katimama10 2019 ápr. 13. - 22:26:31 Előzmény limetta328
(29/49)
Kikérem magamnak ! Sem hazug sem ostoba nem vagyok! Aki ilyet ír le egy sült paraszt!
katimama10 2019 ápr. 13. - 22:10:46 Előzmény liw603
(28/49)
Ez egy film és nyilván azért készült ,hogy a munkásságát kiemeljék. A valóság azért nem ennyire fekete és fehér. Nem tudom , hogy önnek hogy esett volna ha tizennyolc évesen egy dilettáns azt állítja hogy hogy a gyermeke leukémiás, mert nem nem volt orvos és semmi köze sem lehetett volna sem a vért tartalmazó ampullához , vagy kórlapjához . Ő hozzájutott és halálra rémítette a családját , miközben csak egy nagyfokú gyulladás volt a szervezetében. Ő nem volt orvos mint hogy itt hangsúlyozzák , tehát nem is értett ahhoz , hogy a kiadott kórlapokból diagnosztizáljon . Ez a film arról szól , hogy az ő sikertelenségét az akkori politika lejáratásáról. Arról nem is beszélve , hogy amikor az országban kiderült a HÍV vírus a Kelet - Magyarországban megjelent , hogy az ő cseppje arra is jó. Kutakodni kell az archívumba és ott meglehet találni.
10/10
Lambada 2019 ápr. 13. - 21:55:34 10/10
(27/49)
Köszönjük az élményt, amit ez a sorozat nyújtott! Maximális elismerés illeti az alkotókat, színészeket és mindazokat, akik részt vettek az elkészítésében. Az én szememben ez a film érdemelne Oscar-díjat, nem azok, amelyeknek Amerikában osztogatják.
liw603 2019 ápr. 12. - 18:39:52
(26/49)
Nekem volna egy pár hozzáfűzni valóm a filmhez is meg az előttem szólókhoz is. Akkor sorjában: katimama10 - hidd el, ha csak rózsavíz lett volna nem állnak sorban a kapu előtt bár az számomra is rohadtul érdekes, hogy amíg a kapu előtt állnak az emberek , addig van hatása a Béres cseppnek, a Celladam cseppnek, a Naksolnak, vagy Írixnek, a Bánfi hajszesznek, de amikortól elkezdik hivatalosan forgalmazni ezeket a csodaszereket, rögtön elmegy az erejük (hatásuk) nagyrésze!
Bsand :"Bár doktor úrnak titulálják a filmben, azt sugallva, hogy ő a gyógyászathoz ért, de ez természetesen nem igaz. " Ez így leírva számomra elég aljas hátbatámadásnak tűnik, ráadásul majdnem minden szava hazugság. Szerintem nem csak titulálják, de valóban doktor volt. Nem csak orvos és ügyvéd doktor létezik, bár vannak akik erről nem akarnak tudomást venni. Ezenkívül természetesen értett a gyógyászathoz, a növényekéhez mindenképpen és elismerten. Egyébként én már cseréltettem lap-top kijelzőt mozdonyvezetővel, csináltattam kőműves és ácsmunkát villanyszerelővel, de csak azért mert ezek jobban elvégezték a feladatot, mint a szakma csúcsát képviselő kontárok. Műszerésszel is szereltettem már fűtést, de csak azért , mert amikor kijött a fűtésszerelő szakember kiderült hogy neki nincs (nem otthon hagyta) menet metszője. "Engem sem bízna meg senki épeszű ember hályog műtéttel, pedig lehet, hogy sikerülne. Amit akkoriban tett az most is kuruzslás és büntetendő. " Ebből a megnyilvánulásodból kezdtem el erősen sejteni, hogy Te egy igazi DR. vagy. Így már értem a véleményedet, bár egyet nem tudok vele érteni, abban viszont igen, hogy szerintem sem feltétlenül jobb ez a szabados világ.
limetta 328: "Bárkin és bármin átgázoltak aki egy kicsit is a nép javát akarta." Tudod azt hallottam az elmúlt átkos rendszerről, hogy akik benne éltek úgy vélekedtek:"Az élet nem habostorta"! (Hogy egy klasszikust idézzek!) Most viszont minden annyira más!! Ma már egy teljesen igazságos és minden szempontból kifogástalan polgári demokráciában élünk, csak azt nem értem akkor ez mi?!
http://www.vntv.hu/2018/07/ki-a-felelos-dr-horvath-istvan-professzor-ur-halalaert/
Talán megtörténhetett az , hogy a jól megérdemelt nyugdíját élvező valamelyik (vagy több) elvtárs
leszármazottja(i) bejutottak a polgári demokráciánk vezető politikusai közé??? Ez számomra hihetetleen.....
liw603 2019 ápr. 12. - 17:37:39
(25/49)
Nekem volna egy pár hozzáfűzni valóm a filmhez is meg az előttem szólókhoz is. Akkor sorjában: katimama10 - hidd el, ha csak rózsavíz lett volna nem állnak sorban a kapu előtt bár az számomra is rohadtul érdekes, hogy amíg a kapu előtt állnak az emberek , addig van hatása a Béres cseppnek, a Celladam cseppnek, a Naksolnak, vagy Írixnek, a Bánfi hajszesznek stb , de amikortól elkezdik hivatalosan forgalmazni ezeket a csodaszereket, rögtön elmegy az erejük (hatásuk) nagyrésze!
Bsand :"Bár doktor úrnak titulálják a filmben, azt sugallva, hogy ő a gyógyászathoz ért, de ez természetesen nem igaz. " Ez így leírva számomra elég aljas hátbatámadásnak tűnik
10/10
Lambada 2019 ápr. 06. - 23:54:17 10/10 Előzmény Dombai Andrásné
(24/49)
Igen, szerintem is szuper jó és színvonalas. De nem csak azt ismerhetjük meg belőle, hogy milyen nagy ember volt Béres József, hanem azt is, hogy milyenek voltak az "elvtársak". Mátyus elvtárs, Hollósi elvtárs és a többiek, akik ma valószínűleg "jól megérdemelt" kiemelt nyugdíjukat élvezve békésen élik világukat. (Sajnos vagyunk jó páran, akik ezt saját bőrükön is megtapasztalhatták).
10/10
limetta328 2019 ápr. 06. - 18:53:33 10/10 Előzmény gyimothy
(23/49)
Szívesen!
gyimothy 2019 ápr. 06. - 17:30:49 Előzmény limetta328
(22/49)
Köszönöm szépen.
10/10
gyimothy 2019 ápr. 06. - 15:08:30
(20/49)
Nincs meg valakinek az első rész, vagy vajon le lehetne tölteni valahonnan?
10/10
Dombai Andrásné 2019 ápr. 06. - 12:40:02 10/10
(19/49)
Nagyon nagyon tetszik a film!
Szuper jó. Örülök, hogy ilyen színvonalas filmet készítettek és megismerhetjük milyen nagy ember volt Béres József.
1/10
bsand 2019 márc. 31. - 14:08:46 1/10 Előzmény limetta328
(18/49)
Nyugodj meg, nem vagyok elvtárs és soha nem is voltam. Csak nem szeretem, ha úgy állítják be azt az időszakot, mintha direkte mindenkinek rosszat akartak volna, és csak III/III-as ügynökök rajzottak volna mindenfelé. Én sem tartottam a számat, pár dolog nem tetszett és semmi bajom nem lett belőle.

"Bárkin és bármin átgázoltak aki egy kicsit is a nép javát akarta."
A fenti mondatod nem tudom mire alapul, talán nem is éltél akkoriban, ha pedig igen és rajtad is átgázoltak, akkor az tényleg szomorú, hogy egy népért tenni akaró embert meggyötörtek.
10/10
limetta328 2019 márc. 31. - 13:43:54 10/10 Előzmény bsand
(17/49)
"Sajnálom, hogy félrecsúszott a történet, a múlt rendszer bírálatára, ami minden rossznak okozója, és a szocializmus, elnyom mindent amitől az élet szebb, jobb lehetne és ez baromság."

Ezzel a mondattal meg az 1 pontoddal elmondtál mindent magadról..., látszik hova tartozol. Film eddig bemutatott két része pontosan mutatja az elvtársaid mennyire voltak aljas sunyik a hatalomért mindent elkövető számtó némberek. Bárkin és bármin átgázoltak aki egy kicsit is a nép javát akarta.
Béres József soha nem állította, hogy a rákot gyógyítja a cseppje.
10/10
hpapline 2019 márc. 31. - 11:31:42 10/10 Előzmény bsand
(16/49)
Béres Józsefről senki nem állította a filmben, hogy orvos. Valójában agrárkutatási témákban doktorált, így joggal nevezik Béres doktornak. A film négy részes. Érdemes lenne elhamarkodott következtetések helyett megvárni a maradék két részt. A film eddig nagyon jónak tűnik, feszültségekkel teli, izgalmas, szocialista kórlelet.
1/10
bsand 2019 márc. 31. - 10:49:39 1/10
(15/49)
Bár nincs kiírva, de megengedem magamnak azt a feltételezést, hogy a filmet erősen támogatta anyagilag a Béres Zrt.
Teljes tiszteletem az idősebb Béres úrnak, aki vette a fáradtságot és gondolkodott és tette a dolgát az agráriumban. A felismerés, hogy pótolni kell a nyomelemeket, ha hiányzik az intenzív termelés által előállított terményekből, nem biztos, hogy az övé, de ha igen, akkor ez tiszteletet parancsoló, hogy nem tárta szét a kezét a problémák láttán, hanem utánajárt. Bár doktor úrnak titulálják a filmben, azt sugallva, hogy ő a gyógyászathoz ért, de ez természetesen nem igaz. Azért óva intenék mindenkit attól, hogy olyan hozzá nem értő emberek munkáját vegyék igénybe, akiknek nincs szakértelme ahhoz, amit terjesztenek magukról. Egy műkörmössel gondolom senki nem akar fűtést szereltetni, de ne bízzunk burkolási munkát elektronikai műszerészre sem. Az egészségünket pedig lazán rábíznánk egy agrármérnökre, aki gyógyítani szeretne minket VALAMIVEL? Én nem gondolom, hogy Béres úr rosszindulatú, pénzéhes ember lett volna, biztos jószívű, segítő szándékú lehetett, de nagyon veszélyes amit csinált, hiszen nem értett hozzá és lehetett volna ebből baj is. Engem sem bízna meg senki épeszű ember hályog műtéttel, pedig lehet, hogy sikerülne. Amit akkoriban tett az most is kuruzslás és büntetendő. A film viszont úgy állítja be, hogy a RENDSZER akarta elnyomni a rákot gyógyító tudóst, betiltani a csodaszert, amit csak szedegetni kell és az agyrák volt nincs. Nem tudom, hogy jobb-e a mai szabados világ, ahol számmisztikusok, csodatevők, távgyógyítók, sámánok láthatóak a tévében akik a tudatlanság vámszedői, mert sokan azt hihetik, hogy ha a tévében vannak, akkor igaz is amit állítanak. A Béres csepp ma sem gyógyítja meg a rákot akár törzskönyvezett akár nem, mert ez ennél sokkal összetettebb dolog ez józan paraszti ésszel is belátható, hiszen már régóta legális és mégis halnak az emberek, pedig csak szedegetni kéne és passz.
Sajnálom, hogy félrecsúszott a történet, a múlt rendszer bírálatára, ami minden rossznak okozója, és a szocializmus, elnyom mindent amitől az élet szebb, jobb lehetne és ez baromság.
uzza 2019 márc. 31. - 10:38:30
(14/49)
"az akkori társadalom egészét átható hazugságokról és intrikákról. Napjainkban különösen fontos és aktuális, hogy felelevenítsük" milyen az önkényuralom politikai rendszer.

Dr. Béres József személyiségének hiteles megismeréséhez, kötelezően ajánlott "Vadócba rózsát..." portréfilmet megnézni.
10/10
limetta328 2019 márc. 30. - 23:02:13 10/10 Előzmény katimama10
(13/49)
"Ilyen mértékű ostoba hazugságot is rég olvastam! Előbb tájékozódj, utána hordj itt össze minden ...t!

"2000-ben a Béres Cseppet hivatalosan is gyógyszerré nyilvánították, amely az immunrendszer működésének, a szervezet ellenálló képességének támogatására ajánlott, valamint kiegészítő terápiaként tumoros betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására."
10/10
Lambada 2019 márc. 30. - 21:52:06 10/10
(12/49)
Remek film, remek színészekkel. Bár gyakrabban készülne és kerülne műsorra hasonlóan kvalitásos alkotás!
katimama10 2019 márc. 30. - 21:34:29 Előzmény s-man
(11/49)
Akkor miről is szól a film? Reklám kell? Az igazságról semmit se tud.
10/10
luci87 2019 márc. 30. - 09:08:53 10/10
(10/49)
Jó nézni ezeket a régi képeket, retro hangulat, jó színészek, nekem tetszik.