Téma: Colombiana

9/10
Belua 2011 szept. 18. - 01:18:16 9/10
(14/94)
Eleinte tartottam a filmtõl, hogy mit tudnak még kihozni ebbõl a történetbõl. Olvastam a hozzászólásokat, nem tudom ezek közül ki látta egyáltalán ezt a filmet, de ez bizony egy nagyon korrekt munka. A film végig lebilincselõ, mind történetileg, mind az akciórészekben és a helyszínek is nagyon eltaláltak. Kapunk még egy okos, dögös bérgyilkosnõt, aki szintén telitalálat ehhez a filmhez. Az érzelmi rész is rendben volt, semmi nyáladzás, csak annyi amennyi éppen szükséges. Tény hogy volt benne 1-2 kisebb túlzás, de ez bõven megbocsátható, mert ez egy látványos, izgalmas és tisztességesen elkészített mozi, amit mindenkinek érdemes megnézni.
Kovács kolléga 2011 szept. 17. - 21:59:35
(13/94)
Nem értem a fanyalgókat. Ez egy tisztességesen összerakott, korrekt akciófilm, jó színészekkel.

8/10

Amúgy attól, hogy egy rendezõ/producer egy kaptafára készíti el a filmjeit, attól azok még nem feltétlenül rosszak. Itt van pl. Hitchcock, akinek szinte az összes ötvenes-hatvanas évekbeli thrillerje egyforma. Mindegyikben van egy szõke femme fatale (Kim Novak, Grace Kelly, Tippi Hedren), egy középkorú férfi (Henry Fonda, James Stewart, Cary Grant) és valami sötét rejtély. Ugyanakkor tudjuk, hogy a fenti rendezõ szinte mindegyik filmje mestermunka.

Ahogyan Bud Spencer filmjei is mûfaji remeklések, pedig igazából mindegyik ugyanarról szól.
bugsbunny 2011 szept. 16. - 15:59:06
(12/94)
Már nagyon öreg lehetsz. :-)
A hamupipõkét már 1000 módon feldolgozták és leírták, rajzolták. Az unokahúgomnak mind az ezret 1000-szer el kellett már mesélnem és még mindig nem unja. Bosszú sztori minden harmadik Hollywoodi film. Gondolom neked is így jött ki ez a szám.
bugsbunny 2011 szept. 16. - 15:56:19
(11/94)
Nem tudom mit vártok egy akciófilmtõl, de nekem tényleg tetszett. Bruce Willis kereket nem tud cserélni, nem hogy célozni. Angelina Jolie pedig megint csak nem tud helybõl szaltót ugrani. A vásznon mindig is olyan dolgok történtek, amik a valóságban nehezen elképzelhetõk. Ez a film semmivel sem rosszabb vagy hihetetlenebb, mint a többi akciófilm. Egyszerû bosszúsztori. Kis lány nagy puskával. Miért vagyunk annyira meglepve? Nekem bejött.
bugsbunny 2011 szept. 15. - 15:48:35
(10/94)
Ezt csak azért mondod, mert leszóltam az Avatart a másik topikban. Hidd el jobb, ha nem kék.
Ford Mustang 2011 szept. 15. - 14:57:54
(9/94)
Jaja, egy '65-ös convertible :)
bugsbunny 2011 szept. 15. - 14:32:25 Előzmény Ford Mustang
(8/94)
Ja és az elõzetesben is látszik, de a filmen jobban, hogy (szerintem) egy tûz piros Ford Mustanggal dörrent neki a csaj a rendõrautónak.
bugsbunny 2011 szept. 15. - 14:11:29
(7/94)
Mindenki mondjon, amit akar, szerintem f**a kis film ez. A csajt jó nézni és ropognak a puskák is rendesen. Nem mutat fel kiemelkedõ újdonságokat, de múlt hétvégén este pont azt kaptam amit vártam. Még néhány robbantás belefért volna, de szerintem tök rendben van, ahogy a nõ játszik, pedig nem is jön be nekem. Szexi, kegyetlen és vékony. Nem a zsánerem. A legjobb, amikor az egyik rendõrrel szemtõl szembe dumálnak.
Õ játszott a STAR TREKben is. Meg abban a ratyi AVATARBAN is, csak kék volt.
praul 2011 szept. 14. - 12:46:31
(6/94)
a bemutató alapján és hogy Luc Besson a forgatókönyviró nekem nagyon gyanús,hogy ez valami Leon a profi folytatás akarna lenni ahol Mathilda felnõtt!
Segítõ Béka 2011 szept. 12. - 10:35:40
(5/94)
uncsinak tûnik
Viky01 2011 szept. 08. - 20:07:38
(4/94)
Már nem azért, de neten már fent van:)
Ford Mustang 2011 szept. 07. - 22:41:03
(3/94)
Na ja... :))
Bigpapa 2011 szept. 07. - 21:34:39 Előzmény Ford Mustang
(2/94)
De jo! Mar ezt a filmet is 2 ember latta es 9-es szavazattal halad. Beszarok ezeken a szavazgatos f*szokon, akik meg arra is szavaznak, ami film csak tervben van, vagy a studio panceljaban orzik het lakat alatt. Kivancsi vagyok erre akettore ha megnezik majd a filmet es netan nem tetszik nekik. Kilenc csillaggal itt fognak okadni a topikban. Ket buzi troll :)
Ford Mustang 2011 aug. 17. - 14:25:18
(1/94)
Tartalom: Cataleyának (Zoe Saldana) még kisgyerek korában legyilkolták a szüleit, és majdnem õ is áldozatul esett a mészárlásnak. Azóta a nagybátyával Amerikába menekültek, ahol 15 évvel késõbb már bérgyilkosként tevékenykedik, és legfõbb szándéka, hogy bosszút állhasson szülei gyilkosain.
Amerikai bemutató aug. 26.
Magyar feliratos elõzetes - http://www.youtube.com/watch?v=5LgeEu56xGk
DVD megjelenése jövõ januárra várható DD 5.1-es hanggal.