10/10
Atis69 jan. 19. 10:58:07 10/10
(88/88)
Remake ide, remake oda ez a film tuti jó volt, élveztem minden percét. Cooper iszonyú jó volt, és a rendezése is nagyszerű. Gaga megmutatta az emberi arcát ebben a filmben és nagyon rokonszenves lett. Jól ívelt a storry végig és drámai volt a befejezés, bár persze kicsit kiszámítható.
3/10
Kistupac jan. 11. 23:47:54 3/10 Előzmény sexykex
(87/88)
Sajnos ez az ötlettelenség az egész filmes szakmát érinti. Bipoláris lett az amerikai piac, egyrészt a temérdek marvell szenny, másrészt ezek a kis költségvetésű remake mozik, sajnos igazi, jó nézhető film talán kettő, esetleg három ha érkezett az utobbi kb 10-15 évben (Jól van már 99-2000, az amerikai mozi legjobb évei!)
5/10
sexykex jan. 07. 18:07:37 5/10
(86/88)
Két meglepetés is ért filmnézés közben. Az első, hogy nem ismertem meg a Gaga-lányt: egészen emberi volt a fél kiló festék nélkül, a tekintélyes, sokat szidott orrával együtt. A másik, hogy ez egy hosszú, unalmas és szánalmas film.

Van a régi kiégett vörös óriás, aki a fehér törpévé válás útját járja. Rendkívül karizmatikus, igazi szeretni való pofa lenne, ha nem volna egy drogos, alkoholista barom. Tipikus csillagsors az övé. Már 12-14 évesen öngyilkos akart lenni, de még ahhoz is éretlen volt. Kellett az a 30-40 év, hogy kiteljesedjen és végrehajtsa gyermekkori álmát. Mielőtt azonban bekövetkezne a szupernóva-robbanás, felfedezi az új, fiatal csillagot. Szinte természetes, hogy a rendkívüli tehetségtömegben beindulnak a magfúziók – szerelmes lesz, sztár lesz – ragyogni kezd.

A zene rockosabb része egészen jó, de a történet langyos és szomorú, hogy egyre több régi kaját melegítenek fel Hollywoodban.
8/10
Gabriella Sánta Patasi jan. 01. 23:46:07 8/10
(85/88)
Nekem tetszett. A története nem különleges, de a zene jó és Bradley Cooper szakállal is szívdöglesztö. Én a zene miatt néztem meg
3/10
Kistupac jan. 01. 09:42:59 3/10 Előzmény bannor72
(84/88)
Én azért ennyire sarkosan nem fogalmaznék. Egy elég széles réteget szólított meg a film, nemre, és korra való tekintet nélkül, ugyanis akárhol néztem, mindenütt magasan van a tetszési indexe. Láttam a 76-os verziót még régebben, az is egy hosszú, unalmas film volt, de valahogy mégis összeállt, egészet, egységes képet mutatott, itt nekem máshogy jött le, mintha tematikusan kapcsolódó klipeket néztem volna, amik egy szomorú sztorit mesélnek, megvan a mondandó, de nagyon ránehezedett a történetre a kilátástalanság, az, hogy a férfi főszereplő élete első pillanattól meg volt határozva, a zenék, a fényképezés, a vágás, sőt még a karaktervezetés, és a dialógusok is szinte nyomasztóan sötétek, komorak voltak. Rengeteg jó dráma van mostanában is a piacon, ez sajnos engem nem szólított meg, vagyis inkább nem abban a formában, amilyen módon azt a készítők szánták
2/10
bannor72 jan. 01. 05:06:58 2/10 Előzmény Kistupac
(83/88)
Nem veled van a gond( :) Holly-Woody filmipar belőtt egy célközönséget magának és célzottan nekik készülnek a filmek. érzelmi, lelki és szellemi fogyatékos generációnak.
2/10
bannor72 jan. 01. 04:52:07 2/10
(82/88)
Hát nem csalódtam. Magamban, hogy ezidáig ódzkodtam megnézni ezt a filmet. Botrányosan gyenge még a vártnál is borzalmasabb. Bradely Cooper-ben csalódtam, Gagában nem. Őt ne is említsük. Egy valamire jöttem rá: Lady Gaga transzvesztita bárba való úgy ahogy van. Az volt az ideális neki. Sajnos egyik korábbi eredetit sem láttam, de már nem is akarom. A történet egyszerű klisé, de attól még lehetne egy újabb remaket jól megcsinálni. Ez hiteltelen és szánalmas lett. Eleve Lady Gaga? Vicc! Az egész egy túlértékelt szemét.
3/10
offtopic
Kistupac jan. 01. 01:06:03 3/10 Előzmény szamóca67
(81/88)
Bár a filmmel kapcsolatban nem biztos, hogy hasonlóan gondolkodunk (irreleváns is hozzászólásom szempontjából) nyikhaj urat elegánsan kezelted, gratulálok!
3/10
Kistupac 2019 dec. 31. - 22:58:58 3/10
(80/88)
Emberek, én ennyire nem érteném a mostani filmeket? Ennyire érzelmi roncs, úgymond lelki szellemifogyatekos lennék? Hihetetlen ez a film számomra, érthetetlen, hogy honnan ez a nagy siker, Badley Cooper (állítólagos alkohol problémai ellenére) sekélyesen hozza a kiégett piás karakterét, (esküszöm sokáig fel sem ismertem, ha nem nézem meg a stábot, én biztosra veszem, hogy Andrew Lincoln az) Lad Gaga pedig... inkább hagyjuk. Nem tetszett, így látva a kész munkát, megértem, hogy anno 2011-ben Clint Eastwood elengedte az újabb remake ötletét, hagyni kellett volna nyugodni, csak azért újra elmesélni (ráadásul az előző kettőhöz mérten méltánytalan, slendrián, és sajnos trágár módon) hogy egy tehetséges fiatal énekes egy újabb oldaláról mutatkozzon be... mi lett volna a nyolcvanas években, ha Dave Gahan, a Goss ikrek, vagy Freddy Mercury is moziztak volna? Miért kell ez? Tényleg ennyire nincs önálló gondolat a mostani filmes világban? Tényleg ennyire súlytalanná vált a Dráma műfaja? Sajnálom, elvesztettem egy újabb kikapcsolódási formát ,ezután inkább csak olvasok.
1/10
drrencz 2019 dec. 31. - 22:47:30 1/10
(79/88)
Túlértékelt gagyi. Gaga pedig nem való képernyőre,látszik hogy játszik, a filmes világban ez hátrány.
8/10
robespierre24 2019 nov. 05. - 10:07:46 8/10
(78/88)
Alapvetően nem nagyon szeretem a dráma műfaját, de ha már ilyen nagy visszhangot kapott a film, akkor gondoltam megnézem.... és milyen jól tettem. ???? A színészi játék szerintem teljesen rendben van Gagától is, Bradley Cooper pedig egész jól énekel. Az alapsztori bár nem nagy szám, de tökéletesen bemutatja a híresebb zenészek, énekesek pályaívét. A betétdalok pedig zseniálisra sikerültek, és itt külön kiemelném az Always remember us this way-t. A kedvencem mind közül. ????
Összegezve szerintem egy jól sikerült darab, bár azért vannak nála jobbak is, így 10/8 pontot kap tőlem.
9/10
_anita_ 2019 júl. 17. - 16:19:56 9/10
(77/88)
Sokszor látom azt kommentelőknél, hogy nem is magát a filmet kritizálja hanem magát a műfajt. De azért muszáj neki írnia valami negatívat, mert hát a magyarok szeretnek lehúzni mindent. (sajnos)
A film mint dráma szerintem nagyon jó volt, és annak ellenére hogy az első felében csak a kibontakozás volt, - vagyis semmi konfliktus, vagy izgalom, csak sejtetetés, hogy majd igen az lesz a gond, hogy alkesz, drogos a férfi főszereplő- engem lekötött. Ja és az, hogy magánemberként Bradley iszik vagy nem szerintem az az ő magánügye, viszont az alakítása szerintem szuper volt, én teljesen elhittem hogy egy drogos, alkoholista énekes. Azon viszont meglepődtem (kellemes csalódás) hogy ahhoz képest, hogy ő nem énekes elég jól énekelt. És itt is láttam fikázást, hogy milyen szarul énekelt. ..De ilyenkor azért gondoljuk végig, hogy neki nem Queen szinten kell énekelnie, hanem mint színész kell egy ilyen szerepet eljátszania és ezt is tökéletesen teljesítette. Gaga alakítása is teljesen rendben volt, aki szintén "új vizekre" evezett (eddig nem nagyon játszott filmekben ha jól tudom) szóval a csodás hangja mellett színészként is megállta a helyét. Maga a sztori nem egyedülálló valóban, és lehet mondani, hogy minden színész élete kb. ilyen, viszont volt benne valami ami mégis lekötött, legalábbis engem. (Nekem nem volt vontatott, azzal egyetértek, hogy kiszámítható a story.)
gyereamozibabe 2019 júl. 12. - 03:03:27
(76/88)
A nyolc fölötti pontszám rendesen megrémít. Ennyire kezdünk lesüllyedni az amcsik érzelmi szintjére? (mondjuk a Marvel szintű filmek tesznek róla, hogy a köv.generáció már ilyen legyen) Egy másodpercig nem hittem el a színészi játékot. Bradleyt még a kéthavi rehabról hazajövet is borvirágos arcúra sminkelték. A kapcsolatuk minden pillanata hiteltelen volt. És ez az állandó szenvedéstörténet... Unalmas. Annak örültem, hogy Lady Gagát láthattam smink nélkül.
7/10
ibanezjedi 2019 ápr. 27. - 10:57:01 7/10
(75/88)
A koncepció a készítőknél kb. az lehetett szerintem, hogy csináljunk egy bármilyen filmet, és Lady Gagával eladjuk. A történet fő vonala borzasztóan kiszámítható, és ilyen hosszú játékidővel még unalmas is tud lenni.
A színészi játék közepes. Nem mondom, ügyes volt Gaga, de azért érződik, hogy neki nem ez a szakmája. Nem tudta elhitetni velem a fájdalmait a képernyőn. A rendezésben és az operatőri megoldásokban semmi váratlan nem volt, sablonszerűen hozták a kötelezőt. Ilyenformán nekem mesterkélt az egész, nem érzem benne az őszinte "piszkosságot", amit pl. a Once (Egyszer) című filmben minden amatőrsége ellenére imádtam.

A betétdalok viszont jók, és van néhány kitűnő is közöttük. A zenék miatt adok 7-es osztályzatot rá.
Niki91 2019 ápr. 04. - 12:06:13
(74/88)
Érzelmileg elvitt a film, főleg a legvégén. Gaga zseniálisan alakított, kellemesen csalódtam benne, imádtam, hogy egy új oldalát ismerhettük meg.
A zenés részek iszonyat jók, Bradley is hatalmasakat énekelt.
Kicsit hosszúra sikerült, ezért nálam csak 8/10.
Vacskamati12 2019 márc. 17. - 11:35:23
(73/88)
Én untam. Minden zenészes film ilyen. Önpusztítás, jövő-menő sikerek, és más efféle klisék.
7/10
Firnyákos 2019 márc. 16. - 07:43:42 7/10
(72/88)
Nézhető film, bár erős húzóerő a betétdal, az a katarzispontja. Bradley szerintem zseniális volt a szerepében (számomra ezért erte meg megnézni), Gaga meg mint újonc, hozta a szintet, amit várni lehetett. A kémia kettejük között nekem olyan szinten azért nem jön át a filmből sem.

Viszont én ezt az öngyilkososdit sosem tudom megérteni, és mindig felhúzom magam az ilyeneken. A pasas gyenge volt ahhoz, hogy változzon, nem szerette eléggé a nőt, és saját magát, hogy éljen. Semmi megható nincs abban, hogy amíg Ally koncertezik, ez a szerencsecsomag fellógatja magát. Ez szánalmas, béna, nem tudtam sajnálni, ellenben dühös lettem. Onnantól vártam a film végét, és ezen a Gaga által végszóként elénekelt dal sem segített. De, tudom, az ember gyakran ilyen. Gyáva, gyenge, és önző.

10/10
csmya 2019 márc. 15. - 22:23:56 10/10
(71/88)
Jó film volt bár azzal egyetértek hogy elég hosszúra sikerült....Lady Gaga nem is gondoltam hogy ennyire jól eltudja játszani a szerepét.
Abszolút hiteles volt nem is találhattak volna jobb színésznőt erre a szerepre.
B.C. meg iszonyatosan jól énekel!
Nem is tudtam hogy ilyen tehetséges ezen a téren is.
Jó film volt és maximálisan 10/10 :)
kispalissaci 2019 márc. 10. - 23:53:41
(70/88)
En nem lattam a korabbi verziokat, igy nem is hasonlitok, amugy sem hasonlitanek. Alakitas mindket foszereplo reszerol meglepoen jo volt. Vagasok, cameraman szinten klappolt. Vegig lekotott, sot, meg is hatott, annak ellenere hogy kiszamithato volt a storyline. Tobben a Bohem rapszodiahoz hasonlitottak, de azon kivul hogy mindkettoben sok a zene es van benne maganyos muvesz, nem hasonlit semmiben, sztem nem is hivatott a szakmat bemutatni igazan. Itt ket emberrol van szo, hogyan tudjak egymast inspiralni. Ahogy elviszik Allyt a kommersz iranyba zeneileg (es kulsoleg) szerintem mar tulzo volt es szajbaragos. A legvege pedig tomeny giccs sajnos. De mindent egybevetve nem egy rossz film. Nalam 7/10.
5/10
Mozila 2019 márc. 10. - 01:03:37 5/10
(69/88)
Rudenz lejjebb sok mindent jól leírt.Szerintem viszont egy régi történetet csak akkor szabad újra feldolgozni,ha többet tudunk belőle kihozni.Ez a történet viszont olyan egyszerű,h az előzmények szál,meg a sztár párocska sem tudta érdekessé tenni.Ha már zenénél tartunk, a Bohém rabszódia és e között zongorázni lehet a különbséget! :)