Téma: Café Miró Vár

emergency 2009 márc. 03. - 20:56:57
(1/1)
Hát mmit is mondjak szép szép de nem az igazi.
Ha konkrétizálni kéne a dolgokat amiket a café miróban tapasztaltam a budai várban akkor azt kell mondani hogy akkor ismerünk meg egy helyet ha bemegyünk.
Lényegében az ételek de legfõbbképpen a koktélok amiket ittam az nagyon tetszett. Az étel mennyei volt almaleves kellõ képpen volt sõt egyenesen az én izlésem szerint volt elkészítve a tatár beefsteak pedig nagyon finom volt. Az ital amit ittunk teljes mértékben hibátlan volt én sangriát ittam a párom egy angelikát mind a kettõ mind kivitelezésben és minõségben tényleg elsõ osztályú volt.
De számomra ami nem tetszõ volt az az hogy a pincérek akik körülvettek olyan szépen elhalattak az asztalom melllett hogy még a hamutálat sem cserélték ki mikor már muszáj voltam a inkább nem is dohányozni mert már mindenhol az asztalon hamu volt a poharaim már rég kiürültek sõt bele voltak száradva az italmaradvány és még annyit sem kaptam meg kérdésnek hogy nem inna e meg még egy sangriát vagy fizetnék e vagy bármi ilyesmi. Aztán megtörtént a csoda egy a pultból kijövõ hölgy törölte az asztalt vitte el a hamutálat és megkérdezte hogy nem kérnék még egy italt mire én inkább a fizetés mellett döntöttem.