Seven7Crown 2012 jún. 05. - 22:47:11
(1512/1522)
Azért egy kicsit jobb volt, mint a mostani tehetségkutató versenyek gyõztesei.
danton-b 2012 jún. 05. - 22:22:01
(1511/1522)
Ezek a linkek neked valók, kiváló azoknak ,akik hajlamosak mindent baromságot bevenni.Mit gondolsz milyen linkeket lehetne mellékelni egy Orbán naggyûlés részvevõirõl esetleg a 20-as korosztályból ,ahogy kiduvadt szemmel és leesett állal viktoroznak.Csak ez a mocskos beállítás nem jellemzõ a baloldalra,mert a nyuggerezés és panelprolizás az önmagában bizonyítja a szellemi toprongyságát azoknak ,akik ezt csinálják.Mondom sajnos a fiatal korosztály sokkal inkább kontraszelektált manapság pl a lezüllött közoktatás miatt és az olyan népmûvelés miatt,mint a gyõzike meg a való világ ,amit szájtátva néztek.A nyuggerek még Móriczon és Adyn nõttek fel,és kevésbé hülyíthetõk pl az újfasiszta nézetekkel ,mint a történelemrõl fingja sincs fiatalságnak.Úgyhogy hagyjad a nyuggerezést,mert a hülyeség nem korfüggõ,akár itt is tapasztalhatja bárki:)
danton-b 2012 jún. 05. - 22:13:29 Előzmény Darth Plagueis
(1510/1522)
Neked rossz hír, de ha megfelelõen menedzseli magát Mészáros ,akkor nem túl soká még a Metropolitanban is találkozunk vele.
Darth Plagueis 2012 jún. 05. - 22:13:28
(1509/1522)
Nesze, itt vannak a bölcs és okos nyugdíjasaid : http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
danton-b 2012 jún. 05. - 22:01:05
(1508/1522)
Gregor József bariton volt,míg Elek tenor ,ha mond ez neked valamit:)nem tudom kik szavaztak rá,szerintem sokan Puzsér Elek iránti fúrása miatt ,de jól tették.Az viszomt igaz hogy a nyugdíjasok még mindig bölcsebbek áttalánosságban mint a pisis tinik pl,akiknek fingja nincs az operáról.Éshát nem véletlen pl hogy az ókori Rómában is csak az idõseknek osztottak lapot(senátus) ,mert a nyikhajoknak kuss volt .
offtopic
kõmacska 2012 jún. 05. - 21:54:52 Előzmény Kattrin
(1507/1522)
A wiki ezt írja magyarázatként: " Feltehetõen a keresztény haderõt akarta keletebbre csalni, így hozzálátott Kõszeg ostromához." - ezt nagyon erõltetett indoknak látom, egyszerûen nem tudok ekkora fokú naivitást tételezni Szulejmánról. Én inkább arra gondolok, hogy mivel Bécs nagy falat, kockázatos vállalkozás még a számára is, hiszen ellene a Habsburgok óriási haderõt gyûjtöttek össze, ezért a katonák harci kedvét akarta feltüzelni Kõszeggel, szóval pici elõételnek szánta. Az szerintem mindenki számára teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Habsburgok nem olyan önfeláldozó szuperhõsök, hogy Kõszeg kimentésére sietve kijöjjenek Bécsbõl. Ez olyan fokú blõd feltételezés, amit csak a wikipédia képes leírni...

Aztán a szócikk ezzel fejezõdik be: "Az utolsó roham (amely egyesek szerint a végsõ roham is lett volna) elmaradt. Hogy miért? Nos, erre elég nehéz választ találni. Elõször is az volt a furcsa, hogy a török betartotta a szavát amely a védõk szempontjából mindenféleképpen elõnyös volt. Az ajánlat abból állt, hogy a vár ugyan a védõknél maradhat, ha törökök kitûzhetik rá a lófarkas zászlót. Jurisits-nek 200 emberrel s a rommá lõtt várral a háta mögött nem sok esélye lett volna ezért elfogadta a jól hangzó ajánlatot, s így 1532 augusztus 29.-én 11 órakor (ezért Kõszegen a mai napig 11-kor meghúzzák a harangot) a túlerõben lévõ törökök szégyenkezve elkullogtak a vár alól, viszont a visszavonulási ok máig nem tisztázott. Jelenleg az a legelfogadhatóbb elmélet, hogy a rossz idõjárás és az õsz közeledte miatt hagyták félbe az ostromot."
Hát ez is elképesztõ magyarázat.... a várnak addigra már nem volt fala, mert a török teljesen szétlõtte.... és a 140 ezer fõs szultáni sereg PONT akkor hagyja abba az ostromot (amire majdnem egy hónapot elvesztegetett), amikor simán besétálhatna?
Darth Plagueis 2012 jún. 05. - 21:53:53 Előzmény Seven7Crown
(1506/1522)
Szerintem Tabáni István hangja is felejthetõ volt...
Darth Plagueis 2012 jún. 05. - 21:48:12 Előzmény olahmiki1959
(1505/1522)
Akkor is egy középszerû operaénekes az Elek és soha a büdös életbe nem lesz belõle egy Gregor József.
Ha nem szavaz rá a sok nyugdíjas, ez se nyerte volna meg !
olahmiki1959 2012 jún. 05. - 20:58:47
(1504/1522)
És ki az a Belmondo zenekar?
Petrapetrus 2012 jún. 05. - 18:06:58 Előzmény olahmiki1959
(1503/1522)
"Ez a Czutor Zoltán nevû énekes srác meg hogy került ide?"

Belmondo zenekar frontembere a bácsi, azért. :P