Téma: Creed II

1/10
kinguci18k 2019 márc. 14. - 05:28:13 1/10
(6/26)
Nem ajánlom senkinek.Rettentően rossz és unalmas,gagyi,bealvós,idegesítő,stb.
Tudni kéne mikor kell a filmezést abbahagyni.Ezt mind értem Stallonéra,a rendezőre,a Rocky filmekre és a rájuk épülő filmekre,a régi nagy klasszikus filmekre,az összes kiöregedett színészre,rendezőre,stb,stb.
Ez a film mindennek a megcsúfolása.Egy nagy botrány,hogy elkészült.
És ha már elkészült legalább másfél órába csinálták volna csak meg.Több bunyóval,boxal (minőségi és tartalmas) és edzéssel.És kevesebb lassított,visszaemlékezős,hangulat romboló,drámai,siránkozós,stb perccel.
Én többször ki akartam kapcsolni a filmet és többször szünetet is tartottam közben.Máshogy nem lehet végig szenvedni sem.
2/10
5/10
Akylleus 2019 márc. 11. - 15:42:19 5/10
(5/26)
-Reggeli, D?
-Igen, B.
-Tojás, D.?
-Igen, B.
-Íze?
-Van, B.
-Feleség akarsz lenni?
-Jjjajójo, oké, oké D.

Nekem nagyon nagy csalódás, az első részhez képest meg pláne - emlékezzünk csak vissza, hogy ott még egy Oscar-jelölést is kapott Stallone.
Kleom53 2019 jan. 28. - 17:13:28
(4/26)
Hát szerintem ez egy tök lapos film, egy unalmas Rocky 2. Teljesen kiszámítható az összes fordulat, semmi meglepetés friss ötlet.
És szerintem anyagilag sem lehet túl sikeres, ha csak a régi szereplők nem ingyen vállalták nosztalgiából.
8/10
Bigpapa 2019 jan. 10. - 13:28:08 8/10
(3/26)
Az a baj, hogy nekem ez a Michael B Jordan nem szimpatikus , hiteltelenül játszik. Ellenben a Drago gyereken az látszik, hogy bárki megy be a ringbe, azt szétkapja,mint Foxi a lábtörlőt. Ami viszont nagyon tetszett, az az Ivan Drago vonal, ahol azt látjuk, hogy a Rocky IV-ben feltűnt, államilag is ünnepelt, sztárolt bokszolót, egy laza mozdulattal hajította el a rendszer, lett földönfutó, elhagyta a nője és szinte koldusként élt. Ezt a fájdalmat, a küzdelmet nevelte bele a fiába, az ő szemében, az apja, a világgal szembeni gyűlölete látható.
SPOILER lehet
Baromi jó az a rész, amikor Rocky mondja Adonisnak, hogy Drago olyan dolgokat is összetört benne, amik sose gyógyulnak be. Ahogy Drago és Rocky ülnek az étteremben és elmondja neki Iván, hogy tönkretette az életét,mert miatta mindent elvesztett, hogy megvetették őt az emberek, közben Rockyt meg szeretik az emberek, s emiatt is gyűlöli. Rocky meg pont miatta lett "nyomorék", hogy nem bokszolhatott többet a Dragotól elszenvedett ütések miatt, hogy a legjobb formájában kellett abbahagynia a bokszot és miután elveszítette a vagyonát, ő is szinte földönfutó lett. Szerintem nagyon megható volt az a rész, amikor Viktor meglátja, hogy az anyja neki is hátat fordított,mert elveszítette a meccset és hogy igazából akkor érti meg azt a fájdalmat, amit az apja majdnem 40 éve cipel és ami őt is tönkretette.
SPOILER vége

Alapvetően emberi oldalról egy hatalmas film, de ebben ugye Stallone qrva jó, hogy olyan mélységig tudja megmutatni az emberi sorsokat, amik egy sima filmben nem jönnének ki. A boksz rész számomra csak Florian Munteanu miatt volt élvezhető, de összességében jó lett. Mivel Stallone kiszállt, ha lesz harmadik Creed film, azt biztos nem nézem meg,mert Jordan gyerek nem hagyott nyomot bennem.
8/10
Rolika09 2018 dec. 30. - 13:12:54
(2/26)
Előreláthatólag nemlehet tudni hogy mikor lessz elérhető a film miskolcon?
black_eagle 2018 nov. 09. - 07:09:23
(1/26)
Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle...