Téma: Clara

10/10
Briariosz 2023 márc. 29. - 21:39:30 10/10
(2/2)
Értelmes film. Néhol döcögős kissé, de érdekes gondolatpályákat jár be, mértéktartó, de kellő szinten adagolt tudománnyal, érzelemmel, humánummal, drámaisággal.
Számomra mindenképpen jó film kategória. Majdnem 10 pont.
sexykex 2019 aug. 06. - 10:28:26
(1/2)
Vannak emberek, akik képtelenek feldolgozni egy tragédiát. Sajnos a legtöbbször nem csak saját életüket teszik ezzel tönkre. Vannak emberek, akik képtelenek elfogadni, hogy az élet véges. Valami szuper erőt, szuper gondoskodást keresnek, ami majd lehetővé teszi számukra a halál utáni életet, ahonnan üzengethetnek is a földlakóknak.
Vannak emberek, akik lakható bolygókat és az értelmes élet csalhatatlan jeleit kutatják az univerzumban. Nem tudom, ezek az emberek mire számítanak? Még a legközelebbi bolygóig sem jutott el az ember, de már úgy számolja a fényéveket, mint az ultrafutó a kilométereket. Amikor őseink felfedezték Amerikát, kapásból kivégezték és kifosztották az őslakókat és ugyanezt tennénk bármelyik bolygóval, ha eljutnánk odáig. Nagyon valószínű, hogy a fejlettebb technikájú idegenek ugyanezt tennék velünk.
Vannak emberek, akiknek tetszeni fog ez a film, mert imádnak kutakodni a fájdalom bugyraiban és érzékeny lelkük nyitott a hitre. Én a filmet kissé unalmasnak a felfedezést pedig nevetségesnek éreztem. (5/10)