Az én felhasználónevem máj. 16. 14:25:42 Előzmény sita76
(9/9)
Igaz, a porton láttam. És igen, áthelyezték őket másik szigetre, mintha mi sem történt volna, az egész tök zavaros. Remélem, akkor folytatják. A másik sorozatot, a Halál a paradicsombant a 13. évad után valóban újra kezdték, pedig annak is van még 14. és 15. évada is. Ebből indultam ki. Akkor a reményhal...
5/10
sita76 máj. 16. 10:14:43 5/10 Előzmény Az én felhasználónevem
(8/9)

A port szerint igen, a tv-ben már rég nem ez van, a 2. évad utolsó része kedden este volt, aztán szerdán a 3. évad 1. része, tegnap a 2. Csak épp az egyes részek tartalma teljesen már a 3. évadban, mint ami itt le van írva.. De az is lehet, hogy, ami most megy, az nem is a 3. hanem a 4. évad, mert a tartalom is teljesen már. meg a 2. évad után egy akkor ugrás van a sztoriban, ami semmivel nem magyarázható (pl. előkerül egy teljesen ismeretlen főfelügyelő, amire semmi magyarázat nincs, ráadásul ráadásul az egész szitu olyan, mintha mindig is ott lett volna)
Az én felhasználónevem máj. 16. 09:00:09 Előzmény sita76
(7/9)
Ma este leadják a 2. évad utolsó részének ismétlését, majd kezdik elölről, 1. évad 1. rész. Tudom, hogy elméletben van 3., 4., 5. évad is, de mikor láthatjuk?
5/10
sita76 máj. 16. 08:16:38 5/10 Előzmény Az én felhasználónevem
(6/9)
De, van 3. évad. Folyamatosan mennek a premier részek este 8-tól. Csak mintha a 2. évad után lett volna egy jó nagy kiesés, amire nincs magyarázat. Pl. a főfelügyelő egy teljesen új figura, igaz nem sokáig.
Az én felhasználónevem máj. 16. 04:21:08
(5/9)
Nincs 3. évad? A tartalomismertető elcsúszott, s a 2. évad után újra kezdik. Komolyan, nincs értelme belekezdeni egy sorozatba, mert sosem tudhatjuk, mikor hagyják abba és kezdik elölről.
5/10
sita76 máj. 14. 23:08:51 5/10
(4/9)
Itt már teljes a káosz. A 2. évad utolsó részének végén Raphael kétségbeesetten hívja Clarissát, hogy nagy szüksége van rá, mellette az ágyon egy halott(?) nő. Majd a folytatásban ez a a sztori mintha nem is lett volna, a főfelügyelő egy teljesen másik arc, ráadásul az itt leírt tartalmak köszönőviszonyban sincsenek a 3. évad folytatásával. Valami itt nagyon félrement,vagy a port nem tudja, mi a következő részek tartalma, vagy nem tudom, mi van, plusz a történet is teljesen félrecsúszott, mivel se arra nincs magyarázat, mi van a 2. évad végén Raphael mellett látható nővel, se arra, ő hová tűnt, a 3. évad szerint mintha nem is lett volna.
jesolo máj. 09. 10:03:53
(3/9)
a port elcsúszott az ismertetéssel, a mai új résznek az előző a tartalma, tegnap volt 8-kor
alibabusic ápr. 30. 21:38:02 Előzmény forzajuve85
(2/9)
Minden szavad igaz!
Én felveszem a műsort és amikor visszanézem az unalmas részt + a reklámokat átpörgetem, így 1 részen hamar túl vagyok!
4/10
forzajuve85 ápr. 13. 07:47:53 4/10
(1/9)
A táj miatt 4/10, amúgy borzalmas történetvezetés, gyenge írói fantázia, gyenge színészek, rettenetesen sok idő a szereplők semmitmondó magánéletéről, kevés magáról a bűntényről, és ami a bűntényről szól, az sincs normálisan kidolgozva. Egyszer épp meg lehet nézni, de hogy nem kaszálták el 1-2 évad után az rejtély. Nagyobb, mint amekkora rejtélyek a sorozatban vannak.