Ezüstliliom 2012 ápr. 24. - 01:17:29 Előzmény olahmiki1959
(512/1522)
Lehet vitatkozni vele, és "helyretenni", de szerintem igaza van.
Bruce94 2012 ápr. 23. - 23:23:23
(511/1522)
Túlzás, de csak enyhe túlzás.

3-4 versenyzõt leszámítva mindenki sokkal jobb volt a válogatón, illetve a párbajon.
Mészáros János Elek fantasztikus volt csakúgy mint idáig, a Qantum XXL igai showt csinált, megint remek koreográfiájuk volt, s Jennifer, akit én a párbaj teljesítménye alapján nem juttattam volna [szerintem a 2. dalát végigüvöltötte], most egy igazán jó teljesítménnyel rukkolt ki.

Persze ez csak a magánvéleményem.
8/10
idõjós1010 2012 ápr. 23. - 19:30:54 8/10
(510/1522)
Ez azért így túlzás.
5/10
offtopic
_Freddy_ 2012 ápr. 23. - 13:33:35 5/10
(509/1522)
most néztem végig a szombati adást és azt kell mondanom, ez szörnyû volt, szörnyû volt az összes....:SSS
8/10
idõjós1010 2012 ápr. 23. - 13:32:31 8/10
(508/1522)
Persze, nyilván minden viszonyítás kérdése. Jennifernek már nincs olyan kislányos hangja, mint Bernadettnek, aki ennél fogva max hasonkorú társaival kellhet csak versenyre, de ettõl még lehet jó, lehet tehetséges,és szerethetõ,nekem tetszett.
tompika74 2012 ápr. 23. - 07:47:34
(507/1522)
Érdekes, ugyanazt a mûsort néztük :) Nekem is ugyanaz a két produkció tetszett a legjobban.

Ugyanakkor az összes többi nem érte el azt a szintet, amit a válogatók után vártam tõlük. Még a Dzsennifer sem, pedig õ az egyik nagy kedvencem. Kicsit hamisnak hallottam.
A stand-upos gyerek két szék közé fog esni: a Csillag születikbõl már repült, és remélem a nagymama is kidobja õt a lakásból :)
olahmiki1959 2012 ápr. 23. - 05:44:36
(506/1522)
Nem gondoltam, hogy ilyen jó humorod van. Amikor azt írtad, hogy ez a mezõny sokkal erõsebb, mint a korábbiak, elmosolyodtam.
Ez a mezõny egy-két kivételtõl eltekintve harmatgyenge, köszönhetõen elsõsorban a zsûri tevékenységének, amelyik értékelhetetlen produkciókat is továbbjuttatott az elsõ 72-be, aztán azok közül volt kénytelen kiválasztani azt a tizenkettõt, amelyik végül a képernyõre került. Ezeknél voltak sokkal jobbak, akik végül kiestek a végsõ rostán.
A szereplõk gyengébb teljesítménye akkor lenne lámpalázzal indokolható, ha most állnának elõször színpadon. De hát már a válogatásokon, a selejtezõkön, és a próbákon is kisebb-nagyobb közönség elõtt léptek fel, megszokhatták a reflektorfényt, és a rájuk irányuló figyelmet. Aki nem képes megfelelõ módon kezelni a lámpalázat, annak sajnos nem nagyon van helye a "világot jelentõ deszkákon".
A tavalyi Csillag születiket egyébként nem László Attilának, hanem egyértelmûen Szabó Ádámnak kellett volna megnyernie, akihez fogható harmonika virtuóz ma hazánkban talán csak egy van, Orosz Zoltán, aki még egyáltalán szóba jöhet.
***moderálva***
8/10
idõjós1010 2012 ápr. 22. - 23:40:23 8/10
(505/1522)
Szerintem szigorú vagy ehhez a 16 éves tinihez, de persze ettõl még lehet igazad.
8/10
idõjós1010 2012 ápr. 22. - 23:11:40 8/10
(504/1522)
A standupos gyerek kínos lett volna ? Szerintem ötletesek voltak a poénjai, csak enyhén iskolázott modorban adta azt elõ, és hát talán valóban nem is voltak a leg viccesebbek, én sem tudtam rajtuk nevetni, de nagyon sok múllot az elõadásmódon is, ami nála komoly probléma. A 12 ember közé én sem tettem volna be õt, mint ahogyan sok más produkciót sem, de a mûsorban nem is titkolták hogy fõszempont volt a mindenbõl legalább egyet elv szerinti összeállítás. Így eshettek körön kívülre más, sokkal erõsebb produkciók. A két kis cigánygyerek közül aki énekel szerintem egy átlag kategória, semmi komoly, ellenben a zongoristával lehetett volna mit kezdeni önmagában is, mert az tökéletes volt. A dalválasztás egyébként szerintem is komoly probléma volt. Szirota Jennifertõl pedig én sem estem hasra, ellenben a tinilány nekem tetszett, két(három?) jó dalválasztás egymás után. Immigrants az vacak egyetértek, bár veled ellentétben, én a gitárossal sem voltam megelégedve, semmi figyelemre méltót nem mutatott. KB mint hajós a heti hetesben amikor spontán alapon veszi kezébe az „Elvis”gitárt. Mészáros János Elek viszont szerintem ismét kifogástalan volt. Én fõesélyesnek õt tartom, továbbá én sem értem mért csak 8 pontokat kapott, de biztosan lesz majd aki megkapja a 10 pontot is, nem mintha az(ok) a produkció(K) annyival jobb lesz majd, csak hát gondolom még késõbbre tartogatják a 10-est.
2/10
Semprini 2012 ápr. 22. - 22:54:24 2/10
(503/1522)
Az igaz, hogy krónikus tenorhiány van, méghozzá évek óta egyre krónikusabb, na de nem annyira, hogy pont Mészáros Jánosra lennének utalva az Operaházban! Ne vicceljünk már, könyörgöm, ezzel csak a hozzá nem értésedet árulod el! Az Opera kórusában vannak legalább 10-en 12-en, akik sokkal jobb hangúak ÉS jobban is tudnak énekelni, mégsem emelik ki õket a karból, mert ott IS tenorhiány van! Arról ne beszélve, hogy az operaénekesi pályához csak az egyik (és lassan már nem is a legfõbb) követelmény a hangi adottság, sokféle dolognak kell stimmelni, mire odáig jut valaki, hogy kiosztanak rá egy szerepet. És elég kevesen kezdenek rögtön fõszereppel, ezt is tudjuk. Mészáros János jelenlegi formájában (és itt nem CSAK a hangot értem) nem alkalmas arra, hogy komoly operaszínpadra lépjen - persze ettõl még megnyerheti a Csillag születik-et, kérdés, a tinilányok fognak-e elegen szavazni rá...