3/10
The Last Mohican 2025 júl. 09. - 13:19:43 3/10
(3/3)
Clint Eastwood életművének egy nem túl izgalmas darabja. Valószínűleg ő jól érezte magát közben, hiszen négy gyönyörű nővel volt kalandja, a nézők aligha rágták tövig körmüket a moziban. Gyakorlatilag egy olyan "James Bond film" ez, amiben minden Eastwood sármjára épül. Csakhogy a leggyengébb James Bond is jobb ennél a katyvasznál. Az egyetlen komoly érték Lalo Schifrin filmzenéje. Nem volt ő akkora mester, mint pl. Morricone, de hangszerelni nagyon tudott. A filmzenét érdemes meghallgatni, a filmet simán ki lehet hagyni.
Diablo72 2014 dec. 09. - 21:47:16
(2/3)
Kvakvarakva.....
2/10
Rahar 2012 júl. 13. - 17:42:28 2/10
(1/3)
Elkezdtem megnézni Clin Eastwood fõszereplésével készült filmeket. Hát ezt kár volt megnézni. A képi megvalósítás igénytelen, persze régen készült :) A színészek nem jól játszanak és/vagy a karakterek egysíkúak. Az alaptörténet jó, felkeltette az érdeklõdésemet, a cselekményvezetés viszont unalmas, érdektelen, alig vártam már, hogy végre vége legyen. Szerintem a nõi mellek mutogatásával tudott anno aratni a film, de ez napjainkban már igencsak kevés. Számomra felesleges volt megtekinteni, semmi pozitívumot nem találtam benne.