nem érdekli õket a továbbtanulás és a könyvtár, max 1-2 kirívó esetet eltekintve, a konditermet viszont azt egész nap koptatják, és szabadulásukkor legalább még 2-3X akkora fizikai erõvel gyakorolják a már jól megszokott tevékenységeiket!

Én csak annyit mondanék neked öreg : ezen élvezkedj!

Élvezd, hogy évente eltartod a sok ingyenélõ, agresszív, apagyilkoló, közszeméremsértõ, rablógyilkos, enyingi féle egyedet, köztük sok szélhámost, sikkasztót, és fehéringes tetût is aki fehér, magyar származású - mielõtt még hihetetlen intelligenciáddal le nem rasszistázol !

Ezt élvezd te szerencsétlen!

Kínában, és még néhány helyen - ezek építik az utakat, a közterületeket, és ugy egyáltalán dolgoznak,(fegyveres felügyelet mellett) és rengeteg a férõhely !

Én erre próbáltam rávilágítani!

Maximális tiszteletem!
oncogito 2009 ápr. 15. - 23:05:32 Előzmény neugassaman
(2/3)
Menj ki börtönõrnek élvezkedni - oda való az ilyen mentalitás.
offtopic
neugassaman 2009 jan. 24. - 20:19:23
(1/3)
Az Alcatraz-ról szóló részt sokszor láttam.
Tetszett, vagy lekötött - ilyesmi...
Kár hogy nálunk nbincsen ebbõl vagy 50 db , minimum!