ptra 2008 nov. 05. - 14:03:15
(3067/4427)
potnosan.
Ja és az elõzõekben írt hsz-edhez.
Csupán egy gyermekkori atyai pofon hiányzik ennek a nyálasszájúnak.
pacica 2008 nov. 05. - 14:02:34
(3066/4427)
Ezeknek ez kell, hogy egymás seggét nyalják, különben örihari.
ptra 2008 nov. 05. - 14:00:57 Előzmény csancsy
(3065/4427)
Ezzel csupán 1 problémám van.
Pákó idejön Afrikából, és bár megtanulja a nyelvet, azt nem hiszem, hogy egyetemes történelmi könyveket olvasott, és abból rájött, hogy hú de f.sza gyerek volt ez a H.tler.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy a "jócimborák" meséltek neki róla sok sok érdekes és elferdített dolgot. Tutti nem az olvasmányaiból merít ilyenkor Pákó.
Ha én Afrikába költöznék, engem érdekelne az ottani politika, történelem stb., de hát elhiszem, hogy nincs ezzel mindenki így...
Az meg hogy ezt az Uszkárt hányan szeretik kit érdekel?
Visszataszító, gúnyos vigyorával számomra inkább egy sajnálatra méltó ember, aki csak ici-picit képzel többet magáról.
Pákó bõrszínérõl csupán azért nem nyilatkozott, mert annyi esze van, hogy ezzel a kijelentésével azonnal hazaküldték volna. Amúgy meg vagyok róla gyõzõdve, hogy a színe is zavarja...
pacica 2008 nov. 05. - 13:52:43
(3064/4427)
Azért csinálja ezt, mert ha nem tenné rájönne a többi butája, hogy Oszkár egy senki.
ptra 2008 nov. 05. - 13:50:25 Előzmény Deszpina
(3063/4427)
sajnos a bauer válaszával értek egyet.
Adott 11 hajótörött, evickélnek a vizen, próbálnak túlélni, és van a 11-bõl egy, aki kineveti, lesajnálja, és cikinek tartja a maradék 10 embert. Csak azt nem veszi észre, hogy az adott helyzetben marhára senkit nem érdekli, hogy honnan jött, és milyen nagy senki, vagy éppen valaki...
Valaki itt azt írta róla, hogy ez a szerep lett neki kiadva. Szó nincs róla. Egy ilyen "ki ha én nem megmondom Uszkár" szerepet max.1 napig lehet mívelni. Neki ez a szerep a vérébõl jön. pfúúújjjjj
Szánalmas, ahogy elvállalta ezt a dszungel balhét, és már kellemetlenül érzi magát miatta, ezért hát úgy próbál kitûnni a "tömegbõl" hogy mindenkit lesajnál, fikáz, és kinevet. Holott a legsajnálatraméltóbb mégsem Pákó ebben a csapatban, hanem saját maga. Nehéz lehet ezt számára elviselni.
Akár mennyire is butának, és stb... -nek illetitek a Pákót, mégis az õ szájából hangzott el a legértelmesebb mondat: Mit vagytok kiakadva, hisz ez csak egy játék!!!
Szó nincs róla, hogy éheznének, ne jutnának napi bagó adaghoz, stb...
A Krisztina pedig egy hazug irigy jellemtelen, amikor volt az alámerüléses feladat, ott megmutatta a valós arcát. pfúúújjjj
pacica 2008 nov. 05. - 13:32:55
(3062/4427)
Nem vagyok vadállat, de pár emberen tényleg csak a verés segítene.
pacica 2008 nov. 05. - 13:27:26
(3061/4427)
Oszkárt pedig szivesen elverném egy viperával. Jó érzés lehet oda csapni szájára.
pacica 2008 nov. 05. - 12:54:33
(3060/4427)
Miért nem feliratozzák Pákó szövegét? Egy kukkot sem értek belõle.
ptra 2008 nov. 05. - 12:46:25 Előzmény kika28
(3059/4427)
Így van!
Mérhetetlen utálat fûti ezeket a fiatalokat. Elsõsorban az Uszkárt, meg a Tóth-ot is, és nem utolsó sorban a Krisztát.
Enikõ, amikor búcsuzott, kicsúszott a száján, hogy (nem pontosan idézem de) rossz, feszült, elviselhetetlen odalennt a hangulat. Ennek okozói pedig a fent említett egyedek. Ha már elérjük, hogy az Isten adta nép hazazavarja õket, akkor talán a hangulat is megváltozik.
A kis Tóth angol tudása valahol a Gyõzõ szintjén elakadt, a hangja repedt fazékra emlékeztet, a szája meg ingen mocskos. A haja randa, egyáltalán nem illik hozzá, csak még vadabbá,visszataszítóbbá teszi, és a tisztelet szót közel - távolról nem ismeri. Még nem tudja, de majd megtanulja: Amit megvetsz másokban az szembe jön veled az életben. Azaz nem tartom kizártnak, hogy ha narkós - alkoholista életével megéli a nyugdíjjas kort, visszakapja azt a tiszteletlenséget, amit ma üzen az idõsebb emberek irányába. Igen, ehhez nem diploma kell, valami egészen más, amiben õ hiányt szenved.
A zimányos pedig gusztustalan volt, amikor azt mondta, hogy a Tóth akkor alázta meg a Gjon-t a legszebben, amikor megölelte, és gratulált neki. Nem értettem, hogy Gjon miben hibázott pont akkor...
Lényegtelen, mert itt már nem errõl szól a lét, hanem arról, hogy a Gjon csapataq hülye béna tehetségtelen, a többi meg a szupersztár tökéletesség.
De a Zimány János riport nagyon nagyon tetszett :-)
csancsy 2008 nov. 05. - 12:34:29
(3058/4427)
Amúgy nem értem, mit háborodtok fel Oszkáron???? Direkt ezt akarja!!! Hogy mindenki megutálja, nehogy már elhiggyétek, hogy teljes mértékben komolyan gondolja, amit mond, sztem RÉSZBEN "úgymondd szerepet játszik", ezt osztották rá. Ez olyan, mint a Benkõ!!! Igaz, Benkõnek vannak furcsaságai, de nagyon sokszor megjátszotta magát, hogy felháborodjunk, mert ezt kell csinálnia, ez a "show".
Biztos vagyok benne, ha olyan emberrel kerül össze, akit kedvel, tök normális,és kedves, mint például Szõke Andrást is kedveli, és úgy is viselkedik vele. DE ez csak vélemény, szóval ne hurrogjatok le.
csancsy 2008 nov. 05. - 12:29:03 Előzmény kika28
(3057/4427)
Ez abban az esetben igaz, ha Oszkár ki akar menni, és direkt azért tartanák be, de nem úgy vettem észre, mintha ki akarna szállni a buliból!!! Gyõzikét, is azért tartották bent sztem, mert mindig nyavalygott, hogy ki akar menni, de mint kiderült, hazugság volt, de ezt nem tudták a nézõk.
pacica 2008 nov. 05. - 11:05:12
(3056/4427)
Gabi tényleg nem énekel, hanem kiabál. A piától és a cigitõl olyan rekettes a hangja. Jég dupla whiskey-vel tütürürü.
made1 2008 nov. 05. - 10:48:57
(3055/4427)
Nem mondtam, hogy Pákó annyira szórakoztató, de jobb egy ilyen típusú embert nézni, mint Oszkár okoskodását hallgatni. Egyébként teljes mértékben egyetértek cika véleményével.
kika28 2008 nov. 05. - 10:46:54
(3054/4427)
Gabiról és a Gjonival való énekpárbajjal kapcsolatban meg annyit, hogy nyilván egy huszonéves csajnak másabb a hangja mint egy ötvenéves férfinek. Amúgy meg Gjoni nem csak énekelt, de zenét is szerzett sikeres dalokét. A zene izlés dolga, tehát kinek ez tetszik kinek az. Fura volt hogy Zimány Linda megsértõdött mert Pákó Gjonira szavazott. Szeretném megnézni majd 55 évesen Gabit, hogy akkor milyen lesz a hangja, mert a sok üvöltéstõl, cigitõl egész biztos nem fog úgy hangzani mint most, bár nekem néha túl üvöltõs így is, és a tesójával egy duettet is elszúrt mert nem a hangján énekelte ld. Csináljuk a fesztivált Money, Money. Mellesleg nem tudom hogy egy ilyen Gabiféle a felnövekvõ ifjúság számára milyen példa lesz, amikor azt mondja hogy ha hazamegy 6 üveg borral bezárkózik a párjával egy szobába. Iszik, cigizik és ahogy kinéz még a drogozást sem tartom tõle távolállónak. Szóval a kor igenis lehet érdem ha valaki úgy élte meg!
kika28 2008 nov. 05. - 10:46:28 Előzmény csancsy
(3053/4427)
Akkor Gyõzikét is szeretik mert benne volt az 5-ben. Szerintem ez nem mérvadó, hisz Balázs is mondta hogy akit utálnak és bent akarják tartani arra is szavazzanak. Akkor ha benne lesz az 5ben elmondhatjuk majd róla, hogy nagyon utálják.
cika 2008 nov. 05. - 10:28:56
(3052/4427)
Nekem az a meglátásom, hogy Pákó nem rasszista, hanem igyekszik olyan véleményt kinyilvánítani, amirõl azt gondoja, hogy azzal tovább szerepeltetik akár a bulvár napilapok címlapján, vagy a televíziókban. Kissé utána gondolva az is lehet, hogy átlátta, nincs semmi más munkalehetõsége, mint hogy eladja magát valamilyen formában. Ha a didizéssel, akkor azzal, ha mással, az is O.K. számra, csak vegyék, vigyék, fizessenek neki. Labilis ember, labilis helyzetben. Itt nincsenek mélyre eresztett gyökerei, de a hazájába sem tudna megélni. A jelek szerint a fantáziája sem túl élénk. Max. egy csokifütyiig terjedõ.

Az Oszi meg ha a macskám alomládája mellett állna, a cicám lehet, hogy rá kaparná az almot. Bár ezen nem is csodálkoznék.
Deszpina 2008 nov. 05. - 10:10:02
(3051/4427)
Ez is egy vélemény. Ha neked jó szórakozás Pákó, akkor további jókat!
Deszpina 2008 nov. 05. - 10:09:06
(3050/4427)
A véleményemmel vitatkozz, ne engem minõsíts!
made1 2008 nov. 05. - 10:06:31
(3049/4427)
Szerintem Pákó és Oszkár között semmi különbség, a kinézetet leszámítva. Ne essünk tévedésbe, Oszkár nem okosabb, mint Pákó és nem is jobb ember. Pákó érkezése elõtt sem volt különösebben szimpatikus. Osztotta az észt, minden alap nélkül. Most az a baja, hogy nem mindig õ van a középpontban, Pákónak pedig erõlködnie sem kell, hogy ott legyen. Félreértés ne essék:nem vagyok Pákó-rajongó, de õ nem szemét senkivel, szeretik nézni az emberek, mert vicces az esetlensége. Mellesleg Pákó azért került be, mert a második széria annyira lapos volt, hogy kellett valaki, aki feldobja. Nem biztos, hogy õ a tökéletes választás.
bauer alfred 2008 nov. 05. - 10:05:43
(3048/4427)
AKKOR TE AZ IDÕSEBBEKET NEM TISZTELED NEMTUDOM ,HOGY MIRE TANÍTOTTAK AZ ISKOLÁBA.AZ INTELIGENCIÁT NEM A DIPLOMÁVAL OSZTOGATJÁK.