csancsy 2008 nov. 01. - 14:54:34
(2587/4427)
Nézd, ez a te véleményed, ha így gondolod, akkor legyen. Nem mindenki, kedvelheti ugyanazt az embert. Hernyó? Érdekes metafora.
ptra 2008 nov. 01. - 14:43:04
(2586/4427)
Az uszkármajdnemeltörte gusztustalan módon Enikõ lábát.
Majd a táborban sem beszélt arról, hogy ezt a feladatot képtelenségvolt végrehajtani, és marháranem Enikõn mulott. Õ is inkább félválról vette a feladatot, hogy majdan a táborban legyen kit cseszegetni, hogy nincs kaja. A dzsungelben leginkább a hernyóhoztudnám hasonlítani az uszkárt.
Szerinted az Andi miért "találta ki magátóóóól" ezt a feladatot?
Szerintem a riportszobábanki lett neki adva, hogy ezt játsza el mindenki,mert a nézettség keményen visszaesett a veszekedõ kivagyokénvagyok celebek miatt.
lekvároskenyér 2008 nov. 01. - 14:39:31
(2585/4427)
Szerintem Kristóf meg az Oszkár is õszinte emberek. Legalábbis itt ebben a mûsorban (mert amúgy nem tudom), de megmondták,hogy mit gondolnak múltkor az Enikõnek,és szerintem ezen igazán nem kelett volna annyira megsértõdni. Oké,rosszul esik az embernek,ha ennyire támadják. De néha nem csak addig kell eljutni,hogy Jajj Jajj engem most mindenki támad,hanem,hogy mit mondanak. Fontos,hogy néha belásd,hogy nem neked van igazad,hanem akár egy nálad fiatalabbnak. Én szerintem abban a vitában a Kristófnak volt igaza. Õ nem akart rosszat az Enikõnek, csak azt akarta,hogy megértse amit mond. De az Enikõ meg támadásnak vette teljes mértékben. És ez azóta csak nõ nõ a feszültség,és a bátorságpróba után, meg gondolom mindenki úgy érezte,hogy az Enikõ most egyátalán nem veszi ki a részét a dolgokból. Pedig tényleg NEEM az õ hibája volt,de megvárhatta volna azt a két edényt még,hamár ennyit kibírt,és lehet akár vittek volna vissza egy csillagot,és az is több mint a semmi...
A Szõke Andrással meg semmi bajom. :D Olyan mint a Micimackóó!!! :)
ptra 2008 nov. 01. - 14:35:21 Előzmény Stella
(2584/4427)
húúú Stella,
Violinkulcs,
nagyon hasonlóan gondolkodunk.
1 kivétellel.
Szõke... Láttam a fõzõversenyben nyújtott szereplését, és ott igaán szimpi volt. A lelkét kitette, hogy a vendégei kedvében járjon.
Szerintem az alkohol hiányzik neki nagyon - gondolom naponta megissza itthon az adagot...
Bááár,ha Örkény Istvánt idézhetem: Thótocska, kicsi Thót dohányohat,,,, akkor õ is kaphatna 1-1 üveg sört. Semmi különbség nincs a 2 élvezeti cikk között.
Szóval Szõkévelnincs nagy gond.
Inkább ezel az uszkárral...
Serintem azóta kapta fel a média, amióta bezárt az OPNI.
csancsy 2008 nov. 01. - 14:32:25
(2583/4427)
Sztem sejted:)
Én Oszkárnak, mert jól megcsinálja a feladatot, ha arról van szó, sztem csapatember, valamilyen szinten, viszont akinek még szurkolok, az Andi, mert próbálja békíteni az embereket, õ az aki javasolta, hogy játsszuk, azt, hogy másik jó tulajdonságát emeljük ki, emberileg, sztem õ a legrendesebb:)
1/10
xena21 2008 nov. 01. - 14:29:03 1/10
(2582/4427)
Igazad van!Ti amugy kinek szurkoltok?
csancsy 2008 nov. 01. - 14:27:36 Előzmény Stella
(2581/4427)
Azért, nem kéne, ennyire lekezelõen beszélni a "celebekrõl". Normálisan is el lehet mondani a véleményed.
1/10
xena21 2008 nov. 01. - 14:26:10 1/10 Előzmény Stella
(2580/4427)
Steiner Krisztina?az kicsoda??És ö nem okos fiut probál játszani!Õ magát adja!
csancsy 2008 nov. 01. - 14:25:31
(2579/4427)
Várjunk, lehet, hogy igazatok van. Mert én félreértettem a feladatot, csodálkoztam, hogy a nagy csillagra rakja Oszkár az állatokat? ÉN úgy értelmeztem a feladatot, hogy az állatok között meg kellett keresnie a kis csillagokat. Vagy az volt, hogy a nagy csillagon keresse a kis csillagokat? Mert azt tényleg, nem volt értelme, csak úgy, ha Enikõ mellé dobja a csillagokat, és ott keresi meg, mint Évának az angolnás résznél, hogy kutatnia kellett. De mondjuk, nem láttuk, hogy hol voltak a kiscsillagok, lehet, hogy fenn voltak a nagy csillagon, nem tudjuk. Mindegy, tényleg felesleges ezen vitázni, ha így volt a feladat, nem lehet senkit hibáztatni, mert Oszkár a nagy csillagra rakta az állatokat, Andi jól irányította, és Enikõ meg nem tudta megkeresni fenn, ha leesett (bár azért valljuk be, hogy lehetett volna, kicsit több "tûrõképessége", lehet, hogy amúgy se csinálta volna meg, ha az állatokat, a kis csillaggal együtt, oda dobják be neki, hisz már elején félt, mondta, hogy nem tudja, hogy megcsinálja-e).
Stella 2008 nov. 01. - 14:14:29
(2578/4427)
Annyira visszataszító a pofája az Oszkárnak, még hogy 25 éves, 35-nek kinéz, rideg, érzelem nem szorult belé, Steiner Krisztina pedig valami eszméletlen ellenszenves,ahogy próbálja az okos "fiúcskát" játszani, Tóth gagyira is annyira büszkék a szülei, mire? tele van tetkókkal,meg iszik? Na sírjon még egy párszor, kis pénzéhes, Szõkének is alapból útálatos poénoktól mentes majomfeje van.
Delhusát sajnálom, hogy mindenki ellene van.
10/10
idõjós1010 2008 nov. 01. - 14:01:51 10/10
(2577/4427)
Véleményem szerint se az Andin se az Oszkáron nem múlott a bátorságpróbán semmi. Pont ezért volt igazságtalan az egész, mert ember nincs a földön aki képes lett volna úgy egy nagy csillagra önteni egy kis csillagot állatokkal együtt, hogy az ne essen le a próba végére Enikõ mellé. Pláne mindezt bekötött szemmel.
Ezen a bátorságpróbán a szerencse dominált több mint 90%-ban és nem volt szükség sem Oszkár ügyességére, sem Enikõ bátorságára igazán. Önmagában ugyanis egyik sem volt elég, egyetlen csillag megszerzésére sem.
ptra 2008 nov. 01. - 13:49:58
(2576/4427)
Nem kérdés. Persze hogy igazságtalan volt.
Enikõcsupán a szenvedõalakot töltötte be ezebben a színjátékban, - az Andin meg az Oszkárkutyán múlott 90%-ban a feladat.

Az volt az egészben a legszemetebb, hogy még Balázsék sem álltak Enikõ pártjára.
Tóthocska van nagyon kiakadva az Enikõre, mert biza a kicsi Tóth még a hernyók közé is benyúlt volna ha azon múúúlik. Hazudni kiváló módon tud. A Zimánynak kellett a kígyók közé nyulni, mert jóóó nagyot hisztizett ott is Thótocska.
Ez az Oszkár kutya pedig remélem lassan többen észreveszik, egy velejéig aljas simabörû lapos csúszómászó.
Az Enikõ iránti utálatát kellõ módon kifejezte a próbán. Azt hiszi, hogy ezzel a viselkedésévelkülönb, akár csak az Enikõtõl? Még a Gyõzõtis különb embernek tartom nála.
Oszki ugyanis jellemtelen (nem negatív jellem hahaha) ésmég viccesfiúnak is gondolja magát.
10/10
idõjós1010 2008 nov. 01. - 13:39:54 10/10
(2575/4427)
Bocs, de szerintem ez egy marhaság.
Arra mondják, hogy jellemtelen aki nem egy egyéniség, csak egy szürke folt a tömegben. Ezek olyan emberek akik vagy mindenkinek meg akarnak felelni vagy pont hogy senkinek, ezt embere válogatja.

Szõke egy ugyan olyan erõs egyéniséggel, jellemmel rendelkezõ ember mint Benkõ. Mindkettõ egy kirívó fura figura akiket pont ezért utálnak sokan, de ettõl õk még egy-egy kialakult jellemek, egyéniségek.
gyuszo07 2008 nov. 01. - 13:31:51
(2574/4427)
Na végre! Sikerült megnéznem egy ún. reality show-ból 240 másodpercet!
Hát nem semmi élmény volt! Miért kellett ezért utazni nemtudoménhányezer kilométert?
Javaslom, ezeket a celebnek nevezett szerencsétleneket tegyék be valamelyik 10-15 ezer lakosú kisvárosba - jó távol Bp.-tõl - 45ezer Ft kezdõtõkével.
Feladat:
Albérlet keresés
A városka környékén lévõ három üzem valamelyikébe felvételt nyerni, majd három mûszakban ott gányolni havi 82 eFt-ért
Egy évig mindenfajta külsõ segítség nélkül élni és küzdeni a fennmaradásért

Ez lenne az igazi valóságsó!
cika 2008 nov. 01. - 13:17:49
(2573/4427)
Bocs, de a jellem nem negatív. A jellem, az jellem, ami már önmagában pozitív jelzõ. Ha negatív, akkor jellemtelenségnek nevezzük.Pozitív aspektusban: jellemes, erényes, erkölcsös. Negatív aspektusban: jellemtelen, erénytelen, erkölcstelen.Ne hari, nem kioktatásnak szántam, még ha annak látszik is. Egyébként a Szõkérõl: õ az állandó bohóckodása alá rejti a kisebbségérzetét. Azt az arcát meri felvállalni, mert ezt elfogadták. Abban viszont nem bízik, hogy a hétköznapi arcát elfogadják-e, ezért inkább ritkábban kockáztatja meg. Pedig, szerintem a mindennapi arca is elfogadható.
lekvároskenyér 2008 nov. 01. - 12:53:40
(2572/4427)
Szerintem zárjuk le ezt az igazságos-igazságtalan feladat témát! UGYANIS Enikõ ma is bizonyíthat. :) Reméljük sikerül Szõkének és Enikõnek hozni pár csillagot! ;) Hajrázzunk nekik innen a távolból! :)
10/10
idõjós1010 2008 nov. 01. - 12:45:16 10/10
(2571/4427)
Igazságtalan volt a feladat, ha a fene fenét eszik is, mert nem rajta múlott az hogy végül egyetlen egy csillagot sem sikerült szerezniük. Némileg lehet õt hibáztatni, elvégre csak nem bírta végig a játékot, de ezzel egyrészt nem volt egyedül a táborban, másrészt pedig minden más celebnek járt csillag a rész teljesítményért is. Õt a nulla csillag alapján ítélték el, és nem a felmutatott teljesítménye alapján a próbán. Azt ugyanis figyelembe sem vették, hogy ezúttal picit nagyobb szerepet kapott a szerencse a feladatban, mint Enikõ bátorsága.
lekvároskenyér 2008 nov. 01. - 12:38:40
(2570/4427)
Sziasztok!
PÁKÓ! Hmm...kiváncsi vagyok ki akarja majd levágni. :) Úgy láttam Kristóf szívesen bevállalja ezt a feladatot! Oszkár meg segít. :)
Én kedvelem a Kristófot is. Nem egy kihanemén típus. És ez szerintem sokaknak szimpatikus.
Oszkár meg kezet fogott a Pákóval,én legalábbis úgy láttam...
Pákó meg nagy szívvel ment be,és mindenkit végig akart ölelni. Ez kedves dolog. (Szegény patkányt meg úgy megszórította a bátorságpróbáján,hogy csodálom,hogy szegény állat életben maradt. :) )
10/10
idõjós1010 2008 nov. 01. - 12:26:00 10/10
(2569/4427)
Anélkül hogy bárkinek a pártjára állnék, megjegyezném, hogy szerintem attól még hogy valakinek negatív jelleme van, az még lehet egy erõs jellem is egyben.
csancsy 2008 nov. 01. - 12:11:01
(2568/4427)
Nyugi, ez nem csak rád vonatkozott, és pont te nem védted annyira Enikõt, másokról beszéltem, mert sokan írták, hogy milyen igazságtalan feladat, amit kapott, stb..