Téma: Bűnös vágy

6/10
The Cortez jan. 09. 15:36:56 6/10
(6/6)
2. évad

A felesleges folytatás bénán viszi tovább az első évad megkezdett szálait, illetve a megismert karaktereit. Itt ugyanúgy kapunk gyilkosságot, nyomozásokat (mindenki szaglászik mindenki után), baszásokat és félrebaszásokat, ráadásul még kisebb-nagyobb perverziók is befigyelnek. Szappanoperába illő marhaságokkal próbálják bonyolítani az erőltetett fordulatokkal tarkított, sokszor zagyva cselekményt. A szereplők a történésekhez hasonlóan fárasztóak. A főhősnő ezúttal alfa özvegységben szenved, de legalább már elengedte a femináci hülyeségeit. A szezon legnagyobb érdemei: az igényes fényképezés meg az epizódok rövidebb játékideje.

4/10
9/10
Lolamacko 2022 dec. 31. - 20:22:19 9/10
(5/6)
Azért kezdtem el nézni, mert félreolvastam a címet, érdekesnek gondoltam hogy 'Bűnös vagy' aztán persze kiderült, hogy csak figyelmetlen voltam, de akkor már odaszegezett a képernyő elé. Izgalmas volt végig, bár időnként eltévedtem az időugrásokban. Örülök, hogy megnéztem.
9/10
Z.Zoé 2022 máj. 29. - 15:54:15 9/10
(4/6)
Érdekes, ahogy a szememben egy sztereotipia leomlott: nem minden mexikói sorozat rossz.
Kifejezetten jónak mondanám a forgatókönyvet, a sztori tele van fordulatokkal. Nem állítom, hogy kicsit nem húztak túl, de ennek ellenére kellemes meglepetés volt.
Igen, van benne softpornó, csak hogy mindenkinek jó legyen XD és valszeg egy fehérnemű márka is szépen megfinanszírozta a sorozatot.
Ami különösen tetszett, az az aláfestő zene, és maga a fényképezés is. Nincs tele rosszul vágott jelenetek miatti bakikkal (amit nagyon nem szeretek egy filmben).
Spanyolul kifejezetten kellemes elményt nyújt, van valami szexi bája az eredeti nyelvnek.
Sztem szinkron nem lesz hozzá, de nem is baj.
Én tudnék írni hozzá egy ütős harmadik szériát, de ahogy olvastam, a netflix nem tervez ilyet.
törökbálint 2022 márc. 17. - 15:32:44
(3/6)
Nem tudja valaki, h tervezi-e vmelyik csatorna leadni ezt a sorozatot? !Perroni miatt/
3/10
amarillys 2021 dec. 21. - 19:53:28 3/10
(2/6)
Nagyon nagy baromság volt. Sajnálom, hogy időt pazaroltam rá.
6/10
The Cortez 2021 márc. 31. - 23:00:26 6/10
(1/6)
Mexikói félrekúrós erotikus krimi-sorozat a Netflixtől.

A sztori főszereplője egy férjezett latin MILF, ki genderelmélet oktatóként férfidémonizálással, a nők mentegetésével, az áldozat felelősségének elkenésével, illetve hasonló faszságokkal mérgezi szerencsétlen hallgatói elméjét. Egy buli alkalmával, ribanc barátnője hatására alaposan megbaszatja magát álmai jóval fiatalabb latino alfájával, aki később beül az egyik szánalmas órájára. Egy állítólagos öngyilkosság is bonyolítja a cselekményt, közben természetesen mindenkiről kiderül, hogy senki nem az, mint aminek látszik, ezzel együtt az összes fontosabb szereplő gyanússá válik a váratlan halálesettel kapcsolatban.
A sorozatban rengeteg a flashback meg a képzelődés, így egy jelenetet több szemszögből végignézhetünk, a végére pedig rendesen agyoncsavarják a szálakat. De hiába erőlködtek orrvérzésig az alkotók, hogy művük ne legyen olyan szappanopera, akárcsak a szintén közép-amerikai, hasonló magyar címet viselő Bűnös vágyak, mivel a vér, a sok baszás, a nyomozás, az igényes megvalósítás és a kreatívkodás ellenére, több tekintetben egy tipikus mexikói teleregény színvonalú széria lett belőle.
Az alkotás legnagyobb érdeme, hogy egy fontos fordulatot követően, 40-es hősünknek visszanyal a feminista fagyi, ezáltal végre rájön arra az egyszerű tényre: egy nő is lehet szemét,
valamint simán viselkedhet szarháziként.