danton-b 2012 jún. 04. - 10:06:07
(1462/1522)
Engem kifejezetten idegesít és egyben jelzi is ezen mûsorok gagyi voltát ,napersze azon kívül hogy ilyen puzsérok osztják az észt a zsürikben,hogy általánossá vált aversenyzõk ráállítása az un amerikai rikoltozós néger nótákra Ld Gigi ,Jennifer és a többi "világsztár"Ez bizony külföldmajmolás a javából igazi sznobéria.rendkívül árulkodó volt egy másik csatornán Bochkor és Mester paranoiás kinyilatkoztatása a szerintük "táncdalfesztiválos gagyikról".ha jól emlékszem pl az Illés együttes máig népszerû számai is elhangzottak ott ,amelyek pl kenterbe verik ezeket a dallamtalan eröltetett és kifejezetten egykaptafás limonádékat.Csak azért mert amerikai azért nem eleve jó szerintem semmi.
danton-b 2012 jún. 04. - 09:56:38 Előzmény kõmacska
(1461/1522)
A mohácsi vész mikor volt napra pontosan? fejbõl tudod e? Naugye,ha Trianont nem akarnák kiaknázni politikai célokra ,akkor a kutya nem tudná hogy mikor írták alá.Ez nem hazafiatlanság ,hanem természetes dolog,és akkor még nem beszéltem arról hogy az emberi természet már csak olyan hogy a sikeres és dicsõséges dátumokat jobban megjegyzi.Kár magunkat a földhöz verdesve siránkozni azon ,amin nem lehet változtatni ,ehelyett a jelenlegi nemzetáruló politika helyett kéne az ország felemelkedését szolgálni,mert az jobban megfelelne Trianon korrekciójának is.Láttuk hogy hova vezetett az ,amikor minden iskolában azt szajkóztatták a gyerekekkel hogy "maradhat ez így? nem nem soha" osztán mégis maradt.Tanulni kéne a magyar politikai elitnek hogy hogyan kell jól és okosan politizálni ,és akkor nem lett volna Trianon sem ,és nem hülyítenék az embereket még ma is ilyen emléknapokkal.
danton-b 2012 jún. 04. - 09:46:41 Előzmény Ezüstliliom
(1460/1522)
Ebben a fülkeforradalmi világban igenis át lettek írva a mûveltség alapvetõ kritériumai,ezért aztán minden honleánynak kötelessége tudni hogy mirõl híres jun. 4.,és hogy Wass Albert nem egy giccsparádé,hanem nemzetünk legnagyobb írója stb stb.Eljött végre a melldöngetõ félmûvelt sznobok világa ,akik oly gyorsan alkalmazkodnak a kívánalmakhoz.Ja és térden csúszni is illik a templompokban miközben korábban a komcsirendszerben óvatosan körülnéztek ,amikor betértek egy templomba:)
pneklara 2012 jún. 04. - 09:09:13
(1459/1522)
Talán Polgár László nevét külföldön jobban ismerik, hisz Los Angelesben, Milánóban, Bécsben, Firenzében, Zürichben...is rendszeresen fellépett. De aki az operaénekesi pályáját nem is kísérte figyelemmel, az felfigyelhetett néhány beszélgetésben,vele készített interjúban tiszta, emberséges gondolkodásmódjára.Az ilyen felvételeket miért nem adják le "hétköznapokon" is ismételve? Mindig 10 évet kell várni, amikor éjfél körüli idõben "emlékezünk a nagy mûvész halálának évfordulóján" Népnevelésnek sem volna rossz szép, humánus gondolatokat gyakrabban hallgatni.De biztos nincs rá igény. A közvélemény-kutatások szerint.
pneklara 2012 jún. 04. - 08:49:10
(1458/1522)
Nekem az nem tetszett, hogy Puzsér úgy adott a versenyzõknek tanácsokat, mint ahogy egy Nobel-díjas tudós kinyilatkoztat a saját szakmai területén, amiket azonnal kõbe is lehetne vésni.
Jánosnak azt tanácsolta: fogadd meg, soha ne énekelj operettet és magyar nótát! Õ már csak tudja, a sznob ember! Felcsípte valahol, hogy ezek nem szalonképes mûfajok a sznob emberek körében. Azt feledi, hogy operettet és magyar nótát is lehet magas szinten elõadni, de elõfordult, hogy operatársulat kortárs mûvének elõadásakor az elsõ szünetben felére csökkent a nézõszám.Az sem mellékes, hogy az operett valahogy egyre kedveltebb újabban az ifjúság körében is, a magyar nótának meg mindig is volt rajongó hallgatósága, csak az a nem mindegy, milyen igényes színvonalon mûvelik az elõadók ezeket mûfajokat.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 03. - 22:33:36
(1457/1522)
Miben személyeskedtem?
Erre rendkívül kíváncsi vagyok. :)
Idézd, légy szíves! Mert tõled lehet idézni, az biztos. :)
Azért remélem, megtanultad végre a szív szó helyesírását, és azt is, holnap minek az emléknapja lesz. :)
Szóval, várom az idézetet!
danton-b 2012 jún. 03. - 22:25:58 Előzmény Ezüstliliom
(1456/1522)
Nem így van,élvezem a táncot pl örök élmény a West Side Stori vagy a Grease,de atánc mûfajaán belül a Quantum kissé egysíkú volt,igaz abban igazán profi.A tánc érzelmeket is kifejez ha jól csinálják pl,vagy egy bizonyos népcsoportra lehet jellemzõ .a tánc egy vállfaja pl a balett ,ami szintén nagy technikai felkészültséget igényel de nemcsak azt.A quantum ezért vált egy idõ után unalmassá akárhogy is variálta a jelmezeit és az akrobatikus ugrásokat.
danton-b 2012 jún. 03. - 22:06:49 Előzmény olahmiki1959
(1455/1522)
Ez az az eset ,amikor mindenben egyetértek azzal ,amit irsz,sõt reggel arra gondoltam hogy lehet hogy Puzsér baromi tahósága hozta el a gyõzelmet Mészárosnak,mert azt nem lehet állítani hogy az opera olyan népszerû lenne nálunk ,pláne a szavazóbázisban ,ami többnyire tinikbõl áll.
Ezüstliliom 2012 jún. 03. - 20:02:46
(1454/1522)
Gyerekek! Még ha csalódottak is vagytok az eredmény miatt, kérlek Benneteket, ne a versenyzõk becsmérlésével próbáljátok alátámasztani a véleményeteket! Nem méltó Hozzátok!
Ezüstliliom 2012 jún. 03. - 19:47:12
(1453/1522)
Lehet, hogy nem olyan ismert, mint a New York, New York..., az igaz. De attól már a hideg is kiráz, ha meghallom.:) Persze, lehetett volna ennél is ismertebb számokat választani. Gyõzelem szempontjából jobb lett volna, de én jobban szórakoztam ezeken.

"Ez a Czutor Zoltán nevû énekes srác meg hogy került ide?"
Passz. Én sem tudom, ki õ, és miért választották.

Amit Tabániról írtál, azzal messzemenõkig egyetértek.:)