Rahel 2009 okt. 25. - 20:00:12
(673/7203)
-Akkor ne fogjad vissza magadat!!:DD
Planetarium 2009 okt. 25. - 19:33:10
(672/7203)
az tûnt nyúlnak :P
Planetarium 2009 okt. 25. - 17:35:59
(671/7203)
a bûvésznél nem tûnt fel senkinek h a csincsillát kb a zsebébõl húzta elõ? kilátszik a szerencsétlen állat farka, még mielõtt a lepel alá nyomkodta volna.. :o)
6/10
idõjós1010 2009 okt. 25. - 16:56:30 6/10
(670/7203)
Sztem nem is rosszul, szóval nem egészen értettem a dolgot, hogy miért nem engedték tovább.
Bár több fellépõnél éreztem azt hogy bejön egy produkcióval amit már hónapok, talán évek óta gyakorol, és profin tud, de nem lenne képes hétrõl hétre egy teljesen új produkcióval színpadra állni. valahogy ennél az embernél is ez volt e benyomásom.
Sorozatfüggõ 2009 okt. 25. - 16:52:02
(669/7203)
Barátnõm hívta fel a figyelmemet a mûsorra, hogy milyen jó volt a múlt héten a Volt egyszer egy vadnyugatos pasi. Megnéztem a youtubon, sajna azóta leszedték onnan. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy felkeltette a kíváncsiságomat a mûsor, és tegnap elkezdtem nézni. Hát én megfogadtam, hogy soha többet.Teljesen egyetértek minden elõttem hozzászólóval. A kicikizett testvérpárnál elszakadt a cérnám, egyszerûen tisztességtelen volt a zsüri,hogy ilyen döntésre kényszerítette õket. Mennyivel volt jobb a gitáros -énekes páros?? A gitáros 3 akkordott hozott összesen, az énekes meg kb. 4-5 hangnyi terjedelemben lamentált. Szánalmas az egész mûsor,a dilettáns zsûritõl kezdve a színfalak mögött ugráló és poénkodó Buciig a celeb Nórikával együtt.
monnci 2009 okt. 25. - 15:29:09
(668/7203)
én azt a tolószékes pasit úgy sajnáltam.:(
õ tényleg szívbõl énekelt, látszott rajta.
nyunyedli 2009 okt. 25. - 14:59:46
(667/7203)
A "jobb oldali bácsiról" csak annyit, hogy a táncos csjoknál azért neki majdnem elcsöppent... a nyála... vén kecske is megnyalja a sót, milyen képeket vágott már?? :D
stone2009 2009 okt. 25. - 14:40:58
(666/7203)
Múlt héten azt mondtam, hogy nem nézem többé ezt a mûsort. Erre úgy alakult, hogy tegnap megint néztem. Most egy fokkal jobban tetszett valahogy. De azért vannak produkciók, amiket nem mutatnék be a tv-ben, mert megalázó a szereplõ részére. Szegény szájharmónikás bácsit nagyon sajnáltam pl. De múlt héten ilyen volt a két korsó sört ivó férfi és a jódlizó nagyi is. :(((( Ezek nem vicces produkciók számomra. Én mindig azon filózok, amikor ilyet látok, hogy ezeknek a szegény embereknek nincsen családja vagy ismerõse? Valaki szólhatna nekik, hogy ez nagyon klassz meg minden, de nem való a nagyközönség elé... Nekem legjobban a gitáros, énekes, verses srácok tetszettek tegnap. Valami újszerûséget véltem benne felfedezni. De lehet, hogy ezt csak én tapasztaltam. Még egy számot simán meghallgattam volna tõlük. A táncos lányok nem tetszettek, de nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan miért nem. Talán ízlések és pofonok... Viszont a rúdtánc bejött. :)) Azért jövõ héten igyekszem nem megnézni a mûsort, mert "Csillag születik" rajongó azért nem leszek.
Naphinel 2009 okt. 25. - 13:27:58
(665/7203)
Azt értem, de minek kell kigúnyolni, meg az az ostoba Szonja mit játssza már az eszét??? Befogom a fülem, hogy ne is halljam... szánalmas liba.
Nem baj, egyszer õ is lesz idõs, akkor majd megtudja, milyen jó érzés, ha kigúnyolják a kora miatt. Kívánom, hogy tudja meg, meg a kritikus, vagy kicsoda is.
Naphinel 2009 okt. 25. - 13:25:45
(664/7203)
Hoppá, én védõnõ hallgatóként nem az angolt néztem (nem is tudok), hanem az egészségügyi vonatkozást :)